Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είμαι δικαστής και δεν έχω όλα τα στοιχεία στα χέρια μου. Γνωρίζω μόνο όσα θέλει ο Σαγώνιας να γνωρίζω.

Σε μία δίκη, τη δικογραφία την έχει μόνο ο δικαστής, ο εισαγγελέας, οι κατηγορούμενοι και οι δικηγόροι τους, δεν μπορεί να γίνεται κωλόχαρτο να κυκλοφορεί δεξιά και αριστερά στον πρώτο τυχόντα που επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις. Σήμερα ας πούμε βγήκαν κάτι υποκλοπές, στις οποίες η μόνη ομάδα που ακούγεται να προσπαθεί να κάνει φάση είναι ο ΠΑΟ.

Σε οποιοδήποτε ευνομούμενο κράτος, η δημοσίευση συρραμένων υποκλοπών επισύρει αυστηρότατες ποινές.

Κοινώς, από τη στιγμή που δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις, ποντάρεις στις εντυπώσεις. Και ο Κορκολής κάποτε κανόνιζε μια πιτσιρίκα, αποδείχθηκε ότι ήταν παιδεραστής?

Επαναλαμβάνω, μία δίκη η οποία είναι δεμένη από όλες τις μπάντες, δεν έχει ανάγκη από δημοσιότητα. Η συγκεκριμένη περίπτωση έχει πάρει τρελή δημοσιότητα επειδή ακριβώς, τα στοιχεία της υπόθεσης είναι σουπα, μουπες. Λογαριασμοί δεν έχουν βρεθεί, οι μάρτυρες που έχουν καταθέσει είναι όλοι τσιράκια Μελισσανίδη, Αλαφούζου και το μόνο που μένει είναι κάτι συνομιλίες οι οποίες δεν αποδεικνύουν την τέλεση αδικήματος. Αν με ακούσει κάποιος να λέω ότι σκότωσα τον δείνα και δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εις βάρος μου, μπορώ να του πάρω τα σώβρακα για συκοφαντική δυσφήμηση, όπως θα πάρει ο Σπάθας τα σώβρακα του Θωμαΐδη, ο οποίος Σπάθας ήταν στημένος στο ματς με τον Αστέρα, αλλά φέραμε Χ. Εκτός αν πιστεύει κανείς αφελής εδώ μέσα ότι όταν στήνεις ματς, υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρεις να πάρεις το αποτέλεσμα που επιδιώκεις.

3 δικηγόροι έχουν πει ότι η δημοσιοποίηση της δικογραφίας είναι παράνομη: Οι Κούγιας, Καπερνάρος και Λυκουρέζος, όλοι στη Δίκη παρακαλώ, κοινώς κατάμουτρα.

http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=254703

Στο 26.03 τα εξηγεί ο Λυκουρέζος πολύ όμορφα.

Όταν σταματήσει η πλευρά Αλαφούζου να παρανομεί κατά συρροήν, μπορεί να γίνει μια σοβαρή δίκη. Μέχρι τότε είναι εμφανές ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοχεία και ότι γίνεται, γίνεται για λόγους πίεσης και διαμόρφωσης της κοινής γνώμης. Είναι το λεγόμενο win-win situation. Αν καταδικαστεί κερδίσαμε, αν δεν καταδικαστεί έχουμε δημιουργήσει τις εντυπώσεις ότι η ελληνική δικαιοσύνη είναι διεφθαρμένη, αλλά στη συνείδηση του κόσμου έδωσα τον αγώνα και νικήθηκα από το κατεστημένο.

PS Μιλάει για μεροκάματα ο τύπος που μετράει καρέκλες, θα τρελαθούμε εντελώς...

Οκ. Ο θωμαιδης ειναι παρανομος και θα παει φυλακη για παρανομη δικογραφια. Ας πουμε απο την ως τωρα δικογραφια που την εχει συνταξει ο κορεας, ειναι αθωος η ενοχος ο μαρινακης?
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει πράγματα μόνη της δεν είναι ζωντανός οργανισμός για να τα κανονίσει αυτή κάποιοι την εκπροσωπούν και τα κανονίζουν για το συμφέρον της.

Με το σκεπτικό σου έπρεπε να τιμωρηθεί μόνο ο Μοτζι και όχι η Γιουβέντους....δηλαδή παγκοσμίως άνθρωποι στήνουν υπερ της ομάδας που εκπροσωπούν αλλά αν τους πιάνουν την πληρώνουν μόνο αυτοί και όχι η ομάδα που εκπροσωπούν.

Που το έχεις δει αυτό δωσε μου ένα παράδειγμα που τιμωρήθηκε μόνο παράγοντας και όχι η ομάδα.

Γκολ από άουτ ήταν του Εντοι και υπάρχει και το ανθρώπινο λάθος στο ποδόσφαιρο αλλά ανθρώπινο λάθος δεν μπορεί να είναι το ακυρωθέν γκολ του Κατσουρ στο Φάληρο συμφωνείς;

Οκ. Ο θωμαιδης ειναι παρανομος και θα παει φυλακη για παρανομη δικογραφια. Ας πουμε απο την ως τωρα δικογραφια που την εχει συνταξει ο κορεας, ειναι αθωος η ενοχος ο μαρινακης?

Στο πόρισμα Κορέα έχει αθωωθεί ο Μαρινάκης

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει πράγματα μόνη της δεν είναι ζωντανός οργανισμός για να τα κανονίσει αυτή κάποιοι την εκπροσωπούν και τα κανονίζουν για το συμφέρον της.

Με το σκεπτικό σου έπρεπε να τιμωρηθεί μόνο ο Μοτζι και όχι η Γιουβέντους....δηλαδή παγκοσμίως άνθρωποι στήνουν υπερ της ομάδας που εκπροσωπούν αλλά αν τους πιάνουν την πληρώνουν μόνο αυτοί και όχι η ομάδα που εκπροσωπούν.

Που το έχεις δει αυτό δωσε μου ένα παράδειγμα που τιμωρήθηκε μόνο παράγοντας και όχι η ομάδα.

Γκολ από άουτ ήταν του Εντοι και υπάρχει και το ανθρώπινο λάθος στο ποδόσφαιρο αλλά ανθρώπινο λάθος δεν μπορεί να είναι το ακυρωθέν γκολ του Κατσουρ στο Φάληρο συμφωνείς;

Ρε μπζηλέ άλλο λέει και δεν το πιάνεις.Βγαίνω εγω αύριο στην πλατεία του χωριού μου και λέω ότι θα σκοτώσω τον Μήτσο..Ούτε να με υποκλέψουν ούτε τίποτα το δηλώνω φόρα παρτίδα και λέω ότι θα τον φάω τον πούστη.Και την άλλη μέρα ο Μήτσος είναι νεκρός.Ναι σαφώς υπάρχουν ενδείξεις, αλλά χωρίς το μαχαίρι που τον έσφαξα χωρίς dna δικό μου πάνω του η το αντίστροφο χωρίς να μπορούν να με τοποθετήσουν στον χώρο του εγκλήματος μου κλάνουν μία μάντρα @ρχίδια.Αυτό λέει και λέμε τόσο καιρό.Ότι με ενδείξεις μόνο (και ευτυχώς δηλαδή) δεν μπορείς να καταδικαστείς.Όταν και αν βρεθούν αποδείξεις εναντίον του χοντρού ας πάει μέσα γιατί να μην πάει;Με ταΐζει ή με ποτίζει μήπως;

Έχεις δίκαιο, ο Εντόι ήταν.

Όχι, δεν συμφωνώ. Δεν γίνεται στη μία περίπτωση να είναι ανθρώπινο λάθος και στην άλλη περίπτωση να είναι στημένο.

Ο Ολυμπιακός είναι ο ισχυρός της λίγκας, όταν χρειαστεί θα τα πάρει τα σφυρίγματα, δεν χρειάζεται να στήσει κάτι όπως το εννοείς, αρκεί να κάνει τους πάντες να χέζονται στο άκουσμά του. Αυτό συμβαίνει ακριβώς και στο μπάσκετ, όσο κι αν δε θες να το δεις.

Για να αποδειχθεί εμπλοκή της ΠΑΕ, πρέπει να αποδειχθεί συμμετοχή των παιχτών σε στήσιμο αγώνα με λογαριασμούς και ακλόνητα στοιχεία, δεν αρκούν οι καταθέσεις κανενός.

Στην περίπτωση της Γιουβέντους βρέθηκαν χρήματα σε λογαριασμούς, βρέθηκαν email, δεν υπήρχαν απλά μαρτυρίες και τιμωρήθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι, έστω και με μικρότερες ποινές.

Εδώ ακούς πλέον τπτ για Πατέρα και ψηλό Σισέ που είχαμε πρωτοακούσει στις κασέτες?

Όχι, δεν συμφωνώ. Δεν γίνεται στη μία περίπτωση να είναι ανθρώπινο λάθος και στην άλλη περίπτωση να είναι στημένο.

Δηλαδή στο ίδιο καζάνι αυτές οι δύο περιπτώσεις...για σένα τι είναι ανθρώπινο λάθος;

Δεν είναι να μην δει την μπάλα ο εποπτής που έχει βγει για λίγο και είναι ανθρώπινο λάθος να ακυρώσουν γκολ που ο σκορερ καλυπτόταν από τουλάχιστον 3 παίχτες.

Προσπαθείς να μας τρελάνεις τώρα;

Ποτε εγινε αυτο? Εγω ξερω οτι πηρε προθεσμια για να καταθεσει τον ιουνιο

Απαλλάχθηκε

http://www.gazzetta.gr/football/article/729269/h-apallagi-toy-vaggeli-marinaki

Δηλαδή στο ίδιο καζάνι αυτές οι δύο περιπτώσεις...για σένα τι είναι ανθρώπινο λάθος;

Δεν είναι να μην δει την μπάλα ο εποπτής που έχει βγει για λίγο και είναι ανθρώπινο λάθος να ακυρώσουν γκολ που ο σκορερ καλυπτόταν από τουλάχιστον 3 παίχτες.

Προσπαθείς να μας τρελάνεις τώρα;

Λίγο δύσκολο να σε τρελάνω, από τη στιγμή που έχεις δηλώσει ότι ο Τράκης είναι Παναγία μπροστά στον ΒΜ, εμένα με έχεις πείσει ότι μια μέντα την έχεις πάρει. :lol:

Επαναλαμβάνω, πότε αδικήθηκες τελευταία φορά στο μπάσκετ; (ελπιζω να είχες γεννηθεί :P )

Zus,τελευταια φορα θα σε ρωτησω γιατι δεν βλεπω να απαντας και ολο λες αλλα. Εχεις την δικογραφια του αθλητικου δικαστη ( οχι του σκαι) που μεσα εχει συνομιλιες του μαρινακη ( και οχι καταθεσεις, που οπως λετε ειναι απο ψευδομαρτυρες) και σου λενε παρε αποφαση για τον μαρινακη. Τι θα εκανες?

Και δεν εχει απαλαχθει.Αυτο που μου στελνεις ειναι οι κατηγοριες του 2011.

Για το πορισμα πηρε προθεσμια.

http://www.zougla.gr/sports/article/pire-pro8esmia-o-vagelis-marinakis

Λίγο δύσκολο να σε τρελάνω, από τη στιγμή που έχεις δηλώσει ότι ο Τράκης είναι Παναγία μπροστά στον ΒΜ, εμένα με έχεις πείσει ότι μια μέντα την έχεις πάρει. :lol:

Επαναλαμβάνω, πότε αδικήθηκες τελευταία φορά στο μπάσκετ; (ελπιζω να είχες γεννηθεί :P )

Ποτέ δεν είπα ότι είναι παναγία μην λες πράγματα που δεν είπα,αυτό που είχα πει είναι ότι δεν τον έχει φτάσει ούτε στο 50% τον χοντρό με αυτά που έχει κάνει.

Και πράγματι δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για κάτι εκτός από τον στοιχηματισμό που αθωώθηκε καθώς δεν βρέθηκε ποτέ καμιά απόδειξη.

Δεν σε βλέπω να απαντάς σε αυτό που σου είπα πιο πάνω.

Απάντησα ήδη. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ, ούτε ξέρω τι προβλέπει ο νόμος.

Αυτό που ξέρω είναι το εξής:

Το νομικό πλαίσιο στην Ελλάδα βασίζεται στο τεκμήριο αθωότητας του καηγορουμένου. Κοινώς ο εισαγγελέας και το δικαστήριο οφείλουν να αποδείξουν την ενοχή του κατηγορουμένου, όχι ο κατηγορούμενος την αθωότητά του.

Ξέρω σίγουρα ότι ο χοντρός δεν είναι Παναγία, και δεν χρειάζεται να διαβάσω καμία δικογραφία για να το καταλάβω αυτό, αλλά δεν είμαι τόσο χαζός να πιστέψω ότι ο χοντρός είναι υπεύθυνος και για τα τσουνάμι στην Ινδονησία, όπως προσπαθούν να του προσάψουν.

Ποτέ δεν είπα ότι είναι παναγία μην λες πράγματα που δεν είπα,αυτό που είχα πει είναι ότι δεν τον έχει φτάσει ούτε στο 50% τον χοντρό με αυτά που έχει κάνει.

Και πράγματι δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για κάτι εκτός από τον στοιχηματισμό που αθωώθηκε καθώς δεν βρέθηκε ποτέ καμιά απόδειξη.

