Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πένθιμη μέρα για Άρη και Τσαρτσαρή η χθεσινή. Ανήσυχος και ο Αλβέρτης.

Κατά τα αλλά ο προεδρας το πήρε απόφαση, σήκωσε τα μανίκια και άρχισε τις ίδιες βλακειες με πέρσι στα μεταγραφικα. Που σε μας έχουν καταντήσει σκέτο γραφικά πλέον. Πάλι κυνηγάει φαντάσματα με καλαθη και σλουκα αντί να κλείσει έναν σοβαρό προπονητή να κάνει τις επιλογές.

• Like 2
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ακόμα και κουρασμένος που ήταν ο ΟΣΦΠ νίκησε άνετα αυτό το συνονθύλευμα που παρουσιάσαμε φέτος.

Οι μόνοι που διασώθηκαν από το φετινό ναυάγιο ήταν ο Παππάς,ο Φώτσης,ο Γκιστ και ο Λουκάς (μόνο στους τελικούς) όλοι οι άλλοι ήταν για τα λιοντάρια.

Ο 3D ήταν ξεζουμισμένος από τα 35λεπτα όλης της χρονιάς και ξενερωμένος όσο δεν πάει με αυτούς τους συμπαίκτες πράγμα που  φάνηκε σε αρκετούς αγώνες κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Οπότε ο κουρασμένος ΟΣΦΠ κέρδισε το Μαυροκεφαλίδη και το Φώτση στους τελικούς.

Να έπαιρνες σκούπα το σκληροτράχηλο ΠΑΟ του Πέδουλα των περασμένων ετών να σε παραδεχόμουν.

Δεν ξέρω τι σκοπεύει να κάνει το καλοκαίρι ο τράκης αλλά και εγώ δεν είμαι αισιόδοξος.

Δημοσ.

19C53AF46B1A914946A83D0E9304B7761.jpg

Kαλό καλοκαίρι στα "5-0" ,αλλάξτε ύμνο γρήγορα και περαστικά σε όλα τα τμήματά σας ... :-D

Καλο καλοκαίρι και στο εφηβικό που σας πήρε το κύπελλο απ την ομάδα σας που έφτασε τελικό f4 φέτος. Παναθηναϊκή ψυχή. Η ομάδα σου σε αναποδη περίπτωση θα είχε φάει 20+

Δημοσ.

Γιατί οι μόνοι που έπαιξαν καλά ήταν ο Λουκάς και ο Φώτσης,2 παίχτες.

Ο ΔΔ δεν ήταν καλός πράγμα λογικό γιατί ξεζουμίστηκε όλη τη σεζόν.

Σκουπίσατε το χειρότερο ΠΑΟ των τελευταίων χρόνων μπράβο αλλά nothing special.

πιστεύεις του χρόνου θαστε καλύτεροι?
Δημοσ.

Καλο καλοκαίρι και στο εφηβικό που σας πήρε το κύπελλο απ την ομάδα σας που έφτασε τελικό f4 φέτος. Παναθηναϊκή ψυχή. Η ομάδα σου σε αναποδη περίπτωση θα είχε φάει 20+

Χωρίς ίχνος ειρωνείας η απώλεια του κυπέλλου ήταν το καλύτερο δώρο που μας κάνατε φέτος

Δημοσ.

Το συμβόλαιο του ΔΔ την τελευταία 2ετία ήταν δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με την αγωνιστική προσφορά του.

Δημοσ.

Οπως και η προσφορά του τα προηγούμενα χρόνια ήταν μεγαλύτερη σε σχέση με τα χρήματα που έπαιρνε,είχε προτάσεις με περισσότερα λεφτά από άλλες ομάδες που τα άξιζε.

Δημοσ.

19C53AF46B1A914946A83D0E9304B7761.jpg

Kαλό καλοκαίρι στα "5-0" ,αλλάξτε ύμνο γρήγορα και περαστικά σε όλα τα τμήματά σας ... :-D

Θα τα πουμε του χρονου αν μπαινω ακομα θυμησου την φωτο που βαλες.Οσο περισοτερα λετε και γραφετε τοσο καλυτερα βαζετε βενζινη στην φωτια.

Δημοσ.

Σιγά μην αξίζουν εκατομμύρια οι παίχτες.

Άλλη κουβέντα αυτή, τώρα όπως έχουν τα πράγματα τόσο κάνει ο καθενας 

Δημοσ.

Μπατίστα και Κουπερ θέλω να μείνουν.

Ο μπομπος για δευτεροτριτος σεντερ είναι ότι πρέπει μαζί με τον Λουκά και έναν αθλητικό σέντερ θα είμαστε πλήρης στο 5.

Δημοσ.

Γνωστές οι πολιτικές του απόψεις και για αυτό δεν τον θέλω στην ομάδα αλλά πρέπει να κριθεί για αυτά που θα προσφέρει στο σύλλογο και όχι για τις πολιτικές του απόψεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...