icenex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 1. Eσύ δεν τον είπες παπαδοπαίδι, τον λέει όλος ο δημοοσιογραφικός συρφετός επι μια δεκαετία. Προφανώς σε αυτούς απευθύνεται το σχόλιό μου, σε μεγαλύτερο βαθμό, παρά σε σένα. Για να καταλάβεις γιατί αντιδρούμε έτσι με τον ΔΔ. Είναι σα να ακούς τον Ιωάννου εσύ να λέει νυχθημερόν τον Τεόντοσιτς άγιο, δε θα είναι εκνευριστικό? 2. Αφού είχε δίκιο ο ΔΔ που τον έφτυσε (σύμφωνα με το σκεπτικό σου) τί έπρεπε να κάνει ο Χάντερ στον ΔΔ που του πέταξε τη μπάλα στο πρόσωπο χωρις να προκληθεί πουθενά, και ο Ντάνστον στον Μαυροκεφαλίδη που του έσκασε τέτοια αγκωνιά προχτές? Ο ορισμός της αχαριστίας.. 1.οκ δεκτον το πρωτο 2.Δεν ειναι θεμα ειχε δικιο το ανωτερο ειναι να μην δωσεις σημασια αλλα οταν σε προκαλουν ξερεις οτι ολοι οι ανθρωποι δεν αντιδρουν το ιδιο σε προκλησεις κ αναλογως την μερα μπορει ο αλλος να τον κερατωσε η γυναικα,να στραβογ@μησε κτλ υπαρχουν πολλοι λογοι που μπορει να φτασει ενας σε απαραδεκτη συμπεριφορα και κανεις δεν ειναι τελειος ακομη και ο ΔΔ.Για να σου απαντησω για τον χαντερ που λεςδεν το εχω δει το σκηνικο για να εκφερω αποψη..οσο για τον μαυροκεφαλιδη σου απαντησα νομιζω στο δικο σας θεμα οτι ο ντανστον παιζει τοσο σκληρο παιχνιδι που δεν μου φαινεται παραλογο καποιος πανω στα νευρα να χασει την ψυχραιμια του...δεν το δικαιολογω απλα αναφερω οτι τα θελε και ο κωλος του ντανστον γιατι οταν εισαι τοσο σκληρος στην αμυνα σου στα ορια του αντιαθλιτικου και δεν τα σφυριζουν οι διαιτητες εσυ πως θα αντιδρουσες στη θεση του θα ησουν ηρεμος???Οταν κρινουμε συμπεριφορες πρεπει να σκεφτομαι τι θα κανατε στην θεση του εκαστοτε αθλητη οπως και εγω δικαιολογησα τα αυτακια του Σπανουλη γιατι εχει ακουσει πολλα απο την εξεδρα ασχετως αν ηταν μεγα λαθος γιατι μιλαμε για οχλο και ειδαμε τι εγινε...Για να δεις οτι λεω το λεω με αντικειμενικα κριτηρια κ οχι να λεω οτι με συμφερει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Όλα αυτά που αναφέρεις πιο πάνω, λάθη είναι. Και του Τεοντοσιτς, και του ΔΔ και του Μαυροκ και του Σπανούλη. Με διαφορετική βαρύτητα ίσως, αλλά λάθη. Μην προσπαθούμε να τα δικαιολογήσουμε. Και ο Σπανούλης αυτό που έκανε στο ΟΑΚΑ, λάθος ήταν. Και το είπα πρώτος στα παιδιά που βλέπαμε το ματς, δε χρειάζεται να προκαλείς μέσα στο ΟΑΚΑ. Ναι, ο επαγγελματίας αθλητής οφείλει να είναι ήρεμος στις προκλήσεις. Όταν πληρώνεται με εκατομμύρια και τον παρακολουθεί τόσος κόσμος στην τηλεόραση και αποτελεί πρότυπο. Όταν μιλάμε σοβαρά ακόμα και σε αυτό το φόρουμ, είμαι σίγουρος πως καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Όλα αυτά που αναφέρεις πιο πάνω, λάθη είναι. Και του Τεοντοσιτς, και του ΔΔ και του Μαυροκ και του Σπανούλη. Με διαφορετική βαρύτητα ίσως, αλλά λάθη. Μην προσπαθούμε να τα δικαιολογήσουμε. Και ο Σπανούλης αυτό που έκανε στο ΟΑΚΑ, λάθος ήταν. Και το είπα πρώτος στα παιδιά που βλέπαμε το ματς, δε χρειάζεται να προκαλείς μέσα στο ΟΑΚΑ. Ναι, ο επαγγελματίας αθλητής οφείλει να είναι ήρεμος στις προκλήσεις. Όταν πληρώνεται με εκατομμύρια και τον παρακολουθεί τόσος κόσμος στην τηλεόραση και αποτελεί πρότυπο. Όταν μιλάμε σοβαρά ακόμα και σε αυτό το φόρουμ, είμαι σίγουρος πως καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές. Ναι αλλα παρολα αυτα στην τελικη ανθρωποι ειναι θα πεσουν στην παγιδα εκει τους δικαιολογω αλλα δεν τους αθωωνω γιατι κανεις δεν ειναι τελειος κ οπως ειπα δεν ξερεις τι εχει εκεινη την μερα στο κεφαλι του ο αλλος κ γενικα στην ψυχοσυνθεση του.Εκει τους δινω ελαφρυντικα να το πω κ αλλιως τπτ παραπανω.Ολοι θα εχουν μια κακη μερα απο αποψης συμπεριφορας αυτο λεω.Και η κουβεντα δεν εχει να κανει με το συγκεκριμενο θεμα σαν παραδειγμα το εφερα στο γεγονος οτι οι κολλημενοι φιλαθλοι βλεπουν οτι τους συμφερει κ εφερα σαν παραδειγμα το Τεοντοσιτς-ΔΔ που οι δικοι σας δεν ειδαν την γροθια στο στομαχι αλλα μονο το φτυσιμο..Εκει ηταν ολη η κουβεντα και αναφερομουν οτι οταν λεμε κατι να τα λεμε ολα κ οχι οτι μας συμφερει με σκοπο να μειωσουμε ειτε την αντιπαλη ομαδα ειτε παιχτη επειδη τραβαμε ζορι απο τον συγκεκριμενο.Ξερεις τι θα παραδεχομουν παραδειγμα αν γινοταν το εξης να λεγατε εστω το εξης "μαλ@κια που τον εφτυσε αλλα απο την αλλη ο αλλος του εριξε γροθια στο στομαχι πρωτος"Πραγμα που δεν υποθηκε, μονο κ μονο για να μειωσετε σαν ανθρωπο εναν παιχτη που ετυχε να παιζει στον παναθηναικο και επειδη σας εχει ριξει τοσες καρπαζιες ζοριζεστε να παραδεχτειτε και να εχετε αντικειμενικη αποψη για το συγκεκριμενο θεμα.Αυτην ηταν η κουβεντα μου και γενικα ο τροπος που αντιμετωπιζουν πολλοι απο σας αναλογα θεματα χωρις να ειστε καθολου αντικειμενικοι και δεν τα λετε ολα οταν δεν σας συμφερει μονο κ μονο να μειωσετε τον αιωνιο αντιπαλο ειτε παιχτη του.Αυτη η νοοτροπια θεωρω ειναι λαθος κ δεν λεω την κανουν κ δικοι μας αλλα σε μικροτερο ποσοστο γιατι οπως και να το κανεις εσεις το λετε και μονοι σας εχετε περισσοτερους φιλαθλους αρα και περισσοτερα τετοιους φιλαθλους... Χωρις να θελω να τους τσουβαλιασω ολους πολλες φορες εχει τυχει να μιλαω με καποιον που γνωρισα πριν λιγο κ απο τον τροπο που μιλαει και γενικα που αφηνει την εντυπωση "μαμαω και δερνω" πως τυχαινει απο περιεργεια τους κανω την ερωτηση τι ομαδα ειναι κ τυχαινει να μου λενε γαυρος..τυχαιο ισως δεν λεω οτι ειναι κανονας αλλα αυτο μου εχει τυχει το ιδιο μου τυχαινει και με τα ζωδια λεων δεν ξερω τους μυριζομαι μαλλον Εγω και η λιτσα πατερα. Ps.Λεμε και καμια βλακεια να περναει η ωρα. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2015 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Γιατί τι βρωμιές έχει κάνει η Καε? Τα μπλουζάκια με τις βολές ή τις ανακοινώσεις-απαντήσεις στον Γιαννακόπουλο? Και δεν ειρωνεύομαι, αυτά τα παραδέχομαι. Αλλά πέραν τούτων? Τί?Δεν ξερω, το συμβολαιο του Παπαλουκα? Τις ενστασεις για ανυπαρκτους λογους? Οσο για το background, ας μην το σχολιαζουμε. ΕΣΚΑΝ? ΕΣΑΚΕ? Ρηγας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crom291 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Επισης κωλοχερα, συνεχης δυσφημιση του αθληματος, εμπρηστικες δηλωσεις, επισκεψεις απειλητικες σε καφετεριες διαιτητων, πανο στο σεφ να σαπισουν τα κοκκαλα του διαμαντιδη και αυτοι να καμαρωνουν απο απεναντι χωρις να κανουν την παραμικρη ενεργεια. Και τωρα τελευταια αρχισαν να κανουν και παρεα με εγκληματιες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Γελάω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Γελάει ο κόσμος με τους συμψηφισμούς της πλάκας που πάτε να κάνετε. Απλά δεν εξισώνονται με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norone92 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Παίζει μουσική απ' τα ηχεία όσο βαράμε βολές, ρε τί είναι αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Αυτο ειναι το προβλημα σου σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Παίζει μουσική απ' τα ηχεία όσο βαράμε βολές, ρε τί είναι αυτά;Εμείς στο ΟΑΚΑ είχαμε τις τσιριδες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norone92 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μια παρατήρηση έκανα, τα προβλήματά μου τα έχω πει άλλες φορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 αφηστε τους να βγαλουν την χολη και το μισος τους τοσα χρονια το κρατανε μεσα τους αφου δινουμε δικαιωματα και εμεις.Θα διαβασετε πολλα αυτες τις μερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Χάσαμε ένα πρωτάθλημα τσάμπα και βερεσέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δεν πειραζει καλο θα μας κανει με ενα πρωταθλημα θα κρυβονταν οι μαλακιες που εγιναν φετος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις