Armored Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Πένθιμη μέρα για Άρη και Τσαρτσαρή η χθεσινή. Ανήσυχος και ο Αλβέρτης. Κατά τα αλλά ο προεδρας το πήρε απόφαση, σήκωσε τα μανίκια και άρχισε τις ίδιες βλακειες με πέρσι στα μεταγραφικα. Που σε μας έχουν καταντήσει σκέτο γραφικά πλέον. Πάλι κυνηγάει φαντάσματα με καλαθη και σλουκα αντί να κλείσει έναν σοβαρό προπονητή να κάνει τις επιλογές. 2
8elwADSL Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Ακόμα και κουρασμένος που ήταν ο ΟΣΦΠ νίκησε άνετα αυτό το συνονθύλευμα που παρουσιάσαμε φέτος. Οι μόνοι που διασώθηκαν από το φετινό ναυάγιο ήταν ο Παππάς,ο Φώτσης,ο Γκιστ και ο Λουκάς (μόνο στους τελικούς) όλοι οι άλλοι ήταν για τα λιοντάρια. Ο 3D ήταν ξεζουμισμένος από τα 35λεπτα όλης της χρονιάς και ξενερωμένος όσο δεν πάει με αυτούς τους συμπαίκτες πράγμα που φάνηκε σε αρκετούς αγώνες κατά τη διάρκεια της σεζόν. Οπότε ο κουρασμένος ΟΣΦΠ κέρδισε το Μαυροκεφαλίδη και το Φώτση στους τελικούς. Να έπαιρνες σκούπα το σκληροτράχηλο ΠΑΟ του Πέδουλα των περασμένων ετών να σε παραδεχόμουν. Δεν ξέρω τι σκοπεύει να κάνει το καλοκαίρι ο τράκης αλλά και εγώ δεν είμαι αισιόδοξος.
Zerg13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Kαλό καλοκαίρι στα "5-0" ,αλλάξτε ύμνο γρήγορα και περαστικά σε όλα τα τμήματά σας ... Καλο καλοκαίρι και στο εφηβικό που σας πήρε το κύπελλο απ την ομάδα σας που έφτασε τελικό f4 φέτος. Παναθηναϊκή ψυχή. Η ομάδα σου σε αναποδη περίπτωση θα είχε φάει 20+
daPro Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Γιατί οι μόνοι που έπαιξαν καλά ήταν ο Λουκάς και ο Φώτσης,2 παίχτες. Ο ΔΔ δεν ήταν καλός πράγμα λογικό γιατί ξεζουμίστηκε όλη τη σεζόν. Σκουπίσατε το χειρότερο ΠΑΟ των τελευταίων χρόνων μπράβο αλλά nothing special. πιστεύεις του χρόνου θαστε καλύτεροι?
Dropsreef Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Καλο καλοκαίρι και στο εφηβικό που σας πήρε το κύπελλο απ την ομάδα σας που έφτασε τελικό f4 φέτος. Παναθηναϊκή ψυχή. Η ομάδα σου σε αναποδη περίπτωση θα είχε φάει 20+ Χωρίς ίχνος ειρωνείας η απώλεια του κυπέλλου ήταν το καλύτερο δώρο που μας κάνατε φέτος
Stavrakas13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 πιστεύεις του χρόνου θαστε καλύτεροι? Με τον Τράκη μόνο πιο κάτω πάει.
Chris_85 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Το συμβόλαιο του ΔΔ την τελευταία 2ετία ήταν δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με την αγωνιστική προσφορά του.
8elwADSL Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Οπως και η προσφορά του τα προηγούμενα χρόνια ήταν μεγαλύτερη σε σχέση με τα χρήματα που έπαιρνε,είχε προτάσεις με περισσότερα λεφτά από άλλες ομάδες που τα άξιζε.
manzah80 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Kαλό καλοκαίρι στα "5-0" ,αλλάξτε ύμνο γρήγορα και περαστικά σε όλα τα τμήματά σας ... Θα τα πουμε του χρονου αν μπαινω ακομα θυμησου την φωτο που βαλες.Οσο περισοτερα λετε και γραφετε τοσο καλυτερα βαζετε βενζινη στην φωτια.
Stavrakas13 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Σιγά μην αξίζουν εκατομμύρια οι παίχτες. Άλλη κουβέντα αυτή, τώρα όπως έχουν τα πράγματα τόσο κάνει ο καθενας
Armored Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 http://prasinanea.gr/basket/article3530907.ece Ευτυχώς. Οι υπόλοιποι ξένοι μάλλον κουναν μαντήλι. Μπατίστα,Νέλσον(με γενναία μείωση απολαβών) και Κούπερ έπρεπε να μείνουν για δευτερο-τριτες λύσεις.
8elwADSL Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Μπατίστα και Κουπερ θέλω να μείνουν. Ο μπομπος για δευτεροτριτος σεντερ είναι ότι πρέπει μαζί με τον Λουκά και έναν αθλητικό σέντερ θα είμαστε πλήρης στο 5.
Ntenteras Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/o-mpaltakos-epistrefei-ston-panathhnaiko.3529461.html
8elwADSL Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2015 Γνωστές οι πολιτικές του απόψεις και για αυτό δεν τον θέλω στην ομάδα αλλά πρέπει να κριθεί για αυτά που θα προσφέρει στο σύλλογο και όχι για τις πολιτικές του απόψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις