krom291 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Ειναι που ειναι ειναι η χωρα εδω και χρονια βουτηγμενη στη διαφθορα, ειμαστε και σε εποχης κρισης που μηδενιζει τις πιθανοτητες για δικαιο αποτελεσμα. Φανταστειτε να καταδικαστουν και εκτος απο τα οικονομικα και κοινωνικα προβληματα να εχουμε και τα κοπαδια στο δρομο. Απλα δεν προκειται να το αφησουν να γινει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Το τραγικο ειναι οτι εχει βγει ολοκληρη δικογραφια 150 σελιδων και αυτοι νομιζουν οτι κατηγορουνται μονο για το βεροια οσφπ. Δεν πειραζει ομως μετά απο 20 αναβολες που θα παρει ο φαταουλ, μπορει να εχουν παραγραφει τα αδικήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom291 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Αμ το αλλο. Δεν υπαρχουν στοιχεια! Θελουν με λιγα λογια να δουν τον Βαγγελα να παει να δινει λεφτα στο χερι του διαιτητη για να πειστουν καποιοι... Στην Ιταλια με απιστευτα λιγοτερα στοιχεια και με πολυ μικροτερη εκταση της διαφθορας και της βρωμιας εκαναν αυτο που επρεπε. Εμεις ειμαστε βουτηγμενοι στο βοθρο, οποια πετρα και να σηκωσεις θα σε παρει η μποχα και σφυριζουμε αδιαφορα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 1. Έχουν πλάκα τα λινκ από παραπολιτικά από τους ίδιους που γκρινιάζουν για σκάι. Απ'την άλλη, δεν θεωρώ απίθανο να μην ξέρουν καν σε ποιον ανήκουν, αν δε το έχει γράψει ο γαύρος που να το μάθεις... 2. Παλικάρια, είμαι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, έχω πάθει σοκ. Έχει κανένας το τηλέφωνο του ζωγράφου; Πρέπει να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί του να του εξηγήσουμε ότι είναι θύμα πλεκτάνης! Το λέει στο ινσόμνια!!! Πρέπει να τον προλάβουμε φίλοι μου, αυτός νομίζει ότι είπε όσα λένε ότι είπε αλλά η αλήθεια αποκαλύφθηκε στο ινσόμνια, δεν τα είπε, νομίζει ότι τα είπε!!! Είναι προιόν συρραφής! Και έμαθα από κύκλους του ινσόμνια ότι τα μισά τα έχει πει ο μητσικώστας! Κάντε κάτι να τον προλάβουμε, δήλωσε παραίτηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 ? Ποιος λυμαίνεται το ποδόσφαιρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom291 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Σε μια χώρα σοβαρή το σωματείο της βρωμιάς που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο έναν αιώνα κοντά, δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Τόσο απλά. Μπόχα, βρώμα του ΠΑΟ η ιστορία, επειδή θα κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις, κλασικά δηλαδή. Περασε απο 12. Ωρα να βγαλουμε το μεροκαματο της επομενης μερας... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Περασε απο 12. Ωρα να βγαλουμε το μεροκαματο της επομενης μερας... Και μετά μιλάτε και για πρόβατα τρομάρα σας. Πέταξε την αρλούμπα του το νέομπαναρισμένο μέλος, από πίσω το μαντρί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Zus,ειλικρινα τωρα πιστευεις οτι ο μαρινακης ειναι αθωος ? Υγ σε παρακαλω μη ξεκινησεις τι εκανε ο τζιγκερ πριν20 χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Zus,ειλικρινα τωρα πιστευεις οτι ο μαρινακης ειναι αθωος ? Υγ σε παρακαλω μη ξεκινησεις τι εκανε ο τζιγκερ πριν20 χρονια Πιστεύω ότι είναι όσο ένοχος όσο είναι οι Πατέρας, Βγενόπουλος. Επίσης πιστεύω ότι ότι γίνεται, δεν γίνεται για να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο, αλλά για να γίνει κάποιος Βεζύρης στη θέση του Βεζύρη. Αυτό έγινε και επί Βγενόπουλου, άλλαξαν τα κόζα με τον ψηλό Σισέ και γνωρίσαμε τον Ηλεκτροχαβίτο. Ενδεικτικό αυτών που γράφω, είναι ότι ένας από τους συχνότερους πανελίστες του φίλου σου του Σαγώνια είναι πλέον ο Αχιλλέας Μπέος. Ο Μπέος ξαναλέω, ο εξυγιαντής. Τέλος, επειδή βλέπω να κάνεις like σε σχόλια περί μεροκάματου, πιστεύεις ότι γράφω στο gavros.gr? Κι αν ναι, γιατί δεν είμαι με διαρκείας συνεχώς στο Καραϊσκάκης σε κάθε αγώνα να κάνω τη δουλειά μου υποτίθεται και κάθομαι και ασχολούμαι με τον ταξιθέτη του forum που μετράει καρέκλες και Γκαιμπελίζει για τα πάντα? Και τα γράφoυν αυτά άνθρωποι που δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν την ΕΣΗΕΑ από τον ΠΣΑΤ. Enough said. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Παράγκα Πατέρα-Βγενόπουλου 2 ετών (ναι τόσο έκατσαν) με απολογισμό 1 πρωτάθλημα και 1 κύπελλο! Δηλαδή αν δεν είχαμε και το παρασκήνιο τότε σε 19 χρόνια θα είχαμε μόνο 1 πρωτάθλημα αυτό του 04 ή μήπως πιστεύεις και αυτό το πήραμε λόγο Δούρου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Πιστεύω ότι είναι όσο ένοχος όσο είναι οι Πατέρας, Βγενόπουλος. Επίσης πιστεύω ότι ότι γίνεται, δεν γίνεται για να ξεβρωμίσει το ποδόσφαιρο, αλλά για να γίνει κάποιος Βεζύρης στη θέση του Βεζύρη. Αυτό έγινε και επί Βγενόπουλου, άλλαξαν τα κόζα με τον ψηλό Σισέ και γνωρίσαμε τον Ηλεκτροχαβίτο. Ενδεικτικό αυτών που γράφω, είναι ότι ένας από τους συχνότερους πανελίστες του φίλου σου του Σαγώνια είναι πλέον ο Αχιλλέας Μπέος. Ο Μπέος ξαναλέω, ο εξυγιαντής. Τέλος, επειδή βλέπω να κάνεις like σε σχόλια περί μεροκάματου, πιστεύεις ότι γράφω στο gavros.gr? Κι αν ναι, γιατί δεν είμαι με διαρκείας συνεχώς στο Καραϊσκάκης σε κάθε αγώνα να κάνω τη δουλειά μου υποτίθεται και κάθομαι και ασχολούμαι με τον ταξιθέτη του forum που μετράει καρέκλες και Γκαιμπελίζει για τα πάντα? Και τα γράφoυν αυτά άνθρωποι που δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν την ΕΣΗΕΑ από τον ΠΣΑΤ. Enough said. Δεν μου απαντησες,ξεκινησες παλι τις συγκρισεις με αλλους παραγοντες.Εισαι δικαστης ας πουμε και ειχες την δικογραφια θα τον εβγαζες αθωο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krom291 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Χαχαχα δεν παιζονται.... Τι ρωτας και εσυ ρε harisv. Εκτος και αν θελεις να σπασεις πλακα... Zus οπως ειπα και πριν το μεροκαματακι αποτελει μια δικαιολογια τουλαχιστον... Αν δεν παιζει και μεροκαματο κλαφτα Χαραλαμπε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δεν μου απαντησες,ξεκινησες παλι τις συγκρισεις με αλλους παραγοντες. Εισαι δικαστης ας πουμε και ειχες την δικογραφια θα τον εβγαζες αθωο? Δεν είμαι δικαστής και δεν έχω όλα τα στοιχεία στα χέρια μου. Γνωρίζω μόνο όσα θέλει ο Σαγώνιας να γνωρίζω. Σε μία δίκη, τη δικογραφία την έχει μόνο ο δικαστής, ο εισαγγελέας, οι κατηγορούμενοι και οι δικηγόροι τους, δεν μπορεί να γίνεται κωλόχαρτο να κυκλοφορεί δεξιά και αριστερά στον πρώτο τυχόντα που επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις. Σήμερα ας πούμε βγήκαν κάτι υποκλοπές, στις οποίες η μόνη ομάδα που ακούγεται να προσπαθεί να κάνει φάση είναι ο ΠΑΟ. Σε οποιοδήποτε ευνομούμενο κράτος, η δημοσίευση συρραμένων υποκλοπών επισύρει αυστηρότατες ποινές. Κοινώς, από τη στιγμή που δεν μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις, ποντάρεις στις εντυπώσεις. Και ο Κορκολής κάποτε κανόνιζε μια πιτσιρίκα, αποδείχθηκε ότι ήταν παιδεραστής? Επαναλαμβάνω, μία δίκη η οποία είναι δεμένη από όλες τις μπάντες, δεν έχει ανάγκη από δημοσιότητα. Η συγκεκριμένη περίπτωση έχει πάρει τρελή δημοσιότητα επειδή ακριβώς, τα στοιχεία της υπόθεσης είναι σουπα, μουπες. Λογαριασμοί δεν έχουν βρεθεί, οι μάρτυρες που έχουν καταθέσει είναι όλοι τσιράκια Μελισσανίδη, Αλαφούζου και το μόνο που μένει είναι κάτι συνομιλίες οι οποίες δεν αποδεικνύουν την τέλεση αδικήματος. Αν με ακούσει κάποιος να λέω ότι σκότωσα τον δείνα και δεν υπάρχει κανένα στοιχείο εις βάρος μου, μπορώ να του πάρω τα σώβρακα για συκοφαντική δυσφήμηση, όπως θα πάρει ο Σπάθας τα σώβρακα του Θωμαΐδη, ο οποίος Σπάθας ήταν στημένος στο ματς με τον Αστέρα, αλλά φέραμε Χ. Εκτός αν πιστεύει κανείς αφελής εδώ μέσα ότι όταν στήνεις ματς, υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρεις να πάρεις το αποτέλεσμα που επιδιώκεις. 3 δικηγόροι έχουν πει ότι η δημοσιοποίηση της δικογραφίας είναι παράνομη: Οι Κούγιας, Καπερνάρος και Λυκουρέζος, όλοι στη Δίκη παρακαλώ, κοινώς κατάμουτρα. http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=254703 Στο 26.03 τα εξηγεί ο Λυκουρέζος πολύ όμορφα. Όταν σταματήσει η πλευρά Αλαφούζου να παρανομεί κατά συρροήν, μπορεί να γίνει μια σοβαρή δίκη. Μέχρι τότε είναι εμφανές ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοχεία και ότι γίνεται, γίνεται για λόγους πίεσης και διαμόρφωσης της κοινής γνώμης. Είναι το λεγόμενο win-win situation. Αν καταδικαστεί κερδίσαμε, αν δεν καταδικαστεί έχουμε δημιουργήσει τις εντυπώσεις ότι η ελληνική δικαιοσύνη είναι διεφθαρμένη, αλλά στη συνείδηση του κόσμου έδωσα τον αγώνα και νικήθηκα από το κατεστημένο. PS Μιλάει για μεροκάματα ο τύπος που μετράει καρέκλες, θα τρελαθούμε εντελώς... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Ολοι οι μάρτυρες είναι τσιράκια ώστε....ο χοντρός δεν έχει δώσει δικαίωμα ούτε καν να τον υποπτεύεσαι....στο ντέρμπι του 11 για σένα δεν έγινε κάτι περίεργο όλα φυσιολογικά....το ίδιο και στον τελικό με τον Αστέρα.....οπως και στο φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα και σε όλα αυτά όλως τυχαίως ευνοήθηκε η ομάδα σου... Πες μας έναν αγώνα που σας έσφαξε η διαιτησία τα τελευταία χρόνια όπως έσφαξαν εμάς το 11 στο Καραισκάκη. Γιατί κάνεις το χαζό; Σε μια άλλη χώρα θα είχατε πέσει κατηγορίες και ο χοντρός θα ήταν πίσω από τα σίδερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Παράγκα Πατέρα-Βγενόπουλου 2 ετών (ναι τόσο έκατσαν) με απολογισμό 1 πρωτάθλημα και 1 κύπελλο! Δηλαδή αν δεν είχαμε και το παρασκήνιο τότε σε 19 χρόνια θα είχαμε μόνο 1 πρωτάθλημα αυτό του 04 ή μήπως πιστεύεις και αυτό το πήραμε λόγο Δούρου; Δεν τα λέω εγώ αυτά, ο Πατέρας που καθάρισε τις μπουγάδες τα λέει και οι συνομιλίες Αγαπούλα με Πατέρα και ψηλό Σισέ. Είναι αστείο να χρησιμοποιείς επιχειρήματα δεκαετίας 90, τότε που ο Καπετάνιος ήλεγχε μέχρι και τα ΚΤΕΛ, σε πράγματα που είναι αρκούντως εξόφθαλμα. Ολοι οι μάρτυρες είναι τσιράκια ώστε....ο χοντρός δεν έχει δώσει δικαίωμα ούτε καν να τον υποπτεύεσαι....στο ντέρμπι του 11 για σένα δεν έγινε κάτι περίεργο όλα φυσιολογικά....το ίδιο και στον τελικό με τον Αστέρα.....οπως και στο φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αστέρα και σε όλα αυτά όλως τυχαίως ευνοήθηκε η ομάδα σου... Πες μας έναν αγώνα που σας έσφαξε η διαιτησία τα τελευταία χρόνια; Γιατί κάνεις το χαζό; Σε μια άλλη χώρα θα είχατε πέσει κατηγορίες και ο χοντρός θα ήταν πίσω από τα σίδερα. Σε καμία χώρα δεν θα είχα πέσει κατηγορία, γιατί δεν αποδεικνύεται από πουθενά ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενεπλάκη σε κάποια παρανομία. Στην τελική, με τη δική σου λογική, αν είχα πρόεδρο τον Τράκη, θα έπρεπε να έχω εξαφανιστεί από τον αθλητικό χάρτη. Αλλά ξέχασα, ο Τράκης είναι Παναγία μπροστά στον Μαρινάκη. Μπορώ να συμφωνήσω σε όλα όσα λες και να διαφωνήσω, αυτό δεν αθωώνει, ούτε ενοχοποιεί κάποιον, παρά μόνο στη συνείδησή μου και στη συνειδησή σου. Θέλεις να το πάρεις χαμπάρι, καλώς, δεν θέλεις, πάλι καλώς, καρφάκι δεν μου καίγεται. Μπορώ να παραδεχτώ τα μύρια όσα στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, αλλά δεν θα το κάνω ποτέ εδώ μέσα, γιατί έχετε αποδείξει ότι οι 9 στους 10 είστε βάζελοι και τα βλέπετε όλα ρόδινα στις αντίστοιχες βρωμιές σας στο μπάσκετ. Πες μου έναν αγώνα που έχεις αδικηθεί στο μπάσκετ την τελευταία 15ετία αν θες να το πάμε έτσι, γιατί εγώ μπορώ να σου υποδείξω και γκολ άουτ με τον Ολισαντέμπε και μαϊμού πέναλτι στο Φάληρο και ξυλοδαρμούς διαιτητών, χωρίς να πάθεις το παραμικρό και και και Την υποκρισία σας σιχαίνομαι και εντάξει, αν ο άλλος είναι πιτσιρικάς klein, αλλά κάθεστε μερικοί κοτζάμ γαΐδούρια και πιστεύετε ότι σας σερβίρουν. Επαναλαμβάνω, σε μία δίκη με αδιάσειστα στοιχεία, περιμένεις να γίνει η δίκη και μετά βγαίνεις θριαμβευτής, δεν πετάς άδεια για να ταΐσεις τους στερημένους οπαδούς σου, επειδή δεν έχεις φράγκο να βάλεις. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι ο προεδρός σου βάζει περισσότερα απ' όσα βγάζει από την ΠΑΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις