crom261 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Γουστάρω να πέσουμε. New quest: Να πετάξουμε εξω στο Κύπελλο τον ΟΣΦΠ και απ' την Α2 Και εκει που ελεγα πως η λιστα με ολους τους πιθανους και απιθανους τροπους κατακτησης τιτλου απεναντι στον πελατη εχει ολοκληρωθει ηρθε και αυτο. Δεν τους εχουμε παρει τιτλο απο Α2.... Χαχαχαχαχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Υποβιβασμο οριζει ο κανονισμος του....gavros.gr, του redplanet.gr και του Τσουκαλα. Κατι σαν την ενσταση που γελουσε η υφηλιος... Ε τωρα το πηγαν λιγο παραπερα... Kαι του sportit που τρολο-βαφτίστηκε spor-fm. Αν έχει κάποιο νόημα η όλη φάση, τα αυγά θα έπρεπε να απευθυνθούν στο υπουργείο εμπορίου για παραποίηση μετοχών όχι στον "πράσινο" ΕΣΑΚΕ που έκανε δεκτό το αίτημα τους για εξέταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Παναθηναικός η πιο πετυχημένη ομάδα του αιώνα είπε η Euroleague 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 "HURR muh παράγγα" "muh σφαγές, 2010 never forget!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soopercharged Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Παναθηναικός η πιο πετυχημένη ομάδα του αιώνα είπε η Euroleague Αν εξαιρεσεις μερικους γαυρους που μαθανουν αλφαβητα απτον Τσουκαλα, απο ολο τον υπολοιπο πλανητη οσοι ασχολουνται με ευρωπαικο μπασκετ σιγουρα δεν περιμεναν την Ευρωλιγκα για να το μαθουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 αλλος θα κλαψει στο τελος φετος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 αλλος θα κλαψει στο τελος φετοςποιος θα κλαψει?για πες...πιστεύεις με τον καλάθι θα πάρεις πρωτάθλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 θα το παρω ναι.Θυμησου που στο λεω αν θα ειμαι ακομα εδω τον μαιο και γραφω.Δεν γραφω κατι παραπανω γιατι θα απαντησει καποιος στο κλασικο ειρωνικο στυλακι του ινσομνια και εχω πολλα νευρα δεν μου χρειαζονται παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 θα το παρω ναι.Θυμησου που στο λεω αν θα ειμαι ακομα εδω τον μαιο και γραφω.Δεν γραφω κατι παραπανω γιατι θα απαντησει καποιος στο κλασικο ειρωνικο στυλακι του ινσομνια και εχω πολλα νευρα δεν μου χρειαζονται παραπανω.δεν ξέρω γιατί έχεις νεύρα..αλλά chill..Κ θα σε ξενερώσω αλλά κ φέτος το χουμε άνετα..Κ νομίζω ότι το ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Εγω κανω την εκτιμηση μου το τι θα γινει θα το δειξει το παρκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 ... ξέρεις κάτι παραπάνω..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norone92 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Ακόμα και με 3 μεταγραφές μόνο που κάναμε προς το παρόν έχουμε δυναμώσει πολύ σε σχέση με πέρσυ. Έχουμε παιχταράδες σε κάθε θέση, αλλά το ρόστερ μας δεν έχει πολύ βάθος ακόμα για να βρίσκουμε λύσεις από τον πάγκο, συν ο τραυματίας Παππάς και ο τιμωρημένος Γκιστ. Το θέμα με τον δεύτερο ψηλό και συγκεκριμένα με Λάσμε έχει κουράσει πάρα πολύ και καλό είναι να κοιτάξουμε αλλού και να τελειώνουμε μ' αυτό γιατί μπαίνει Αύγουστος. Χρειάζεται οπωσδήποτε και shooting guard. Δε θεωρώ πως είναι υποχρεωτικό να πάρουμε και 4άρι, καθώς τα 2 που έχουμε είναι αρκετά, και μέχρι να επιστρέψει ο Γκιστ μπορεί να τον καλύψει ο Χαραλαμπόπουλος μιας και τα παιχνίδια δε θα είναι ακόμα τόσο δυνατά και σημαντικά. Τώρα για τον Ολυμπιακό.. Έχουν γίνει καλές κινήσεις αλλά ούτε καν κοντά σε ό,τι παρουσιάζετε εσείς οι οπαδοί σαν ομάδα που θα τα σαρώσει όλα. Μου φαίνεται πεσμένος σε σχέση με πέρσυ. Πρώτον γιατί έχασε 2 παίχτες με παραστάσεις σε final 4 και καταλυτικούς στη θέση τους και δεύτερον γιατί απέκτησε παίχτες που ναι μεν έχουν μεγάλο ταλέντο, αλλά τους λείπουν οι παραστάσεις από μεγάλα παιχνίδια και η εμπειρία, καθώς και το δέσιμο με την ομάδα. Ο Γιανγκ ήταν σε μια ομάδα χρεοκοπημένη με ρόστερ 8 μέτριων παιχτών και απλά έκανε κάποια καλά παιχνίδια, είναι όμως 24. Ούτε καν κοντά στην εμπειρία και στο iq του Dunston. Το ίδιο ισχύει και για Μιλουτίνοφ ο οποίος είναι πίσω από τον πολύ μέτριο Hunter. Για τον Στρόμπερι δε μπορώ να εκφέρω άποψη, σαν αντι Λαφαγιέτ καλός φαίνεται αλλά δεν τον έχω δει. Μόνο τον Χάκετ θεωρώ πολύ καλή κίνηση, και αυτός όμως δεν ξέρω αν μπορεί να προσφέρει όσα ο Σλούκας. Αυτό στο οποίο μπορεί κανείς να πει με σιγουριά ότι υπερτερεί ο Ολυμπιακός είναι στο βάθος του ρόστερ. Τα υπόλοιπα περί καλύτερης front line στην Ευρώπη, σίγουρο ευρωπαϊκό και πρωτάθλημα και άλλες υπερβολές αφήστε τα προς το παρόν. Όλα στο παρκέ φαίνονται, όχι στα χαρτιά. Έχω διαβάσει απίστευτα πράγματα αυτές τις μέρες, προσέχτε μην προσγειωθείτε απότομα (αν και δε θα είναι η πρώτη φορά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Για τον Hunter και τον Dunston γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν. Μάλλον δεν τους παρακολούθησες πέρυσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Χακετ η σλουκας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις