Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο μεταξυ ξεβραζονται ολο και συχνοτερα κατι τετοιοι τωρα τελευταια που παριστανουν οτι ηρθαν απο αλλο πλανητη, που ακομα κι αν τους ρωτησεις ποσο κανει 1+1 αδυνατουν να απαντησουν και επαναλαμβανουν τις μπλογκιες των πιο ακυρων κοκκινων σαιτ. Η αισιοδοξη εξηγηση ειναι οτι το τοξικο νεφος επιασε τις περιοχες τους και σε λιγες μερες θα στρωσει η κατασταση. Η αλλη εξηγηση ειναι οτι αμολυσε τα λαγωνικα ο εμπορος (ηθους) να πουλησουν (ηθος). Η απαισιοδοξη εξηγηση ειναι να το κανουν οικειωθελως.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Σε αφιέρωμα της για τα 60 χρόνια του Κυπέλλου Πρωταθλητριών / Champions League, η Equipe χαρακτηρίζει κορυφαία ομάδα από την Ελλάδα τον Παναθηναϊκό.

http://www.sport24.gr/football/ChampionsLeague/koryfaia-omada-sthn-ellada-o-panathhnaikos.3518131.html

Παιδια ειναι αστοχο τελειως απο μερους μας να προσπαθουμε να βαλουμε μυαλο κ αντικειμενικοτητα σε τσουκαλομυαλα..Εγω μια παροιμια που λεει ο λαος θα πω " Οσα δεν φτανει η αλεπου...."

Δικαιωση Λοτζεσκι! Την φαουλαρα του Κουπερ δεν την ειχα δει εντωμεταξυ..ακομα να σεβαστειτε το μπιλυ ρε γκρι; 

παλι καλα που δεν τον ειδα τον αγωνα γιατι ειχα βγει με γκομενακι αλλιως θα ειχα σπασει τα νευρα μου επεσε σπρωξιμο βλεπω αλλα θελω να πιστευω οτι ηταν "ανθρωπινα λαθη". :P

Δικαιωση Λοτζεσκι! Την φαουλαρα του Κουπερ δεν την ειχα δει εντωμεταξυ..ακομα να σεβαστειτε το μπιλυ ρε γκρι; 

Τα 1-2 φάουλ "έδρας" είναι αυτά. Αν τα είχε πάρει αυτά ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ θα είχε γίνει διαδήλωση.. 

Ας το ξανασκεφτούν όσοι τσουβαλιάζουν ποδόσφαιρο-μπάσκετ, πόσο γραφικοί γίνονται 

• Like 2

Τωρα θα ακούγαμε για Βασιλακόπουλο,Τρακη,Χριστοδούλου και τους λοιπούς γκρι..

Ο Ντανστον πάντα έτσι παίζει άμυνα στα όρια του φάουλ;

Πραγματικα ενω δεν με ενοιαζε αν θα το παρουμε η οχι το πρωταθλημα φετος στο μπασκετ εχω βαρεθει να το παιρνω καθε χρονο μετα απο αυτο το σπρωξιμο ευχομαι η ομαδα να σκυλιασει και να τους παρει κ τα σωβρακα.

Ο Ντανστον πάντα έτσι παίζει άμυνα στα όρια του φάουλ;

Δεν τον εχω παρατηρησει ρε φιλε. Αυτες τις λεπτομερειες τις ξερουν οι γαυροι που εχουν phd στην κινησιολογια γλουτων Μπατιστ.

Το ζήτημα είναι, για όποιον βλέπει αρκετούς αγώνες, έτσι παίζει πάντα όλος ο γαύρος.

Εγώ μόνο πρέπει φέτος να το έχω γράψει 20 φορές. Πόσες ακόμα το γραφουν κι άλλοι.

Όλες οι άμυνες είναι στο όριο του φάουλ. Συνεχώς με επαφές. Και ναι, κανονικά πρέπει να σφυριχθούν αλλά έτσι θα έχουν αποβληθεί όλοι πριν το ημίχρονο.

Πάντα στις ομάδες που παίζουν τόσο δυνατή άμυνα με επαφές υπήρχε ανοχή, είναι αδύνατον να σφυρίζεις κάθε φάση φάουλ.

Π.χ, όπως επίσης έχω ξαναπεί, ο μάντζαρης που είναι συμπαθεστατος σε κάθε άμυνα κάνει 1-2 φάουλ. Τι θα κάνεις, θα τον βγάλεις έξω στα 2 λεπτά;

Τώρα στον συγκεκριμένο αγώνα, αυτά τα σπρωξίματα στη ρακέτα δεν τα είχα προσέξει. Δε μπορώ να θεωρήσω ότι θέλανε να ευνοήσουνε τον γαύρο.

Πιστεύω ειλικρινά οι διαιτητές έχουν επηρεαστεί από τη γκρίνια διοίκησης, παιχτών και εξέδρας και δίνουν πολύ πιο εύκολα το φάουλ και το σφύριγμα υπέρ τους

Πάντως κάτι που πρόσεξα εγώ που δεν πολυπαρακολουθώ πλέον, είναι ότι οι παίχτες, με ελάχιστες εξαιρέσεις (προς το τέλος του αγώνα), ό,τι και να σφυριζόταν, δε δυναμίτιζαν το κλίμα με διαμαρτυρίες στους διαιτητές, κάτι που θα έριχνε όχι λάδι στη φωτιά, νερό στο καυτό λάδι θα έριχνε στην εξέδρα με τα τσουκαλόμυαλα όπως σωστά είπατε.

Θέλω να πιστεύω ότι είναι από κοινού μέρος της προσπάθειας των παικτών να καταπολεμηθεί στο επίπεδο του εφικτού, το θέμα της βίας, και απ' τη μεριά μου το επικροτώ αν όντως είναι έτσι.

Δύσκολα θα βοηθήσει στο να αλλάξει κάτι σε βαθύτερο επίπεδο πιστεύω, αλλά είναι κάτι θετικό όπως και να το κάνουμε.

Υπάρχουν όντως τσουκαλάδες, τόσο στο γήπεδο όσο και εδώ, αλλά είναι και κάποιοι από εσάς, ούνα φάτσα ούνα ράτσα. Ντιπ μυαλό.

Θέλω να πιστεύω ότι είναι από κοινού μέρος της προσπάθειας των παικτών να καταπολεμηθεί στο επίπεδο του εφικτού, το θέμα της βίας, και απ' τη μεριά μου το επικροτώ αν όντως είναι έτσι.

Ναι συμφωνεί και προσπαθεί κ αυτός.

pegasus_LARGE_t_1041_106559814.JPG

• Like 2

To απο κοινου θα κριθει στα παιχνιδια στο ΟΑΚΑ, γιατι, πχ, μετα το πολυ προσφατο παιχνιδι που εγινε στην εδρα του ΠΑΟ ειναι σχεδον αδυνατο να θεωρησει κανεις οτι η προσπαθεια γινεται "απο κοινου".

Το οτι οι παιχτες του ΠΑΟ δειξαν κοσμιοτατη διαγωγη προχθες παρα το σκανδαλωδες κλιμα που επικρατουσε στις εξεδρες (ασταματητα συνθηματα και βρισιες εναντιον προσωπων, κροτιδες σε ολη τη διαρκεια του παιχνιδιου, φωτοβολιδες κλπ) ειναι κατι που καλως παρατηρησες, γιατι αυτα πρεπει να τονιζονται απο καθε υγιη φιλαθλο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...