Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Εντάξει αυτοί που βρίζουν κ.λπ. πρέπει απλά να πάψουν να αναπνέουν.

και αυτοι που προπαγανδιζουν και φανατιζουν τον κοσμο με ψεματα, το ιδιο

Δημοσ.

"Τα κλειδώματα του Ντάστον";;; ...Βρε δε μ@μιέστε εσείς και το κ#λομπάσκετ σας!

Όχι, έχω άδικο. Εσείς και η κ#λοχώρα σας, εννοούσα!

Δημοσ.

Nomisteraki αυτά δεν στα βγάζει ο υπολογιστής σου;

Έτσι ρε παιδί μου, επειδή βλέπω ότι είσαι ηθικός

Αλήθεια, έρευνα για την χούντα θα κάνεις;

Δημοσ.

Ναι ρε φίλε, κι εγώ σκέφτηκα θα φταίει ο browser.

Λέω, τέτοια ηθική, δεν μπορεί....

Και μετά τον ενοχλούν όσοι προπαγανδίζουν :lol:

Δημοσ.

θα μπορουσα να γραψω πολλα αλλα δεν γραφω τιποτα γιατι παιζει πολυ ειρωνεια και υφακι και δεν μπορω πισω απο τις οθονες να μανουριαζω.Εδω βλεπεις σου ποσταρουν τα αντιστοιχα του παναθηναικου σαν να λεμε η δικη σου μαφια ειναι χειροτερη απο την δικη μου.Τετοιο δηλητηριο τους εχουν ποτισει εκει κατω.Καμια μεγαλη ομαδα δεν ειναι αγια το θεμα ειναι οτι καποιοι απο εμας θελουν να καθαρισει εντελως ο χωρος και καθονται σου λενε μα και εσυ εκανες το ενα και το αλλο.Με τετοιους ορους δεν γινετε συζητηση.

Δημοσ.

Τον tzizzz τον ψεκαζουν, του nomisteraki του προβλεπει το μελλον η CIA μεσω remote viewing/teamviewer , και τους 2 τους βγαζει απ'τα ρουχα τους η παραγκα του ΠΑΟ στο ελληνικο ποδοσφαιρο :lol:

Επειδη η μεθοδος πειθους του Λιακοπουλου λειτουργει αριστα στους συγκεκριμενους δε σημαινει οτι ο Λιακοπουλος δεν εξακολουθει να ευτελιζεται στο νοημον κοινο. Αρα το να υιοθετεις την ιδια μεθοδο "πειθους" για να προωθησεις τα μικροοπαδικα σου κοληματα, δεν συστηνεται ως μεθοδος. Βρειτε αλλο τροπο!

Δημοσ.

το μονο που με βγαζει απο τα ρουχα μου ειναι η υποκρισια, το ψεμα και η επιλεκτικη μνημη σε γεγονοτα που ολος τυχαιως δεν συμπεριλαμβανουν την ομαδα σας.

δεν μπορειτε εσεις οι δηθεν παναθηναικοι - δηθεν γιατι ειστε τοσο τυφλωμενοι που δεν λεγεστε οπαδοι αλλα καθοδηγουμενα στρατιωτακια - να καταδικαζετε μεσω στημενων - κομμενων ραμενων στοιχειων προπαγανδιστικου χαρακτηρα ..  απο ΜΜΕ που καθοδηγουνται απο απατεωνες στυλ αλαφουζος ( αποδεδειγμενα εδω και χρονια ) και να το παιζετε εξυγιαντες.... οταν εχετε σαπισει το μπασκετ εδω και χρονια και στην μπαλα εχετε κανει τα χειροτερα

αλλα επειδη τωρα μεινατε πισω.. σαν ομαδα, σας εχει βαλει ο αλαφουζος στο τριπακι να κραΖΕΤΕ αυτο που δε φτανετε.. και εσεις κρα κρα κλειστα ματια κοπανατε πανω σε κολωνες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...