Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ούτε εσύ ξέρεις. Ότι σου έχει γνωστοποιήσει ο σαγόνιας ξέρεις, Επίσης δεν ξέρεις τι προβλέπει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις και τι στοιχεία υπάρχουν. Ούτε εγώ ξέρω, Συνεπώς επειδή δεν είμαστε δικηγόροι, ούτε δικαστές, καλό είναι να μην τους παριστάνουμε.

Δεν ειμαι δικαστης,αλλα λες όλο ανακριβιες. Η δικογραφια εχει βγει ολοκληρη στο διαδυκτιο καιο οχι μονο αποσπασματα του σκαι.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Αυτά τα λες εσύ δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για ορισμούς διαιτητών όπως έχει κατηγορηθεί ο χοντρός.

Πέρα από τα βρισίδια σε διαιτητές,παίχτες και παράγοντες αντιπάλων ομάδων δεν έχει κάνει κάτι άλλο.

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/483791

Βέβαια για αυτά απαλλάχθηκε :lol:

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά (δεν σε χάλασε) :lol:

Δεν ειμαι δικαστης,αλλα λες όλο ανακριβιες. Η δικογραφια εχει βγει ολοκληρη στο διαδυκτιο καιο οχι μονο αποσπασματα του σκαι.

Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι έχει βγει ολόκληρη? Το είπε ο Ανδρεάδης?

• Like 1

Βέβαια στη περίπτωση του χοντρού μιλάμε για ντουμάνι ε και όχι για ψιλά όπως είναι τα βρισίδια του τράκη.

Δεν υπάρχει παράγοντας στην Ελλάδα που να έχει φτάσει την μπόχα του χοντρού.

Υπάρχει πρόταση απαλλαγής από τον Πούλιο για το πόρισμα Κορέα.

Είμαστε εν αναμονή του πορίσματος Ανδρεάδη.

Καληνυχτώ.

• Like 1

Τέλος, επειδή βλέπω να κάνεις like σε σχόλια περί μεροκάματου, πιστεύεις ότι γράφω στο gavros.gr? Κι αν ναι, γιατί δεν είμαι με διαρκείας συνεχώς στο Καραϊσκάκης σε κάθε αγώνα να κάνω τη δουλειά μου υποτίθεται και κάθομαι και ασχολούμαι με τον ταξιθέτη του forum που μετράει καρέκλες και Γκαιμπελίζει για τα πάντα?

Μια που εθιξα εγω το θεματακι για τον LRoi που δεν εισαι εσυ, αλλα τελικα εισαι, αλλα ισως και να μην εισαι , θα σου απαντησω μπεσα μεχρι εσυ να αποφασισεις το ρολο σου και τη σχεση σου με permabanned accounts.

Οχι δεν αρθογραφεις στο gavros.gr :

Σε μια χώρα σοβαρή το σωματείο της βρωμιάς που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο έναν αιώνα κοντά, δεν θα έπρεπε να υπάρχει.

Τόσο απλά.

Μπόχα, βρώμα του ΠΑΟ η ιστορία, επειδή θα κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, κλασικά δηλαδή.

Για redsagainstthemachine σε κοβω :lol:

Και βαρβαρα ωραρια κιολας (ως τις 4:00 το πρωι just κρατησε το χθεσινο, wtf :D )

Χαμός σήμερα, έχουνε συλλάβει τη μισή φίφα στη ζυρίχη για δωροδοκία-δωροληψία-εκβιασμό-ξέπλυμα, πανικός!

Περιμένω τα άρθρα από καρπετόπουλους-νικολακόπουλους-γαβαθιώτηδες και λοιπούς μπεεεεεεεεε όπου θα μας εξηγούνε ότι το fbi θα φάει τα μούτρα του που μπλέκει με το αυτοδιοίκητο της διεφθαρμένης φίφα!

Αλλο το "πορισμα" και αλλο η "δικογραφια"  Το πορισμα εχει βγει στη δημοσιοτητα,οχι η δικογραφια.

Η Δικογραφια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βγει στη δημοσιοτητα και ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ. Την δικογραφια την εχει ΜΟΝΟ ο εισαγγελεας και οι εμπλεκομενες πλευρες. 

Αλλο το "πορισμα" και αλλο η "δικογραφια"  Το πορισμα εχει βγει στη δημοσιοτητα,οχι η δικογραφια.

Η Δικογραφια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βγει στη δημοσιοτητα και ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ. Την δικογραφια την εχει ΜΟΝΟ ο εισαγγελεας και οι εμπλεκομενες πλευρες.

Ναι, λαθος μου. Αλλα απο ολα οσα γραψαμε αυτο σε πειραξε?

Ναι, λαθος μου. Αλλα απο ολα οσα γραψαμε αυτο σε πειραξε?

οχι δεν με πειραξε αυτο. Απλα εσυ λες ανακριβιες απο τη στιγμη που λες "δειτε τι γραφει η δικογραφια και μετα μιληστε,εγω την εχω δει και ξερω" 

Και πολυ σωστα σου λεει ο Zus οτι απο τη στιγμη ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ τι ακριβως γραφει η δικογραφια και τι ΑΚΡΙΒΩΣ στοιχεια υπαρχουν σε αυτη,δεν μπορουμε να σου απαντησουμε αν πρεπει να τιμωρηθει η ομαδα, ο Μαρινακης ή και οι δυο ή κανενας! Τι πιο απλο απο αυτο?

Δεν ξερουμε τι γραφει η δικογραφια για να μπορουμε να πουμε κατι. Αυτο δεν μπορεις να καταλαβεις

Οκ. Ο θωμαιδης ειναι παρανομος και θα παει φυλακη για παρανομη δικογραφια. Ας πουμε απο την ως τωρα δικογραφια που την εχει συνταξει ο κορεας, ειναι αθωος η ενοχος ο μαρινακης? Δεν υπαρχει εως τωρα δικογραφια,πορισμα εχει βγει στη δημοσιοτητα,οχι η δικογραφια.Οποτε δεν ξερουμε το τι γραφει η δικογραφια.

Zus,τελευταια φορα θα σε ρωτησω γιατι δεν βλεπω να απαντας και ολο λες αλλα. Εχεις την δικογραφια του αθλητικου δικαστη ( οχι του σκαι) που μεσα εχει συνομιλιες του μαρινακη ( και οχι καταθεσεις, που οπως λετε ειναι απο ψευδομαρτυρες) και σου λενε παρε αποφαση για τον μαρινακη. Τι θα εκανες?

Και δεν εχει απαλαχθει.Αυτο που μου στελνεις ειναι οι κατηγοριες του 2011.

Για το πορισμα πηρε προθεσμια.

http://www.zougla.gr/sports/article/pire-pro8esmia-o-vagelis-marinakis

Δεν εχεις καμια δικογραφια και δεν ξερεις τι γραφει αυτη.

Ωραια, όταν ασχοληθεις λιγο με το τι γραφει η δικογραφια, μετα ξανασυζηταμε για την αθωοτητα του. Γιατι βλεπω συγκρινεται καταστασεις και στο τελος λετε δεν ξερω τι λεει η δικογραφια.  Ουτε εμεις,ουτε εσεις ξερετε τι γραφει η δικογραφια

Δεν ειμαι δικαστης,αλλα λες όλο ανακριβιες. Η δικογραφια εχει βγει ολοκληρη στο διαδυκτιο καιο οχι μονο αποσπασματα του σκαι.  ΝΟΤ!!

Και σου λεω,οτι απο το πορισμα,δεν μπορει να παει το θεμα σε δικη ποσο μαλλον να καταδικαστει απο το δικαστηριο.Αυτο λεμε.

Τωρα αν υπαρχει κατι στη δικογραφια που μπορει να παει σε δικη και να κριθει ενοχος,μονο ο εισαγγελεας το ξερει.Ουτε εγω,ουτε εσυ..

Και αυτο που σου λεει ο Zus ειναι ακριβως αυτο,οτι με αυτα τα στοιχεια,του κλ@@νουν ενα @@@δι.. Δεν μπορουν να του κανουν τιποτα μεχρι στιγμης.Και οταν αναφερθηκε το θεμα της Γιουβεντους,εκει οπως ειπε και ο zus,βρεθηκαν χρηματα σε λογαριασμους emails κτλ κτλ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...