Δεν σε βλέπω να απαντάς σε αυτό που σου είπα πιο πάνω.

Αθωώθηκε από τον ανακριτή διαφθοράς Ανδρεάδη. (guess who he is) Εφόσον λοιπόν δεν βρέθηκε καμία απόδειξη για τον Τράκη, ενώ όλοι υποπτευόμαστε ότι το έκανε, γιατί σκίζεσαι για τον Μαρινάκη έτσι, εφόσον δεν καταδικάστηκε για αυτά που εσύ πιστεύεις ότι έκανε?

Αυτοαναιρείσαι, να ξέρεις.

Σου απάντησα ηδη πότε αδικήθηκε ο Ολυμπιακός, εσύ ακόμα να μου απαντήσεις για το μπάσκετ.

Όσον αφορά το offside του Κατσουράνη, είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι δεν είναι ανθρώπινο λάθος, υπάρχει πρόθεση, μιας και αναφέρθηκες στη συγκεκριμένη εξόφθαλμη περίπτωση.

Για τον τράκη χέστηκα και αν αποδεικνυόταν κάτι ας πήγαινε μέσα ο χοντρός όμως έχει κατηγορηθεί για πολύ περισσότερα και σοβαρότερα από αυτά που έχει κατηγορηθεί ο τράκης για αυτό δεν γίνεται να εξισώνεις τον χοντρό με τον τράκη.

Κάτι παραπάνω από τον παράνομο στοιχηματισμό που είχε σχέση με ποδοσφαιρικό αγώνα δεν υπάρχει να του προσάψεις.

Οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λένε και με όλα αυτά που του προσάπτουν του χοντρού μόνο αθώος δεν είναι αλλά το πάνε για συγκάλυψη απ ότι φαίνεται δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχουν στοιχεία εις βάρος του.

Απάντησα ήδη. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ, ούτε ξέρω τι προβλέπει ο νόμος.

Ωραια, όταν ασχοληθεις λιγο με το τι γραφει η δικογραφια, μετα ξανασυζηταμε για την αθωοτητα του. Γιατι βλεπω συγκρινεται καταστασεις και στο τελος λετε δεν ξερω τι λεει η δικογραφια.

Προχθές μόλις έστησε αγώνα για να εκτίσεις την ποινή σου με τον Κολοσσό, ορίζει διαιτητές, ελέγχει διαιτητές, όσους δεν ελέγχει τους βρίζει μάνες, κόρες και πεθαμένα, ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ?

Α, δηλαδή εδώ το πάνε για συγκάλυψη, αλλά ο Τράκης αθώος, κατηγορηματικά. Δίκαια η δικαιοσύνη από τη μία, τυφλή από την άλλη.

Μονά-ζυγά δικά μου το λένε αυτό στο χωριό μου.

Σωραίος

Ωραια, όταν ασχοληθεις λιγο με το τι γραφει η δικογραφια, μετα ξανασυζηταμε για την αθωοτητα του. Γιατι βλεπω συγκρινεται καταστασεις και στο τελος λετε δεν ξερω τι λεει η δικογραφια.

Ούτε εσύ ξέρεις. Ότι σου έχει γνωστοποιήσει ο σαγόνιας ξέρεις, Επίσης δεν ξέρεις τι προβλέπει ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις και τι στοιχεία υπάρχουν. Ούτε εγώ ξέρω, Συνεπώς επειδή δεν είμαστε δικηγόροι, ούτε δικαστές, καλό είναι να μην τους παριστάνουμε.

• Like 1

Προχθές μόλις έστησε αγώνα για να εκτίσεις την ποινή σου με τον Κολοσσό, ορίζει διαιτητές, ελέγχει διαιτητές, όσους δεν ελέγχει τους βρίζιε μάνες, κόρες και πεθαμένα, ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ?

Α, δηλαδή εδώ το πάνε για συγκάλυψη, αλλά ο Τράκης αθώος, κατηγορηματικά. Δίκαια η δικαιοσύνη από τη μία, τυφλή από την άλλη.

Μονάζ-ζυγά δικά μου το λένε αυτό στο χωριό μου.

Σωραίος

Αυτά τα λες εσύ δεν έχει κατηγορηθεί ποτέ για ορισμούς διαιτητών όπως έχει κατηγορηθεί ο χοντρός.

Πέρα από τα βρισίδια σε διαιτητές,παίχτες και παράγοντες αντιπάλων ομάδων δεν έχει κάνει κάτι άλλο.

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/483791

Βέβαια για αυτά απαλλάχθηκε :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...