ozi Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Αν γίνει κάτι τέτοιο βέβαια είναι τέτοιο το θέμα που δεν καλύπτεται αρκεί η κατηγορία για να τον εξαφανίσει ούτε ο Τσουκαλάς δεν προκειται να τον υποστηρίξει. Διαφωνώ Μεγάλο ποσοστό ακόμα και σοβαροφανών κοινωνικά Γαύρων είναι τα απόλυτα Τσουκαλοειδή. Δικηγόροι,γιατροί,μηχανικοί κτλ.Ημουνα σε παρέα με (τότε)υποδιευθυντή νοσοκομείου στο ματς με το ακυρωθέν γκολ του Κατσούρ και πανηγύριζε σαν τρελλός το οφσαιντ-γκολ του Τζιμπουρ ,με επιπρόσθετα επιφωνήματα ¨σας π@$αει ο Βαγγέλας. Σε καφετέρια τώρα.Γιατί στο γήπεδο όλοι λίγο πολύ ξεφεύγουμε. Δράμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Αν γίνει κάτι τέτοιο βέβαια είναι τέτοιο το θέμα που δεν καλύπτεται αρκεί η κατηγορία για να τον εξαφανίσει ούτε ο Τσουκαλάς δεν προκειται να τον υποστηρίξει. Μην ορκίζεσαι κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soopercharged Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δεν βγήκε από τα χθεσινά κάτι ξεκάθαρα επιβαρυντικό για τον Φαταουλ και δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να βγει από "ποδοσφαιρικό" θέμα, ασχετα με το πως ερμήνευσε ο Θωμαίδης ή ερμηνεύει ο καθένα μας τα SMS. Εγω μπορεί να είμαι σίγουρος ότι αυτός είναι υπεύθυνος αλλά μόνο αν κάποιος τον κατονομάσει ανοιχτά θα κατηγορηθεί. Ετσι έγινε και με τον αρχικό κατηγορούμενο, έτσι προέκυψε μετά και ο Κοτσώνης. Κανείς δεν φορτώνεται 2 τόνους με την DEA στο κεφάλι του ώστε να καλύψει κάποιον. Αν γίνει κάτι τέτοιο βέβαια είναι τέτοιο το θέμα που δεν καλύπτεται αρκεί η κατηγορία για να τον εξαφανίσει ούτε ο Τσουκαλάς δεν προκειται να τον υποστηρίξει. Δεν μου φαινεται παραλογος ο τροπος που σκεφτεσαι, αλλα αφενος χθες βγηκαν ελαχιστα πραγματα απο αυτα που υπαρχουν διαθεσιμα στη δικογραφια πραγμα που σημαινει οτι υπαρχουν πολυ περισσοτερα στοιχεια που συνθετουν το παζλ που ειδες χθες. Επισης, προφανως λαμβανεις υποψιν σου (αθελα ή ηθελημενα) τον τροπο που θα λειτουργησει η δικαιοσυνη . Τυπου οι προφανεις κατηγορουμενοι να μετατραπουν σε κατηγορους και να κινδυνευουν παραπανω κατι Θωμαιδηδες παρα οι αρχιμαφιοζοι και βαρονοι . Συμφωνω οτι σε νομικο επιπεδο δεν αποδεικνυουν κατι τα χθεσινα απο μονα τους, ωστοσο για καθε νοημονα ανθρωπο βγαινει συμπερασμα του ποιος ειναι ο αρχιβαρονος και ποιοι τα τσιρακια που εκτελουσαν εντολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisk13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Σήμερα και σε συνδυασμό με τις νέες τιμές,πήρα την απόφαση για πρώτη φορά να βγάλω διαρκείας Είχα πάει την Κυριακή με το διαρκείας ενός γνωστού και σε συνέχεια του νιρβάνα δεν μπόρεσα να αντισταθώ.. Οικογενειακό στην 5β + παιδικό για την κοράκλα,190 σύνολο,καθόλου άσχημα Για πρώτη μέρα έως στις 13:30 που έφυγα περίμεναν καμμία εκατον πενηνταριά άτομα! Προβλέπω πάνω απο 10000 διαρκείας φέτος(αφού έβγαλα και εγώ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norone92 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Όταν βλέπεις ότι γίνεται μια καλή προσπάθεια να ενισχυθεί η ομάδα, έχεις ένα λόγο παραπάνω να κάνεις την οικονομική υπέρβαση. Το ίδιο ισχύει και για το μπάσκετ, μακάρι του χρόνου να βλέπουμε γεμάτα γήπεδα και στα 2 αθλήματα σε κάθε αγώνα. Αλλά ακόμα και αν δε γίνει εκεί η αντίστοιχη προσπάθεια, η στήριξή μας είναι το λιγότερο που αξίζει αυτή η ομάδα. Δυστυχώς θα λέιπω ένα εξάμηνο στο εξωτερικό και δε θα έχω την ευκαιρία να αγοράσω διαρκείας αν και θα το ήθελα πολύ. Τουλάχιστον έχω τη συνείδησή μου καθαρή ότι σαν φίλαθλος του Παναθηναϊκού δεν έχω μπλέξει το όνομα της ομάδας μου με τα μεγαλύτερα σκάνδαλα όπως έχουν κάνει άλλοι. Και δε μιλάω για στημένα ή στοιχηματισμούς, γιατί δυστυχώς λίγο πολύ όλοι οι παράγοντες στην Ελλάδα έχουν συμμετάσχει σε αυτό. Ξέρω όμως ότι η διοίκησή μου δεν είναι υπεύθυνη για την εξάρτηση ή το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων από πρέζα. Αφήστε τους απέναντι να χειροκροτάνε τον αρχιμαφιόζο, ο κόσμος του Παναθηναϊκού (πέραν των κάφρων που υπάρχουν παντού) είναι σκεπτόμενος, έχει τα μάτια του ανοιχτά και ξέρει να αναγνωρίζει όσα του έχει προσφέρει η ομάδα τόσα χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 ...και χειροκροτάει τον Τράκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norone92 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 ...και χειροκροτάει τον Τράκη. Βασικά ελάχιστοι είναι αυτοί που χειροκροτάνε τον Γιαννακόπουλο όταν κάνει ό,τι κάνει. Μην τα βλέπεις όπως θες. Αν και το σχόλιό σου ήταν λίγο άκυρο σε σχέση με ό,τι είπα. Πίστεψέ με, αν έστω ακουγόταν ότι ο Γιαννακόπουλος εμπορεύεται θάνατο, ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα έκανε ό,τι έκανε και με Τζίγγερ και ακόμα περισσότερα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Eσύ βάζεις τη στάθμη της ηθικής εκεί που σε βολεύει, ώστε να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα. Τίποτα χειρότερο δεν κάνει ο Μαρινάκης απ' όσα έχει κάνει ο "εφευρέτης της αλητείας". Εσείς απλά έχετε 2 μέτρα και 2 σταθμά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Νταξ τραγικός ο Τράκης γνωστό και θέλω να πιστεύω ο υγιής οπαδός του ΠΑΟ δεν τον υποστηρίζει αλλά ο άλλος έχει συνδεθεί μέχρι και με εμπόριο πρέζας ρε....δεν έχει φτάσει μέχρι εκεί ο ΔΓ. Μόνο το ντεπον χρυσοπληρώνεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soopercharged Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Συγκρινουμε εναν ασυγκρατητο αχωνευτο παλιοχαρακτηρα-καλοπαιδο που ειναι υποπτος για ενα περιεργο στοιχηματισμο στην Μαλαισια και κατηγορουμενος για κατι μπουκες σε αποδυτηρια και μια μπουκα σε γραφεια αθλητικου σαιτ και γενικα για τραμπουκισμους, με εναν που: - ειναι υποπτος για συμμετοχη σε εμπορια τονων ηρωινης - ειναι κατηγορουμενος για διευθυνση εγκληματικης οργανωσης - ειναι κατηγορουμενος για επιθεσεις κατα ζωης - ειναι κατηγορουμενος για στημμενα παιχνιδια - ειναι κατηγορουμενος για παρανομο στοιχηματισμο - ειναι κατηγορουμενος για ξεπλυμα μαυρου χρηματος - στελνει μπραβους και σπανε στον ξυλο οποιον δεν συμμορφωνεται και ενα σωρο αλλα κατ'εξακολουθηση ; Αν καταλαβαινω καλα ο Chris_85 πρεπει να ειναι φανατισμενος φιλος του Ολυμπιακου ή απλως επιδιωκει με παραλογισμους να προκαλεσει τους φιλαθλους του ΠΑΟ απο το παρον νημα. Α να του θυμισω εδω, οτι σαν αναγνωστης του φορουμ τον εχω δει να κατηγορει τον Δημητρη Διαμαντιδη ως ανηθικο ανθρωπο επειδη στα 34 του υπεγραψε ενα και μοναδικο συμβολαιο στην καριερα του επι προεδριας Τρακη, για να την κλεισει εκει που αναδειχθηκε, αγαπησε και αγαπηθηκε οσο ελαχιστοι. Αν δεχθουμε το συλλογισμο του ως σωστο, πώς θα εκρινε ο ιδιος τους αδερφους Αγγελοπουλους για το γεγονος οτι παρακολουθουν παρεα (δεν μιλαμε για επαγγελματικη συνεργασια αλλα για προσωπικη φιλια) και αγγαλιαζονται με τον ως ανω προαναφερθεντα ιδιοκτητη της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, εν'οσω οι κατηγοριες που τον βαραινουν ηταν ηδη γνωστες στο Πανελληνιο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norone92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Ποιος δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα;; Άκου εδώ "2 μέτρα 2 σταθμά". Έχω βαρεθεί να ακούω αυτήν την έκφραση, ενώ θα έπρεπε εσείς πρώτοι να καταδικάζετε αυτούς που σας διοικούν με αυτά που κάνουν όπως κάνουμε και οι περισσότεροι από εμάς για τους δικούς μας τόσα χρόνια. Μπαίνεις και πετάς ένα "Τράκης" για να αποδείξεις τί; Ότι ο Μαρινάκης είναι το χρυσό παιδί ή έστω αθώος; Ούτε οι τσουκαλάδες και οι λοιποί υπάλληλοι τα πιστεύουν αυτά, άσχετα με το τί λένε. Έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον γιατί από κάτι τέτοιους δεν είναι να περιμένεις πολλά, και όπως φαίνεται είναι πολλοί. Εντάξει ας μην ασχολούμαστε άλλο με όσους δεν έχουν όρεξη να συζητήσουν ώριμα και το μόνο που κάνουν είναι να μπαίνουν εδώ μέσα και να απαντάνε με άσχετα και άστοχα επιχειρήματα απλά για να προκαλέσουν. Τόσες σελίδες αυτό γίνεται. Τουλάχιστον όσοι Ολυμπιακοί γνωρίζω προσωπικά δεν έχουν αυτά τα κολλήματα και έχουμε καθίσει επί ώρες να μιλάμε και εν τέλη να συμφωνούμε ότι όπου χρήμα και λαμογιά, σε όλα τα στρατόπεδα και σε διαφορετικούς βαθμούς (με πρώτο και καλύτερο μαντέψτε ποιον). Στα σχετικά θέματα τώρα. Είχα τις επιφυλλάξεις μου για το αν θα υπογράψει ο Εσσιέν γιατί παραείναι μεγάλο όνομα για αυτές τις εποχές αλλά τέλος καλό όλα καλά. Για το αν θα βοηθήσει ουσιαστικά, μόνο ο χρόνος θα το δείξει αλλά σίγουρα μας ανεβάζει το πρεστίζ. Για το μπάσκετ, χαίρομαι που επιτέλους παίξαμε καλά εκτός έδρας με έναν μέτριο αντίπαλο (αν λάβουμε υπόψη μας ότι μέχρι τώρα τα παλέυαμε μέχρι το τέλος και πολλά τα χάναμε). Ελπίζω ο Νέλσον να έχει βρει τον εαυτό του με την αλλαγή προπονητή και να μην ήταν το σημερινό αναλαμπή όπως με τη Ρεάλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Είσαι μικρός και δεν ξέρεις. Τις απόψεις μου για τον Μαρινάκη τις έχω διατυπώσει πολλάκις. Αλλά να μιλάνε για ναρκωτικά και άτομα που έχουν τον Τράκη πρόεδρο.. είναι τουλάχιστον φαιδρό. Υ.Γ. Σε μια νορμαλ χώρα θα ήταν και οι 2 μέσα, όπως και πολλοί άλλοι. Η δική σας ηθική συνοψίζεται στο γεγονός πως σε ευνομούμενη κοινωνία ο Μαρινάκης θα ήταν μέσα ισόβια, ενώ ο δικός σας "μόνο" 20 χρόνια. Άρα ο Παο (συγκριτικά) είναι καθαρό και τίμιο σωματείο, ενώ οι $#% γαυροι είναι αληταράδες, χουλιγκάνοι κτλ. Και δεν υπερβάλλω καθόλου, αυτή η λογική του τσουβαλιάσματος σας διακατέχει. Δείτε π.χ. απαράδεκτο ποστ απαράδεκτου - ανεπιθύμητου μέλους, στο οποίο γράφει "αν είσαι γαύρος ξέρεις". Ε λοιπόν εγώ είμαι γαύρος, και "δεν ξέρω". Όποιος πρέπει να πάει μέσα να πάει, όποιος πρέπει να πληρώσει να πληρώσει, και είμαι ο τελευταίος που θα γράψω οτι όλοι οι γαύροι είναι ηθικοί ενώ "αν είσαι βάζελος ξέρεις". over and out. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Norone92 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Είσαι μικρός και δεν ξέρεις. αυτή η λογική του τσουβαλιάσματος σας διακατέχει. Εκτίθεσαι κύριε "αντιρατσιστή". Για 3η συνεχόμενη φορά, όπως είπαν και πιο πάνω εμείς καταδικάζουμε τα όσα κάνει ο Γιαννακόπουλος. Αυτό δεν αναιρεί το δικαίωμα από κανέναν να αναφέρει τα γεγονότα για τα οποία εμπλέκεται ο Μαρινάκης. Για αυτά δε μιλάμε μόνο εμείς, αλλά ακούγεται παγκοσμίως. Δεν ξέρω αν θες να αποδείξεις κάτι, αλλά με την τελευταία πρότασή σου συμφωνώ. Πράγμα άτοπο σχετικά με το πώς δημιούργησες αυτήν την κουβέντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Τι εκτιθεμαι τι αντιρατσιστής και πράσινα άλογα. Είσαι μικρός και ηλικιακά, αλλά κυρίως στο παρόν φόρουμ, για να ξέρεις αν καταδικάζουμε ή όχι τον Μαρινάκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisk13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Eσύ βάζεις τη στάθμη της ηθικής εκεί που σε βολεύει, ώστε να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα. Τίποτα χειρότερο δεν κάνει ο Μαρινάκης απ' όσα έχει κάνει ο "εφευρέτης της αλητείας". Εσείς απλά έχετε 2 μέτρα και 2 σταθμά. Εδώ είναι νήμα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ,οι τσουκαλάδες είναι στο αποκάτω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις