SlimData Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δε μπορώ αλήθεια, τι τραβάνε κι αυτοί οι γαύροι Τώρα θα γίνουν όλοι συνταγματολόγοι για να υπερασπιστούν το βόθρο Θύρα λ7: Law & order special unit 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δεν έχουμε υποκλοπή. Παρακολούθηση από την Ε.Υ.Π. έχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δεν έχουμε υποκλοπή. Παρακολούθηση από την Ε.Υ.Π. έχουμε. Το εχω πει πολλακις αλλα θα το πω αλλη μια οταν κανεις συζητηση για να βγαλεις ακρη με γαυρους κ οχι φιλαθλους του ολυμπιακου εγω ετσι τους ξεχωριζω πλεον οπως κ για μας τους λεω βαζελους...στο θεμα μας μην ξεφυγω...ειναι σαν να προσπαθεις να βρεις γωνια στο κυκλο.... Περα απο αυτο εχασα τον αγωνα χθες το ξεχασα τελειως τι εχει παθει αυτη η ομαδα εχει σεληνιαστει η οι αλλοι ειναι για κλαμματα??Θελω γνωμες εσεις που ειδατε τον αγωνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Περα απο αυτο εχασα τον αγωνα χθες το ξεχασα τελειως τι εχει παθει αυτη η ομαδα εχει σεληνιαστει η οι αλλοι ειναι για κλαμματα?? Συμβαίνουν και τα δύο.Έχουμε πολύ καλή φυσική κατάσταση σε σχέση με όλες τις άλλες ομάδες(συμπεριλαμβανομενου και του ολυμπιακού) που παίζουν σαν ψόφιες,ο Νίνης έχει βελτιώσει πολύ το κέντρο,δείχνει να νιώθει άνετα και παίζει σύμφωνα με τις δυνατότητές του,ο Στιλ αρκετά σταθερός σε όλα τα ματς,μπροστά έχουμε πλειάδα επιθετικών λύσεων(Μπεργ,Καρέλης,Κλωναρίδης) και η άμυνα είναι αρκετά αξιοπρεπής και δεν πανικοβάλλεται.Από ποιον να πανικοβληθεί δηλαδή στην Ελλάδα,από τους ανύπαρκτους επιθετικούς των άλλων ομάδων? Το φετινό πρωτάθλημα δεν το πήρε ο οσφπ.Το έχασε ο Παναθηναικός. (από δικές μας βλακείες συν τα άλλα τα γνωστά). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomisteraki Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Σιγά την απάτη, klein. Όλοι οι εφοπλιστές τα ίδια κάνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δεν νομιζω οτι αρνειται κανενας ότι εφαγε λεφτα απο την ρουμανια. Απλα το θεμα ειναι πολυπλοκο, μιλαμε την εποχη που επεσε ο κομμουνισμος και εμπλεκεται και η ελληνικη κυβερνηση σε αυτες τις υποθεσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Πιθανή κλήση σε γνωστό εφοπλιστή να καταθέσει για τους δύο τόνους ηρωίνης http://www.tovima.gr/society/article/?aid=708103 Πάντως σήμερα πατάω το link και δεν υπάρχει. Περίεργα πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ούτε και απασχολεί κανέναν το τι απατεωνιές μπορεί να έκανε κάποιος πριν 30 χρόνια. Το αποτέλεσμα αυτού το έχουμε; Kαταδικάστηκε; Τι νόημα έχουν αυτά; Το θέμα ειναι το παρόν και το μέλλον. Πάντως σήμερα πατάω το link και δεν υπάρχει. Περίεργα πράγματα... Κοίτα που θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι μου. Προλαβαίνουν κάποιοι να επεξεργαστούν τα σχόλια τους; :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ρε αδερφέ περίεργη λογική έχεις εσύ, τελικά, σε πολλά επίπεδα Τι πάει να πει τι μας νοιάζει τι έκανε πριν 10 και 20 και 30 χρόνια; Ένοχος και κυνηγημένος να είναι για ότι πραγματικά έκανε μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Κι ο ψωμιάδης δεν πιάστηκε και δεν καταδικάστηκε ποτέ αλλά είναι γνωστό και αποδεδειγμένο ότι ήταν βασανιστής της χούντας. Αλλά, τι πειράζει, δεν πιάστηκε δεν καταδικάστηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 O Ψωμιάδης και πιάστηκε και καταδικάστηκε και φυλακίστηκε. Για άλλα θέματα. Αυτά που γράφεις πρώτη φορά τα διαβάζω. Εδώ έχουμε ένα άρθρο του 1992 που αφορά μια υπόθεση της οποίας την εξέλιξη δε ξέρουμε. Τι νόημα έχει όλο αυτό; Και ο Μελισσανίδης καταδικάστηκε κάποτε για άλλο ζήτημα. Τι νόημα έχουν αυτά στη παρούσα φάση; Σε τι μας βοηθάνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 το νοημα ειναι να μιλαμε για τις λαμογιες των αλλων προεδρων ωστε να νιωθουμε αθωοι για τον δικο μας προεδρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 O Ψωμιάδης και πιάστηκε και καταδικάστηκε και φυλακίστηκε. Για άλλα θέματα. Αυτά που γράφεις πρώτη φορά τα διαβάζω. Εδώ έχουμε ένα άρθρο του 1992 που αφορά μια υπόθεση της οποίας την εξέλιξη δε ξέρουμε. Τι νόημα έχει όλο αυτό; Και ο Μελισσανίδης καταδικάστηκε κάποτε για άλλο ζήτημα. Τι νόημα έχουν αυτά στη παρούσα φάση; Σε τι μας βοηθάνε; Σε τι με βοηθάει να ξέρω το ποιόν ενός ανθρώπου; Δεν καταλαβαίνω καν την απορία σου, δεν μπορώ να την επεξεργαστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Ούτε εγώ κατάλαβα την ένστασή σου. Σε αθλητικό φόρουμ γράφουμε όχι σε εγκληματικό ή κοινωνικοψυχολογικό. Έκανε ο Αλαφούζος κάτι κακό πάνω στον αθλητισμό; Κατηγορείται για κάτι; Και πως θα κρίνεις το ποιόν του από ένα δημοσίευμα 30 ετών που δεν γνωρίζεις αν οι κατηγορίες ήταν βάσιμες ή όχι ούτε αν καταδικάστηκε; Στη τελική τι μας ενδιαφέρει;. Από τι κρίνεις τον πρόεδρο της ομάδας σου; Αν σου πω οτι ο Αλαφούζος είναι μεγάλος ευεργέτης της ογκολογικής κλινικής Αθηνών ή οτι ο Μαρινάκης ταίζει εκατοντάδες φτωχές οικογένειες θα σου αλλάξω την άποψη για το ποιόν τους; Σημείωση. Στη τελική αν θέλετε να τον κατηγορήσετε για κάτι τον συγκεκριμένο υπάρχει καταδικαστική απόφαση για χρεη, offshore εταιρίες και άλλα. Ήταν λίγο κακό παιδί τελικά Δε χρειάζεται να αναπαράγετε τους rage against the κάτι και άλλες οπαδικές ιστοσελίδες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Αυτή είναι η δική σου λογική. Έχεις δικαίωμα να μην σε ενδιαφέρει απολύτως τίποτα. Και έχω δικαίωμα -που το θεωρώ προσωπικά και υποχρέωση- να υπολογίζω τα πάντα. Την απορία λοιπόν, στην τελική τι μας ενδιαφέρει την προσπερνώ αφού εξακολουθώ να μην την καταλαβαίνω. Από εκεί και πέρα, πίστεψε με, εσύ αν μου πεις οτιδήποτε για οποιονδήποτε, πιθανότατα θα το προσπεράσω ως σκξσηκσδφησδκλφηα. Χωρίς παρεξήγηση. Αν σε κάποιο σημείο κρίνω ότι είσαι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πράγματα σε ένα οποιοδήποτε χώρο, θα λαμβάνω σοβαρότερα υπ'όψιν μου όσα λεγόμενά σου αφορούν τον χώρο. Στο προκείμενο λοιπόν. Εσύ είπες, "Ούτε και απασχολεί κανέναν το τι απατεωνιές μπορεί να έκανε κάποιος πριν 30 χρόνια." Και εγώ απάντησα "Τι πάει να πει τι μας νοιάζει τι έκανε πριν 10 και 20 και 30 χρόνια; Ένοχος και κυνηγημένος να είναι για ότι πραγματικά έκανε μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη." Αν από αυτό καταλαβαίνεις ότι δεν αντιδρώ στην άποψή σου αλλά θεωρώ ένοχο τον αλαφούζο και προσπαθώ εγώ να αποδώσω δικαιοσύνη, πάσο, δεν κατάλαβες και τσάμπα συζητάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις