8elwADSL Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Ταιους και ένα καλό 2αρι τώρα,θα ήθελα Λανγκφορντ αλλά σιγά μην πάρουμε κ αυτόν.
harisv Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Τοσο καλος παικτης ειναι ο ραντουλιτσα, γιατι βλεπω συγκρισεις με τον πεκοβιτσ? Δεν τον εχω παρακολουθησει αλλα απο τα στατιστικα του δεν τρελαθηκα. Εγω παντως θα ηθελα και περπε τωρα που ειναι ελευθερος.
manzah80 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Περπε να μην πατησει το ποδι του ο μισθοφορος.Ειναι κλασικο δυνατο σερβικο 5αρι.Ειναι και λιγο αληταρας με την καλη ενοια εχει πολυ τσαμπουκα
harisv Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Περπε να μην πατησει το ποδι του ο μισθοφορος.Ειναι κλασικο δυνατο σερβικο 5αρι.Ειναι και λιγο αληταρας με την καλη ενοια εχει πολυ τσαμπουκαΟλοι μισθοφοροι ειναι,εκτος αν νομιζεις οτι ο ραντουλιτσα ειχε φανελα αλβερτη. Εγω θελω να δω ωραιο μπασκετ, και ο περπε μια χαρα χωραει στην ομαδα. 2
manzah80 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Ναι οκ εγω απλα θελω να σεβονται τον κοσμο που τους εχει στηριξει οταν μου ρχετε στον πρωτο αγωνα οακα με τον ολυμπιακο μου αρχιζει τα χαι φαιβ και τα πανηγυρια μου δειχνει οτι δεν με σεβετε στο παραμικρο.Εμεις τον αναδειξαμε λιγο σεβασμος δεν βλαπτει.
xgol Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Oτι να ναι.. Πολύ καλές μεταγραφές ως τώρα ο Παο, αλλά θέλει 2άρι και ένα ακόμα 5άρι.
Canvas Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Μακάρι να βγει ο Ραντούλιτσα, προφανώς κάτι θα ξέρει ο coach...γιατί στα δικά μου μάτια, μόλις πήραμε σέντερ λίγο πιο αργό από τον Μπατίστα.
xgol Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Αμυντικά είναι στα ίδια όντως. Γι αυτό θα παίζει δίδυμο με Γκιστ. Αλλά επιθετικά είναι αλλού. Πρέπει να αρχίσετε να υπογράφετε και κάποιους πιο αμυντικογενείς παίκτες.
8elwADSL Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Τι να τους κάνουμε τους αμυντικογενείς όταν θα ρίχνουμε 100αρα σε κάθε αγώνα
Tigris7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Ναι οκ εγω απλα θελω να σεβονται τον κοσμο που τους εχει στηριξει οταν μου ρχετε στον πρωτο αγωνα οακα με τον ολυμπιακο μου αρχιζει τα χαι φαιβ και τα πανηγυρια μου δειχνει οτι δεν με σεβετε στο παραμικρο.Εμεις τον αναδειξαμε λιγο σεβασμος δεν βλαπτει. Εγω λεω,καλυτερα να βαζει τα καλαθια στο δικο μας στεφανι.. Ρε τι ακουμε!!!
kostas_sl Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Με ποιούς θα βάζουμε 100 πόντους,με το Νέλσον,τον Γιάνκοβιτς και το Διαμαντίδη στη τελευταία χρονιά του?
kostas_sl Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Τόσους δεν έχει ούτε ο Σπανούλης Σοβαρά τώρα,δεν σημαίνει ότι επειδή κάναμε 2 όντως super μεταγραφές γίναμε ο ΠΑΟ προ τετραετίας. Δύο κούκοι δεν φέρνουν την άνοιξη....Χωρίς να έχουμε κλείσει σαν ρόστερ πάντως,τo γάβρο πιστεύω θα τον σκουπίσουμε στο τέλος κι'ας έχουν ανέβει -ακόμα ένα- επίπεδο lol. (μιλάμε η άνοδος τους δεν έχει όριο!) Για ευρώπη πολύ νωρίς ακόμα για προβλέψεις.
crom291 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Απεσυρε το νουμερο 13 απο τις φανελες η ΚΑΕ Ολυμπιακος!!! Μαλλον σαν φορο τιμης στον δυναστη... Ισως την κρεμασουν κιολας διπλα στα λαβαρα του...ΤΙΠΟΤΑ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις