Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mολντε, μια αλλη με σημα καρδουλες (Χερενφεν; ), Μακαμπι Τελ Αβιβ αλλα και η αλλη η Μακαμπι η Χαιφα,  Μεταλιστ, Ντνιπρο, Ανορθωση, 7ρες-ρεκορ απο Γιουβεντους, 5ρες απο καποια Ροζενμποργκ και αλλες τοσες καρπαζιες που δε γινεται να τις θυμαται ανθρωπος.

Ουτε σε ΑΕΚτσηδες και ΠΑΟΚτσηδες δεν μπορεις να μιλησεις για Ευρωπη. Και τον Βυζαντα Μεγαρων να διοριζαν καθε χρονο να παιζει Τσου Λου + τα εσοδα, θα ειχε αξιοπρεπεστερη παρουσια απο σενα που ουτως ή αλλως εισαι παρεισακτος στις ευρωπαικες διοργανωσεις.

Εχεις κανει πλουσια τη μιση Ελλαδα απτο στοιχημα που σε επαιζε στανταρακι ασσο οποτε πηγαινες εκτος εδρας, με οποιο καφενειο και να επαιζες , οτι αποδοση και να 'διναν στο καφενειο. Τι να μας πεις κι εσυ για Ευρωπη.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Ο ΠΑΟ ήταν, δε ξέρω αν είναι ακόμα, το 1ο όνομα που ερχόταν στο μυαλό ενός Ευρωπαίου ποδοσφαιρόφιλου. Όπου και να πήγαινες και τους έλεγες ότι είσαι από Ελλάδα, θα σου απαντούσαν "Πανατινάικος". Ο Ολυμπιακός πλήρωσε αρκετές φορές την υπεροψία του, η οποία μεταφραζόταν στο στήσιμο της 11άδας, με τα γνωστά θλιβερά αποτελέσματα. Άργησε αλλά άλλαξε τη νοοτροπία του και έτσι είναι σήμερα αδύνατον να φάει 7 από οποιαδήποτε ομάδα, ενώ γενικά καταφέρνει να παρουσιάζεται τουλάχιστον αξιοπρεπής, αν όχι ανταγωνιστικός σε ένα βαθμό. Αντίστοιχα, ο ΠΑΟ αντιμετώπιζε προβλήματα τις Κυριακές μετά από κάθε ευρωπαϊκή επιτυχία. Δυσκολία, όμως, υπάρχει τώρα πια και για τους δυο στο να διακριθούν στην Ευρώπη (=ch.l), τόσο επειδή έχει το ch.l. έχει αλλάξει, όσο και επειδή η ψαλίδα έχει μεγαλώσει. Ξεχνάμε ημιτελικούς και 8άδα, αν συμβεί ποτέ, θα είναι θαύμα. Το Europa είναι πλέον ο μόνος ""εφικτός"" στόχος.

• Like 2

Και το europa δυσκολο ειναι πια. Μετα τους 8 υπερβαση το θεωρω.

Τωρα τι καθεστε και ασχολειστε σε ενα αρθρο για την πιο 'ευρωπαικη' ομαδα δεν υπαρχει νοημα, οταν πια γινομαστε ρεζιλι καθε χρονο.

Εγω το εχω ξαναπει κ θα το ξαναπω κ ας γινω γραφικος...Οταν σταματησει αυτο το μονοπωλειο του ποδοσφαιρου στο ελλαντα και υπαρχει ανταγωνισμος απο παο-αεκ-οσφπ-παοκ και γενικα ανεβαινουν επιπεδο οι ομαδες κ δεν εχουμε στημενα παιχνιδια κ διαιτητες τοτε θα δουμε ασπρη μερα και στην ευρωπη.Αλλα δυστυχως αντι να ανεβασουμε επιπεδο καθομαστε κ το ριχνουμε.

• Like 1

Ps.Μην προσπαθειτε να βγαλετε ακρη με τους γαυρους αυτου του φορουμ βλεπουν οτι τους συμφερει και δεν ειναι αντικειμενικοι δυστυχως εχουμε λιγους σκεπτομενους φιλαθλους του ολυμπιακου στο φορουμ...εγω εφτασα τις προαλλες στο αμην και ειπα να μην ξαναγραψω τιποτα στο θεμα τους.Σιγα μην χαλαω τον χρονο μου να μιλαω σε τοιχο.Ενα απλο παραδειγμα θυμαμαι το ποσο σφαιρικα-αντικειμενικα σκεφτονται που τοτε με το σκηνικο τεοντοσιτς και ΔΔ που τον εφτυσε αυτοι δεν βλεπανε οτι ο τεοντοσιτς του εριξε πρωτα μια γροθια στο στομαχι και ο ΔΔ αντεδρασε κ τον εφτυσε..αλλα οχι φιλοι μου οι γαυροι αυτου του φορουμ ειδαν τον κακο Διαμαντιδη και πουλουσαν ειρωνεια...

Δεν ειναι οτι θυμαμαι χαιρομαι απλα τα λεω για οσους ακομη χαλατε το σαλιο σας με τους απεναντι τσαμπα κοπος ειναι καλυτερα να χαλασατε τον χρονο σας αλλου..Αυτα τα λιγα σορρυ αν κουρασα...

Καποιος πρεπει να εγραψε για τον ΔΔ για να βλεπω τον Chris85 να επαναλαμβανει για 54352345234η φορα την ιδια φραση καρμπον :lol:

Ποσος πονος για αυτον τον παιχτη πια. Να ειναι ετοιμοι για το 3-0 και να ασχολουνται με τον 35χρονο Μητσο. Τους εχει κανει τοσο εμμονικους που ασχολουνται μαζι του ακομα και στη δυση της καριερας του.

Φυσικα απο αυτο ακριβως καταλαβαινει κανεις και το μεγαλειο αυτου του αθλητη αλλα και ανθρωπου.

Ξεκολλατε τα μυαλα σας απο αυτα. Παικτες σαν τον σπανουλη και τον διαμαντιδη θα μας λειπουν σε λιγα χρονια, οπως λείπουν ηδη ο τσαρτσαρης και ο παπαλουκας. Μας εχουν προσφερει τοσες χαρες και εμεις ασχολουμαστε με 5 κακες στιγμες σε 10 χρονια.

Δε τον λες και κακό. Μόνο φτυσιματα, αγκωνιες και μπάλες στο κεφάλι αντιπάλων του. Παπαδοπαίδι..

Φιλε chris το σχολιο μου δεν αναφερε πουθενα τον ΔΔ σαν αγιο,για αλλη μια φορα σας εδειξα το δασος κ εσεις κοιτατε το δεντρο.Και επειδη δεν το επιασες θα στο εξηγησω δεν ειπα πουθενα οτι ο ΔΔ οτι ειναι παπαδοπαιδι οπως λες απλα αναφερα οτι οπως και απο το παραπανω σχολιο σου βλεπετε οτι σας συμφερει οταν αφορα την ομαδα σας κ εκεινο το σκηνικο αποτελει μια αποδειξη οτι αντι να παραδεχτειτε οτι ο ΔΔ προκληθηκε με γροθια στο στομαχι και τον εφτυσε και με το δικιο του ο ΔΔ εγω προσωπικα θα του ειχα ριξει κλωτσιδι κατω απο τα @@ ετσι οπως ητανε  γυρισμενος πλατη.Γιατι ειπαμε να ειμαστε καλοι οχι να μας πατανε κιολας γιατι τον καλο στο τελος τον λενε κ μ@λακα.Ωραια ως εδω?Και αντι να παραδειχτε αυτο το γεγονος οτι με το δικιο του ο αλλος νευριασε κ εφτυσε εσεις τι κανατε μεσα σε αυτο το φορουμ?Θα σου πω εγω τι κανατε κανεις σας δεν ειδε την γροθια κ αντιθετως κανατε σχολια του τυπου πρωκταθλητη και γαυρου νατο το καλο παιδι κτλ.

Νομιζω σε καλυψα ελπιζω να απαντησεις σε αυτο που ειπα κ οχι να αλλαξεις το θεμα οπως συνηθιζετε σε γαυρους και να μου αντιπαραθεσεις παλι κατι ασχετο.

Καποιος πρεπει να εγραψε για τον ΔΔ για να βλεπω τον Chris85 να επαναλαμβανει για 54352345234η φορα την ιδια φραση καρμπον :lol:

Ποσος πονος για αυτον τον παιχτη πια. Να ειναι ετοιμοι για το 3-0 και να ασχολουνται με τον 35χρονο Μητσο. Τους εχει κανει τοσο εμμονικους που ασχολουνται μαζι του ακομα και στη δυση της καριερας του.

Φυσικα απο αυτο ακριβως καταλαβαινει κανεις και το μεγαλειο αυτου του αθλητη αλλα και ανθρωπου.

Θα ελεγα οτι ειναι ζηλια αλλα πολυ φοβαμαι εχει φτασει στο επιπεδο φθονου σε ορισμενους απο αυτους επειδη δεν ειχαν ποτε ενα τετοιο παιχτη τεραστιο απο ολες τις αποψεις στην ομαδα τους.

• Like 1

Θα ελεγα οτι ειναι ζηλια αλλα πολυ φοβαμαι εχει φτασει στο επιπεδο φθονου σε ορισμενους απο αυτους επειδη δεν ειχαν ποτε ενα τετοιο παιχτη τεραστιο απο ολες τις αποψεις στην ομαδα τους.

Αν αναλογιστεις τι εχουν τραβηξει απο τον συγκεκριμενο και το συνδυασεις με τον γνωστο οπαδικο mindset ορισμενων, δε σου μενει παρα να κατανοησεις πληρως πώς εξηγειται να ειναι ετοιμοι για 3-0 και να ασχολουνται για ακομα μια φορα με τον 35ρη Μητσο.

Ο καθενας στη θεση του Chris85 θα υποχρεωνε τον εαυτο του στο να σκεφτεται κατ'αυτον τον τροπο. Διαφορετικα απλα αποδεχεσαι το μεγαλειο του, πραγμα που για να το κανεις εχει προαπαιτουμενα που δυσκολα θα βρεις σε mindset φανατισμενων οπαδων.

• Like 2

Δηλαδή τι έπρεπε να κάτσει να κάνει ο ΔΔ, να κάτσει να φάει ξύλο απο το ερειστικό τρολ Τεόντοσιτς; Ανταπέδωσε. Ο Τεόντοσιτς δεν είχε τινάξει και το ματς της εθνικής στον αερα και μετά κρυβόταν πίσω απο τις πλάτες των παιχτών μην φάει καμια ξώφαλτση;

Παιδες δεν ειχα σκοπο να αναφερω περσινα ξινα σταφυλια να το πω κ ετσι απλα ενα παραδειγμα εφερα στην νοοτροπια να εθελοτυφλουν συγκεκριμενη μεριδα οπαδων του οσφπ και να βλεπουν τα πραγματα οπως τους συμφερει και να μην απαντανε αντικειμενικα.Το σχολιο μου ηταν καθαρα να αποδειξω οτι δεν απαντανε αντικειμενικα αλλα οπως τους βολευει και το αστειο ειναι οτι χρησιμοποιουν κ την λεξη αντικειμενικα αυτα τα ατομα.Δεν μιλαω για ολους ο καθενας ξερει μεσα του τι κουμασι ειναι..τουλαχιστον δεν μπορουν να κοροιδευουν το εαυτο τους κατι ειναι κ αυτο(τωρα αν το κανουν κ αυτο τι να πω εχουν φτασει σε αλλο επιπεδο κ τοτε τους παραδεχομαι).

Ξεκολλατε τα μυαλα σας απο αυτα. Παικτες σαν τον σπανουλη και τον διαμαντιδη θα μας λειπουν σε λιγα χρονια, οπως λείπουν ηδη ο τσαρτσαρης και ο παπαλουκας. Μας εχουν προσφερει τοσες χαρες και εμεις ασχολουμαστε με 5 κακες στιγμες σε 10 χρονια.

Δεν θα μου λειψει καθολου ο σπανουλης μονο που τον βλεπω ανεβαζω πιεση.Στους γαυρους μονο θα λειψει οπως και σε εμας μονο ο μητσος(και σε ολη την υπολοιπη μπασκετικη ελλαδα εκτος ολυμπιακου για διαφορους λογους)..Και οσο γερναει γινετε χειροτερος.Κοντευει να φτασει σε επιπεδο απεχθειας τον τομιτς και αυτο ειναι πολυ υψηλο στανταρ για τους παλιους.Ο τομιτς τουλαχιστον ηταν αυτο που ηταν.

Φιλε chris το σχολιο μου δεν αναφερε πουθενα τον ΔΔ σαν αγιο,για αλλη μια φορα σας εδειξα το δασος κ εσεις κοιτατε το δεντρο.Και επειδη δεν το επιασες θα στο εξηγησω δεν ειπα πουθενα οτι ο ΔΔ οτι ειναι παπαδοπαιδι οπως λες απλα αναφερα οτι οπως και απο το παραπανω σχολιο σου βλεπετε οτι σας συμφερει οταν αφορα την ομαδα σας κ εκεινο το σκηνικο αποτελει μια αποδειξη οτι αντι να παραδεχτειτε οτι ο ΔΔ προκληθηκε με γροθια στο στομαχι και τον εφτυσε και με το δικιο του ο ΔΔ εγω προσωπικα θα του ειχα ριξει κλωτσιδι κατω απο τα @@ ετσι οπως ητανε  γυρισμενος πλατη.Γιατι ειπαμε να ειμαστε καλοι οχι να μας πατανε κιολας γιατι τον καλο στο τελος τον λενε κ μ@λακα.Ωραια ως εδω?Και αντι να παραδειχτε αυτο το γεγονος οτι με το δικιο του ο αλλος νευριασε κ εφτυσε εσεις τι κανατε μεσα σε αυτο το φορουμ?Θα σου πω εγω τι κανατε κανεις σας δεν ειδε την γροθια κ αντιθετως κανατε σχολια του τυπου πρωκταθλητη και γαυρου νατο το καλο παιδι κτλ.

Νομιζω σε καλυψα ελπιζω να απαντησεις σε αυτο που ειπα κ οχι να αλλαξεις το θεμα οπως συνηθιζετε σε γαυρους και να μου αντιπαραθεσεις παλι κατι ασχετο.

1. Eσύ δεν τον είπες παπαδοπαίδι, τον λέει όλος ο δημοοσιογραφικός συρφετός επι μια δεκαετία. Προφανώς σε αυτούς απευθύνεται το σχόλιό μου, σε μεγαλύτερο βαθμό, παρά σε σένα. Για να καταλάβεις γιατί αντιδρούμε έτσι με τον ΔΔ. Είναι σα να ακούς τον Ιωάννου εσύ να λέει νυχθημερόν τον Τεόντοσιτς άγιο, δε θα είναι εκνευριστικό?

2. Αφού είχε δίκιο ο ΔΔ που τον έφτυσε (σύμφωνα με το σκεπτικό σου) τί έπρεπε να κάνει ο Χάντερ στον ΔΔ που του πέταξε τη μπάλα στο πρόσωπο χωρις να προκληθεί πουθενά, και ο Ντάνστον στον Μαυροκεφαλίδη που του έσκασε τέτοια αγκωνιά προχτές?

Δεν θα μου λειψει καθολου ο σπανουλης μονο που τον βλεπω ανεβαζω πιεση.Στους γαυρους μονο θα λειψει οπως και σε εμας μονο ο μητσος(και σε ολη την υπολοιπη μπασκετικη ελλαδα εκτος ολυμπιακου για διαφορους λογους)..Και οσο γερναει γινετε χειροτερος.Κοντευει να φτασει σε επιπεδο απεχθειας τον τομιτς και αυτο ειναι πολυ υψηλο στανταρ για τους παλιους.Ο τομιτς τουλαχιστον ηταν αυτο που ηταν.

Ο ορισμός της αχαριστίας..

Σε εσενα δεν θα απαντησω  γιατι σου ειπα με αυτα που ειπες την αλλη φορα για λαγουμια κτλ οτι εχω να σου πω ειναι μονο απο κοντα.Αμα με ρωτησει καποιος αλλος θα του απαντησω για ποιο λογο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...