tool1983 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Mπουχου the bell tolls? Πλάκα κάνεις, έτσι ? Για τον Καζλαουσκας λεμε.Εντελως ξεπερασμενος προπονητης με πολυ αργες αντιδρασεις .Τον εχουμε δει κ στον οσφπ κ στην εθνικη.Παντα ειχε τη τυχη να εχει πολυ καλο υλικο στη ομαδες του. Τον συγκεκριμενο κοουτς τον ανεφερα σαν παραδειγμα υπερτιμημενων προπονητων που γραφοταν για αντικαταστατες του Ζελικο. Δεν πιστευω οτι αν ειχαμε παρει καποιον απο απο αυτους θα ημασταν σε καλυτερη μοιρα. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2013 από tool1983
Toxoman_UK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 , μηπως να ετρεχε ο Αλαφουζος το γηπεδικο λεω εγω, Ναι ναι περίμενε εσύ.Θα σου κάνω κ γω παρέα να τα λέμε. 1
DKNI Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δεν καταλαβαινω γιατι τιμωρηθηκε μονο ο Δημουτσος που σκοραρε στο Καραισκακη Αλλοι δυο δεν σκοραρανε? Γιατι δεν τιμωρηθηκαν αυτοι? Πρασινη παραγκα
zeniath Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ρε μπας και είσαι ο Νικολογιάννης και μας το κρύβεις; Υ.Γ. Πες και για τις χριστοπαναγίες του Τοροσίδη 2
DKNI Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Γαματος αδελφε! Οχι οτι ολοι βλεπουν το προφανες, οχι...
Anubis13 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Ρε μπας και είσαι ο Νικολογιάννης και μας το κρύβεις; Υ.Γ. Πες και για τις χριστοπαναγίες του Τοροσίδη E φυσικα, πες μας οτι δεν ειναι ιδια περιπωση. Ελα να μας διασκεδασεις. oh wait... φυσικα και δεν ειναι ιδια. Ο ενας επαιζε στον γαυρο και ο αλλος στον ατρομητο...
margaritagr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 http://www.gazzetta.gr/kypello-elladas/article/369574-epithesi-sto-spiti-toy-piloidi Τυχαιο? δε νομιζω!
zeniath Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Σσσσ μαργαρίτα, μην κάνεις τέτοια πράγματα, αυτά είναι συκοφαντίες, οι Αγγελόπουλοι τα έκαναν για να ρίξουν το φταίξιμο στον Γιαννακόπουλο. Αν και νομίζω μεταξύ μας ότι ο Μαρινάκης το έστησε.
Anubis13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Παντως αν εχετε πληροφοριες να τις καταθεσετε σε εισαγγελεα.
zeniath Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δε μπορώ φοβάμαι αυτούς που έχουν εφεύρει την αλητεία, φοβάμαι μην τους βρω μπροστά μου. 1
margaritagr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δε μπορώ φοβάμαι αυτούς που έχουν εφεύρει την αλητεία, φοβάμαι μην τους βρω μπροστά μου. Χαχχαχα! Τυχαιο θα ναι κι αυτο μαλλον!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δε μπορώ φοβάμαι αυτούς που έχουν εφεύρει την αλητεία, φοβάμαι μην τους βρω μπροστά μου. Μπα, αυτοι που πετανε πετρες ειναι γατακια ως προς το θεμα αλητειας μπρος σε αυτους που βαζουν βομβες. Αλλα και παλι -για να γαυροτρολλαρω κι εγω λιγακι- δεν ειχαν διακριτικα , γιατι μπλεκετε τον ΠΑΟ λοιπον?
LRoi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δεν είπε ποτέ ο Μπέος ότι εφηύρε την αλητεία FYI.
Προτεινόμενες αναρτήσεις