Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Ο ΠΑΟ ωστοσο κρατα ως οφειλει τους τονους χαμηλους και μπραβο του. Αλλοι δεν υπηρχε περιπτωση να χαναν τετοια ευκαιρια για να δυναμιτισουν και να πολωσουν το κλιμα.

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/756175/kataggelies-apo-ton-panathinaiko

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαμια σχεση με οτι ειπα αλλα δε πειραζει, χθες δεν καταφερες να ξεχωρισεις την διαφορα αναμεσα στο "αδικα" και στην "αδικια" και ειρωνευοσουν κι απο πανω. Ε δε θα μπορουσα να εχω περισσοτερες απαιτησεις στο task να καταλαβεις την διαφορα του να προχωρας σε μια καταγγελια , απο το να το κανεις συνοδεια ανακοινωσεων, πληρωμενων αρθρων, μπλουζακίων, πρωτοσελιδων σε εφημεριδες-αρθρα-καναλια, κι αλλων ανακοινωσεων , πολωσης κλιματος με καθε πιθανο τροπο , αποχωρησεων απο το γηπεδο λογω βρισιων κλπ .

Παρεπιπτοντως αν η επιθεση απο μπραβους σε εκδοτη εφημεριδας μεσα στο χωρο του ΣΕΦ ειναι υπαρκτο γεγονος, μιλαμε για θεμα στο οποιο θα ειχαν πεσει κυβερνησεις αν ειχε συμβει στο ΟΑΚΑ και ο ΠΑΟ θα ετρωγε καμια 10ρια κεκλεισμενων (εδω εφαγε τρεις επειδη μιλησε ασχημα στον Σπανουλη τις προαλλες).

Κατα τ'αλλα υποκοσμος και μπραβοι που κατ'εντολην σαπιζουν στο ξυλο "ανεπιθυμητους" που πανε να δουν την ομαδα τους, μεσα στο ανδρο της ηθικης.   Ποσα χτυπηματα να αντεξουμε εμεις που πιστευουμε στα ηθικα αδερφια Αγγελοπουλων;

ΥΓ. Συνεχιζω να πιστευω οτι προκειται περι αποκυηματος της φαντασιας τα περι ξυλοδαρμου, διοτι αν ηταν πραγματικοτητα τετοιο συμβαν, πρωτοι-πρωτοι θα ειχαν βγει να το καταδικασουν οι ιδιοι οι Αγγελοπουλοι. Since δεν ειδαν, δεν ακουσαν, προφανως δεν εχει συμβει τιποτα το μεμπτο στο χωρο του ΣΕΦ-μαγαζι τους.

Επεξ/σία από Soopercharged

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/panathinaikos/telikoi-2015-kataggelia-ths-kae-panathhnaikos-gia-thn-atmosfaira-sto-sef.3517019.html

Δεν μπορεί να εξυγιάνει ο Αλαφούζος, δεν τον αφήνει ο αδέκαστος και ο αναμάρτυτος Μαρινάκης ρε tzizzz

Ο Μαρινάκης είναι από τους πιο καθαρούς προέδρους.

• Like 1

.

* ...ορίστε πχ ξεκάθαρη φάση και στο χθεσινό, όπου τυχαία μόλις τώρα πρόσεξα : ντάνσιν γουίθ δε σταρζ ο άτιμος... :-)  :

https://www.youtube.com/watch?v=z43mubhTdks&t=44m51s

(στο 44:51 του βίντεο. Είχα βάλει και χρονικό ρηντηρέξιον για να μην πας με τον κέρσορα, αλλά όταν ενσωματώνεται εδώ φαίνεται ότι το φτύνει...)

Ρε κοιταξτε τι κανει στο 44:53 ως 44:57!!!

Δεν ξερω αν εννουσες αυτο και εσυ wash...

Εντωμεταξυ αυτο που ελεγα για το τελος του 2ου δεκαλεπτου ισχυει (στο 44:32 στο βιντεο κοιταξτε)

Βαζει ο Παναθηναικος καλαθι 34 sec πριν το τελος του δεκαλεπτου.

Το χρονομετρο τρεχει πριν γινει η επαναφορα ενω το χρονομετρο των 24sec της επιθεσης δεν τρεχει.

Χανονται 7 ολοκληρα δευτερολεπτα!!!!!!!

Εκει που ο Παναθηναικος θα ειχε (εφοσον εξαντλουσε ολο τον χρονο ο Ολυμπιακος) 10 δευτερολεπτα για να κανει επιθεση, εχει μονο 3sec.

Απαραδεκτο τοσο για τους διαιτητες οσο και για τον παγκο του Παναθηναικου που δεν το προσεξαν...

Δεν σταματάει ο χρόνος όταν μπαίνει καλάθι στην κανονική ροή αδερφέ

Εκεί, νομίζω, σωστά δεν σταμάτησε

σορρυ κιολας αλλα γιατι σβηστηκαν τα μηνυματα μου εβρισα κανεναν και δνε το ξερω?

όλων σβήστηκαν για να μην εκτραχυνθεί η συζήτηση, μην αγχώνεσαι

Δεν σταματάει ο χρόνος όταν μπαίνει καλάθι στην κανονική ροή αδερφέ

Εκεί, νομίζω, σωστά δεν σταμάτησε

Ναι εχεις δικιο απο οτι ειδα και σε αλλες φασεις. Αλλα τα 7sec και παλι ειναι πολλα. Πρεπει να υπαρχει καποιος μεγιστος χρονος λογικα...

Αδερφέ εγώ όχι, το έχω κόψει δυστυχώς το γήπεδο για λόγους που έχω αναφέρει παλιότερα.

Κρομ, και πάλι δεν είμαι σίγουρος, νομίζω έχει 5 δευτερόλεπτα για την επαναφορά από τη στιγμή που θα πιάσει τη μπάλα εκτός γραμμής.

Οπότε δεν έχει γίνει κάτι παράτυπο.

Αυτός είναι και ο λόγος που κανονικά δεν πρέπει να ακουμπάει τη μπάλα μετά από καλάθι παίχτης της ομάδας που έκανε επίθεση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό είναι κάτι που το κάνουν πάρα πολύ συχνά πάρα πολλά γκαρντ και πολύ κακώς το επιτρέπουν οι διαιτητές.

Ίσως και να μην το βλέπουν αφού είναι στατικοί και μακρυά από το καλάθι.

Η κίνηση αυτή με την κίνηση του σπανούλη που σχολίασα εγώ είναι διαφορετική.

Αυτό που λέω εγώ είναι κίνηση με την οποία είτε αφήνει έναν αντίπαλο πίσω πηγαίνοντας στο καλάθι με ανισορροπία στην άμυνα, είτε κερδίζει φαουλ από τον αντίπαλο που δεν θέλει να του δώσει το drive. Και αυτά ξεκινώντας με παράβαση.

Anyway, σε σχέση με d-wade έχουμε δει καλύτερο πιστεύω στην ελλάδα. Θα ψάξω λίγο κι επανέρχομαι

edit:

ξέχασα να βάλω το βίντεο, πρώτη πρώτη φάση

Επεξ/σία από SlimData

Ναι ρε αδερφε χαριτολογωντας το λεω. Θα το εγραφα προηγουμενως αλλα με προλαβαν, οσο μεγαλυτερο το επιπεδο και το ειδικο βαρος των παικτων τοσο μεγαλυτερη η ανοχη των διατητων. Κακως εννοειται αλλα τι να κάνεις. Νομιζω οι ρεφς το αντιμετωπιζουν οπως τα βηματα που γινονται πολλες φορες σε μπασιμο στον αιφνιδιασμο (extreme παραδειγμα). Σε χαμηλοτερο επιπεδο εχω δει να δινουν παραβαση σε τετοιες φασεις αλλα στον Λεμπρον ξερω γω δεν θα σφυριχτει ποτε. Ψαξε 'lebron traveling' να δεις τι υλικο υπαρχει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...