manzah80 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 αντε του χρονου παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 βρε τι καταρευση είναι αυτή πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 δεν εχω ιδεα δεν εχω εικονα το ακουω αλλα ο εκφωνητης εχει φρικαρει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 όλα καλά ήταν μέσα σε 5 λεπτά απόλυτη κατάρευση, δεν το πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Με κλανιες δε κουνιεται σεντονι μαγκες οσο και να το θελουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 εντάξι να πάν να γ@μηθουν πάω να δώ κάνα βιντεάκι στο youtube για παλιότερες εποχές παο τσου λου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Έτσι είναι, όταν έχεις πείσει τους πάντες ότι δεν σε αφήνουν οι παράγκες να διακριθείς, πας Ευρώπη και σε ξεβρακώνει ο κάθε δευτερότριτος του Βελγίου. Το τραγικό είναι ότι για ένα ημίχρονο στέκοταν άψογα και μέσα σε 10 λεπτά τα γμησε όλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Παλι ο τρακης θα μας κανει να δουμε Παναθηναικο και φετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μα δεν επαιξε τιποτα ο Παο , οχι οτι επαιξαν οι αλλοι Αλλα βλεπεις τον Νινη που δεν μπορει τρεξει στο 35 κ γυριζει την μπαλα στο τερματοφυλακα απο το κεντρο (!) ενω μπορει ανετα να παει στο ενας με εναν κ λες γιατι να κερδισει αυτη η ομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Στην επόμενη φάση θα αποκλειόμασταν έτσι κι'αλλιώς αλλά τουλάχιστον απέκλεισε μια Κλαμπ Μπριζ ρε Παναθηναικέ,δείξε ότι υπάρχεις κάπου,ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις? Ο Εσιέν τι έγινε,με Νίνη θα τη βγάλουμε φέτος στα χαφ?Τελικά οι μεταγραφές του Αλαφούζου ποιες είναι δεν έχω καταλάβει,κάτι Τριανταφυλλόπουλους βασικούς βλέπω πάλι.Ο Αμπέιντ που πήγε,στη Σαουδική Αραβία? Έτσι είναι, όταν έχεις πείσει τους πάντες ότι δεν σε αφήνουν οι παράγκες να διακριθείς, πας Ευρώπη και σε ξεβρακώνει ο κάθε δευτερότριτος του Βελγίου.Το τραγικό είναι ότι για ένα ημίχρονο στέκοταν άψογα και μέσα σε 10 λεπτά τα γμησε όλα Που κολλάει τώρα το ελληνικό πρωτάθλημα,λες και χρειάζεσαι υπερομάδα τύπου Μπάγερν για να νικήσεις το Λεβαδειακό και την Ξάνθη ή με το να βγεις πρωταθλητής Σούπερ Λίγκας έχεις κάνει κανά σπουδαίο κατόρθωμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekStatistic Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Μου ειναι αδιανοητο οτι επελεξε για τα προκριματικα του τσαμπιονς λιγκ να πεταξει παγκο το στιλ και να κατεβει με βασικο τερμα το παλαιμαχο κοτσολη και στους δυο αγωνες. Δεν εμπνεει καμμια εμπιστοσύνη στους αμυντικούς αφού είναι εμφανές ότι έχει ανυπαρκτα ρεφλεξ πλεον , ανυπαρκτη εξοδο ... Δεν εμπνεει κανενα αγχος στους αντιπαλους επιθετικους αφού ξέρουν ότι με ενα απλό σουτακι το κολλησαν. Δε ξερω γιατι έχω φάει σκάλωμα αλλά το να έχεις το στιλ να τρωει παγκο και να βαζεις κοτσολη στα κρισιμα παιχνιδια για το τσουλου με ξεπερναει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Που κολλάει τώρα το ελληνικό πρωτάθλημα,λες και χρειάζεσαι υπερομάδα τύπου Μπάγερν για να νικήσεις το Λεβαδειακό και την Ξάνθη ή με το να βγεις πρωταθλητής Σούπερ Λίγκας έχεις κάνει κανά σπουδαίο κατόρθωμα... Να σου πω που κολλάει. Θεωρείς ότι είσαι πλήρης και σε σφάζουν, πας Ευρώπη όντας πλήρης και σε κερνάνε οι Βέλγοι. Μήπως τελικά δεν είσαι πλήρης και κάποιοι σε δουλεύουν ψιλό γαζί; Λέω μήπως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Νομιζω οτι ο Στιλ ηταν τραυματιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimistic_83 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Γερη σφαλιαρα αυτο το 3-0 απο την Μπριζ.. Πιστευα οτι ενα γκολ θα το βαζαμε αλλα ουτε αυτο δεν καταφεραμε.. 2η συνεχομενη χρονια αποκλειομαστε απο ομαδα που εγω θεωρω οτι θα μπορουσαμε να ειχαμε να αποκλεισει.. Αλλα δυστυχως μεσα στο γηπεδο και περυσι και φετος η ομαδα δεν επιβεβαιωσε τις προσδοκιες μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ηταν τραυματίας ο Στιλ. Ο 30αντα και ο Κοτσόλης είναι ανέκδοτα και δεν πρέπει να παίζουν στην ομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις