Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Οχι δεν ήταν, ούτε είναι μέτοχος.

Ηταν ο άνθρωπος για όλες τις "δουλειές"

Κοτσώνης: «Είμαι φίλος και συνεργάτης του Μαρινάκη

http://www.sdna.gr/gr/politiko-deltio/ellada/arthro-ellada/39689/kotsonis-eimai-filos-kai-sunergatis-tou-marinaki/

Η προσωπική του σχέση με τον Μαρινάκη και την ομάδα του ΟΣΦΠ

http://www.sdna.gr/gr/prosopa-sunedeuxeis/arthro/39873/aimilios-kotsonis-i-istoria-tou-guro-apo-ton-olubiako/

Α και ήταν στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς στον Αλιμο τον Δεκέμβριο του 2013.Μαζί με τον Σέρο Μύρτα(μοντέλο) είχαν/έχουν την ΜΕΚΟ(αντιπροσωπεία αυτοκινήτων)

http://www.zougla.gr/greece/article/apopira-an8ropoktonias-ston-alimo

Και ανακοίνωση του ΟΣΦΠ για το περιστατικό

«Η στάση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. απέναντι στο μεγαλύτερο ελληνικό αθλητικό σύλλογο και ταυτόχρονα στο μεγαλύτερο κομμάτι των πολιτών αυτής της χώρας είναι τουλάχιστον προκλητική διαχρονικά. Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. σφύριξε αδιάφορα όταν χρειάστηκε η παρέμβαση του τόσο σε ζητήματα ασφαλείας που αφορούσαν στον πρόεδρο της ομάδας μας και όταν στελέχη του συλλόγου δέχτηκαν δολοφονική επίθεση με σφαίρες στις 28 Δεκεμβρίου του 2013. Η συγκεκριμένη έρευνα μάλιστα της απόπειρας δολοφονίας, έχει βαλτώσει, ενώ οι καταθέσεις στις οποίες έχουν κατονομαστεί ως ηθικοί αυτουργοί συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν διανεμηθεί κατά περίεργο τρόπο σε ανθρώπους που δεν εκπροσωπούν την ΕΛ.ΑΣ. ή την δικαιοσύνη».

Υ.γ:Στην αποψινή δίκη

"Bρήκα το πλοίο, θέλω να το εγκρίνεις"

Ποιος το λέει σε ποιον;

http://dikisports.blogspot.gr/2015/06/sms_1.html

"Δεν έχω λεφτά. Ο Βαγγέλης έχει και τα δικά μου"

Ποιος το λέει σε ποιον

http://dikisports.blogspot.gr/2015/06/blog-post_55.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εφτασε ο Μιχάλης μακάρι να πάνε όλα καλά στα ιατρικά και να υπογράψει!

Τεραστια μεταγραφη , ευχομαι ειλικρινα να μην βγει δευτερος Γκοβου κτλ

Γνωμη μου ειναι παντως πως αυτα τα λεφτα μπορουσαν να πανε σε αλλους παιχτες , με Ταυλαριδη βασικο δεν ξερω ποσο μπροστα μπορεις να πας σαν ομαδα αλλα θα δειξει 

Το ενδιαφερον στα χθεσινα που βγηκαν στην φορα δεν ειναι το ποιοι εμπλεκονται, αυτο ειναι γνωστο μηνες τωρα.

Αλλα το οτι οι ρολοι μεσα απο τους διαλογους, γινονται διακριτοι και πολυ συγκεκριμενοι. Κι οτι συγκεκριμενα αυτος που ειχε τον πρωτο και τον τελευταιο λογο για το οτιδηποτε (aka ο μεγαλοβαρονος), ειναι ξεκαθαρα ενας και συγκεκριμενος.

Μαγκες μιλαμε για 2 τονους καθαρης ηρωινης. Η οποια ως γνωστον, στη συνεχεια νοθευεται τουλαχιστον 1/10 αναλογια μεχρι να καταληξει να πουληθει προς χρηση, δηλαδη το φορτιο αυτο αντιστοιχει σε 20 τονους πρεζας μινιμουμ. Σοκ και δεος απλα. Δεν μιλαμε για θεμα που μπορει κανεις να το δει απο οπαδικη σκοπια, εδω μιλαμε για 1000δες ζωες.

Μεγάλο όνομα και για τη θέση του στόπερ λένε απ τη ΠΑΕ ακούγεται το όνομα του Αγκερ!

Αν τον πάρουμε κ αυτόν θα πρόκειται για ακόμα μια τεράστια μεταγραφή μόνο 30 χρονών και με 8 χρόνια εμπειρίας Prermiership.

και εσεις νομιζετε οτι λεει για τον μαρινακη?Ας σοβαρευτουμε ρε παιδια,ο προεδρος του γαυρου δεν ειναι τετοιος ανθρωπος :-D :-D :-D

Ειναι χειρότερος του Ψωμιάδη και του Μπέου κατα πολυ. Παιζει σε κατηγορία Escobar ο ανθρωπος, δεν εχει ξαναπιαστει τοσο μεγαλο φορτίο οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και στην Ευρώπη ever.

Αν τελικα κληστει μεσα, Η εμπλοκή του με το ποδοσφαιρο του εκανε πολυ κακο και οχι καλο. Θα μπορουσε σιωπηλά να κανει την βρωμοδουλειές του και κανεις να μην του βάζει κοριό.

Το θεωρω θεία δικη. Η εμπλοκή του με την μπαλα να ειναι και η καταστροφή του.

Το ενδιαφερον στα χθεσινα που βγηκαν στην φορα δεν ειναι το ποιοι εμπλεκονται, αυτο ειναι γνωστο μηνες τωρα.

Αλλα το οτι οι ρολοι μεσα απο τους διαλογους, γινονται διακριτοι και πολυ συγκεκριμενοι. Κι οτι συγκεκριμενα αυτος που ειχε τον πρωτο και τον τελευταιο λογο για το οτιδηποτε (aka ο μεγαλοβαρονος), ειναι ξεκαθαρα ενας και συγκεκριμενος.

Μαγκες μιλαμε για 2 τονους καθαρης ηρωινης. Η οποια ως γνωστον, στη συνεχεια νοθευεται τουλαχιστον 1/10 αναλογια μεχρι να καταληξει να πουληθει προς χρηση, δηλαδη το φορτιο αυτο αντιστοιχει σε 20 τονους πρεζας μινιμουμ. Σοκ και δεος απλα. Δεν μιλαμε για θεμα που μπορει κανεις να το δει απο οπαδικη σκοπια, εδω μιλαμε για 1000δες ζωες.

Δεν βγήκε από τα χθεσινά κάτι ξεκάθαρα επιβαρυντικό για τον Φαταουλ και δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να βγει από "ποδοσφαιρικό" θέμα, ασχετα με το πως ερμήνευσε ο Θωμαίδης ή ερμηνεύει ο καθένα μας τα SMS. Εγω μπορεί να είμαι σίγουρος ότι αυτός είναι υπεύθυνος αλλά μόνο αν κάποιος τον κατονομάσει ανοιχτά θα κατηγορηθεί. Ετσι έγινε και με τον αρχικό κατηγορούμενο, έτσι προέκυψε μετά και ο Κοτσώνης. Κανείς δεν φορτώνεται 2 τόνους με την DEA στο κεφάλι του ώστε να καλύψει κάποιον. Αν γίνει κάτι τέτοιο βέβαια είναι τέτοιο το θέμα που δεν καλύπτεται αρκεί η κατηγορία για να τον εξαφανίσει ούτε ο Τσουκαλάς δεν προκειται να τον υποστηρίξει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...