Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Οι μόνοι που είδα από Α1 ήταν στο ΟΑΚΑ οπότε δεν ήξερα κάτι για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Και πάλι δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να μου κακοπέσει αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και για να μην ξεχνιόμαστε, οι απολογίες στον ανακριτή συνεχίζονται και οι περιοριστικοί όροι σκληραίνουν.

Πλησιάζει η ώρα και του μεγάλου σιγά-σιγά.

Και αυτό σημαίνει, κατά τη δική μου γνώμη, πως κάπου εδώ θα γίνει μια προσπάθεια είτε αποπροσανατολισμού του κόσμου, είτε συσπείρωσης των δικών του γύρω του.

Τώρα, θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε υπαρκτά ή ανύπαρκτα "σκάνδαλα" άλλων;

Θα αρχίσουν να πέφτουν μύρια στις μεταγραφές, ποιος ξέρει...

Άντε, πλάκα θα έχει πάντως

εχει πολυ πλακα ναι..  αληθεια τα τοσα τσεπωμενα του προεδρου σας που εχουν καταληξει? κυκλοφορει ελευθερος και πουλαει προπαγανδα μεσα απο τα κλεμμενα καναλια του ε? δειτε εδω εναν που θα κανει και εξυγιανση χοχοχο

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΚΑΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ 1997 PART 1

Επειτα από παράκληση πολλών φίλων του site, θα ξεκινήσουμε σήμερα μια σειρά αναρτήσεων για το πώς υπερχρέωσε και εν τέλει διέλυσε τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο φυγόδικος, πρώην καταζητούμενος από την Ιντερπόλ, μπανιστηρτζής Ιωάννης Αλαφούζος, στο διάστημα 1993-1997. Έχουμε δει πως ο ΣΚΑΙ στήθηκε με τα λεφτά των Ρουμάνων. Ας δούμε και το πού κατέληξε.

:lol: Ανάποδο πλάγιο ανάποδο πλάγιο ανάποδο πλάγιο ρε κλέφτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςς εεεεεεεεεεεεεεεεεε

Έεεεελλα μην το κάνεις τόσο εύκολο!

Ο μέτοχος του Ολυμπιακού Γιώργος Σαλονίκης και ο Β. Μαρινάκης μιλούν για τις ψήφους των εκπροσώπων ομάδων στις εκλογές της ΕΠΟ.

Σαλονίκης: Ο Γκαράζης είναι αυτός της Λαρίσης... Και μου λέει... μου λέει, ρώτα τον Βαγγέλη τι να κάνει...
Μαρινάκης: Ε, να του πούμε εμείς τι να κάνει. Οταν έρθει η ώρα θα του πούμε εμείς.
Σαλονίκης: Δηλαδή τώρα να του πούμε ψήφισε ό,τι γουστάρεις, δεν μας ενδιαφέρει...
Μαρινάκης: Ας ψηφίσει εναντίον του Πιλάβιου. Και εμείς θα του πούμε σε λίγο ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Υπάλληλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αφήνει μήνυμα στον τηλεφωνητή του Β. Μαρινάκη:

Υπάλληλος: Σας πήρα τηλέφωνο γιατί με πήρε από την Πέλλα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και την 1η Ιουνίου που έχουν τη συνέλευση της ΕΠΟ θα είναι στην Αθήνα... και θα ήθελαν να σας δουν από κοντά, να σας γνωρίσουν και να σας διαβεβαιώσουν ότι η ψήφος είναι δική σας και όπου θέλετε θα τη δώσουν. Καληνύχτα σας.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συνομιλεί με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Κώστα Καραπαπά για τον Αλέξη Κούγια και αφήνουν υπονοούμενα για ξυλοδαρμό του.

Καραπαπάς: Εχει πάει αυτή η κοντούλα η λεμονιά, ο δικηγόρος, ο γελοίος.
Μαρινάκης: Ποια λεμονιά;
Καραπαπάς: Η κοντούλα η λεμονιά, ο Κούγιας.
Μαρινάκης: Ναι.
Καραπαπάς: Πριν από λίγο. Δεν έχει βρει τον Δούρο, έχει βρει τη γυναίκα του, την έχει βρίσει. Εφτυνε. Απειλούσε. Θα του κάνει μήνυση, λέει αυτή.
Μαρινάκης: Μμμ.
Καραπαπάς: Εντάξει, και θα τους πω εγώ στα παιδιά να τον κάνουν τούμπανο τώρα, αυτό.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ακούγεται να παρεμβαίνει σε παράγοντα της ΕΠΟ προκειμένου να απορριφθεί έφεση του Τυρνάβου για το ματς με τον Εθνικό Γαζώρου και να ισχύσει η πρωτόδικη απόφαση με την οποία κατοχυρώθηκε στον Εθνικό με σκορ 3-0.

Β.Μ.: Είναι σήμερα η δευτεροβάθμια, γιατί έκαναν έφεση.
Α.: Εκανε έφεση ποιος;
Β.Μ.: Ο Τύρναβος.
Α.: Ναι.
Β.Μ.: Να απορριφθεί.
Α.: Μάλιστα.
Β.Μ.: Μ' ακούς; Το λέω γιατί είναι ο... αυτός... ένας.
Α.: Ναι, εντάξει, εντάξει.
Β.Μ.: Να απορριφθεί... Αυτό... Να ισχύσει ό,τι ίσχυσε πρωτόδικα.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο κόουτς Ελευθερόπουλος!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος προωθούν τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο του Πανιωνίου.

Γ.Β.: Θα κάνουν μια συνάντηση με τον Δερμιτζάκη (σ.σ.: πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ) αύριο και θα του κάνουν μια αστεία πρόταση ώστε μετά αυτός να πει όχι...
Β.Μ.: Και πες του άμα θέλει, τον μισόοοο... μισθό τον δίνουμε εμείς για δώρο.

Ο Βρέντζος παίρνει τηλέφωνο τον παράγοντα του Πανιωνίου για να του ανακοινώνει την απόφαση Μαρινάκη και ακολουθεί ο παρακάτω σπαρταριστός διάλογος:
Γ.Β.
: Γι' αυτό που συζητάμε για τον προπονητή...
Ν.: Ναι.
Γ.Β.: Θα σας κάνουμε και δώρο το μισό συμβόλαιο του Δημήτρη!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Θεοδωρίδης με δημοσιογράφο από τη Β. Ελλάδα

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης (Θ) συνομιλεί με τον δημοσιογράφο - παρουσιαστή από τη βόρεια Ελλάδα και του υπαγορεύει τι να πει το βράδυ στην εκπομπή του για θέματα διαιτησίας, επειδή «το έχει ζητήσει ο πρόεδρος».

Θ: Θα του πεις... εδώ στη Θεσσαλονίκη βράζει ο ΠΑΟΚ με αυτά που έκανε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον ΠΑΟΚ.
Χ: Ναι.
Θ: Τα ίδια έκανε με τον Ατρόμητο, τα ίδια έκανε και με την ΑΕΚ.
Χ: Με τη διαιτησία, το θέμα, ναι, ναι, ναι.
Θ: Ναι, δηλαδή πες, μου αρέσει που βγαίνει ο προπονητής τους... είναι ντροπή... ξε... βγαίνει ο λάισμαν, ο ένας, ο άλλος εδώ... αυτά τα παιχνίδια κρίνανε αποτελέσματα.
Χ: Ε, βέβαια.
Θ: Θα το πεις, Κώστα, γιατί μου το ζήτησε ο πρόεδρος να το πεις.
Χ: Ναι, παιδί μου, με τον Παναθηναϊκό, βέβαια, τι στεναχωριέσαι;
Θ: Ε;
Χ: Εγώ είμαι εδώ, τελείωσε, τι στεναχωριέσαι; Δεν είμαι ο άνθρωπός σου; Ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών!
(...)
Θ: Πες ότι σε πήρα μόνο να σου πω «χρόνια πολλά». Μη με ανακατέψεις εμένα, να μη φαίνομαι...

Ο δικηγόρος Θέμης Σοφός, σύζυγος της Σταματίνας Τσιμτσιλή, συνομιλεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη (05.06.2012).
Ο Σοφός τού λέει ότι το ίδιο βράδυ στα Ποσειδώνια, στο Island, θα είναι μαζί του ένας εισαγγελέας, αλλά δεν θέλει να πει το όνομά του από το τηλέφωνο. Ο Σοφός τον ενημερώνει ότι ο εισαγγελέας είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης, υποστηρίζει τον Βαγγέλη και θέλει οπωσδήποτε να κάνουν μια συζήτηση μαζί. Ο Μαρινάκης δεν έχει πρόβλημα και του λέει ότι θα μιλήσουν το βράδυ.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Γιάννης Βρέντζος με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.

Συνομιλία του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γ. Βρέτζου (Β) με τον Π., τότε υποδιευθυντή Βορειοανατολικής Αττικής, περιφέρεια στην οποία υπάγεται και το ΟΑΚΑ, και νυν υπεύθυνο ασφαλείας του Ολυμπιακού. Η συζήτηση αφορά τις κρίσεις στα επιτελεία της ΕΛ.ΑΣ.

Β: Ωραία, να κάνουμε εμείς ένα ραντεβού αύριο το πρωί, κάπου να τα πούμε, εσείς πού μένετε;
(...)
Β: Ε! Ωστε τέτοιο, ώστε να μπορέσουμε να οργανωθούμε λίγο, να αποφασίσουμε πώς θα τα κάνουμε τα πράγματα.
Π: Ο,τι μου πείτε!
(...)
Π: Βασικά, εκεί μας ενδιαφέρει, πιστεύω, η διεύθυνση σε κεντρικό επίπεδο, στην Αστυνομική Διεύθυνση, να είναι άνθρωποι που μπορείς να συνεργαστείς και τα άλλα που είπαμε, τα βασικά, το Τμήμα του Δημοτικού Θεάτρου που έχει και την αρμοδιότητα.
Β: Ωραία, εντάξει, εντάξει, οπότε τα λέμε.

«ΘΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ 20 ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ»

Μώραλης: Μίλησα με τον Βασίλη πολλή ώρα. Μου λέει, όπως έχω πει και στον πρόεδρο στην τελευταία μας συνάντηση, έχω κάνει επιλογή να κατέβω... Αν μιλήσω με τον πρόεδρο και υπάρχει μια επιχειρηματολογία διαφορετική, η οποία ξέρω εγώ, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι, ΟΚ, αλλά η επιλογή μου είναι αυτή. Αν θέλει να κατέβει και ο Σαρρής, ΟΚ. Εγώ, αν κατέβει ο Σαρρής, θα ζητήσω να τηρήσει μια σχετική ουδετερότητα. Εγώ δεν θέλω να κινηθεί ούτε μαζί μου, ούτε αυτό. Αλλά η επιλογή μου είναι αυτή. Εγώ του λέω θα τα μεταφέρω στον Βαγγέλη.
Μαρινάκης: Μμμ!
(...)
Μώραλης: Η μόνη περίπτωση είναι -μου λέει- να μη βγω εγώ, αν κατέβουμε και οι δύο, είναι να χρησιμοποιηθούν χρήματα.
Μαρινάκης: Δεν είναι θέμα να χρησιμοποιηθούν χρήματα. Είναι πως οι Ενώσεις, έτσι αυτά τα ξέρει ο Γκαγκάτσης τώρα, θα πάρω τουλάχιστον 20 Ενώσεις τηλέφωνο, τι να κάνουμε; Ποιον υποστηρίζει ο Ολυμπιακός.

Και μπόνους, ένας πολύ επίκαιρος

Συνομιλία Α.Κ. (φίλου του Βαγγέλη Μαρινάκη) με τον Γιώργο (Γ) σχετικά με την έρευνα δημοσιογράφου (03.07.2012).

Γ
: Ε! Είχε έρθει ο Τέλλογλου κάτω, για τα σκάφη πάντως.
Κ: Πάλι;
Γ: Οχι, την άλλη φορά είχε πάει στο ΣΔΟΕ και ρώταγε. Τώρα ήρθε κάτω.
Κ: Μμμ...
Γ: Οχι στον διευθυντή, στο τμήμα κάτω, των σκαφών.
Κ: Μάλιστα.
Γ: Τον καλύπτω τον προεδράκο, όπως βλέπεις.
Κ. Ναι...

Αυτός ο υπερκοριός μήπως ήταν ψεκασμένος....;;;

οσο ψεκασμενος ειναι και ο αλαφουζος που ειναι ελευθερος εχωντας καταστρεψει οικογενειες εργαζομενων. μεσα στα μπουντρουμια επρεπε να ειναι τωρα , ασχολησου εσυ με την προπαγανδα κοψε ραψε απο συζητησεις ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ τις βγαζουν οπως τους βολευει απο τον ΣΚΑΙ. μιντιακα σπιτακια με κοκκινα φωτακια..

εχει πολυ πλακα ναι..  αληθεια τα τοσα τσεπωμενα του προεδρου σας που εχουν καταληξει? κυκλοφορει ελευθερος και πουλαει προπαγανδα μεσα απο τα κλεμμενα καναλια του ε? δειτε εδω εναν που θα κανει και εξυγιανση χοχοχο

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΚΑΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ 1997 PART 1

Επειτα από παράκληση πολλών φίλων του site, θα ξεκινήσουμε σήμερα μια σειρά αναρτήσεων για το πώς υπερχρέωσε και εν τέλει διέλυσε τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο φυγόδικος, πρώην καταζητούμενος από την Ιντερπόλ, μπανιστηρτζής Ιωάννης Αλαφούζος, στο διάστημα 1993-1997. Έχουμε δει πως ο ΣΚΑΙ στήθηκε με τα λεφτά των Ρουμάνων. Ας δούμε και το πού κατέληξε.

Ωραία λινκ... πρέπει να είστε 2 μόνο(εσύ και άλλος ένας) που ανεβάζετε υλικό απο site τύπου gate7forever στο insomnia. Απελπισία όχι αστεία. Και απόγνωση 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...