harisv Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δεν θα μου λειψει καθολου ο σπανουλης μονο που τον βλεπω ανεβαζω πιεση.Στους γαυρους μονο θα λειψει οπως και σε εμας μονο ο μητσος(και σε ολη την υπολοιπη μπασκετικη ελλαδα εκτος ολυμπιακου για διαφορους λογους)..Και οσο γερναει γινετε χειροτερος.Κοντευει να φτασει σε επιπεδο απεχθειας τον τομιτς και αυτο ειναι πολυ υψηλο στανταρ για τους παλιους.Ο τομιτς τουλαχιστον ηταν αυτο που ηταν.Αν βλεπεις τον σπανουλη και σου ανεβαινει η πιεση, εχεις προβλημα. Να φανταστω οταν παιζει με την εθνικη τον γιουχαρεις κιολας...
manzah80 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Αν βλεπεις τον σπανουλη και σου ανεβαινει η πιεση, εχεις προβλημα. Να φανταστω οταν παιζει με την εθνικη τον γιουχαρεις κιολας... Αν βλεπεις τον σπανουλη και σου ανεβαινει η πιεση, εχεις προβλημα. Να φανταστω οταν παιζει με την εθνικη τον γιουχαρεις κιολας... Οχι δεν τον γιουχαρω δεν τον γουσταρω απλα για τους δικους μου λογους και για πραγματα που μαθαινα απο πρωτο χερι απο την γραματεα του παυλαρα.Ολοι οι αλλοι που παιζουν στον γαυρο αυτη την στιγμη μια χαρα παιδια ειναι ειδικα ο σλουκας.Ο μοργκαν και ο κουπερ 30κ κοστισανε συνολικα τελικα αυτο το λεω στους δικους μας δεν εδωσε πολλα
Chris_85 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δε σου ζήτησα απάντηση, μάλλον δεν ξέρεις τη διαφορά της ερώτησης, απο την κατάφαση. Ξαναλέω λοιπόν, το ποστ σου είναι ο ορισμός της αχαριστίας προς έναν τεράστιο παίκτη που έχει προσφέρει ευρωπαικά στην ομάδα σου.
SlimData Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Άκουσε με, απλά είναι τα πράγματα. Ο κόσμος όταν δεν θεωρεί ότι μπορεί να εκτεθεί, βγάζει την καφρίλα του. Εμένα η δική μου εμπειρία από γνωστούς, συγγενείς, φίλους και ξένους σε κοινές παρέες είναι πολύ συγκεκριμένη. Θα αρχίσει ο εκάστοτε γαύρος να λέει μπαρούφες και ψέματα που άκουσε από άλλους γαύρους και τα αποδέχεται χωρίς κριτική. Όταν βρεθεί κάποιος που ξέρει και τον στριμώξει, η κατάληξη είναι η σιωπή. Πάντα μα πάντα. Είτε γιατί δεν έχει απολέσει ο άλλος όλη του την αξιοπρέπεια, είτε γιατί πραγματικά είναι άσχετος και δεν ξέρει καν τι να απαντήσει. Μα πάντα. Στο ίντερνετ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Γι'αυτό και θέλει χιούμορ. Υπάρχουν περιπτώσεις ατόμων εδώ μέσα που το κάθε τους ποστ, όπως το διαβάζουμε 20, αν ήταν σε μια παρέα και λέγανε τα ίδια θα τρώγανε 10 μούτζες και 10 ροχάλες. Δεδομένα. Αλλά εδώ, δεν τρέχει μια. Βέβαια, το ότι είναι αστείο να μιλάνε οι γαύροι, δεν σημαίνει ότι εμείς είμαστε παναγίες. Και δε μπορώ τώρα να ακούω για σφαγή σε βάρος μας. Το φάουλ που δεν δίνουν, το περίφημο non call, για μένα δείχνει πρόθεση του διαιτητή. Αυτές οι πολύ γρήγορες στιγμιαίες αποφάσεις που δεν προλαβαίνουν καν να σκεφτούν είναι δείγμα διάθεσης. Δεν ήταν φαουλ, ήταν πολύ φάουλ. Αδικήθηκαν στη φάση; Φυσικά, και έκρινε και πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν θα έβαζε τις βολές αλλά δεν του δόθηκε η ευκαιρία. Αδικήθηκαν γενικά στη σειρά; Όχι βέβαια. Είναι αυτή η αστεία λογική που αλλάζει σα τα νερά της χαλκίδας. Περισσότερες βολές εμείς, τουμπεκί. Περισσότερες βολές εσείς, μπλουζάκια και 10 χρόνια γκρίνια. Περισσότερα φάουλ εσείς, "αφού δεν παίζετε άμυνα παίζετε ξύλο". Περισσότερα φάουλ εμείς, "έγινε ντάνκαν ο βιτάμ" Πετάει μπάλα ο διαμαντίδης, να σαπίσει. Πετάει μπάλα ο σπανούλης, τον προκάλεσε. Τέλος πάντων, χαλαρά, μην δίνετε πολύ σημασία σε τέτοια πράγματα
manzah80 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Οταν απαντας(ποσταρεις εστω μην χρησιμοποιουμε και λαθος λεξεις παιζει εσρ) σε κατι που γραφω ειμαι αναγκασμενος να σου απαντησω τουλαχιστον ετσι γινετε φυσιολογικα χωρις τις οθονες.Ξερω πολυ καλα την διαφορα της ερωτησης απο την καταφαση.Η δραση φερει και αντιδραση.Απλα μεσω νετ δεν υπαρχει αντιδραση.Και στην τελικη απανταω στο παλικαρι απο πανω που με ρωτησε για την εθνικη δεν ειμαι αναγκασμενος να χωνευω καποιο παιχτη επειδη βγηκε πολυτιμοτερος παιχτης σε ενα φαιναλ φορ και βοηθησε πολυ στις προσπαθειες της εθνικης.Το προβλημα μου ειναι στον χαρακτηρα του οχι σαν παιχτη.Εκατομυρια επαιρνε δεν επαιζε για την ψυχη της μανας του στον παναθηναικο την δουλεια του εκανε
harisv Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Οκ, αν ηξερα και εγω κατι παραπανω μπορει να μην τον γουσταρα. Αλλα ο ανθρωπος ειναι επαγγελματιας, και αυτα που κανει στο γηπεδο μου αρεσουν. Οπως ειπα και πριν δεν αξιζει να ψαχνουμε καποιες κακες στιγμες για αυτους τους αθλητες και να τις αναλυουμε για μηνες.
manzah80 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Φιλε μου δεν ξυπνησα ενα πρωι και αποφασισα να μην χωνευω το σπανουλη.Ειναι σειρα γεγονοτων.Ουτε την γκομενα μου πηδηξε ουτε τα λεφτα μου τρωει Άκουσε με, απλά είναι τα πράγματα. Ο κόσμος όταν δεν θεωρεί ότι μπορεί να εκτεθεί, βγάζει την καφρίλα του. Εμένα η δική μου εμπειρία από γνωστούς, συγγενείς, φίλους και ξένους σε κοινές παρέες είναι πολύ συγκεκριμένη. Θα αρχίσει ο εκάστοτε γαύρος να λέει μπαρούφες και ψέματα που άκουσε από άλλους γαύρους και τα αποδέχεται χωρίς κριτική. Όταν βρεθεί κάποιος που ξέρει και τον στριμώξει, η κατάληξη είναι η σιωπή. Πάντα μα πάντα. Είτε γιατί δεν έχει απολέσει ο άλλος όλη του την αξιοπρέπεια, είτε γιατί πραγματικά είναι άσχετος και δεν ξέρει καν τι να απαντήσει. Μα πάντα. Στο ίντερνετ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Γι'αυτό και θέλει χιούμορ. Υπάρχουν περιπτώσεις ατόμων εδώ μέσα που το κάθε τους ποστ, όπως το διαβάζουμε 20, αν ήταν σε μια παρέα και λέγανε τα ίδια θα τρώγανε 10 μούτζες και 10 ροχάλες. Δεδομένα. Αλλά εδώ, δεν τρέχει μια. Βέβαια, το ότι είναι αστείο να μιλάνε οι γαύροι, δεν σημαίνει ότι εμείς είμαστε παναγίες. Και δε μπορώ τώρα να ακούω για σφαγή σε βάρος μας. Το φάουλ που δεν δίνουν, το περίφημο non call, για μένα δείχνει πρόθεση του διαιτητή. Αυτές οι πολύ γρήγορες στιγμιαίες αποφάσεις που δεν προλαβαίνουν καν να σκεφτούν είναι δείγμα διάθεσης. Δεν ήταν φαουλ, ήταν πολύ φάουλ. Αδικήθηκαν στη φάση; Φυσικά, και έκρινε και πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν θα έβαζε τις βολές αλλά δεν του δόθηκε η ευκαιρία. Αδικήθηκαν γενικά στη σειρά; Όχι βέβαια. Είναι αυτή η αστεία λογική που αλλάζει σα τα νερά της χαλκίδας. Περισσότερες βολές εμείς, τουμπεκί. Περισσότερες βολές εσείς, μπλουζάκια και 10 χρόνια γκρίνια. Περισσότερα φάουλ εσείς, "αφού δεν παίζετε άμυνα παίζετε ξύλο". Περισσότερα φάουλ εμείς, "έγινε ντάνκαν ο βιτάμ" Πετάει μπάλα ο διαμαντίδης, να σαπίσει. Πετάει μπάλα ο σπανούλης, τον προκάλεσε. Τέλος πάντων, χαλαρά, μην δίνετε πολύ σημασία σε τέτοια πράγματα Πιστεψε με δεν θελω καμια βοηθεια διαιτητη δεν ειμαι γαυρος δεν εχω ονειρωξεις με τα πρωταθληματα και τις φιεστες και 150 μονοι μας 100 ολοι σας ποσα ειναι δεν θελω να κερδιζω παση θυσια.Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.Εχω φιλους ολυμπιακους που βλεπουμε μαζι τους αγωνες και προσπαθουμε να ειμαστε αντικειμενικοι.Εγω να δεχτω οτι υπηρξαν και υπαρχουν σφυριγματα για το καλο της συζητησης.Βεβαια αυτα μονο στο νετ τα διαβαζω με οσους εχω μιλησει απο κοντα παραδεχονται οτι ειχαμε καλυτερη ομαδα και δυσκολα η ευκολα θα τα παιρναμε.Δεν μπορω να αποδεχτω ομως οτι καθαρισε το πρωταθλημα του 2007 και του 10 ο κορακας.Και οι γνωστοι μου ειναι μπασκετικοι φουλ παιζανε μεχρι και α2 και ερχονταν οακα να βλεπουμε μπασκετακι εγω δεν πηγαινα σεφ γιατι δεν αντεχω απλα να μην εκφραστω
Chris_85 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Και σκέφτομαι εγώ τώρα: Πόσο νόημα έχει να συνεχίσω την κουβέντα με άτομα που δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει επαγγελματίας αθλητής? Όσο για το τι είπε ο μπατζανάκης του θείου της γιαγιάς της γραμματέας του Παυλάρα, εγώ ήξερα απο πρώτο χέρι και το είχα αναφέρει οτι ο Σπανούλης πάει ΟΣΦΠ, και ο Καιζερ με ρωτούσε επισταμένα γιατί τον είχαν για ΤΣΣΚΑ. Και μετά βέβαια βγήκαν οι βρώμες οτι ο Σπανούλης δεν απαντάει και 1002 πράσινα άλογα. Από την ομάδα του ήθους και της αρετής. Κάτι τέτοιες συμπεριφορές πληρώνετε και δεν έμεινε σε σας ο Ιτούδης, να κάνει ομαδάρα σε μια 3ετία, και να μην αναλώνεστε σε Πεδουλάκηδες και λοιπούς.
SlimData Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ο παναθηναικός δεν είναι η ομάδα της αρετής και του ήθους. Και αυτό είναι μια πραγματικότητα. Επίσης είναι πραγματικότητα ότι αυτό μπορούν το ισχυρίζονται όλοι, εκτός από εσάς. Και δεν σηκώνει και κουβέντα το θέμα. Όταν γαύρος κατηγορεί τον παναθηναικό για βρωμιές, είναι σα να μπαίνει ο μιχαλολιάκος στη βουλή και να λέει φασίστα τον καμμένο. Ναι, ο καμμένος κρύβει έναν μικρό φασίστα μέσα του. Πολύ περισσότερο από τους υπόλοιπους. Αλλά να το πούνε οι υπόλοιποι. Όχι κι ο μιχαλολιάκος. Έλεος δηλαδή. Είναι αστείο πραγματικά 1
manzah80 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Ο παναθηναικός δεν είναι η ομάδα της αρετής και του ήθους. Και αυτό είναι μια πραγματικότητα. Επίσης είναι πραγματικότητα ότι αυτό μπορούν το ισχυρίζονται όλοι, εκτός από εσάς. Και δεν σηκώνει και κουβέντα το θέμα. Όταν γαύρος κατηγορεί τον παναθηναικό για βρωμιές, είναι σα να μπαίνει ο μιχαλολιάκος στη βουλή και να λέει φασίστα τον καμμένο. Ναι, ο καμμένος κρύβει έναν μικρό φασίστα μέσα του. Πολύ περισσότερο από τους υπόλοιπους. Αλλά να το πούνε οι υπόλοιποι. Όχι κι ο μιχαλολιάκος. Έλεος δηλαδή. Είναι αστείο πραγματικά Ο Ομπραντοβιτς ξερεις γιατι εφυγε?Γιατι ηξερε τι θα γινει με τον δημητρη στο τιμονι.Ο Ομπραντοβιτς του χε βαλει χερι ακομα και για το βιντεο που χε βαλει στα ματριξ το 2007 που ελεγε τσοπανη τον γκερσον μια αηδια που μας εκανε ρεζιλι.Μεχρι να φυγει αν φυγει ποτε μην περιμενετε να ξαναδειτε Ομπραντοβιτς στον Παο.Αν γινει και αυτο θα ξενερωσω πολυ ασχημα με τον ζοτς γιατι πρεπει να κρατας τον λογο σου παντα.
Chris_85 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Γιατί τι βρωμιές έχει κάνει η Καε? Τα μπλουζάκια με τις βολές ή τις ανακοινώσεις-απαντήσεις στον Γιαννακόπουλο? Και δεν ειρωνεύομαι, αυτά τα παραδέχομαι. Αλλά πέραν τούτων? Τί?
SlimData Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Μπορώ να σου αναφέρω μικρά ασήμαντα πράγματα, όπως αντίστοιχα μικρά και ασήμαντα θεωρώ τα περισσότερα από όσα ισχυρίζεστε. Μπορώ να σου θυμίσω και πιο σοβαρά. Δεν έχει νόημα. Για τον απλό λόγο ότι κάνεις ένα βασικό λάθος. Τι πάει να πει η καε, το ταπ, η παε; Ο παναθηναικός είναι ένας οργανισμός. Ο ολυμπιακός είναι ένας οργανισμός. Πως τα ξεχωρίζεις αυτά τα πράγματα; Εσύ δηλαδή είσαι ολυμπιακός στο μπάσκετ, ατρόμητος στη μπάλα και ηρακλής στο βόλει;
Chris_85 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Εγώ παλιότερα (αρκετά παλιότερα) όσο έβλεπα ch.l. υποστήριζα πολύ τον Παο. Και επειδή ζούσα και στο εξωτερικό, ήταν πολύ μεγάλο γεγονός για τους ανθρώπους εκεί, τα ευρωπαικά παιχνίδια και οι νίκες σας τότε. Θυμάμαι νίκες μέσα στη Σάλκε, τα γκόλ του Ολιζαντέμπε, ακόμα και τη νίκη επί του Άγιαξ με τον Βαζέχα γούσταρα τρελά όταν ήμουν παιδί. Η τελευταία ομάδα του γαύρου που παρακολουθούσα επισταμένα ήταν αυτή με Τζιοβάνι, Ζάχοβιτς, και εννοείται πάντα ευρώπη καθώς δεν υπήρχε τότε η δυνατότητα να βλέπω ελληνικό πρωτάθλημα. Πλέον, αν τύχει, όσο τύχει κάνα ματς του ch.l. Στο μπάσκετ δεν τον πήγαινα τον Παο, κυρίως λόγω της αλαζονείας σας απέναντι στη δική μου ομάδα. Και του προπονητή και των προέδρων και των οπαδών. Αλλά σαφώς και αναγνώριζα την αξία σας. Οπότε γιατί σου κάνει τόση μεγάλη εντύπωση το οτι επικρίνω κάποια πράγματα? Και φυσικά διαφωνώ με αυτό που λες πως η κάθε ομάδα (ΚΑΕ, ΠΑΕ) είναι το ίδιο πράγμα. Άν ήταν έτσι, θα είχαν τον ίδιο πρόεδρο, το ίδιο ταμείο και τους ίδιους οπαδούς. Δεν ισχύει τίποτα απο αυτά. Ούτε συμφωνώ με τις μπούρδες πως οι ομάδες είναι ιδέες και πράσινα άλογα. Οι ομάδες είναι επιχειρήσεις. Και δε καταλαβαίνω γιατί θα πρεπε να γουστάρω τον Μαρινάκη που παίρνει πρωταθλήματα αλλά έχει χωθεί κυριολεκτικά παντού (ακόμα και στην πολιτική σκηνή) και να μην γουστάρω τους Αγγελόπουλους π.χ. ακόμα και όταν ήταν άτιτλοι. Ή να μη γουστάρω τον Σαββίδη που πήγε και πλήρωσε τα χρέη της ομάδας του στο δημόσιο.
SlimData Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 1. Μου λες για παναθηναικό την εποχή του 0-1 στο άμστερνταμ. Μιλάμε δηλαδή για την εποχή της κυριαρχίας του ολυμπιακού στο ελληνικό μπάσκετ, έστω και στα τελειώματα. Ποια αλαζονεία είχε τότε ο παναθηναικός που σε ενοχλούσε; Βλέπεις ότι δεν τα λες σωστά; 2. Ειδικά ο ολυμπιακός είναι το σαφέστερο παράδειγμα αυτού που είπα. 10-15 χρόνια ιδιοκτήτης και πρόεδρος παε και καε ήταν ο σωκράτης κόκκαλης. Νομίζω αδιαμφισβήτητα ο μεγαλύτερος εγκληματίας που έχει γνωρίσει ο τόπος μεταπολιτευτικά. Τότε; Τι; Άλλο παε και άλλο καε; Με την ίδια νοοτροπία δεν ήταν μπολιασμένοι όλοι; 3. Ας πούμε για την οικονομία της συζήτησης ότι σε ένα σενάριο έχεις δίκιο και είναι διαφορετικά πράγματα. Βλέπεις κάποιον να συμφωνεί μαζί σου; 4. Ασφαλώς και έχουν τους ίδιους οπαδούς. Οι πανηγυρτζήδες που πηγαίνουνε γήπεδο όταν οι ομάδες πετάνε δεν μου λένε πολλά. Έχω βρεθεί στο οακα του πανίσχυρου παναθηναικού με άλλους 500 και ακούγαμε στο γήπεδο τι ψιθύριζαν οι παίκτες στον πάγκο. Που ήταν οι μπασκετικοί; Είμαι ο πρώτος που θα πω ότι οι ίδιες οι ομάδες διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα, όπως διώξανε και εμένα. Αλλά όταν βλέπω στο σεφ αγώνα και ακούω στην εξέδρα ποδοσφαιρικά επιφωνήματα, ξέρω ποιοι είναι στην εξέδρα 5. Και τελευταίο. Εσύ ο ίδιος, 10 φορές έχεις γράψει αυτό που έγραψες και νωρίτερα για τον μαρινάκη. Που είναι και λάθος, είναι και άθλιο. Μην ενοχληθείς, την πραγματικότητα σου λέω. Αν όσα έγραφες παραπάνω ίσχυαν, δεν θα μίλαγες για μαρινάκη. Γιατί αν αντιμετώπιζες πραγματικά τα αθλήματα διαφορετικά, δεν το σκεφτόσουν καν. Όχι μόνο το σκέφτεσαι, το έχεις πει και τόσες φορές. Δεν είναι τυχαίο.
Chris_85 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 1. Την αλαζονεία επί Ομπράντοβιτς εννοούσα. Πιο πριν μου άρεζε πάρα πολύ ο Σοκ σαν παίκτης. Και η ομάδα σου ήταν συμπαθητική, αλλά κυρίως αδιάφορη. Τα ντέρμπι τότε γινόταν πιο πολύ με Άρη Πάοκ, και είχαν φοβερούς παίκτες για την εποχή. 2. Ποιός σου είπε οτι θα υποστήριξω τον Κόκκαλη? Ποιός σου είπε οτι τον γούσταρα τότε? Και φάνηκε τι πρόεδρος ήταν, που η ομάδα σε κάποια φάση υπο την προεδρία του κινδύνευε να μείνει εκτός 8άδας.. ελληνικού πρωταθλήματος! Είναι σαν να σου λέω εγώ τώρα, πως επειδή έχεις τον Τράκη πρόεδρο, είσαι μπολιασμένος με τη νοοτροπία του. Κάτι που ξέρω πως δεν ισχύει για την πλειοψηφία σας. 3. Ναι πάρα πολλοί συμφωνούν μαζί μου. Τι εννοείς? 4. Πάλι λάθος είσαι. Δεν είναι μπασκετικοί αυτοί οι οπαδοί, δε τους ενδιαφέρει το άθλημα. Είναι οπαδοί της νίκης, οπαδοί που συμμερίζονται αυτο που έγραψες πιο πάνω και βλέπουν τον σύλλογο σαν κάτι ενιαίο και θα πάνε να παρακολουθήσουν απο μπάλα ως ..μπάντμιντον. Λες και η ομάδα είναι κάτι το ιερο, και θα πρέπει στο όνομα της να ξεπλένονται καταχραστές, εγκληματίες και απατεώνες. Οι μπασκετικοί οπαδοί είναι συγκεκριμένοι, λίγοι έστω και σίγουρα δεν έχουν καμία σχέση με τους ποδοσφαιρικούς. Θα πάνε να δούν το άθλημα, και θα ενοχληθούν με τους αούγκανους του ποδοσφαίρου. Ή νομίζεις πως η πλειοψηφία μας γουστάρουν όταν τα σπάει η 7 στο Σεφ? 5. Τι άθλιο έγραψα για τον Μαρινάκη? Μου λες πως αν αντιμετώπιζα τα αθλήματα διαφορετικά, δε θα το σκεφτόμουν καν. Ξεχνάς όμως πως απαντάω στην δική σου επιχειρηματολογία πως ο σύλλογος είναι κατι το ενιαίο, όπως είπες. Άρα προφανώς και θα σου δώσω το παράδειγμα του Μαρινάκη. Το οτι δεν ασχολούμαι γενικά με την Παε, φαίνεται πως δεν έχω σχολιάσει ούτε αγώνες, ούτε τι κάνει ουτε τι δε κάνει ο κάθε παράγοντας. Ποσώς με ενδιαφέρει, σε ένα χώρο που είναι τόσο βρώμικος (με ευθύνη και της ομάδας σου).
Προτεινόμενες αναρτήσεις