Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Δεν φτανει που χρεωνεται 3 φαουλ σε 10 λεπτα το μοναδικο μας "3ρι" (για το 3ο φαουλ παντως οι γαυροι θα ειχαν ριξει κυβερνησεις), δεν φτανει που ειναι 0 εις το πηλικον, σε σημειο να πιστευω ακραδαντα οτι ο τωρινος Χαραλαμποπουλος που τρεμει να ακουμπησει την μπαλα ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, μας εχει φουλ νευρακια απτα πρωτα λεπτα σε ματς τετοιας κρισιμοτητας καθως και αποψη για τις αποφασεις του προπονητη του, ο Τρεισι ΜακΓρειντι του ΟΑΚΑ .

Δημοσ.

Ο Μοργκαν σε πειραξε που μεσα σε 1 βδομαδα κληθηκε απο το Γερμανικο πρωταθλημα να κανει τον αντιΓκιστ στην πιο δυνατη σειρα παιχνιδιων της Ευρωπης σε συνθηκες που δεν εχει ξαναζησει;

Δεν ειναι ρομποτ να προσαρμοζονται σε 1 βδομαδα στις αναγκες τετοιων ντερμπι.

Δημοσ.

Τον Μόργκαν το γελαδι που διάολο τον βρήκαν? Για να μην μιλήσω για τους υπολοιπους ξενους.

Όχι ότι περιμενω τιποτα να παρουμε νικη αλλα αυτό το πραγμα που παιζουν δεν είναι μπάσκετ.

Δημοσ.

Ο Μοργκαν σε πειραξε που μεσα σε 1 βδομαδα κληθηκε απο το Γερμανικο πρωταθλημα να κανει τον αντιΓκιστ στην πιο δυνατη σειρα παιχνιδιων της Ευρωπης;

Ωραια πες μου εσενα ποιος σε πειραξε τοτε.Ολοι οι ξενοι ειναι απο το κατω ραφι εκτος του τιμωρημενου.

Δημοσ.

Ωραια πες μου εσενα ποιος σε πειραξε τοτε.Ολοι οι ξενοι ειναι απο το κατω ραφι εκτος του τιμωρημενου.

Αυτος που κανει τις επιλογες και που καθε καλοκαιρι αλλαζει πανω απτη μιση ομαδα.

Περα απο αυτον, ο μαθητευομενος μαγος που ειχα 6-7 μηνες , αποτελεσμα του οποιου ειναι αυτο που βλεπεις σημερα.

Τον Νελσον, τον Γιανκοβιτς, τον Μπλουμς, τον Σλοτερ, ο Μοργκαν τους εφερε; Πολυ περισσοτερο αυτος φταιει που δεν μπορουν εδω και μηνες να προσαρμοστουν και να κανουν αυτο για το οποιο τους πηραμε;

Προγραμματισμο με βασικο ασσο των 35χρονο ΔΔ και βασικο 4ρι τον 34χρονο Φωτση, ο Μοργκαν εκανε;

Τον Ματσιουλις και τον Λασμε, ο Μοργκαν σου τους εδιωξε;

Ο Μοργκαν της 1 βδομαδας φταιει για αυτα;

Δημοσ.

Τι παικτουρα παιδια ο Μοργκαν!!!

Εξαιρετικη τεχνικη καταρτιστη.

Πολυ καλος στις βολες (χανει την δευτερα,του ξαναδινεται ευκαιρια και την ΞΑΝΑχανει).

Στο ρελαντι θα χασουμε.

3-0 η σειρα!

Δημοσ.

Ο Μοργκαν σε πειραξε που μεσα σε 1 βδομαδα κληθηκε απο το Γερμανικο πρωταθλημα να κανει τον αντιΓκιστ στην πιο δυνατη σειρα παιχνιδιων της Ευρωπης σε συνθηκες που δεν εχει ξαναζησει;

Δεν ειναι ρομποτ να προσαρμοζονται σε 1 βδομαδα στις αναγκες τετοιων ντερμπι.

Δεν νομίζω κάνεις να περιμενε να κανει έστω τα μισά απ'οτι εκανε ο Γκιστ άλλα όχι και να είναι χειρότερος του Καββαδα.

Δημοσ.

Αυτος που κανει τις επιλογες και που καθε καλοκαιρι αλλαζει πανω απτη μιση ομαδα.

Περα απο αυτον, ο μαθητευομενος μαγος που ειχα 6-7 μηνες , αποτελεσμα του οποιου ειναι αυτο που βλεπεις σημερα.

Ο Μοργκαν της 1 βδομαδας θα μου φταιξει;

Μαζι σου ενοειτε οτι φταιει αυτος που τον διαλεξε οταν λεω μου φταιει ο μοργκαν ενοω σαν επιλογη ο καθενας παιζει αυτο που ξερει

Δημοσ.

To Εχετε καταλαβει οτι παιζουμε χωρις γκιστ παππα μπατιστα?Και να θελω να πω κατι για αυτη την ομαδα δεν μπορω με τετοιες απουσιες.Οτι βγει.

Δημοσ.

Ρε φιλε δεν μπορω να βλεπω να φορανε την φανελα παιχτες που δεν θα περναγανε ουτε εξω απο το οακα τις καλες εποχες τρελενομαι.Ακομα και ο ουινστον που ειχαμε παρει απο νιονιο ηταν κλασεις ανωτερος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...