firewalker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Θα μπορούσαμε με άνεση να κερδίσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzizzz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 ανετοτατα ναι ειδικα μετα το 30 που δε μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους οι του παο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Το χειρότερο είναι πως χαλάσαμε το μηδέν στην άμυνα και από ποιον; Από τον Κατσούρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μερικοι που φορανε την φανελα του παναθηναικου βλεπε κουπερ μοργκαν νελσον δεν επρεπε να περνανε καν την πυλη του οακα.Απαραδεκτα πραγματα απλα.Την ειρωνια στον λουκα δεν την καταλαβα.Μηπως χαναμε 40 ποντους και δεν το ειδα?Μηπως χαναμε 20?Μηπως ειχε 1 στα 15 ο λουκας σαν τον βλαχοβασιλακη?Γιδια μια ζωη και η καζουρα θελει νοημοσυνη.Θα το παρει ο ολυμπιακος δικαια φετος ειναι απλα καλυτερος με αυτους που κατεβασαμε δεν περιμενω πολλα και παλι καλο ηταν το σκορ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Εγω είδα και σπρώξιμο απο την διαιτησία στο γάβρο. σε αρκετές περιπτώσεις, κυρίως σε κάποια αστεία φαουλ που δόθηκαν υπερ τους χωρίς να υπάρχει καν επαφή. Και ναι υστερούματε σε υλικό αλλα οι αντίπαλοί μας για τον τίτλο παρουσιάζονται μέτριοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Της πλακας ειναι και ο γαβρος απλα με τις μοναδες που κατεβασες δεν γινετε να χες απαιτησεις υγ αιρμπολ σε λει απ δεν εχω ξαναδει.Δωστε του εκατομυρια εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Της πλακας ειναι και ο γαβρος απλα με τις μοναδες που κατεβασες δεν γινετε να χες απαιτησεις υγ αιρμπολ σε λει απ δεν εχω ξαναδει.Δωστε του εκατομυρια εκει. της πλάκας?λογικά μιλάς για σήμερα έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δεν νομίζω ο φετινός Ο.Σ.Φ.Π. να μπορέσει να μας κερδίσει τρεις φορές αν είμαστε πλήρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Φαντασου να μην ειχε φτασει κ τελικο Ευρωλιγκας δηλαδη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Ρε μαν πλήρης δεν είμαστε ούτως ή άλλως, σήμερα παίζαμε χωρίς 3 της βασικής πεντάδας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μπαρτσα τσσκ και εσάς 3/3 αν δεν κάνω λάθος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom291 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Με Παππα ή Γκιστ (δεν χρειαζοταν και οι 2) θα ειχαμε ανακαινιση στο εξοχικο παλι σημερα. Αλλα ακομα και με μιση ομαδα, (ουτε καν μιση βασικα οταν λειπουν 3 απο την ραχοκοκαλια της ομαδας), χρειαστηκαν τα κορακια για να αποφυγουμε τις ...κουρτινες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Μη γινόμαστε γαύροι τώρα Ξέρω ότι μεθαύριο με ένα φάουλ σαν τα σημερινά θα φταίει πάλι ο βασιλακόπουλος αλλά εντάξει, αυτοσυγκράτηση Η γνώμη μου βέβαια είναι αυτή, αν κάποιος είδε πραγματικά κακή διαιτησία δικαιωμά του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δεν κάναν τίποτε οι κόρακες. Κλασική διαιτησία μπάσκετ είχαμε. Μόνοι μας χάσαμε από χαζομάρες. Αν είχαν καλύτερη ομάδα και κέρδιζαν, δεν θα πείραζε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom291 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Εδω οι αλλοι διαμαρτυρονται οταν οι διαιτησιες ειναι 50-50 ή ακομα και υπερ τους... Ας πουμε και εμεις κατι για μια διαιτησια 60-40 τουλαχιστον... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις