Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Στην ταμπακιερα.

Να μας πουν οι φιλοι μας οι γαυροι ποτε ο Οφη ηταν ''παραρτημα του Παναθηναικου''. Ηταν απο το 1980 ως το 2008? Απο το 1980 ως το 1996 που πεθανε ο θοδωρος Βαρδινογιαννης? Απο το 1996 ως το 2008?

Πειτε μας να τα βαλουμε κατω να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος...

ΥΓ. Σε τετοιο αδιεξοδο εφτασες? Αναφορα να σβηστει το μηνυμα? Lol!

Ξερει ποιος...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν το Λεβαδειακός - ΟΣΦΠ δεν έχει

Προιστορία

23 νικες ΟΣΦΠ

5 ισοπαλίες

2 νίκες Λεβαδειακού

...η μία νίκη του κομποτιακού ήταν το 2005 όταν ο Σόλιντ έγινε σοφότερος για όσους θυμούνται.

http://www.finalscore.gr/search/searchformatches.html?t1=2&t2=6&s=%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%9F%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-vs-%CE%9B%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82

• Like 1

http://www.contra.gr/Columns/Comment/dimitris-kritis/panathinaikos/esien-oles-oi-leptomereies-gia-to-symvolaio-poy-toy-prosferei-o-panathhnaikos.3489318.html

Πολλά τα 1,5 εκ ευρώ όταν έχεις παίχτες που παίρνουν 100.000. Και λιγότερα ίσως. Αυτό μην δημιουργήσει έριδες μέσα στην ομάδα.

ΥΓ ο Αρετόπουλος ξαναχτύπησε...

Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα για τα λεφτά που.θα περνει ο εσιεν ( 1.5 είναι με τα πριμ καθαρα είναι 1 ) σε όλους τους παίχτες έγινε αναπροσαρμογή συμβολαίων προς τα πάνω και έρχεται παίχτης που εδώ και μια δεκαετία οι μονές ομάδες που έχει παίξει είναι Τσέλσι Ρεάλ Μίλαν δεν περνει στα γατακια να γκρινιαξουν :P

Παραμένει στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι πρωταθλητές Τουρκίας ανακοίνωσαν πως ο Σέρβος τεχνικός υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο κι έτσι οι αμφιβολίες που είχαν δημιουργηθεί για την παραμονή του μετά από κάποιες πρόσφατες δηλώσεις του ανήκουν στο παρελθόν. 

Προβλέπονται αυτοκτονίες εδώ μέσα  

Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα για τα λεφτά που.θα περνει ο εσιεν ( 1.5 είναι με τα πριμ καθαρα είναι 1 ) σε όλους τους παίχτες έγινε αναπροσαρμογή συμβολαίων προς τα πάνω και έρχεται παίχτης που εδώ και μια δεκαετία οι μονές ομάδες που έχει παίξει είναι Τσέλσι Ρεάλ Μίλαν δεν περνει στα γατακια να γκρινιαξουν :P

Δεν σκεφτονται έτσι οι παίχτες που έχει παίξει αυτός και πόσα παίρνει. Λενε γιατι φέραν αυτόν εδώ όταν σε εμάς έχουν κάνει χαμηλά συμβόλαια. Είμαι επιφυλακτικός για αυτή την μεταγραφή γιατί δεν είναι παίχτης ηγέτης, δεν ψάχνουμε κάτι τέτοιο νομίζω.

Επίσης δεν ξέρω πόσο σοβαροί ήταν οι τραυματισμοί που είχε στα γόνατα.

Απο αυτούς που έχουμε σίγουρα θα παίξει περισσότερο ποδόσφαιρο, αλλα σε αυτά τα χρήματα ίσως είναι υπερβολή

Ρε τον ζωγράφο τον ξετίναξε ο αλαφούζος... :lol:

Τι λέγαμε πάντως για λερναία ύδρα...;

Μέχρι που σε κάποιο σημείο χαλιέται με κάποια εξωτερική παρέμβαση, τους μλκες λέει, τι αυτοδιοίκητο είναι αυτό :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...