we_will_rise Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Αν είχε πάρει τέτοιο πέναλτι ο Ολυμπιακός στη Σουπερλίγκα, ο Crom θα είχε μετρήσει 7.000 άδεια καθίσματα από την οργή του Τι σατανάς είσαι.. Γκόου πανατενάικος 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δεν ειναι κοκκινη ομως,δεν ειναι απο πισω και παει για μπαλα.Και δευτερον οταν δινεις καρτα δεν την αλλαζεις μετα,πρωτη φορα το βλεπω αυτο ,δεν το εχω ξαναδει.
Zerg13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Πολύ υπερβολικό απευθείας κόκκινη. Δώσε κίτρινη οκ Γάβρικο το πέναλτι, αλλα τι να το κάνεις;
Zus Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δεν ειναι κοκκινη ομως,δεν ειναι απο πισω και παει για μπαλα.Και δευτερον οταν δινεις καρτα δεν την αλλαζεις μετα,πρωτη φορα το βλεπω αυτο ,δεν το εχω ξαναδει. Ούτε κίτρινη είναι σε μαρκάρισμα που σχεδόν του κόβεις τη μπάλα του άλλου. Η αλλαγή της απόφασης ήρθε από τον επόπτη που είχε καλύτερη εικόνα της φάσης, ξεκάθαρα Χάνει και τη ρεβάνς ο ισπανός Καλλιτζάκης
liopyr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Κοκκινη θα μπορούσε να την δώσει εξ'αρχής, δεν πήγε για μπάλα, πήγε να τον φάει στεγνά. Αλλά από την στιγμή που δίνεις κίτρινη, δεν μπορείς να αλλάξεις την απόφαση αν δεν μεσολαβήσει κάτι άλλο (π.χ να βρίσει άλλο παίχτη - να διαμαρτυρηθεί κλπ.). Δηλαδή αν είχε ζητήσει αλλαγή αμέσως μετά την κίτρινη ο Αναστασίου, ποιος θα είχε δίκιο; 1
we_will_rise Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Άμα κερδίσει 2-1, εκεί μέσα δε χάνει πιστεύω.. Δεν είναι τίποτα τρελό η μπριζ, απλά ο παο είναι υποχρεωμένος να επιτίθεται και ξανοίγεται!
Atallos1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δεν ειναι κοκκινη ομως,δεν ειναι απο πισω και παει για μπαλα.Και δευτερον οταν δινεις καρτα δεν την αλλαζεις μετα,πρωτη φορα το βλεπω αυτο ,δεν το εχω ξαναδει. Koκκινη με τα μπουνια ειναι , τον θεριζει καθαρα απο πισω Παροιμοια ανι δεν κανω λαθος ειχε φαει κ ο Κατσουρανης με την Εθνικη παλι στο κεντρο του γηοεδου
we_will_rise Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 έλα, έκανε τα μαγικά του ο αναστασίου. Πάμε για 3-1
manzah80 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 πηγε να γκρεμιστει το γηπεδο στο 1-1 ημουν απεξω
optimistic_83 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Το μονο που μετραει ειναι η νικη με 2-1..Φυσικα και η ομαδα ειναι ανετοιμη.. Το κλειδι στο Βελγιο ειναι να σκοραρουμε πρωτοι,αν το κανουμε θα περασουμε πιστευω 2
Zerg13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή. Μπράβο στην Πανάθα για την ανατροπή με 10 παίχτες. Ολα ανοιχτά στην Ρεβάνς 1
crom261 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Αν είχε πάρει τέτοιο πέναλτι ο Ολυμπιακός στη Σουπερλίγκα, ο Crom θα μετρήσει 7.000 άδεια καθίσματα από την οργή του Αν έπαιρνε τέτοια ο τρυλος για κάθε πέναλτι που κέρδιζε θα του δίναμε και ένα δώρο.... Δεν μετράω ποτέ άδεια καθίσματα στο καραισκακη. Δεν συμφέρει. Μετράω γεμάτα καθίσματα και τελειώνω στο τσακ μπαμ. Αυτό έλειπε να μετράω 28000 άδειες Θέσεις... 1
Masma Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Άμα κερδίσει 2-1, εκεί μέσα δε χάνει πιστεύω.. Δεν είναι τίποτα τρελό η μπριζ, απλά ο παο είναι υποχρεωμένος να επιτίθεται και ξανοίγεται! Καλα δεν ειναι και παιξε γελασε. Ειναι καλυτερη απο τη στανταρ λιεγης που περυσι μας εριξε 3. Εμενα εχτες παντως δεν μου αρεσαν Ατζαγκουν - Βεμερ- Σαντσες. Και ο κοτσωλης τραγικος σε εξοδους αλλα τεσπα. Ο Στιλ ειναι αξια κατω απο τα δοκαρια. Το θεμα ειναι να μην φαμε κανενα γκολ οπως το πρωτο εξω. Εγω πιστευω γκολ θα βαλουμε και στο βελγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις