Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ρεαλ ΄θα ειναι φοβερη ή χαλια.Ευτυχως σημερα ηταν χαλια.ΕΙναι και αυτοι αμα μπουν τα τριποντα.Πιστυεω οτι αν ειναι στην μερα της μπορει να κερδισει οποιονδηποτε,αν οχι ,μπορει να χασει και απο το ρεθυμνο[λεμε τωρα]

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Eγω πιστευω οτι η ρεαλ ειναι συνεχεια χαλια,μπαρτσελονα-τσσκα κλασεις ανωτερες ομαδες για να μην πω και ολυμπιακος

Ο Δημητρακης παλι διδαξε σημερα, τι ναι αυτο το πραγμα ρε παιδι μου

Δημοσ.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=199003&catid=1

Να πως ο γαυρος εχει αποφυγει τοσα χρονια Ρεαλ, Μπαρτσα, Μπαγερν, Γιουναιτεντ και παιζει μονιμως με το καφενειο της Αρσεναλ και μαλιστα εντος τελευταια αγωνιστικη

astypalaiasokaki290.jpg

Έλα, παραδέξου ότι διαβάζεις και Λιακόπουλο, μη ντρέπεσαι.
Δημοσ.

<p>Eγω πιστευω οτι η ρεαλ ειναι συνεχεια χαλια,μπαρτσελονα-τσσκα κλασεις ανωτερες ομαδες για να μην πω και ολυμπιακος</p>

<p> </p>

<p>Ο Δημητρακης παλι διδαξε σημερα, τι ναι αυτο το πραγμα ρε παιδι μου</p>

η τσσκα φέτος δεν είναι κάτι το ιδιάιτερο , μπορεί μα χάσει από τον οπιοδίποτε

μόνο η Μπαρτσελονα ξεχωρίζει, λίγο καλύτερη είναι

Δημοσ.

στη χειροτερη περιπτωση βγαίνει 3

Γιατι ρε μαγκα?

Με 0/2 αυτοι και 2/2 εμεις, απο κατω μας δεν ειναι?

τότε θα ισοβαθμούμε και επειδή έχουν τη διαφορά των πόντων θα είνα από πάνω μας
9-3 έχουν ρεαλ τσσκα και εφες 8-4 ο παο. ρεαλ έχει τσσκα και εφες νομίζω εμεις τους γερμανούς και τσσκα και η εφες την μαλαγα. σε ισοβαθμία χάνει παντου ο παοSent from my GT-I9100 using Insomnia
Δημοσ.

9-3 έχουν ρεαλ τσσκα και εφες 8-4 ο παο. ρεαλ έχει τσσκα και εφες νομίζω εμεις τους γερμανούς και τσσκα και η εφες την μαλαγα. σε ισοβαθμία χάνει παντου ο παοSent from my GT-I9100 using Insomnia

Εχουμε 1 ηττα παραπανω απο την Ρεαλ

Αν η Ρεαλ κανει 2 ηττες και εμεις 2 νικες, η Ρεαλ παει απο κατω, στα @@ μας η ισοβαθμια γιατι θα εχουμε 1 νικη παραπανω

Σε αυτο δε το σεναριο αν ριξουμε και 15π στην ΤΣΣΚΑ την βαζουμε και αυτην απο κατω στην ισοβαθμια

Δημοσ.

η τσσκα φέτος δεν είναι κάτι το ιδιάιτερο , μπορεί μα χάσει από τον οπιοδίποτε

...από τον οποιονδήποτε; Χαλάρωσε. Μπορεί να μην έχει Κιριλένκο και Σβεντ φέτος, αλλά έχει -εσχάτως- έναν μετρημένο Παπαλουκά που συμβάλλει πολύ στις ισορροπίες (...του...ανισόρροπου Τεόντοσιτς βασικά). Προσωπικά καθόλου δε θα με εξέπληττε αν αυτή θα είναι η φετεινή κουπαδούχος.

Δημοσ.

Αν η Ρεαλ κανει 2 ηττες και εμεις 2 νικες, η Ρεαλ παει απο κατω, στα @@ μας η ισοβαθμια γιατι θα εχουμε 1 νικη παραπανω

Σε αυτο δε το σεναριο αν ριξουμε και 15π στην ΤΣΣΚΑ την βαζουμε και αυτην απο κατω στην ισοβαθμια

Πρωτα παιζει ρολο το μεταξυ σας παιχνιδι και μετα ολα τα αλλα φιλε μου.Παντου το ιδιο συμβαινει

Δημοσ.

Πρωτα παιζει ρολο το μεταξυ σας παιχνιδι και μετα ολα τα αλλα φιλε μου.Παντου το ιδιο συμβαινει

δηλαδη αν ο παο κερδισει τον ολυμπιακο 2 φορες αλλα ο ολυμπαικος εχει περισσοτερους ποντους στο πρωταθλημα απο τον Παναθηναικο,ο πρωταθλημα το παιρνει ο Παο?Να κατι που δεν ηξερα/ B)  B)

Δημοσ.

Oταν λες παντου?

Σε ποιο αθλημα ακριβως ενας που θα εχει 1 νικη παραπανω απο τον αλλο ερχεται 2ος επειδη στα μεταξυ τους δεν εχει την διαφορα?

Ρε σεις, διαβαζετε αυτα που γραφουν οι αλλοι

- Εχουμε 1 νικη λιγοτερη

- Αν κανουν 0/2 και εμεις 2/2 στα 2 ματς που μενουν εχουμε 1 ΝΙΚΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ

Με ποιο ακριβως κριτηριο θα γραψουμε στα @@ μας τη βαθμολογια οπου θα εχουμε 1β παραπανω και θα μετρησουμε "τα μεταξυ μας ματς"??

Δημοσ.

Σε περιπτωση ισοβαθμιας μιλαω εγω..οχι βαση βαθμολογιας.Στην ισοβαθμια μιλησα εγω

Αρα καλα δεν λεω οτι δεν διαβασες τι εγραψα?

Ποιο ακριβως κομματι του

σε μπερδεψε και σε εκανε να μιλησεις για ισοβαθμια?

Urban Legend

Υπαρχει φορουμιτης που εγραψε την φραση "Ωχ, εχεις δικιο, σορρυ δεν το προσεξα" και επεζησε

Δημοσ.

Καλά ηρεμήστε όλη με τη συγνώμες και τα λοιπά το θέμα είναι να πάει καλά ή ομάδα και αν μπορούμε να πλασαριστούμε 3 ή και 2 τα άλλα μικρή σημασία έχουν .

Πάντως δύσκολα ήρθε η Νίκη όπως και να έχει όμως θα πάμε :) και φέτος άλλωστε το σενάριο να χάσουμε από το καφενείο τον Γερμανών είναι star trek,  απ την άλλη διαβάζω τα πίσω μηνύματα που λένε έπρεπε να ρισκάρει......ΚΑΙ (  να χάναμε ) και να έπρεπε μετά να πάρουμε και τα 2/2 για να μην  μείνουμε εκτός .

Άλλωστε μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα όλες οι ομάδες τώρα είτε με 9-3 είτε εμείς θα τα δώσουν όλα ( Θα πέσουν κεφάλια ) δεν νομίζω ότι ccka θα έρθει για τουρισμό εδώ, δεν λέω ότι θα χάσουμε αλλά όπως και να το κάνεις η ccka είναι ήταν και θα είναι μεγάλη ομάδα και δύσκολος αντίπαλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απολαυση το χθεσινο

Η γαυροεθνικη ταριφιαστηκε

Και εις κατωτερα, μου θελετε και γαβρααμ σεντερ μπακ, τον εβαλε στα διχτυα ο Τζεκο

(μονο ο Σωτηρακοπουλος τον εβγαλε διακριθεντα)

Που χαθηκαν τα αφιερωματα για Καραγκουνη και οι ουρε στο Λονδινο?

Που χαθηκαν οι υμνοι για Κατσουρανη - Σαλπιγγιδη?

Ο Γκεκας την εσωσε την ομαδα?

Η επικη τριαδα πισω του Ολυμπιακου μαγεψε χτες

Επεξ/σία από DKNI
Δημοσ.

Μόλις είπε στο Mega πως συμφώνησε η Π.Α.Ε. με τον ερασιτέχνη για επιστροφή στην Λεωφόρο.  Πόσες φορές το έχουν συμφωνήσει φέτος;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...