Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθε καλοκαιρι τα ιδια λενε κι ακομα να περασουν τον Αλβερτη. Αμα καθεσαι κι ακους δαυτους (1-2 βρισκονται κι εδω στο φορουμ-οι γνωστοι) θα νομισεις οτι συζητατε για τους Σικαγο Μπουλς :lol:

Κατα τ'αλλα οι γαυροι ως γνωστον δεν πατανε ΣΕΦ πριν το Μαιο, παρα μονο για να γιουχαρουν κανεναν Σπανουλη, να τραμπουκισουν κανεναν Μπαρτζωκα και να καψουν κανα αμαξακι του Μαντζαρη. Απο τετοιες επιτυχιες και διακρισεις εχουν να σου διηγουνται οσες θες. Τον υπολοιπο χρονο ασχολουνται με τα νομικα και το πώς θα κλεψουν κανα τιτλο στα χαρτια.

Αναμενω τον ολυμπιακο κατωτερο του περυσινου.Δεν ξερω για ποιο λογο αλλα δεν βλεπω να υπολογιζουν πολυ την φυγη του σλουκα που αλλαζε την ροη του αγωνα οταν εμπαινε απο τον παγκο.Τον χακετ τον ηθελα πολυ και θα τους βοηθησει αλλα βλεπω οτι αυτη η παρεα που ειχαν φτιαξει και ειχε ενα μεταλο αρχισε να διαλυετε.Στα δικα μας τωρα περιμενω τον παναθηναικο με πολυ ενεργεια και τον ραντουλιτσα πολυ δυνατο.Παντα ειχα αδυναμια στους σερβους σεντερ.Δυνατα παιδια και σκληρα.Ο καλαθης θα ρολαρει και θα ξεκουρασει τον μητσο που θα μπαινει για 10-15 λεπτα να κανει την δουλεια του και εξω.Η εκτιμηση μου ειναι οτι θα παρουμε πρωταθλημα κυπελο.Αυτα.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Τα 4 τελευταία χρόνια έχει 2 ευρωπαϊκά ο Ολυμπιακός, ένα η Μακάμπι και ένα η Ρεάλ. 3 συμμετοχές σε F4 ο Ολυμπιακός, μία ο βάζελος. Συνεπώς τα 2-2 ευρωπαϊκά κάπου στον ύπνο σου τα είδες.

Α αλλαξε το τροπαρι τωρα?

Παει το παραμυθι της πιο πετυχημενης ομαδας της επταετιας? Μας τελειωσε? Πανε τα σαπια που μας λεγατε πριν λιγο καιρο? Ηταν οι αριθμοι αμειλικτοι και αποφασισατε να σταματησετε να εκτιθεστε?

Τωρα βρηκαμε αλλο παραμυθι? Η πιο πετυχημενη ομαδα της τετραετιας????!!! :shock: :shock: :shock: Προχωρησατε την γελοιοτητα της επταετιας και την περιορισατε σε τετραετια? ΜΟΝΟ ΓΑΥΡΟΣ αυτα! Ακου επταετια και τετραετια!

Αφου ντε και καλα κατασκευαζετε πραγματα ωστε να βρειτε κατι να παρουσιασετε απεναντι στον δυναστη-αυτοκρατορα βγειτε και πειτε πως ειστε η πιο πετυχημενη ομαδα του 1997 και του 2012 και 2013.

Να γελασουμε ακομα περισσοτερο...

Δημοσ.

Αναμενω τον ολυμπιακο κατωτερο του περυσινου.Δεν ξερω για ποιο λογο αλλα δεν βλεπω να υπολογιζουν πολυ την φυγη του σλουκα που αλλαζε την ροη του αγωνα οταν εμπαινε απο τον παγκο.Τον χακετ τον ηθελα πολυ και θα τους βοηθησει αλλα βλεπω οτι αυτη η παρεα που ειχαν φτιαξει και ειχε ενα μεταλο αρχισε να διαλυετε.Στα δικα μας τωρα περιμενω τον παναθηναικο με πολυ ενεργεια και τον ραντουλιτσα πολυ δυνατο.Παντα ειχα αδυναμια στους σερβους σεντερ.Δυνατα παιδια και σκληρα.Ο καλαθης θα ρολαρει και θα ξεκουρασει τον μητσο που θα μπαινει για 10-15 λεπτα να κανει την δουλεια του και εξω.Η εκτιμηση μου ειναι οτι θα παρουμε πρωταθλημα κυπελο.Αυτα.

Κι εγω ηθελα πολυ τον Χακετ...στον Ολυμπιακο. Λεπτομερειες μεσα στην επομενη σεζον.

Στα δικα μας, για τον Ραντουλιτσα θα ελεγα να αρκεστουμε στην σκεψη οτι θα ειναι καλυτερος απο Μπατιστα. Μην περιμενετε κατι περισσοτερο ομως. Μιλαμε για χρυση μετριοτητα ολη η καριερα του και για παιχτη που δεν δικαιωσε ποτε και πουθενα τις προσδοκιες γυρω απο το ονομα του. Αν στα 28 του κανει το μπαμ στον ΠΑΟ, ενω προηγουμενως εχει αποτυχει παταγωδως και διαδοχικα σε Εφες, Αλμπα, Παρτιζαν, ΝΒΑ, ακομα και... Κινα, τοτε θα ειμαστε κομπλε.

Ο Καλαθης θα αποδειξει οτι δεν ειναι ο παιχτης-ηγετης της μετα-ΔΔ εποχης. Ειναι ενα πλει μεικερ που μπορει να προσφερει υπο προυποθεσεις, -στοφα ηγετη δεν ειχε και δεν θα αποκτησει ποτε του- αλλα δεν εκανε ποτε το impact που περιμεναν πολλοι, με αποτελεσμα το πισωγυρισμα στην Ευρωπη στην πιο "μπασκετικη-παραγωγικη" ηλικια. Κι εδω υπαρχει κερδος, οτι σε σχεση με Νελσον σιγουρα θα προσφερει περισσοτερα. Απο την αλλη παλι θα ειναι ενας ασσος που οι διαβασμενοι προπονητες θα σπανε πλακα μαζι του αφηνοντας του ελευθερο τριποντο και κλεινοντας του ολες τις υπολοιπες επιλογες και παλι θα εχουμε προβλημα στη δημιουργια σε σετ παιχνιδι απεναντι σε σκληρες αμυνες στα ορια του φαουλ. Ο Καλαθης αυτο δεν θα το αλλαξει. Τα προσοντα του ειναι σε αλλα κομματια του παιχνιδιου που μακαρι να τα συναντα τοσο συχνα στην Ευρωλιγκα οσο και στο ΝΒΑ, αλλα οι πιθανοτητες δεν ευνοουν το σεναριο αυτο.

Αυτες οι 2 μεταγραφες αν και ανεβαζουν την ποιοτητα στις επιμερους θεσεις-ρολους θα στερησουν ποιοτητα απο το υπολοιπο ροστερ, διοτι στοιχησαν απειρα λεφτα και ηδη σαν 2ο σεντερ αποκτησαμε ενα ακομα βαρυ κορμι και αγνωστο σε εμενα παιχτη, aka παλι παμε με ρισκο και οδηγο το αγνωστο. Το χειμωνα μας βλεπω να αναζηταμε 5ρι με αθλητικα προσοντα παλι.  Ο δε Τζορτζεβιτς δεν ξερω τι εχει στο μυαλο του και ξεκιναει σεζον με 3 πολυ βαρια κορμια στο 5. Κι αν το δουμε σαν 12δα μιλαμε για 0 ταχυτητα, 0 αλτικοτητα και 0 αθλητικα προσοντα. Ευχομαι να δικαιωθει το πλανο του (αν αυτο υπαρχει, διοτι με το πώς κινηθηκαμε για 2ο σεντερ αυτες τις βδομαδες εγω περισσοτερη συγχυση για το τι χρειαζομαστε, παρα συγκροτηση και αποφασιστικοτητα διεκρινα).

Δημοσ.

Κλασσικοί γαύροι, μετράνε από τότε που πήρανε το πρώτο πιο πρόσφατο ευρωπαϊκό επειδή από τότε τους συμφέρει. Δεν πειράζει, άμα θέλετε 4ετία κρατήστε ότι είστε οι πιο επιτυχημένοι της 4ετίας. Εμείς θα περηφεναυόμαστε για τα τελευταία 15-20 χρόνια και δεν πρόκειται κανένας να μας κάνει να αισθανόμαστε διαφορετικά.

Παλληκάρι μου, ήρθε η ώρα να διαβάσεις το αρχικό μήνυμα μου και να μην παρασύρεσαι από τους ομοιδεάτες σου, που κατά την προσφιλή τακτική της Λαχανί που διαβάζουν, σε οδηγούν εκεί που γουστάρουν.

Εγώ έγραψα ότι 4 χρόνια είσαι χωρίς διάκριση στην Ευρώπη. Η συνέχεια δική σας.

• Like 1
Δημοσ.

Α αλλαξε το τροπαρι τωρα?

Παει το παραμυθι της πιο πετυχημενης ομαδας της επταετιας? Μας τελειωσε? Πανε τα σαπια που μας λεγατε πριν λιγο καιρο? Ηταν οι αριθμοι αμειλικτοι και αποφασισατε να σταματησετε να εκτιθεστε?

Τωρα βρηκαμε αλλο παραμυθι? Η πιο πετυχημενη ομαδα της τετραετιας????!!! :shock: :shock: :shock: Προχωρησατε την γελοιοτητα της επταετιας και την περιορισατε σε τετραετια? ΜΟΝΟ ΓΑΥΡΟΣ αυτα! Ακου επταετια και τετραετια!

Αφου ντε και καλα κατασκευαζετε πραγματα ωστε να βρειτε κατι να παρουσιασετε απεναντι στον δυναστη-αυτοκρατορα βγειτε και πειτε πως ειστε η πιο πετυχημενη ομαδα του 1997 και του 2012 και 2013.

Να γελασουμε ακομα περισσοτερο...

Ειναι καλη φαση η τετραετια γιατι βγαινουν και τα νουμερα στο Ελληνικο πρωταθλημα. 2-2!!! Superb numbers για γαβρο.

Αυτο που ξεχασαν να σου πουν ειναι οτι ακομα και σε αυτη την τετραετια ειναι 4-0 χαμενοι στο κυπελλο :P fail again.

Πηραμε ενα center τι λεει;

Δημοσ.

crom θυμασαι τι μου λεγες γι αθλητικο ψηλο; Να λοιπον Που μια χαρα υπηρχε ενδιαφερον για τον Σέρβο ;)

Εν τω μεταξυ ΚΑΕ και προπονητης δε ξεραν τι τους γινεται για τον δευτερο ψηλο. Ποτε ενδιαφέρονταν για δεινόσαυρο και ποτε για μαύρο.

Πολυ αργοί στο 5, θα χετε θεματα

Δημοσ.

Ότι και να λέμε για νούμερα, το γεγονός παραμένει πως ο φέρελπις σέρβος σεντερ, με τις προτροπές των Σπερς, προτίμησε να είναι 3ο σεντερ σε μας, παρά δεύτερο σε σας. Αυτό κάτι λεει.

Τον Κουζμίνσκας απ' όσο τον έχω δεί, μου έκανε μεγάλη εντύπωση η δύναμη του. Το πάλικάρι είναι κτήνος. Μπασκετικά δε ξέρω που βρίσκεται, ούτε σε επιμέρους στοιχεία όπως π.χ. άμυνα σε περιφερειακούς κτλ.

Δημοσ.

Απολυτως τιποτα δεν λεει.

Μαργαριτα σιγουρα λασμε ή ταιους δεν ειναι ο συγκεκριμενος οπως σιγουρα δεν ειναι και ραντουλιτσα ή μιλουτινοφ.

Ο τυπος φαινεται να εχει ποστ παιχνιδι, εχει σουτ απο μετρια αποσταση, ειναι γρηγορος σχετικα για το υψος του.

Απο οτι διαβαζω παιζει καλα και το pnr.

Το θεμα ειναι ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ τα κανει και σε τι επιπεδο.

Αν τα κανει καλα ισως ξεχασουμε πολυ γρηγορα τα αθληρικα σεντερ...

Απο οτι διαβαζω σε καποια forum που αναφερονται στην εθνικη σερβιας αναφερονται με πολυ καλα λογια παντως και σερβοι και αλλοι...

Ειδωμεν..

Δημοσ.

Λέει πολλά για το όνομα που έχει ή κάθε ομάδα στην αγορά. Γιάνγκ, Μιλουντινοφ δεν επέλεξαν τυχαία.

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε Ραντουλιτσα, Καλαθης επελεξαν τυχαια που ειναι μεγαλυτερα ονοματα απο τον Γιανγκ και τον Μιλουτινοφ τον οποιο μαθατε λογω ΠΑΟ. Το point σου δεν καταλαβα ομως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο ..καλαθης.. μεγαλυτερο... ονομα? ριλι? χαχαχαχα

στα του ποδοσφαιρου.. συνεντευξη Σισσε... αποκαλυψε γιατι το 2013 διαλεξε Αλ Γκαραφα απο παναθηναικο...

Για το αν νιώθει μετανιωμένος που το 2013 επέλεξε την Αλ Γκαράφα από τον Παναθηναϊκό:

"Πρέπει να σταματήσουμε με αυτή την ιστορία, γιατί αρχίζει να με ενοχλεί. Δεν ήταν αυτό το θέμα. Θα μπορούσα να μην επιστρέψω στην Ελλάδα. Είχαμε προβλήματα με την εφορία, γιατί η ομάδα δεν είχε πληρώσει, αν και υποτίθεται ότι έπρεπε να το είχε κάνει. Έτσι, το φορολογικό ήταν ο πραγματικός λόγος, και όχι εγώ που επέλεξα την Αλ Γκαράφα από τον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν αυτό το θέμα. Πρέπει να σταματήσουν να λένε “σκουπίδια” και να σέβονται. Αν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα, φυσικά και θα είχα επιστρέψει. Δεν ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα και να μπω φυλακή. Έτσι έχει η κατάσταση".

χαχαχαχα

ΤΕΛΙΚΑ ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΡΩΣΕΙ ΤΠΤ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ??

Επεξ/σία από dEACTIVATEb
Δημοσ.

Ο μονος που δεν διαλεξε τυχαια ειναι ο τζορτζεβιτς.

Για να διαλεξεις ή να απορριψεις καποιον πρεπει να εχεις προταση.

Το φιλολογικο ενδιαφερον δεν συνιστα ουτε προταση και ουτε φυσικα απορριψη εκ μερους του παιχτη. Απορριψη σε τι;

Αντιθετα αν υπαρχει προταση και φας το οχι στη μαπα (βλεπε Σασα) συνιστα απορριψη...

Λέει πολλά για το όνομα που έχει ή κάθε ομάδα στην αγορά. Γιάνγκ, Μιλουντινοφ δεν επέλεξαν τυχαία.

Λες και μιλαμε για τον howard, ενω μιλαμε για 2 μηδενικα (ισως εξελιξιμα αλλα μηδενικα μςχρι στιγμης) του ευρωπαικου μπασκετ.
Δημοσ.

Ο Καλάθης είναι γνωστός από τα χάπια για την καράφλα. Θα κάνουν φοβερό δίδυμο με Γκίστ

Δημοσ.

http://www.gazzetta.gr/plus/article/779907/ki-allos-nekros-apo-noor1

Ποια yakuza και ποια cosa nostra..γατάκια

Όσο για τον σέντερ προφανώς είναι από τα αζητητα, μην κοροιδευομαστε, αλλά μου δίνει την ελπίδα για περαιτέρω αξιόλογες κινήσεις κυρίως στο 2 και ίσως στο 4, με έναν προσωρινό αντί-Γκισταρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...