Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Έτσι είναι, όταν έχεις πείσει τους πάντες ότι δεν σε αφήνουν οι παράγκες να διακριθείς, πας Ευρώπη και σε ξεβρακώνει ο κάθε δευτερότριτος του Βελγίου.

Το τραγικό είναι ότι για ένα ημίχρονο στέκοταν άψογα και μέσα σε 10 λεπτά τα γμησε όλα

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα δεν επαιξε τιποτα ο Παο , οχι οτι επαιξαν οι αλλοι

Αλλα βλεπεις τον Νινη που δεν μπορει τρεξει στο 35 κ γυριζει την μπαλα στο τερματοφυλακα απο το κεντρο (!) ενω μπορει ανετα να παει στο ενας με εναν κ λες γιατι να κερδισει αυτη η ομαδα

Στην επόμενη φάση θα αποκλειόμασταν έτσι κι'αλλιώς αλλά τουλάχιστον απέκλεισε μια Κλαμπ Μπριζ ρε Παναθηναικέ,δείξε ότι υπάρχεις κάπου,ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις?

Ο  Εσιέν τι έγινε,με Νίνη θα τη βγάλουμε φέτος στα χαφ?Τελικά οι μεταγραφές του Αλαφούζου ποιες είναι δεν έχω καταλάβει,κάτι Τριανταφυλλόπουλους βασικούς βλέπω πάλι.Ο Αμπέιντ που πήγε,στη Σαουδική Αραβία?

Έτσι είναι, όταν έχεις πείσει τους πάντες ότι δεν σε αφήνουν οι παράγκες να διακριθείς, πας Ευρώπη και σε ξεβρακώνει ο κάθε δευτερότριτος του Βελγίου.

Το τραγικό είναι ότι για ένα ημίχρονο στέκοταν άψογα και μέσα σε 10 λεπτά τα γμησε όλα

Που κολλάει τώρα το ελληνικό πρωτάθλημα,λες και χρειάζεσαι υπερομάδα τύπου Μπάγερν για να νικήσεις το Λεβαδειακό και την Ξάνθη ή με το να βγεις πρωταθλητής Σούπερ Λίγκας έχεις κάνει κανά σπουδαίο κατόρθωμα...

Μου ειναι αδιανοητο οτι επελεξε για τα προκριματικα του τσαμπιονς λιγκ να πεταξει παγκο το στιλ και να κατεβει με βασικο τερμα το  παλαιμαχο κοτσολη και στους δυο αγωνες.

Δεν εμπνεει καμμια εμπιστοσύνη στους αμυντικούς αφού είναι εμφανές ότι έχει ανυπαρκτα ρεφλεξ πλεον  , ανυπαρκτη εξοδο ...

Δεν εμπνεει κανενα αγχος στους αντιπαλους επιθετικους αφού ξέρουν ότι με ενα απλό σουτακι το κολλησαν.

Δε ξερω γιατι έχω φάει σκάλωμα αλλά το να έχεις το στιλ να τρωει παγκο και να βαζεις κοτσολη στα κρισιμα παιχνιδια για το τσουλου με ξεπερναει. 

• Like 1

Που κολλάει τώρα το ελληνικό πρωτάθλημα,λες και χρειάζεσαι υπερομάδα τύπου Μπάγερν για να νικήσεις το Λεβαδειακό και την Ξάνθη ή με το να βγεις πρωταθλητής Σούπερ Λίγκας έχεις κάνει κανά σπουδαίο κατόρθωμα...

Να σου πω που κολλάει. Θεωρείς ότι είσαι πλήρης και σε σφάζουν, πας Ευρώπη όντας πλήρης και σε κερνάνε οι Βέλγοι.

Μήπως τελικά δεν είσαι πλήρης και κάποιοι σε δουλεύουν ψιλό γαζί; Λέω μήπως

Γερη σφαλιαρα αυτο το 3-0 απο την Μπριζ..

Πιστευα οτι ενα γκολ θα το βαζαμε αλλα ουτε αυτο δεν καταφεραμε..

2η συνεχομενη χρονια αποκλειομαστε απο ομαδα που εγω θεωρω οτι θα μπορουσαμε να ειχαμε να αποκλεισει..

Αλλα δυστυχως μεσα στο γηπεδο και περυσι και φετος η ομαδα δεν επιβεβαιωσε τις προσδοκιες μου..

11329742_10153880849642519_5491673722041

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...