Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτρεχε το χρονόμετρο πρίν γίνει η επαναφορά?

Ναι. Βαζει καλαθι ο παναθηναικος 33sec πριν την ληξη της περιοδου. Παει για επαναφορα ο Ολυμπιακος και τρεχει ο χρονος πριν γινει η επαναφορα (3-4 sec περασαν...). Το χρονομετρο των 24 sec της επιθεσης αντιθετα αρχιζει να τρεχει μολις εγινε η επαναφορα....

Τωρα να μην πω πως ειμαι απολυτα βεβαιος, αλλα το παρατηρησα γιατι ετυχε να κοιταξω τον χρονο τοτε. Αν ανεβει ο αγωνας το βλεπουμε...

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Κοίτα τα 2 χρονόμετρα είναι ξεχωριστά. Άν είδες σωστά και έγινε αυτό που γράφεις, τότε έπρεπε να ξαναπάει ο χρόνος στα 33".

Σε ρωτάω επειδή μήπως παίχτηκε η μπάλα και δεν άρχισαν να τρέχουν τα 24", ενώ έτρεχε κανονικά το χρονόμετρο του γηπέδου, που μπορεί να γίνει υπό προυποθέσεις.

Δημοσ.

1. Ο μαυροκεφαλίδης που κάνει πάρτυ στην επίθεση είναι τρύπα στην άμυνα.

Και πάλι όμως, όχι, να μην βγάλει τον μαυροκεφαλίδη για να παίξει ο μικρός.

Όταν όμως τον βγάλει για να πάρει ανάσες, να βάλει στο 5 τον μικρό και όχι τον μόργκαν. Και ας χρησιμοποιήσει αυτόν για να δώσει ανάσες στον φώτση που τον είχε σήμερα μέσα σχεδόν 40 λεπτά.

2. Ασφαλώς και υπάρχει πόδι πίβοτ. Η κλασσική κίνηση όπου παίρνει την μπάλα χωρίς ντρίμπλα και γυρίζει το σώμα δεξιά αριστερά ψάχνοντας ή προσποιούμενος την πάσα. Υπάρχει σταθερό.

Ε, όταν κάνει την προσποίηση για να φύγει αντίθετα, σηκώνει και τα δυο πόδια σχεδόν ταυτόχρονα πριν ντριμπλάρει.

Δείτε το και θα το καταλάβετε. Κι εγώ τον βλέπω 10 χρόνια και δεν το είχα προσέξει.

3. Όταν μια φάση σε ενοχλεί και την κάνεις σημαία, να σε ενοχλεί και όταν γίνεται υπέρ σου.

Σκριν με τον κώλο ο μπατίστ, κακός χαμός. Σκριν με τον κώλο ο χάντερ, κανονικό.

4 βήματα ο σάρας στο τρίποντο, χαλασμός κυρίου. 7 βήματα ο γκόρντον στο τρίποντο, ούτε σχόλιο.

Ή θα είναι στημένα, ή θα είναι λάθη. Όχι όπως βολεύει κάθε φορά.

Μπορώ να φανταστώ, αυτή η φάση σήμερα στο τέλος με τον σπανούλη να χτυπάει άθελα του με τον ώμο τη μούρη του κούπερ και να του δίνουν φαουλ υπέρ του(!), αν ήταν στην άλλη ρακέτα και δινόταν φάουλ υπέρ μας τι θα ακούγαμε τώρα για τον βασιλακόπουλο.

Δημοσ.

Οχι ετρεξε το ενα χρονομετρο πριν γινει επαναφορα, ενω το χρονομετρο των 24'' κανονικα αφου γινεται η επαναφορα...

Αυτο προσεξα τουλαχιστον και μαλιστα το ειπα και στο φιλο μου που βλεπαμε μαζι τον αγωνα εκεινη την στιγμη.

Δημοσ.

Τόσο της πλάκας που έφτασε τελικό Ευρωλίγκας. Έχεις σκεφτεί την προπονητική ποτέ? Χαραμίζεσαι.

Το διευκρινισα ρε αστειε τυπε σημερα.Σιγα την ομαδαρα οι γκολντεν στειτ και εσεις χαλαρωστε ειπαμε ειστε καλυτεροι.Μου θυμισες ενα πανο που εδειξε και εγραφε αγγελοπουλοι μαγκες πειραιωτες.Κλαινε και τα τσιμεντα απο τα γελια.Αν εισαι γαυρος ξερεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μην τσουβαλιάζεις. Ο άλλος λέει σιγά την ομάδα ο ΟΣΦΠ, να θεωρήσω οτι εκφράζει όλους σας τέτοια άποψη?

1. Δεν είπα οτι δεν είναι τρύπα στην άμυνα ο Μαυρος. Ο Μπατίστα δεν είναι? Το νόημα είναι να κρύβεις τις αδυναμίες του κάθε παίκτη.

2. Όταν ένας παίκτης υποδέχεται την μπάλα σταθερός και ακίνητος δεν υπάρχει πόδι πίβοτ. Μπορεί να ξεκινήσει την προσπάθεια με όποιο πόδι/χέρι θέλει.

Στην υποπερίπτωση που κάνει προσποιήσεις και διαλέγει σταθερό ο ίδιος, σαφώς και δε μπορεί να το αλλάξει. Πρέπει να το χρησιμοποιήσει για την προωθητική τρίπλα. Αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο να πηδάει και με τα 2, δε μπορώ να το φανταστώ να γίνεται και να μη σφυρίζεται, γιατί είναι αλλαγή σταθερού. Βασικά δε μπορώ να καταλάβω και γιατί να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο δε του προσφέρει κάτι.

Η μόνη περίπτωση που έχω δει να γίνεται είναι όταν δεν έχει σταθερό να κάνει ένα μικρό αλματάκι για να μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση πιο γρήγορα, και το έχω δεί πολύ στον Σλούκα όταν υποδέχεται τη μπάλα σε κίνηση.

Βάλε βίντεο αν το βρεις.

3. Άν κρίνεις αυστηρά όλα αυτά είναι φάουλ. Και του Μπατίστ και όλων των ψηλών. Αλλά καλά κάνουν και δε τα σφυρίζουν.

Το διευκρινισα ρε αστειε τυπε σημερα.Σιγα την ομαδαρα οι γκολντεν στειτ και εσεις χαλαρωστε ειπαμε ειστε καλυτεροι.Μου θυμισες ενα πανο που εδειξε και εγραφε αγγελοπουλοι μαγκες πειραιωτες.Κλαινε και τα τσιμεντα απο τα γελια.Αν εισαι γαυρος ξερεις.

Πόνος ατελειώτος.. Άντε στο λαγούμι σου.

Δημοσ.

Ακομα για αυτον τον τραγελαφικο αγωνα μιλατε?Βιασμος του αθληματος και των οφθαλμων μας.Παλι καλα που εχει μπασκετακι σε καμια ωρα

Μην τσουβαλιάζεις. Ο άλλος λέει σιγά την ομάδα ο ΟΣΦΠ, να θεωρήσω οτι εκφράζει όλους σας τέτοια άποψη?

1. Δεν είπα οτι δεν είναι τρύπα στην άμυνα ο Μαυρος. Ο Μπατίστα δεν είναι? Το νόημα είναι να κρύβεις τις αδυναμίες του κάθε παίκτη.

2. Όταν ένας παίκτης υποδέχεται την μπάλα σταθερός και ακίνητος δεν υπάρχει πόδι πίβοτ. Μπορεί να ξεκινήσει την προσπάθεια με όποιο πόδι/χέρι θέλει.

Στην υποπερίπτωση που κάνει προσποιήσεις και διαλέγει σταθερό ο ίδιος, σαφώς και δε μπορεί να το αλλάξει. Πρέπει να το χρησιμοποιήσει για την προωθητική τρίπλα. Αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο να πηδάει και με τα 2, δε μπορώ να το φανταστώ να γίνεται και να μη σφυρίζεται, γιατί είναι αλλαγή σταθερού. Βασικά δε μπορώ να καταλάβω και γιατί να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο δε του προσφέρει κάτι.

Η μόνη περίπτωση που έχω δει να γίνεται είναι όταν δεν έχει σταθερό να κάνει ένα μικρό αλματάκι για να μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση πιο γρήγορα, και το έχω δεί πολύ στον Σλούκα όταν υποδέχεται τη μπάλα σε κίνηση.

Βάλε βίντεο αν το βρεις.

3. Άν κρίνεις αυστηρά όλα αυτά είναι φάουλ. Και του Μπατίστ και όλων των ψηλών. Αλλά καλά κάνουν και δε τα σφυρίζουν.

Πόνος ατελειώτος.. Άντε στο λαγούμι σου.

Εκει που μενεις ενοεις?

Δημοσ.

Οχι ετρεξε το ενα χρονομετρο πριν γινει επαναφορα, ενω το χρονομετρο των 24'' κανονικα αφου γινεται η επαναφορα...

Αυτο προσεξα τουλαχιστον και μαλιστα το ειπα και στο φιλο μου που βλεπαμε μαζι τον αγωνα εκεινη την στιγμη.

Ε αν έγινε αυτό είναι επανάληψη της επαναφοράς και ο χρόνος στα 33".

Ακομα για αυτον τον τραγελαφικο αγωνα μιλατε?Βιασμος του αθληματος και των οφθαλμων μας.Παλι καλα που εχει μπασκετακι σε καμια ωρα

Εκει που μενεις ενοεις?

Εκεί που σε μάθαν ορθογραφία εννοώ.

Δημοσ.

Ή θα είναι στημένα, ή θα είναι λάθη. Όχι όπως βολεύει κάθε φορά.

Μπορώ να φανταστώ, αυτή η φάση σήμερα στο τέλος με τον σπανούλη να χτυπάει άθελα του με τον ώμο τη μούρη του κούπερ και να του δίνουν φαουλ υπέρ του(!), αν ήταν στην άλλη ρακέτα και δινόταν φάουλ υπέρ μας τι θα ακούγαμε τώρα για τον βασιλακόπουλο.

Όντως αυτή η φάση μου προξένησε εντύπωση. Όταν είδα τη φάση στο replay μου φάνηκε ότι ήταν επιθετικό φάουλ του Σπανούλη. Κάνω λάθος ;

Γενικά μερικά σφυρίγματα ήταν περίεργα και προς τις δύο ομάδες. Δε τα θυμάμαι ένα ένα για να πω ποιος ευνοήθηκε.

υγ αιρμπολ σε λει απ δεν εχω ξαναδει.Δωστε του εκατομυρια εκει.

Τα τελευταία λεπτά του ημιτελικού με την ΤΣΣΚΑ τα είδες ;

Δημοσ.

Τα ειδα.Απλα δεν αξιζει τοσα λεφτα που δινετε.Θα σας προτεινα να εκτιμησετε περισσοτερο τον σλουκα τον πριντεζη και τον ματ.

Δημοσ.

και για να μην ξεχνιομαστε.. ειναι τοση η μποχα που εχουμε πολλα ακομα

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΕ ΠΑΟ 2013-14

Άλλο ένα σκάνδαλο με τη φετινή αδειοδότηση του ΠΑΟ από την ''κόκκινη'' ΕΠΟ. Ανάλυση στα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟ, που χρωστάει σε όλο τον κόσμο, τρώει το ένα πρόστιμο μετά το άλλο από την ΟΥΕΦΑ κι από διεθνή δικαστήρια, αλλά αδειοδοτείται κανονικά από την ΕΠΟ ''του Μαρινάκη''...

Κάθε χρόνο η ΠΑΕ ΠΑΟ γράφει ελλείμματα, τα ίδια κεφάλαιά της είναι μονίμως αρνητικά, οι υποχρεώσεις και τα δάνειά της αυξάνονται, αλλά η ‘’κόκκινη ΕΠΟ’’ φροντίζει να της δώσει άδεια, ώστε να παίζει στην Ευρώπη και να μπορεί να κάνει όσες μεταγραφές θέλει. Αυτό γίνεται επειδή διευθυντής του τμήματος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ είναι ο συγγενής του Mr Manos Mavrokoukoulakis, Γιώργος Δημητρίου.

Κι όλα αυτά, παρά την κλοπή ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ευρώ από τα ταμεία Πολιτείας-ΕΠΟ-Superleague, με την απάτη της ‘’Παναθηναικής Συμμαχίας’’. Μετά είμαστε εμείς υπερβολικοί, που χαρακτηρίζουμε ‘’ομάδα του στενού Δημοσίου’’ το συγκεκριμένο σωματείο μιας γειτονιάς του κέντρου της Αθήνας…
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...