Zerg13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Ρε αγορι μου,τις συνομιλιες του Ζωγραφου ειναι απο τον κοριο της ΕΥΠ? Ποσα θελεις να μας τρελανεις? Καταλαβαινεις οτι στην υποθεση της Γιουβεντους, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ email ? Καταλαβαινεις την διαφορα? Και ο Ψωμιαδης εκλεψε τοσα λεφτα και το ξερουμε ολοι,δεν βρεθηκε ουτε μισο ευρω σε κανεναν λογαριασμο του ομως,καταλαβαινεις οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ? Δεν κατηγορείτε ο χοντρός ακόμα για την υπόθεση Ζωγράφου, επίσημα. Οπότε μάλλον αναφέρομαι στην εγκληματική οργάνωση, μια που μίλαγες και για την Juve σαν παράδειγμα. Στην επόμενη που θα βάλεις λόγια που δεν έχω πει υπάρχει report και ignore. Αν δεν καταλαβαίνεις ρώτα. Ο κοριός της ΕΥΠ σου είπα φτάνει. Και αν δεν φτάνει, θα έπρεπε να φτάνει. Η λογική λέει οτι φτανει μια μου βγήκε δικογραφία με αυτό. Κατσε να κληθεί σε Δικη ο χοντρός και θα τα βρούμε όλα, που είναι ένας απο τους 3 βασικούς κατηγορούμενους, και όχι καποιος 2-3 τροχός της αμαξης. http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/den-zhtaei-anavolh-o-marinakhs.3493859.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigris7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δεν κατηγορείτε ο χοντρός ακόμα για την υπόθεση Ζωγράφου, επίσημα. Οπότε μάλλον αναφέρομαι στην εγκληματική οργάνωση, μια που μίλαγες και για την Juve σαν παράδειγμα. Στην επόμενη που θα βάλεις λόγια που δεν έχω πει υπάρχει report και ignore. Αν δεν καταλαβαίνεις ρώτα. Ο κοριός της ΕΥΠ σου είπα φτάνει. Και αν δεν φτάνει, θα έπρεπε να φτάνει. Η λογική λέει οτι φτανει μια μου βγήκε δικογραφία με αυτό. Κατσε να κληθεί σε Δικη ο χοντρός και θα τα βρούμε όλα, που είναι ένας απο τους 3 βασικούς κατηγορούμενους, και όχι καποιος 2-3 τροχός της αμαξης. Οχι δεν φτανει φιλε. Δυχτηχως για σενα αλλα δεν φτανει.Δεν ειναι αποδειξη αυτο. Παραδειγματα,εχουν αναφερθει πολλες φορες εδω. Αν σε παρω τηλ και σου πω θα σκοτωσω τον Κωστα,και με πιασει ο Κοριος της ΕΥΠ να το λεω,δεν ειναι αποδειξη οτι τον σκοτωσα εγω.Ακομα και αν εχει σκοτωθει ο Κωστας ακριβως οπως σου ειπα εγω στη συνομιλια μας,αν δεν βρεθουν αποτυπωματα μου,το οπλο π.χ ή αποδειξη οτι το εκανα εγω,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ εκτος απο το να με καλεσουν για καταθεση. Πολυ απλα τα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Εχει καταντήσει αστείο πια αυτό με το ΠΑΟΚ μιλάμε για τον ορισμό της πελατειακής σχέσης,δεν το λέω ειρωνικά δεν θέλω να προκαλέσω τους οπαδούς του δικεφάλου αλλά πρέπει να φτιάξουν ομάδα έχω βαρεθεί να ξέρω από πριν ότι θα νικήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ρε σεις, κάποια στιγμή πριν 2-3 χρόνια δεν γράφανε οι τσοπανοάρδ ότι ο τρισμέγιστος βανζέλ θα αφιέρωνε τα έσοδα από ένα απο τα τάνκερ του στο θωρηκτό θρύλοφ; Νομίζω βρέθηκε ποιο τάνκερ εννοούσε μουααααααχαχαχαχαχααααααααααα ρε τι τραβάνε αυτοί οι γαύροι ρεεεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μήπως είχε κάποια σχέση ο χοντρός και με το βαπόρι απ τη Περσία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μήπως είχε κάποια σχέση ο χοντρός και με το βαπόρι απ τη Περσία; Πιθανή κλήση σε γνωστό εφοπλιστή να καταθέσει για τους δύο τόνους ηρωίνης http://www.tovima.gr/society/article/?aid=708103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genius_13 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ρε αγορι μου,τις συνομιλιες του Ζωγραφου ειναι απο τον κοριο της ΕΥΠ? Ποσα θελεις να μας τρελανεις? Καταλαβαινεις οτι στην υποθεση της Γιουβεντους, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ email ? Καταλαβαινεις την διαφορα? Και ο Ψωμιαδης εκλεψε τοσα λεφτα και το ξερουμε ολοι,δεν βρεθηκε ουτε μισο ευρω σε κανεναν λογαριασμο του ομως,καταλαβαινεις οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ? Στην υπόθεση της Γιουβέντους ΔΕΝ βρέθηκαν λεφτά ! Αν έχεις όρεξη Site: ΕΔΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Αν μια γαμημένη φορά αποδοθεί δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα και πάνε μέσα όσοι έστησαν και έκλεψαν ίσως αυτό λειτουργήσει αποτρεπτικά για αυτούς που ονειρεύονται να κάνουν τα ίδια,ίσως είναι ο μόνος τρόπος να γίνει μια αρχή να καθαρίσει έστω και λίγο ο επαγγελματικός αθλητισμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Ρε μπζηλέ άλλο λέει και δεν το πιάνεις.Βγαίνω εγω αύριο στην πλατεία του χωριού μου και λέω ότι θα σκοτώσω τον Μήτσο..Ούτε να με υποκλέψουν ούτε τίποτα το δηλώνω φόρα παρτίδα και λέω ότι θα τον φάω τον πούστη.Και την άλλη μέρα ο Μήτσος είναι νεκρός.Ναι σαφώς υπάρχουν ενδείξεις, αλλά χωρίς το μαχαίρι που τον έσφαξα χωρίς dna δικό μου πάνω του η το αντίστροφο χωρίς να μπορούν να με τοποθετήσουν στον χώρο του εγκλήματος μου κλάνουν μία μάντρα @ρχίδια.Αυτό λέει και λέμε τόσο καιρό.Ότι με ενδείξεις μόνο (και ευτυχώς δηλαδή) δεν μπορείς να καταδικαστείς.Όταν και αν βρεθούν αποδείξεις εναντίον του χοντρού ας πάει μέσα γιατί να μην πάει;Με ταΐζει ή με ποτίζει μήπως; Ψηλέ εγώ πάλι λέω ότι αν κάνεις κάτι τέτοιο είσαι απλά ενας ηλιθιος που θα σαπίσει στη φυλακή και μάλιστα ηλίθιος που βλέπει αμερικάνικες ταινίες ή πιστεύει Γαβαθιώτη στο δικαστικό ρεπορτάζ. Ακου να δεις τι θα κάνουμε για να δουμε ποιος έχει δικιο μην φοβάσαι δεν προκειται να σκοτώσεις κανένα. Χτες με το ψιλόβροχο ενας κακομοίρης του γλύστρησε το αμάξι και έπεσε πάνω στο παλιό της γυναίκας μου. Μικρή ζημιά είναι και γείτονας που έχει ο γιος του φαναρτζίδικο δεν τρέχει κάτι. Αλλά επειδή καιρό τώρα θέλει η γυναίκα μου καινούργιο αμάξι και δεν βγαίνουν τα λεφτά σκέφτομαι να σου δώσω το προσωπικό μου email να μου στείλεις ένα μήνυμα με τα προσωπικά σου στοιχεία του στυλ "εγώ σε τρακαρα παλιοπουστα για να μαθεις να φέρεσαι". Ετσι θα δούμε αν χρειάζονται dnα μαχαιρια και τα υπόλοιπα αποδεικτικά που βλέπεις στις ταινίες ή αρκεί η δήλωση σου για να σου πάρω την αποζημείωση που χρειάζεται ώστε να αγοράσω στη γυναίκα μου καινούργιο. Τι λες είσαι μέσα? (και όποιος άλλος ενδιαφέρεται ξέρω αρκετούς που θα ήθελαν να αλλάξουν τσάμπα το παλιό τους αμάξι) edit μια και υπήρξε παράθεση. Η όλη συζήτηση γίνεται για το αν οι τηλεφωνικές συνομιλίες του Μαρινάκη είναι ή όχι επαρκή στοιχεία ώστε να καταδικαστεί δεν αφορά τα γουστα του Ζωγραφου Επεξ/σία 28 Μαΐου 2015 από TAKE5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Email =υποκλαπείσα συνομιλία ΟΚ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Email =υποκλαπείσα συνομιλία ΟΚ! Το βιντεο θεωρειται υποκλαπεισα συνομιλια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Η "Θύρα 7" αλλάζει όνομα. Στο εξής "Noor-1". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 χαααχχαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Το βιντεο θεωρειται υποκλαπεισα συνομιλια? Που αναφέρεται η λέξη βίντεο στο παραπάνω μυθιστόρημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Που αναφέρεται η λέξη βίντεο στο παραπάνω μυθιστόρημα?Μια ερωτηση εκανα, δεν σε διωρθωνω σε κατι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις