pontez2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Είναι δική μου λογική φυσικά. Την άποψή μου είπα και χρησιμοποίησα για τονισμό Α πληθυντικό. Για εμένα δεν έχει σημασία τι έκανε κάποιος πριν 30 χρόνια πόσο μάλλον όταν δεν έχουμε πληροφορίες για την εξέλιξη της υπόθεσης. Δε μπορεί να τους βρίσκει όλους σύμφωνους αυτή η άποψη. Περίμενα βέβαια οτι δε θα έβρισε σύμφωνους τους Ολυμπιακούς, όχι κάποιον που από ότι καταλαβαίνω είναι οπαδός του Παναθηναϊκού- Αν είναι λάθος με διορθώνεις. Στο δια ταύτα για να μην έχουμε παρεξηγήσεις σου απάντησα για το "ποιόν" του κάθε ανθρώπου επειδή το έθεσες. Φυσικά και δεν ένιωσα πως πας να αποδόσεις δικαιοσύνη. Τέλος δε υπάρχει καμία παρεξήγηση. Τη γνώμη μας γράφουμε.Δε με έθιξες κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Παναθηναικός είμαι, ναι. Αλλά είμαι και άλλα πράγματα πέρα από παναθηναικός. Δεν με ενώνει απαραίτητα κάτι με τον αλαφούζο, απλά γιατί υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα, ούτε γιατί είναι πρόεδρος της. Όπως δεν με ενώνει απαραίτητα κάτι και με τους υπόλοιπους παναθηναικούς στο φόρουμ ή στο γήπεδο. Για να το θέσω πιο σωστά, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα που θα με κάνουν να υποστηρίξω ή να αντιπαρατεθώ με κάποιον από την ομάδα που υποστηρίζει. Σε ότι αφορά τον πρόεδρο του παναθηναικού αλαφούζο, μου αρέσει η αθλητική αφέλεια του γιατί είναι η μεγάλη απόδειξη πως δεν κινείται παρασκηνιακά, αυτό το καταλαβαίνουν και οι πέτρες. Επίσης του αναγνωρίζω την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έχει κάνει για την ομάδα κόντρα σε μεγέθη ασύγκριτα με τον ίδιο. Κυριολεκτικά και μεταφορικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ετοιμάσου να ακούσεις για την παράγκα του Αλαφούζου τώρα εδώ ακούγαμε για τη παράγκα του Γόντικα! Ακου εκεί αθλητική αφέλεια ο Αλαφούζος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Για να το θέσω πιο σωστά, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα που θα με κάνουν να υποστηρίξω ή να αντιπαρατεθώ με κάποιον από την ομάδα που υποστηρίζει. Tα συγχαρητήρια μου παρόλο που δε γνωριζόμαστε προσωπικά. Δεν υπάρχουν πολλοί που μπορούν να διαχωρίσουν τον οπαδισμό με τον εαυτό τους. Ίσως γιατί ο οπαδισμός υπερισχύει. Όσο για την αθλητική αφέλεια. Μόνο αφελή δε θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω. Παρασκηνιακά δε νομίζω οτι έχει ανάγκη να κινηθεί. Έχει κανάλι και το χρησιμοποιεί. Το πρόβλημά του, κατά τα δικά μου πιστεύω, είναι οτι κάνει περισσότερα για να θίξει τους αντιπάλους παρά για να βοηθήσει την ομάδα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Διαφωνώ στον υπερθετικό. Εγω αν είχα το κανάλι του, θα είχα κάθε μισή ώρα έκτακτο δελτίο σε κάθε σκάνδαλο. Γιατι δεν δίνει τα πρακτικά η σούπερ λίγκα; Γιατι αφαίρεσε τις απειλές του Μαρινάκη και την επίθεση του μπράβου απο τα πρακτικά που υποχρεώθηκε να παραδώσει η σουπερλιγκα; Τι εννοεί ο πρόεδρος της επο Σαρρης ότι κάποιες φορές δεν τηρούμε τους κανόνες; Ποιος παίρνει αυτήν την απόφαση; Μικρά παραδείγματα αυτά. Κυριολεκτικά κάθε μισή ώρα θα τα έβγαζα. Αυτός αντί να επιτεθεί, κάνει μαλακιούλες στυλ παράγκα και όραμα. Λες και το πρόβλημα του ποδοσφαίρου είναι οι διαιτητές και οι παρατηρητές και όχι αυτοί που τους ελέγχουν. Έτσι δεν τον παίρνουν σοβαρά. Όπως δεν τον έπαιρνε σοβαρά κανένας στην αρχή με το τουιτερ. Εχει πολυβόλο και παει στη μάχη με σφεντόνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Εγω φιλε δεν συμφωνω μαζι σου. Ειναι προεδρος της ομαδας και καθηκον του ειναι η ομαδα. Αν θελει να κινηθει εναντιον των σκανδαλων εχει το δικαιωμα να κανει καταγγελιες στα δικαστηρια χωρις μα βγαινει στα καναλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δεν μιλάμε για μια ιδιωτική αντιπαράθεση. Μιλάμε για ενα τηλεοπτικό πλέον προϊόν, πολυ μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος και πολυ μεγάλου οικονομικού ενδιαφέροντος. Προσωπικά θεωρώ απο πολλά χρόνια δεδομένο ότι ο χώρος ειναι απόλυτα διεφθαρμένος. Ο μόνος τρόπος να τον νικήσεις να τον κερδίσεις χωρίς να γίνεις ίδιος ειναι με την στήριξη του κόσμου που θέλει δικαιοσύνη. Πως θα μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει αν δεν τα προβάλεις εσύ που έχεις τη δυνατότητα; Σε ότι αφορά τη δικαιοσύνη, ειναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Είδες τι γίνεται με το λεγόμενο αυτοδιοίκητο. Επίσης είδες τι γινεται με τους αθλητικούς δικαστές. Ο άλλος πήγε και έτρεξε να αθωώσει τη Βέροια για μια υπόθεση που ερευνάται ακομα. Κάτι εξυπηρετούσε. Άρα καταλαβαίνεις ή τουλάχιστον εγω καταλαβαίνω ότι στην αθλητική δικαιοσύνη δεν μπορείς να στηριχθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Οτι βγάζει ο ΣΚΑΙ είναι κατασκευασμένο οπότε τσάμπα κόπος ακόμα και ένα κανάλι/εφημερίδα που δεν έχει σχέση με τον Αλαφούζο να τα έβγαζε θα έλεγαν ότι τα πήρε ο ιδιοκτήτης του για να βγάλει αυτά τα ψέμματα στη φόρα. Μπροστά στα μάτια τους να δουν το χοντρό να κανονίζει για ένα ματς δεν θα το πιστέψουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ε, καλα, εδώ στο κάλυπτα κι εγω τον Κατσουράνη, πέρα απο την εξαιρετικά ενορχηστρωμένη διαιτησία, πήγε στο τέλος μπροστά στις κάμερες και έβριζε ποδοσφαιριστή σχεδόν αποδεικνύοντας την εμπλοκή του και εδώ έφταιγε ο Αλαφούζος που προέβαλε το κανάλι του όσα έκανε ο Μαρινάκης και όχι ο ίδιος για τις πράξεις του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Φιλε ετσι δεν καταφερνεις τιποτα, απλα θα διαλυσει και ενα καναλι που έχει. Θα το βλεπουν οι φανατισμενοι και στο τελος θα ασχολουμαστε με ολο το παρασκηνιο, που πολλες φορες δεν μας αφορα η ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας... Δεν λεω οτι δεν γινονται σκανδαλα, απλα το προβλημα δεν.είναι η ελλειψη προβολης αλλα αλλα προβλημα στον τομεα της δικαιοσυνης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Σενάριο επιστημονικής φαντασίας τι ειναι; Αυτά που ξέρουμε όλοι ότι συμβαίνουν; Τέλος πάντων, σίγουρα ο καθένας εχει την άποψη του. Εγω βλέπω δυο δρόμους. Ή να πάρει κάποιος τον έλεγχο του κυκλώματος, που για την ομάδα μου δεν το θέλω. Ή να υποχρεώσει να ασχοληθούν αυτούς που σημερα κωφεύουν και κάνουν ότι δεν βλέπουν τίποτα. Δηλαδή το κεντρικό πολιτικό επίπεδο. Ο Κοντονής δείχνει να κάνει μια αρχή. Ελπίζω να συνεχίσει και πέρα απο τις πιέσεις που δεδομένα θα εκτοξευθούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Σεναριο επιστημονικης φαντασιας εννοώ καποιες ιστοριες που βγαζουν μερικες εφημεριδες και στο τελος αναπαραγωνται απο τα παπαγαλακια.εκτος αν πιστευεις οτι γραφουν οτι ειναι αληθεια. Το ολο προβλημα ειναι στην ελληνικη.νομοθεσία και δικαιοσυνη. Δες πως αντιδρασαν στην ιταλια η προχτες στην φιφα και πως εδω. Δεν νομιζω οτι μπορουν να το πανε πιο αργα το ολο θεμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Σεναριο επιστημονικης φαντασιας εννοώ καποιες ιστοριες που βγαζουν μερικες εφημεριδες και στο τελος αναπαραγωνται απο τα παπαγαλακια.εκτος αν πιστευεις οτι γραφουν οτι ειναι αληθεια.<br> Το ολο προβλημα ειναι στην ελληνικη.νομοθεσία και δικαιοσυνη. Δες πως αντιδρασαν στην ιταλια η προχτες στην φιφα και πως εδω. Δεν νομιζω οτι μπορουν να το πανε πιο αργα το ολο θεμα... Μα ποιος ασχολείται με τις εφημερίδες; Εδώ εχουμε χειροπιαστά πράγματα. Θα στείλω τα παιδιά να τον κάνουν τόπι, αυτήν την έφεση να την απορρίψετε, εκει να παει αυτός ο διαιτητής, να στείλεις τα παιδιά να τον προστατέψουν γιατι έτσι κάνουν οι φίλοι και μπορεί να τον ξαναχρειαστούμε, να πεις ότι ο ΠΑΟΚ ειναι έξαλλος με τον Παναθηναϊκό και αμέτρητα παραδείγματα ακομα. Τι δουλειά έχουν με αυτά οι εφημερίδες; Και ακομα περισσότερο, εχουμε τα μάτια μας και τη λογική μας. Δεν χωράει η κατάσταση παρερμηνείες και ενδεχόμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δεν καταλαβαινω την λογικη ακομα. Δεν ειπα οτι δεν εγιναν ολα αυτα που γραφεις. Οι εφημεριδες και τα καναλια ειναι τα μεσα ωστε να αναπαραγουν τις ειδησεις. ολα αυτα τα γεγονοτα που γραφεις τα εχουν γραψει πολλες εφημεριδες και καναλια. Τωρα ειναι θεμα της δικαιοσυνης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Φίλε μου είναι ένα μικρό κομμάτι θέμα της δικαιοσύνης. Και αυτό γιατί υπάρχει άμεση σχέση με χρήματα. Δεν ξέρω, αλήθεια, είναι τόσα πολλά και σχεδόν καθημερινά τα σκάνδαλα που διαφεύγουν μόνο σε κάποιον που δεν πολυασχολείται. Και αυτό δεν είναι κακό βέβαια. Ένα παράδειγμα θα σου φέρω. Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου είναι θεωρητικά ο επικεφαλής του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτός που αφενός πρέπει να δίνει το καλό παράδειγμα, αφετέρου να φροντίζει να λειτουργούν και οι υπόλοιποι νόμιμα. Πέραν της πρωτοφανούς αλλά αναμενόμενης αναλγησίας όπου ενώ το μισό διοικητικό συμβούλιο της επο βρίσκεται κατηγορούμενο (δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες αλλά θα απαγγελθούν, τουλάχιστον σε όσους έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, όταν ολοκληρωθούν οι καταθέσεις) για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, όχι μόνο δεν έχει καθαιρέσει κανέναν αλλά δεν εχει πάρει καν θέση(!), διάβασε τι έκανε σήμερα! http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/einai-i-kori-tou-gkirtziki-melos-tis-epo/3089589 http://www.gazzetta.gr/football/article/751587/o-gkirtzikis-fytepse-tin-kori-toy-sto-ds-tis-epo Ο πρόεδρος της επο!!! Τι ελληνική δικαιοσύνη λέμε μετά; Τίποτα δεν μπορεί να του κάνει η ελληνική δικαιοσύνη αφού ισχύει το αυτοδιοίκητο! Θα μου πεις, να τον καταγγείλει μια ομάδα σε πολιτικό δικαστήριο, ε; Δεν μπορεί, τιμωρείται, αυτοδιοίκητο! Τότε, να τον καταγγείλει μια από τις τοπικές ενώσεις σε πολιτικό δικαστήριο, ε; Μπορεί, όπως απειλεί να κάνει η ΕΠΣ Θεσσαλίας. Η απάντηση; Θα σας διαγράψουμε από τις ενώσεις της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας! Δηλαδή, οι θεσσαλικές ομάδες, τα θεσσαλικά γήπεδα, οι θεσσαλοί διαιτητές να παίζουν μεταξύ τους. Λερναία ύδρα αδερφέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις