harisv Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Εσυ τι εννοεις για το ΠΑΟ-ΟΦΗ. Ειναι η 3η / 4η φορα που σε ρωταω και παιρνω απαντησεις για Αλαφουζους, συμφεροντα και συμμαχους. Νομιζω οτι εχω καλυφθει. Τι να σου απαντησω, οταν βαζεις ολες τι ομαδες στο ιδιο καζανι....Τον εργοτελη και τον πλατανια τους θεωρω παραρτηματα. Λεβαδειακος και βεροια , τρελοι προεδροι που κοιτανε το συμφερον τους και πολλες φορες συνεργαζονται με τον μαρινακη.Τριπολη κερκυρα,νομιζω βολευτηκαν και δεν ειναι πια, για τον πας δεν εχω ακουσει κατι . Σε καλυψα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Ο harisv δε χρειαζεται δικηγορους. Μια που ηρθες κι εσυ στην κουβεντα απαντησε μας για τις ομαδες που ανεφερα. Βέβαια δε χρειάζεται. Ερώτηση σου έκανα ομως και μου απαντάς με άλλη ερωτηση.Θα στην απαντήσω να δουμε που θα οδηγήσει η κουβέντα. Οι 2 κρητικιες και ο κομποτης πιστεύω οτι εχουν άμεση σχεση. Οι άλλοι είναι ανάλογα με τα θέλω τους. Αυτον που θεωρω παράρτημα είναι ο Πανιωνιος. Πας, Αστέρας ουτε για πλακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DosCanones Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Αρα για Τελη, Πλατανια, Λεβαδειακο, Βεροια δεχεσαι οτι ειναι παραρτηματα του ΟΣΦΠ. Το αυτο δεχεσαι για Τριπολη και Κερκυρα σε περασμενα χρονια. Οπως λες και μονος σου λοιπον, για καθε 1 παραρτημα τυπου ΟΦΗ υπαρχουν τουλαχιστον 5-6 αντιστοιχα παραρτηματα για τον ΟΣΦΠ. Αρα με την συζητηση για τον ΟΦΗ προσπαθειτε να πειτε οτι τι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δεν κάνουμε συγκρίσεις παραρτηματων εδω. Δε μιλας με γαβρους. Τεθηκε μια ερώτηση και δεν εχουμε δει ακόμα απάντηση. Ηταν ο οφη παράρτημα του παναθηναικου κατά την αποψη του DosCanones η όχι; Μόνο αυτό. Η συζήτηση για τον οφη ξεκίνησε σε ενα εντελώς διαφορετικό πλαίσιο. Αναφερθηκα και στον Πανιώνιο και τη σχέση του με τον ολυμπιακό. Χάθηκε η ουσία της κουβεντας όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Αρα για Τελη, Πλατανια, Λεβαδειακο, Βεροια δεχεσαι οτι ειναι παραρτηματα του ΟΣΦΠ. Το αυτο δεχεσαι για Τριπολη και Κερκυρα σε περασμενα χρονια. Οπως λες και μονος σου λοιπον, για καθε 1 παραρτημα τυπου ΟΦΗ υπαρχουν τουλαχιστον 5-6 αντιστοιχα παραρτηματα για τον ΟΣΦΠ. Αρα με την συζητηση για τον ΟΦΗ προσπαθειτε να πειτε οτι τι; Εγω δεν ειπα οτι ο ολυμπιακος δεν εχει παραρτηματα ποτε, εσυ ζητουσες αποδειξεις για τον οφη και τον παο. Τωρα αν θελεις να βαλεις στην ζυγαρια ποιος εκανε χειροτερα , καν'το , εγω δεν νομιζω οτι εχει σημασια. Το θεμα ειναι να τελειωσει ολο αυτο καπου εδω, γιατι το ποδοσφαιρο εχει πιασει πατο. Χτες ειχαμε τελικο κυπελλου σε αδειο γηπεδο , οπως θα ειναι και αδεια τα γηπεδα σημερα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anubis13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Αριστευει παλι ο αρετοπουλος. Αληθεια περασε αυτo το παλικαρι απο τον εισαγγελεα η την γλυτωσε αυτη την φορα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μάλλον κακώς ακυρώθηκε το γκολ. Καλά παίζουμε, αλλά δεν σουτάρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Για πες μας ποιες ειναι οι αποδειξεις σου. Το ίδιο πράγμα λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 ΦΟΒΕΡΟ ΓΚΟΛ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Φοβερή η πάσα του Νίνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μπήκε και το δεύτερο; Είναι σε καλό φεγγάρι η ομάδα, σου φτιάχνει τη διάθεση και γενικότερα βγάζει μια υγεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manzah80 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Ο κορμος μας δεν ειναι κακος απλα χρειαζομαστε ποιοτικες προσθηκες στο κεντρο και πισω.Μπροστα καλα ειμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Γκέραρντ για τον Βαρδινογιάννη: http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/460104-Gkerarnt-As-ypovivastei-o-OFi-sti-G-Ethniki Για το Θεόδωρο Βαρδινογιάννη: «Ο Θόδωρος Βαρδινογιάννης ήταν ξεχωριστός. Είχε όραμα και αγάπη μόνο για τον ΟΦΗ. Θυμάμαι σε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να μου λέει: "Σήμερα θέλω να κερδίσεις τον αδερφό μου, κάντο για μένα". Όσο ζούσε, δεν φοβόμουν τίποτα. Έτσι φτάσαμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 1987, έτσι αποκλείσαμε την Ατλέτικο στην Ευρώπη τον Νοέμβριο του 1993». Πριν από λίγες ημέρες με πήρε τηλέφωνο ο Βασίλης Ξημέρης και μου ζήτησε συνάντηση. Μου είπε πως δεν πάει άλλο με τον Βατσινά, και ότι κάτι πρέπει να κάνουμε με τον ΟΦΗ. Τότε μπροστά του τηλεφώνησα στον Πατέρα που μου είπε ότι μετέφερε το μήνυμα στον Βαρδινογιάννη και η απάντηση που πήρε ήταν να απευθυνθούμε στον... Βουτσινά. Έτσι μου είπε τον κύριο Βατσινά. Με αυτόν δεν είναι δυνατόν να κουβεντιάσουμε, γι' αυτό σε παρακαλώ ξαναμίλα με τον Βαρδινογιάννη του είπα. Τον δίνει τον ΟΦΗ ή δεν τον δίνει;". http://www.sport24.gr/football/omades/Ofi/article323546.ece Τον δίνει τον Όφη ή δεν τον δίνει ο Βαρδινογιάννης τελικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Γκέραρντ για τον Βαρδινογιάννη: http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/460104-Gkerarnt-As-ypovivastei-o-OFi-sti-G-Ethniki Πέραν των προφανών που δεν έχει πλέον νόημα να συζητάμε... Και απλά για να αποδείξω για πολλοστή φορά τον γκεμπελισμό.. Απάντηση στην αμέσως προηγούμενη ερώτηση... Εγώ από την πρώτη στιγμή τότε είχα πει πως η ομάδα δεν έχει μέλλον. Πολλοί μπορεί να σκεφτούν τώρα "α, για δες, ο ΟΦΗ είχε τελικά σχέση με τον ΠΑΟ". Ίσα ίσα που αυτό που λέω είναι πως το μόνο που συνέδεε αυτές τις δύο ομάδες ήταν πως ήταν δύο αδελφών "παιδιά". Παρ΄ όλα αυτά αναγνωρίζω πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το κατάντημα της ομάδας ανήκει και στους οπαδούς, που απομάκρυναν την οικογένεια Βαρδινογιάννη από δίπλα μας με ύβρεις και χλευασμό. Δεν τους ταίριαζε και τελικά αυτό μας έβαλε στο περιθώριο Φαντάζομαι όταν επικαλούμαστε κάποιον αποδεχόμαστε όλες τις απόψεις του και όχι μόνο αυτές που μας βολεύουν, ε; Και να λοιπόν που οι φίλοι γαύροι προσπαθούν να πουν ότι ο Παναθηναικός δεν είχε σχέση με τον όφη. Βρε πως αλλάάάάάάζουν οι καιροίοίοίοί, εγώ εδώώώώώ κι εσύ εκείείείεί 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Ναι και τι αποδεικνύεις με αυτό δηλαδη; Ότι ήταν δύο αδερφών ομάδες; Σοβαρά; Πες μας και κάτι καινούργιο Δεν με ενδιαφέρει η άποψη του Γκέραρντ, η δήλωση παραδοχής ότι ο Θόδωρος ήταν ιδιοκτήτης με ενδιαφέρει και αυτό δεν είναι άποψη, είναι γεγονός. Ο κόσμος το είχε τούμπανο... Και επειδή μίλησες και για Γκαίμπελς, παρέθεσα το απόσπασμα που αναφέρει ποιος ήταν ο πρόεδρος του ΟΦΗ, γιατί πάντα κάτι Βατσινάδες έβγαιναν μπροστά. Τα αλισβερίσια με τους δανεικούς που είχατε με τον ΟΦΗ, δεν τα φτάνει κανένα άλλο σωματείο, πράγμα που δεν ανέφερε κανένας εδώ μέσα, κατέ την προσφιλή τακτική ορισμένων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις