Canvas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Στα 32 του..είναι και Ουρουγουανος..μιλησε το μαρουλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soopercharged Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Στα 32 του..είναι και Ουρουγουανος..μιλησε το μαρουλι. Δεν τιμα τον ΠΑΟ αυτο. Αν και συμφωνω. Πρωτον εξαργυρωνει την φανελα που φορεσε και δευτερον αρπαχτες κανει. Και αναμεσα σε αυτες ηταν και ο ΠΑΟ. Kudos to Dusko που μας τον εφερε κι αυτον μαζι με αλλα ανεκδοτα εκ των οποιων δεν βγηκε ουτε ενας. Μα ουτε ενας. Τεσπα, ας ελπισουμε οτι επιτελους θα ξυπνησει ο κουφιοκεφαλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimistic_83 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Το καρφωμα του Μπατιστα στο ματς κυπελλου δεν θα το ξεχασουν ποτε οι γαυροι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Ένσταση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Τουρκία ο Σλοτερ. Στο καλό...και μη σε ξαναδούμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Το καρφωμα του Μπατιστα στο ματς κυπελλου δεν θα το ξεχασουν ποτε οι γαυροι Όντως, ευχαριστούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soopercharged Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Aντιτς, να γραφτει κι αυτος στον καταλογο με τους παραδοπιστους μετα τον Σλουκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ήταν που τους κορόιδευε ο Ζοτς, δε θα τους έπαιρνε ποτέ αυτούς ο Ζοτς. Κλέιζα, Άντιτς και συνεχίζουμε.. Κάναν πηλοίδη μπορεί να πάρει μεταγραφή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soopercharged Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μια χαρα ρολιστας ειναι ο Αντιτς και ως ρολιστας πολυτελειας παει και στην Φενερ. Σοφη κινηση απο Ζοτς, παραδοπιστος Αντιτς οπως κι ο Σλουκας συμφωνα με διαφορους γαυρους. Για τον Κλειζα αποκτηθηκε με την ιδια λογικη που ο ΠΑΟ απεκτησε τον Μπλουμς περυσι, απλα ειχε παραπανω μπατζε για να φτασει ως Κλειζα, αντι για Μπλουμς. Παρολα αυτα, λυση αναγκης ηταν, διοτι τοτε που ανελαβε την Φενερ δεν ειχε καλυτερες επιλογες και το απεδειξε τοσο ο παιχτης με την (ακομα μια) αστεις σεζον του, οσο και ο προπονητης. Ο προπονητης οχι με το διωγμο του παιχτη στο τελος της σεζον, αλλα με τον παραγκωνισμο του πολυ νωριτερα. Στα δικα μας τωρα, εχει γινει προταση σε Ραντουλιτσα, ο παιχτης θελει να συνεργαστει με τον Τζορτζεβιτς, ωστοσο θα περιμενει να δει τι πιθανοτητες εχει να παει ΝΒΑ. Υπαρχει και η περιπτωση του Ραντλ που εξεταζεται. Ο 2ος θα καλυψει τεραστιες τρυπες στο ροστερ, αν πιασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Ωχ ρε Τρακη γιατι μου το κανεις τωρα αυτο? Για μια και μοναδικη φορα στη ζωη μου θα ειμαι στην ιδια μερια με τον Τρακη? Ε οχι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 «Ήμουν στον Ολυμπιακό για 7 χρόνια, αλλά ήθελα κάτι καλύτερο για την καριέρα μου και γι' αυτό ήρθα σε μία καλή ομάδα όπως η Φενέρμπαχτσε. Είναι απ' τα καλύτερα μέρη όπου μπορεί να 'ρθει κανείς μετά τον Ολυμπιακό. Το κοινό της Φενέρμπαχτσε είναι απ' τα καλύτερα κι επίσης η παρουσία του Ομπράντοβιτς έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου. Είμαι πολύ περήφανος που θα δουλέψω μ' έναν προπονητή όπως αυτός. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό, ώστε κι εγώ κι η ομάδα μου να πάμε στο επόμενο επίπεδο». Βλέπω γαύρους να γεμίζουν νοσοκομεία με εγκεφαλικά http://www.gazzetta.gr/basketball/article/767578/sloykas-gia-emena-kai-ton-zots Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soopercharged Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μα πώς οταν εγραφα προχθες οτι ο Σλουκας μεταξυ αλλων πηγε Φενερ γιατι θα εχει ευκαιρια να συνεργαστει με τον Ζοτς μου ηρθαν για ευφυολογηματα οι ευφυεις του section. Κοιτα να δεις τελικα! Kαι συ ρε Κωστακη... Σου εκλεβε ο Ζοτς τις κουπες με τον Πηλοιδη, τι πας και λες για υπερηφανειες τωρα. Εχουν που εχουν τα οικονομικοπολιτικα στο κεφαλι τους, να τους αποτελειωσεις θες; Στα σοβαρα, καλη τυχη να εχει ο Σλουκας, θα εχει την ευκαιρια να δουλεψει με τον καλυτερο προπονητη στην Ευρωπη κι αν ανταποκριθει, το profit θα ειναι τεραστιο για την εθνικη μας σε μια θεση που χωλαινει απο οταν αποχωρησε ο ΔΔ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Ακόμα και σε μια ομάδα τύπου Αλμπα να πήγαινε ο Ζοτς πάντα θα είναι μαγνήτης για έναν παίχτη που θέλει να γίνει καλύτερος. Και μη πει κανείς ότι πήγαν για τα λεφτά της Φενέρ γιατί τόσα χρόνια στον ΠΑΟ παίχτες που είχαμε αρνιόντουσαν καλύτερες οικονομικά προσφορές από άλλες ομάδες μόνο και μόνο για την πάρτι του χώρια πόσους άλλους φέρναμε στην ομάδα λόγω της παρουσίας του στο πάγκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Γιανγκ στον ολυμπιακό,Βεζένκοφ στη Μπάρτσα...Να δούμε εμείς ποιους θα πάρουμε..... Θα κλείσουν όλοι οι καλοί σε ομάδες και στο τέλος θα κάνουμε και μεις μεταγραφές από τα σαπάκια που θα έχουν μείνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soopercharged Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Για μεταγραφες πρεπει να περιμενουμε να τελειωσει το δημοψηφισμα, μετα να ξεκαθαρισει του Καλαθη, και μετα... θα εχει η αγορα κατι Λετονους αλλο πραμα. Εχω εναποθεσει τις ελπιδες μου στο οτι ο Σασα δεν ειναι κλοουν σαν τον προηγουμενο και πιθανως να εχει βαλει ορους και στο θεμα των μεταγραφικων, για να μην πεσει το δουλεμα που επεσε περυσι οπου ενα καλοκαιρι διναμε 6μυρια για τον Καλαθη κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις