Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με το Έθνος, η υπόθεση του Noor1 συνδέεται με την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο, οπότε είναι πολύ πιθανό να έχει δύο ακόμα ρεπό τον Ιούνιο και το μίνι-πρόγραμμα των κλαίει-ΟΣΠΦΠ  να διαμορφωθεί κάπως έτσι:

Super Λίγδα Ιούνιος 2015

1η αγωνιστική : παραλαβή δικογραφίας για το στήσιμο με την Βέροια

2η αγωνιστική : παραλαβή δικογραφίας για Noor1 - ρεπό

3η αγωνιστική : παραλαβή δικογραφίας για εγκληματική οργάνωση

4η αγωνιστικη : κατάθεση στημένα

5η αγωνιστική : κατάθεση Noor1 -ρεπό

6η αγωνιστική : κατάθεση εγκληματική οργάνωση

Τελικός: Σεπτέμβριος (?) Δικαστήρια

• Like 2
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Εντάξει, ο χρήστης zus εχει παει το πράγμα σε άλλο επίπεδο.

Δεν τα πιστεύει αυτά που λέει αλλά αισθάνεται την ανάγκη να υπερασπιστεί την ομαδα του. Όχι ότι ειναι λογικό αλλά τι να κανεις.

Έτσι κι ο φίλος μας ο zus. Πολυ καιρό παρουσίαζε τον εαυτό του ως ψιλοαντικειμενικό, όσο αντικειμενικοί μπορούμε να είμαστε όλοι μας τέλος πάντων.

Όσο αποδεικνύεται ομως με τον καιρό τι ειναι ο πόλντο, τόσο φανατίζεται εναντίον των υπολοίπων. Λες και του φταίμε εμείς που επί 30 χρόνια η ομαδα του διοικείται απο τους χειρότερους εγκληματίες.

Αντικειμενικός δεν δήλωσα ποτέ. Είμαι τόσο αντικειμενικός, όσο μου επιτρέπει ο συνομιλητής μου να είμαι και ιδιαίτερα εδώ μέσα, δεν υπάρχουν και πολλοί που να βοηθούν στην επίτευξη διαλόγου.

Δεν έχω καμία ανάγκη να υπερασπιστώ κανέναν χοντρό. Αν βγει ότι ο χοντρός είναι μπλεγμένος σε όσα του προσάπτονται και ειδικά για το πλοίο πολύ περισσότερο, εγώ ο ίδιος θα πάω να τον φτύσω πίσω από τα κάγκελα.

Μέχρι τότε, έχω το δικαίωμα της άρνησης. Όχι επειδή ο χοντρός είναι καμία Παναγία, αλλά είναι τέτοια τα συμφέροντα που παίζονται στο παρασκήνιο που με κάνουν αρκούντως καχύποπτο σε όλες αυτές τις φάσεις. 

Το πιο περίεργο είναι ότι όλες οι συνομιλίες που έχουν βγει στη φόρα αφορούν τον Μαρινάκη, προφανώς κανείς άλλος δεν συνομιλεί στα τηλέφωνα. Είναι και ένα λιμάνι του Πειραιά στη μέση βλέπεις, δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός, απλά το λιμάνι ήταν επένδυση για τον Μελισσανίδη, ο Αλαφούζος δεν θέλει σε νερά που θεωρεί δικά του, να μπαίνουν τρίτοι (μια χαρά τα είχε βρει με τον Μιχαλολιάκο) και το κοινό συμφέρον έφερε μαζί τον Αλαφούζο με τον Τίγρη (που δεν έχει και καμία σχέση με την ΑΕΚ, έτσι δηλώνει τουλάχιστον ο ίδιος)

Πασπάλισε σε αυτή τη συνταγή και λίγο από Πατέρα και έχεις το γλυκό.

Δημοσ.

"Αν δεν τον δω φυλακη αρνουμαι τα παντα".
Και στην επομενη γραμμη ο ιδιος που αρνειται και δεν ακουει τιποτα αν δεν δει καταδικες:
"Ολοι οι προεδροι ειναι το ιδιο μπλεγμενοι με τον δικο μας".
Απτο τεκμηριο της αθωοτητας περασαμε στο τεκμηριο της ισοπεδωσης κι ενοχης των παντων, μεσα σε 1 προταση.
Αχταρμας.

Καταλαβαινω πως τα αφεντικα δινουν δυο τρεις γραμμες προπαγανδας, αλλα εσεις καταφερνετε απο μονοι σας να αναιρειτε την μια, χρησιμοποιωντας την αλλη.

Highlight στην επαναλαμβανομενη φραση απο ολους τους γαυρους ¨αν καταδικαστει εγω θα τον φτυσω πρωτος¨ , που την παπαγαλιζει μεχρι κι ο Τσουκαλας (ο κανονικος, οχι του φορουμ).
Μην τυχον και τους παρεξηγησουμε οτι υπερασπιζονται αρχιμαφιοζους με καθε πιθανο τροπο... Ετοιμοι να τον φτυσουν πρωτοι-πρωτοι ειναι! Ολοι τους.

• Like 1
Δημοσ.

Το κακό είναι πως οι υποστηριχτές του Ο.Σ.Φ.Π. αρέσκονται στο να έχουν τέτοια άτομα στην ομάδα τους. Ο Μακιαβελισμός είναι χαρακτηριστικό του σύγχρονου "γαύρου".

• Like 1
Δημοσ.
Το πιο περίεργο είναι ότι όλες οι συνομιλίες που έχουν βγει στη φόρα αφορούν τον Μαρινάκη

Πράγματι, είναι να πέφτεις από τα σύννεφα. Εδώ τα ξέρουμε (σχεδόν) χωρίς τον υπερκοριό και αυτοί πάνε και υποκλέπτουν τις συνομιλίες του από το Πακιστανικό κινητό του που το έχει για να μιλάει με το κινέζικο κινητό του Σαρρή.

Δημοσ.

Και όλως περιέργως, μετά τον ξυλοδαρμό του ο Ζωγράφος παρακολουθείται από κοριό στο αυτοκινητό του, ο Μελισσανίδης αθωώνεται και ο Αλαφούζος δημοσιεύει τις υποκλοπές.

Μασάει η κατσίκα ταραμά?

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι παρακαλουθουσαν τον ζωγραφο η αυτα που λεει?

Δεν καταλαβαινω που θες να καταληξεις? Οτι ειναι αθωος ο ζωγραφος?

Δημοσ.

Λογικό και επακόλουθο ήταν να παρακολουθήσουν το τηλέφωνο του ζωγράφου αφού ισχυρίστηκε ψεύδος οτι τον.πήρε τηλέφωνο.ο μελισανιδης και τον απείλησε ..... Ακόμα περιμένουμε την συνέντευξη τύπου του μαρινακη να μιλήσει για όλους και.για ολλα με απόδειξης όπως είπε ο ίδιος μετά την επίθεση στον ζωγράφο

Δημοσ.

επίσης μην ξεχνάτε πως ο Μαρινάκης, μόνος του είχε δώσει άδεια σε όποιον θέλει να παρακολουθεί τα κινητά του. Σε εκείνη την συνέντευξη τύπου που δεν ήξερε, δεν είχε ακούσει τίποτε.

Δημοσ.

επίσης μην ξεχνάτε πως ο Μαρινάκης, μόνος του είχε δώσει άδεια σε όποιον θέλει να παρακολουθεί τα κινητά του. Σε εκείνη την συνέντευξη τύπου που δεν ήξερε, δεν είχε ακούσει τίποτε.

Πότε το ΄πε αυτό;

Δημοσ.

Τραγικός ο Μήτσιος αλλά δεν θα πρέπει να κλαίμε ανθρώπινα λάθη είναι (μόνο με το παναθηναικό).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...