Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να σου πω που κολλάει. Θεωρείς ότι είσαι πλήρης και σε σφάζουν, πας Ευρώπη όντας πλήρης και σε κερνάνε οι Βέλγοι.

Μήπως τελικά δεν είσαι πλήρης και κάποιοι σε δουλεύουν ψιλό γαζί; Λέω μήπως

Κοίτα ότι πέφτει δούλεμα πέφτει(βλέπε Εσιέν) αλλά θεωρώ ότι κάποιους μεγαλύτερους σε ηλικία(άνω των 25 πχ) ο Αλαφούζος δεν μπορεί να τους δουλέψει και απόδειξη το σημερινό αποτέλεσμα  που μιλάει από μόνο του.

Για μένα ακόμα και αυτός ο ΠΑΟ είναι καλύτερος από σχεδόν όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ γιατί πολύ απλά το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό.Δηλαδή πέρσι εγώ δεν είδα ομάδα πρωταθλήματος(άσε τον ΟΣΦΠ) να παίζει καλύτερη μπάλα μέσα στη Λεωφόρο από την Μπριζ που είδαμε πριν λίγες μέρες και μιλάμε για ολό-κλη-ρο πρωτάθλημα.Άρα συμπέρανε για τι επίπεδο ομάδων μιλάμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Ποτε στο διάολο θα παρουσιαστούμε έτοιμοι μια φορά και θα περάσουμε στους ομίλους....καταντησε κουραστικό 2η σερί χρονιά να μας γλεντάνε για πλάκα στον 1ο προκριματικό.

• Like 1

Ποτε στο διάολο θα παρουσιαστούμε έτοιμοι μια φορά και θα περάσουμε στους ομίλους....καταντησε κουραστικό 2η σερί χρονιά να μας γλεντάνε για πλάκα στον 1ο προκριματικό.

Oταν πειστει και ο τελευταιος Παναθηναικος (μαζι και εγω )οτι ο Αναστασιου δεν ειναι ουτε εξελισιμος ουτε προπονηταρα ουτε ο ελληνας Μουρινιο οπως μας εχουν περασει εδω και 3 χρονια.

Δεν ηταν τραυματιας ο στιλ έχει δηλωσει από τις 25 Ιουλίου ότι είναι έτοιμος να πάξει στo λογαριασμο του στο twitter.

Μιλαμε απλά για μια αδιανοητη για μενα επιλογή ενός παλαιμάχου κάτω από τα δοκάρια αντι ενος ενεργου παιχτη.

https://twitter.com/lukeysteele1

Δεν υπαρχει δικαιολογια για προπονητες και παιχτες μετα απο τα συγκεκριμενα 2 παιχνιδια.

Μπορει να μην εχουμε το υπερ ροστερ, αλλα η ομαδα με τους παιχτες που εχει δεν ειναι για 3-0 απο τους Βελγους. Μηδεν προσπαθεια, μηδεν κινητρο.

Απλα για αλλη μια χρονια ο τουρισμος ανυπαρκτων με το τριφυλλι στο στηθος παει συννεφο.

Αλλα οταν μαζευουμε οτι παλαιμαχο κυκλοφορει στον πλανητη, απο Εσιεν εως Κοτσολη και την καθε ντιβα του χωριου τυπου Νινηδες, δεν γινεται να περιμενουμε καταθεση ψυχης μεσα στο Βελγιο.

Εχει τεράστιες ευθύνες είναι η αλήθεια αλλά δεν πρόκειται ποτέ να βρούμε ικανό προπονητή θυμάσαι τι γινόταν τα περασμένα χρόνια που τους αλλάζαμε σαν τα πουκάμισα.

Το ρόστερ δεν είναι τόσο κακό απλά οι πιο πολλοί δεν είχαν καταλάβει τι παιζόταν σήμερα και τι είναι η ευρώπη για εμάς τους παναθηναικούς.

Εγώ μεγάλωσα βλέποντας την ομάδα μου να ανήκει στο champions league και εκεί θέλω να την ξαναδώ.

• Like 1

Για μένα ακόμα και αυτός ο ΠΑΟ είναι καλύτερος από σχεδόν όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ γιατί πολύ απλά το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό.Δηλαδή πέρσι εγώ δεν είδα ομάδα πρωταθλήματος(άσε τον ΟΣΦΠ) να παίζει καλύτερη μπάλα μέσα στη Λεωφόρο από την Μπριζ που είδαμε πριν λίγες μέρες και μιλάμε για ολό-κλη-ρο πρωτάθλημα.Άρα συμπέρανε για τι επίπεδο ομάδων μιλάμε.

Ο ΟΦΗ, η Βέροια, ο Παναιτωλικός και η Τρίπολη έπαιξαν εξαιρετικά στην έδρα σου πέρσι. Οι 2 πήραν αποτέλεσμα, οι άλλοι δύο έχασαν από ατυχία.

Η Μπριζ είναι μια μετριότατη ομάδα που φάνηκε ομως πιο έτοιμη. Ειδα φάση που χάθηκε η μπάλα. Εσείς ειχατε προβλημα ακόμα και στα τριγωνάκια. Και δε δικαιολογείται αυτό για ομάδα που είναι ο ίδιος κορμός εδω και 2 χρόνια. Μόνο ο Γερμανός σας ήταν διαφορετικος σε σχέση με τη περσινή ομάδα.

Το ότι τρώτε βέβαια 3 γκολ σε 10 λεπτά βαραίνει τον Αναστασίου αρκετά.

Δείξατε το κακό σας πρόσωπο και πάλι στην Ευρώπη.

Εχει τεράστιες ευθύνες είναι η αλήθεια αλλά δεν πρόκειται ποτέ να βρούμε ικανό προπονητή θυμάσαι τι γινόταν τα περασμένα χρόνια που τους αλλάζαμε σαν τα πουκάμισα.

Το ρόστερ δεν είναι τόσο κακό απλά οι πιο πολλοί δεν είχαν καταλάβει τι παιζόταν σήμερα και τι είναι η ευρώπη για εμάς τους παναθηναικούς.

Εγώ μεγάλωσα βλέποντας την ομάδα μου να ανήκει στο champions league και εκεί θέλω να την ξαναδώ.

Και εγω σου λεω οτι με το ιδιο ροστερ και με εναν Γιαννη Κυραστα η ακομα και εναν Αγγελο με τη βοηθεια της Παναγιας θα τους περνουσαμε για πλακα μεσα εξω.

Oταν πειστει και ο τελευταιος Παναθηναικος (μαζι και εγω )οτι ο Αναστασιου δεν ειναι ουτε εξελισιμος ουτε προπονηταρα ουτε ο ελληνας Μουρινιο οπως μας εχουν περασει εδω και 3 χρονια.

Ο Έλληνας Μουρίνιο με τον Έλληνα Μέσσι. Θα δούμε μεγάλα πράγματα!

Είμαστε άτυχοι δεν το βλέπετε ρε παιδιά; Οι άλλοι οτι κουλό σουτ κανα πήγε μέσα, μέχρι και καραμπόλα γκολ βάλαν(το 2ο)

Αν επιλέχτηκε ο Κοτσώλης έναντι του στηλ εσκεμμένα είναι έγκλημα. Τελείως πλασματικό το σκορ. κυρίως μέχρι το 1-0 θα μπορούσε να ταν 1-2 ούτε οι Βέλγοι δεν πιστεύαν οτι θα προκριθούν. Μετά το 1-0 (η δευτερη ευκαιρία που κάναν σε όλο το ματς) γύρισε η ψυχολογία.

Αμα ειναι να προκριθουμε στο Εuropa και να μην κανουμε νικη οπως περυσι καλυτερα να αποκλειστουμε..

Ουτε την Εστοριλ δεν καταφεραμε να κερδισουμε σε 2 ματς..

Ο απολογισμος μας σε 6 ματς ηταν 2 ισοπαλιες αν θυμαμαι καλα και ο Αναστασιου μας ελεγε οτι

κανουμε συλλογη εμπειριων :angry:

Μαυρες σελιδες στην ενδοξη ευρωπαικη ιστορια του Παναθηναικου..

PaoEuropi.jpg

Μια γαμημένη επίθεση δεν είδα ρε γμτ μας έπαιζαν στο μισό γήπεδο για πλάκα...

Τόσο ανάπηροι επιθετικά είναι οι δικοί μας;

Εναν συνδυασμό μια σέντρα ένα καλό σουτ μια ατομική προσπάθεια δεν είδα.

Στο 2-0 αντί να έχουμε βγει μπροστά να τα παίξουμε όλα για όλα μας έπαιζαν αυτοί! και έκαναν και το 3-0 στο τέλος!

Όταν παίζεις με 15 αμυντικά χαφ,ποιος να δημιουργήσει λογικό.

Εν τω μεταξύ έχουμε χάσει εντελώς την υπόληψή μας στην Ευρώπη.Όταν σου λέει και ο προπονητής της Μπριζ μετά από ήττα 2-1 ότι θα τους αποκλείσουμε σίγουρα,μη μασάτε,είμαστε καλύτεροι...και διακαιώνεται,ε μετά γεια σας.

Και εγω σου λεω οτι με το ιδιο ροστερ και με εναν Γιαννη Κυραστα η ακομα και εναν Αγγελο με τη βοηθεια της Παναγιας θα τους περνουσαμε για πλακα μεσα εξω.

καταλαβαινεις οτι με αυτο το σχολιο εχεις αποτελειωσει τον πυροβατη (αυτον με την υδρογειο για αβαταρ) :whistle:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...