Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ σίγουρους σας βλέπω για τη δεύτερη θέση στην Ελλάδα πάντως. Είναι επειδή ο Ολυμπιακός μαγεύει τα πλήθη με τις εμφανίσεις του, ε; Το μόνο μειονέκτημα του ΠΑΟ εναντίον του Ολυμπιακού, όπως τους βλέπω εγώ αυτή την περίοδο είναι ότι σε σειρά 5 κολλητών ματς, ο Διαμαντίδης δεν γίνεται να παίζει 35 λεπτά κάθε φορά χωρίς να ψοφήσει. Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός δεν παίζει καλύτερα.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Tην ειχα πεσει για υπνο κ πριν απο 1 ωρα ξυπνησα, δεν το ειδα το μπασκετακι.Φανταζομαι κανενα μπλακ-αουτ απο τα συνηθισμενα παλι.

Θυμαμαι με το Ζελικο,στα κενα διαστηματα στην επιθεση περναγε τη μπαλα μεσα στη ρακετα ωστε να παρει καποιο φαουλ,αυτο δεν το βλεπουμε τωρα.

Παντως καλο θα μας κανει πιστευω η ηττα ενοψει ΤΣΣΚΑ,γιατι πολυ αερα ειχαμε παρει.

Δημοσ.

Πολύ σίγουρους σας βλέπω για τη δεύτερη θέση στην Ελλάδα πάντως. Είναι επειδή ο Ολυμπιακός μαγεύει τα πλήθη με τις εμφανίσεις του, ε; Το μόνο μειονέκτημα του ΠΑΟ εναντίον του Ολυμπιακού, όπως τους βλέπω εγώ αυτή την περίοδο είναι ότι σε σειρά 5 κολλητών ματς, ο Διαμαντίδης δεν γίνεται να παίζει 35 λεπτά κάθε φορά χωρίς να ψοφήσει. Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός δεν παίζει καλύτερα.

Οχι ρε μαναμ' λεμε για την κανονικη περιοδο

Αλλα το θεμα ειναι οτι με αυτον τον αστειο τυπο στον παγκο συν τις πλεον αποτυχημενες επιλογες ελληνων και ξενων για τις θεσεις 9-12 (θεσεις που ειναι υπερκρισιμες οταν μιλαμε για τιτλους στην Ελλαδα και οχι απλα πορεια στους 8 της Ευρωπης) ΣΥΝ ΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ, πως να ειμαι αισιοδοξος?

Μεχρι περσυ με Ζοτς η εδρα δεν ελεγε τιποτα γιατι ο ανθρωπος αντιμετωπιζε την σεζον σαν συνολο, το ιδιο και σειρες αγωνων οπως τα play off ή οι τελικοι. Και καθε αντιπαλο τον εβλεπε ξεχωριστα προσαρμοζοντας πλανα

Τωρα εχουμε

- Ενα συμπαθητικοτερο του αναμενομενου ροστερ (αφου το μπατζετ ανεβηκε 30% για να μπαλωθουν οι γκαφες στους ξενους) αλλα με ενα ταβανι

- Εναν υπεραστειο προπονητη ο οποιος μαλιστα, κατοπιν δηλωσης ΔΓ, ειναι ηδη πετυχημενος (δλδ αν φαμε 3-0 απο την Μπαρτσελονα και 3-0 απο τον γαυρο στο πρωταθλημα, θα ειναι πετυχημενος?) αρα μπορει να ειναι στα @@ του

- Μειονεκτημα εδρας

Πως να ειμαι αισιοδοξος?

Να παιζαμε με πλεονεκτημα, θα ημουν

Ακομα και αν παιζαμε best of five σε ουδετερο θα ημουν καθως θεωρω οτι παρουσιαζουμε καλυτερη εικονα και το ροστερ μας ειναι πανω κατω σαν του γαυρου

Αλλα για να παει ενα παραπλησιο με του γαυρου ροστερ να σπασει πλεονεκτημα εδρας και να το κρατησει σε σειρα πεντε αγωνων θελει προπονητη. Και εμεις δεν εχουμε

Εχει ο γαυρος? Παπαρια. Αλλα ο γαυρος δεν χρειαζεται να σπασει καποια εδρα

Το θεμα ειναι τι θα γινει του χρονου. Η συμμετοχη Πεδουλα κρινεται μεχρι το καλοκαιρι μιας και ο ΔΓ εχει κανει σαφες οτι δεν τον αλλαζει οποτε το κριμα της αποκτησης και παραμονης του ηδη ειναι στο κεφαλι του προεδρου της ΚΑΕ.

Αποκει και περα σταματαει εκ νεου η οποια ευθυνη Πεδουλακη (καθως για μενα δεν μπορει να ειναι παντα αμοιρος ευθυνων ο προπονητης) και ξαναρχιζει η ευθυνη της διοικησης.

Αν ο κυρΘανασης μαθει να ζητα συγγνωμη, αν ο ΔΓ ριξει καμια γεφυρα, και αν παρουν πουλο τα αχρηστα κορμια και αποκτηθουν στις θεσεις τους Ελληνες με καλυτερες πιθανοτητες επιτυχιας, το συζηταμε

Φανταζομαι κανενα μπλακ-αουτ απο τα συνηθισμενα παλι.

4η περιοδος, καναμε ΕΝΑ διποντο

Σε καλυψα?

Δημοσ.

Στο Καραισκακη λεει παλι τις εφαγες ΑΡΔ του Contra.gr

Παλι πρασινη προβοκατσια θα ηταν, οπως μας ειπαν καποιοι την προηγουμενη φορα

Δημοσ.

Σε γλεντάει ο Πλατανιάς στη μπάλα, σε γλεντάει ο Νιόνιος στο μπάσκετ, χάνεις το σίγουρο κύπελλο στο γυναικείο μπάσκετ, μέχρι και στο πινγκ πόνγκ πέφτεις Β εθνική και ασχολείσαι με τον ΑΡΔ στο Καραϊσκάκης?

Από κάπου πρέπει να πιαστείς και εσύ, θα μου πεις. Πέφτουν οι φάπες βροχή και δεν έχεις πού την κεφαλήν κλίναι.

• Like 1
Δημοσ.

Έχοντας δει τα περισσότερα ΜΑΤΣ του Ρεθύμνου φέτος από όσα έχει δείξει η τηλεόραση πιστεύω ο πετγουει είναι μια καλή και φθηνή λύση για του χρόνου

Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Απ' τον Άρμστρονγκ που είχατε στην αρχή εννοείται οτι είναι κλάσεις ανώτερος ο Πέτγουεϊ.

Xαχαχα απ τον Αρμστρονγκ κ εγω ανωτερος ειμαι κ απο το Μπανκς επισης.

Δημοσ.

Απ' τον Άρμστρονγκ που είχατε στην αρχή εννοείται οτι είναι κλάσεις ανώτερος ο Πέτγουεϊ.

Και τραγουδάει κίολας  :-D  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...