Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είσαι μικρός και δεν ξέρεις.

Τις απόψεις μου για τον Μαρινάκη τις έχω διατυπώσει πολλάκις.

Αλλά να μιλάνε για ναρκωτικά και άτομα που έχουν τον Τράκη πρόεδρο.. είναι τουλάχιστον φαιδρό.

Υ.Γ. Σε μια νορμαλ χώρα θα ήταν και οι 2 μέσα, όπως και πολλοί άλλοι. Η δική σας ηθική συνοψίζεται στο γεγονός πως σε ευνομούμενη κοινωνία ο Μαρινάκης θα ήταν μέσα ισόβια, ενώ ο δικός σας "μόνο" 20 χρόνια. Άρα ο Παο (συγκριτικά) είναι καθαρό και τίμιο σωματείο, ενώ οι $#% γαυροι είναι αληταράδες, χουλιγκάνοι κτλ.

Και δεν υπερβάλλω καθόλου, αυτή η λογική του τσουβαλιάσματος σας διακατέχει.

Δείτε π.χ. απαράδεκτο ποστ απαράδεκτου - ανεπιθύμητου μέλους, στο οποίο γράφει "αν είσαι γαύρος ξέρεις".

Ε λοιπόν εγώ είμαι γαύρος, και "δεν ξέρω". Όποιος πρέπει να πάει μέσα να πάει, όποιος πρέπει να πληρώσει να πληρώσει, και είμαι ο τελευταίος που θα γράψω οτι όλοι οι γαύροι είναι ηθικοί ενώ "αν είσαι βάζελος ξέρεις".

over and out.

Δεν ειδα απαντηση στο ερωτημα για τους Αγγελοπουλους.

Αρα απ'οσο καταλαβαινω η ευκολια , η απλοτητα και η λογικη με την οποια κριτικαρεις εναν αντιπαλο, μετατρεπεται σε δυσκολια οταν σου ζητειται να χρησιμοποιηθουν για ανθρωπους της ομαδας σου.

Περι 2 μετρων και 2 σταθμων που μιλησες προηγουμενως.

Παρ'ολα αυτα επειδη θεωρω οτι απλως ξεχασες να απαντησεις πριν πεις το βιαστικό "over and out" σου ξαναθυμιζω το ερωτημα κι αναμενω μια ειλικρινη απαντηση:

Εχεις γραψει οτι ο Διαμαντιδης ειναι λιγος και ανηθικος ως ανθρωπος επειδη στα 34 του εκανε μια επαγγελματικη συνεργασια με τον Δ. Γιαννακοπουλο , υπο συνθηκες που ελαχιστοι θα καναν κατι διαφορετικο (ηλικια, δυση καριερας, προιστορια στην ομαδα, χωρα καταγωγης κλπ).

"Δεκτο" το παραπανω.

Θα ηθελα να ακουσω τη γνωμη σου για τους αδερφους Αγγελοπουλους που ειναι προσωπικοι φιλοι του Μαρινακη, τοσο ωστε να παρακολουθουν αγωνες διπλα-διπλα και μοιραζονται χαρες ή στενοχωριες, ενω ειναι γνωστες οι κατηγοριες που βαραινουν τον δευτερο και εξισου γνωστες οι υποθεσεις για τις οποιες ειναι υποπτος για εμπλοκη.

Προαιρετικα και αν επιθυμεις, θα εκτιμουσα απαντηση στο ιδιο ερωτημα, αναφορικα με ολους τους ανθρωπους και αθλητες που συνεργαζονται σε επαγγελματικο επιπεδο με τον κ. Μαρινακη, στην ΠΑΕ ΟΣΦΠ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Οι υποστηριχτές του Ο.Σ.Φ.Π. προκειμένου να προστατέψουν την ομάδα και τον πρόεδρο τους είναι σε θέση να πάρουν τους δύο τόνους ηρωίνης και να την μοιράζουν σε σχολεία.

http://www.tokoulouri.com/sports/white_powder/

• Like 1

Ε, όχι και μαθήματα ηθικής από τον chris_85, μην τρελαθούμε τώρα.

Όχι μαθήματα ηθικής από τον τύπο που όταν του είπανε ότι έχει κάνει τα απείρως πιο άκυρα μπασκετικά σχόλια ενώ θέλει να παρουσιάζει τον εαυτό του σαν ειδικό, απάντησε "θα σου έλεγα για τη μάνα σου και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας σου αλλά δεν λέω για να μην φάω μπαν". Έλεος

(για να μην υπάρχουν απορίες και διαψεύσεις, σε εμένα το είπε)

Και το "αν είσαι γαύρος, ξέρεις", ας του πει κάποιος ότι είναι γαύρικη ατάκα. Γιατί πάλι μέσα έπεσε.

Τέλος, σε ότι αφορά αυτό, "Τις απόψεις μου για τον Μαρινάκη τις έχω διατυπώσει πολλάκις.

Αλλά να μιλάνε για ναρκωτικά και άτομα που έχουν τον Τράκη πρόεδρο.. είναι τουλάχιστον φαιδρό."

Δε νομίζω να μπαίνει κάποιος καν σε διαδικασία σύγκρισης. Αυτός το κάνει, ξανά. Και κάνοντας μια μικρή μετάφραση.

"Τις απόψεις μου για τον Μαρινάκη  έμπορο τις έχω διατυπώσει πολλάκις.

Αλλά να μιλάνε για ναρκωτικά και άτομα που έχουν τον Τράκη χρήστη πρόεδρο.. είναι τουλάχιστον φαιδρό."

Δεν ξέρω αν είναι έμπορος ο ένας και χρήστης ο άλλος. Αυτό συζητιέται. Και μας εξηγεί ο chris_85 ότι

έμπορος<<<<<χρήστης. Fuck logic

• Like 1

Γελάω με κάποια εξυπνοπούλια που έλεγαν γιατί ενδιαφερόμαστε μόνο για κάτω των 22 ετών παίχτες, αυτή τη μπούρδα τη διάβαζα αρκετά και σε διάφορα αθλητικά site τελευταία.

Προσπαθούν να βρουν φαντάσματα την ώρα που το σπίτι τους έχει πάρει φωτιά.

Slimdata σε ρόλο μαρθας βουρτση/αδωνη. Λασπολογια και δράμα/κλάμα.αντιληφθείς οποιοδήποτε μπασκετικο σχόλιο έχω κάνει. Εδώ έχεις βγάλει τον έναν έμπορο, τον άλλον χρήστη χωρίς καν να σε νοιάζει αν υπάρχουν καταδικαστικες αποφάσεις δικαστηρίων. Σε κάθε περίπτωση αν έλεγες εμένα εμπορο, θα είχες νομικές συνεπειες. Σκέψου λοιπόν ότι πέραν τη δικής μου ηθικής που τόσο πιπιλάς ίσως πάσχει και η δική σου..

Soopercharged καθόλου δε μου άρεσε η εικόνα με τον Μαρινάκη. Αλλά δε βλέπω τη συνάφεια με το δικό μου παράδειγμα. Ούτε πληρώνονται από τον Μαρινάκη ούτε έχουν κατ επιλογήν τους εξαρτημένη σχέση.

Πιο εύστοχο θα ήταν να με ρωτήσεις για το τι πιστεύω για τους παίκτες της παε οσφπ. Αν και δε θυμάμαι κάποιον του βεληνεκούς του ΔΔ υπό την έννοια να μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα με τέτοιο καθολικό σεβασμό όπως ο ΔΔ. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι τιμητικό να επιλέγεις για εργοδότη σου ένα λαμόγιο, όταν ξαναλέω έχεις άριστες εναλλακτικές.

Και όταν κάνεις μια τέτοια επιλογή και ενώ όλα τα χρόνια σε προβάλλουν τα ΜΜΕ σαν το καλό παιδί του ελληνικού αθλητισμού, συγγνώμη αλλά υπάρχει μεγάλη αντίφαση.

Αυτός ήταν βέβαια και ο λόγος που έφυγε ο Ιτούδης και δέχεται τόση λάσπη από τα πράσινα ΜΜΕ

Φυσικά και μου λέει. Με γεια του με χαρά του. Αλλά γι αυτές τις επιλογές και για το φτύσιμο στην Εθνική θα δεχθεί κριτική. Που είναι το προβλημα;

Εσύ του κάνεις κριτική που επιλέγει να συνεχίσει να δουλεύει για τον ΔΓ και όχι που επιλέγει να μείνει στην ομάδα που αγαπάει.

Ok οποτε ο Chris85 μας λεει οτι ολοι οι παιχτες του ΟΣΦΠ ειναι ανηθικοι ανθρωποι.

Εγω καλυφθηκα, ας τα βρει με τους συνοπαδους του τα υπολοιπα.

Οι δε φιλοι του Μαρινακη, που τον επιλεγουν ως φιλο για αυτο που ειναι κι οχι για συμβολαια και λεφτα, ειναι οκ απο θεμα ηθικης.

Καλυφθηκα χ2.

Οσο για τον ΔΔ: Παιχτης με 10ετη καριερα σε μια ομαδα, τυπος που οχι μονο δεν εφευγε απο αυτην την ομαδα στα ντουζενια του που τον ζητουσε ολη η Ευρωπη αλλα υπεγραφε σε 5λεπτα το νεο συμβολαιο, παιχτης που ειναι αρχηγος, συμβολο και ζωντανη ιστορια της ομαδας, θα σηκωθει να φυγει στα 34 του επειδη αλλαξε ο προεδρικος θωκος, αλλιως ειναι ανηθικος. Λες και ομαδα=προεδρος. Fuck logic.

Στο εξήγησα και παραπάνω η κριτική μου βασίζεται στο ότι ο ΔΔ παρουσιαζεται από τα ΜΜΕ ως το καλό παιδί του ελληνικού αθλητισμού. Οι αγκαλιές και τα φιλάκια με τον τρακη δεν συνάδουν με κάτι τέτοιο. Τα φτυσιματα, οι μπάλες στα κεφάλια των αντιπάλων και οι αγκωνιες, επίσης.

Εδώ εσείς έχετε φτάσει στο επίπεδο να κρίνετε για το trash talking και ειδικά σε άτομα που όταν χαναν αυτοί το ευρωπαϊκό κάναν διαρκώς αντιαθλητικα φάουλ βλέπε Ρούντι

Ok οποτε ο Chris85 μας λεει οτι ολοι οι παιχτες του ΟΣΦΠ ειναι ανηθικοι ανθρωποι.

Εγω καλυφθηκα, ας τα βρει με τους συνοπαδους του τα υπολοιπα.

Οι δε φιλοι του Μαρινακη, που τον επιλεγουν ως φιλο για αυτο που ειναι κι οχι για συμβολαια και λεφτα, ειναι οκ απο θεμα ηθικης.

Καλυφθηκα χ2.

Οσο για τον ΔΔ: Παιχτης με 10ετη καριερα σε μια ομαδα, τυπος που υπεγραφε σε 5λεπτα νεο συμβολαιο ενω τον ζηταγε ολη Ευρωπη με οσα-οσα, παιχτης που ειναι αρχηγος, συμβολο και ζωντανη ιστορια της ομαδας, θα σηκωθει να φυγει στα 34 του επειδη αλλαξε ο προεδρικος θωκος, αλλιως ειναι ανηθικος. Fuck logic.

Όχι είναι το καλύτερο παιδί, τα παμε. Είμαι σίγουρος πως δεν μπορούσε να κλείσει μάτι όταν ο πρόεδρος του έλεγε να πεθάνουν τα παιδιά του σπανουλη.

Εμ σωστα, αγκαλιες και φιλακια συναδουν μονο στους ηθικους Αγγελοπουλους με βαρυτατα κατηγορουμενους του ποινικου δικαιου.

Ο ΔΔ οταν πανηγυριζει μια ομαδα με τον προεδρο της πρεπει να φευγει.

Φανατισμος οσο δεν παει...

Όχι είναι το καλύτερο παιδί, τα παμε. Είμαι σίγουρος πως δεν μπορούσε να κλείσει μάτι όταν ο πρόεδρος του έλεγε να πεθάνουν τα παιδιά του σπανουλη.

Είμαι σίγουρος ότι ο 3D δεν συμφωνεί με αυτά που κάνει και λέει ο τράκης αλλά δε μπορεί να κάνει αλλιώς από το να είναι τυπικός μαζί του με τις αγκαλιές και τα φιλιά που είπες επειδή είναι ο εργοδότης του.

Με το σκεπτικό σου όπως είπε και ο τουρμάτος από πάνω όλοι οι παίχτες που πέρασαν από το ποδοσφαιρικό ΟΣΦΠ επί θητείας του εμπόρου ηρωίνης δεν είναι ηθικοί άνθρωποι.

• Like 1

Δε περιμένω πάντως να μπορείς να αντιληφθείς οποιοδήποτε μπασκετικο σχόλιο έχω κάνει. Εδώ έχεις βγάλει τον έναν έμπορο, τον άλλον χρήστη χωρίς καν να σε νοιάζει αν υπάρχουν καταδικαστικες αποφάσεις δικαστηρίων. Σε κάθε περίπτωση αν έλεγες εμένα εμπορο, θα είχες νομικές συνεπειες. Σκέψου λοιπόν ότι πέραν τη δικής μου ηθικής που τόσο πιπιλάς ίσως πάσχει και η δική σου..

Soopercharged καθόλου δε μου άρεσε η εικόνα με τον Μαρινάκη. Αλλά δε βλέπω τη συνάφεια με το δικό μου παράδειγμα. Ούτε πληρώνονται από τον Μαρινάκη ούτε έχουν κατ επιλογήν τους εξαρτημένη σχέση.

Πιο εύστοχο θα ήταν να με ρωτήσεις για το τι πιστεύω για τους παίκτες της παε οσφπ. Αν και δε θυμάμαι κάποιον του βεληνεκούς του ΔΔ υπό την έννοια να μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα με τέτοιο καθολικό σεβασμό όπως ο ΔΔ. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι τιμητικό να επιλέγεις για εργοδότη σου ένα λαμόγιο, όταν ξαναλέω έχεις άριστες εναλλακτικές.

Και όταν κάνεις μια τέτοια επιλογή και ενώ όλα τα χρόνια σε προβάλλουν τα ΜΜΕ σαν το καλό παιδί του ελληνικού αθλητισμού, συγγνώμη αλλά υπάρχει μεγάλη αντίφαση.

Αυτός ήταν βέβαια και ο λόγος που έφυγε ο Ιτούδης και δέχεται τόση λάσπη από τα πράσινα ΜΜΕ

Θα σου απαντήσω, μόνο γιατί θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα καταλάβεις αυτό που όλοι έχουν καταλάβει.

1. Ποιον είπα εγώ έμπορο; Και ποιον είπα χρήστη; Ήμουν και σαφής. Είπα ότι έτσι συζητιέται, βασισμένος στην σύγκριση που εσύ κάνεις. Έλα, ξαναδιάβασε και αν χρειάζεσαι θα στο ξαναεξηγήσω.

"Δεν ξέρω αν είναι έμπορος ο ένας και χρήστης ο άλλος. Αυτό συζητιέται."

2. Εσύ δηλαδή, που γράφεις "Αλλά να μιλάνε για ναρκωτικά και άτομα που έχουν τον Τράκη πρόεδρο.. είναι τουλάχιστον φαιδρό.", δεν εννοείς ότι κάποια σχέση έχει ο γιαννακόπουλος με ναρκωτικά; Εκτός κι αν έχεις κάποια καταδικαστική απόφαση κρυμμένη και δεν το ξέρουμε, θα σου πρότεινα να προσέχεις πάρα πολύ τι γράφεις και τι υπόνοιες αφήνεις, μπορεί τα υπονοούμενά σου να έχουν νομικές συνέπειες για εσένα...

Αν πάλι δεν εννοείς αυτό, μάθε να εκφράζεσαι και μην κουράζεις με τα άλλα λέω άλλα εννοώ

3. Τουλάχιστον εγώ είμαι εδώ και στα καλά και στα κακά. Έχω μια γνώμη και την υπερασπίζομαι. Και όταν βγαίνω λάθος, πάλι εδώ.

Εσύ απ΄την άλλη, κομήτης. Έρχεσαι πετάς 20 αράδες, όταν κάτι βγει σας τα'λεγα εγώ. Τις υπόλοιπες σε χάνουμε για βδομάδες.

4. Τέλος τα μπασκετικά σου σχόλια ορθά δεν πρέπει να περιμένεις να τα αντιληφθώ. Εγώ δεν το κατέχω τόσο το άθλημα και κάποιους όρους τους χάνω. Όπως π.χ. το 1,5 ποιντ γκαρντ. Μου μοιάζει σαν το 3,5 bathrooms που γράφουν στις αγγελίες σπιτιών οι αμερικάνοι.

Οι υποστηριχτές του Ο.Σ.Φ.Π. προκειμένου να προστατέψουν την ομάδα και τον πρόεδρο τους είναι σε θέση να πάρουν τους δύο τόνους ηρωίνης και να την μοιράζουν σε σχολεία.

http://www.tokoulouri.com/sports/white_powder/

Και εσυ αν ειχες καλυψει ολα τα συναισθηματικα σου κενα και την αποτυχια σου σαν ανθρωπος γενικα σε μια ομαδα το ιδιο θα εκανες.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...