Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Μιλησε για αποδειξεις που υπαρχουν στην μια περιπτωση ενω δεν υπαρχουν στην αλλη.

Τις περιμενω.

Εγω σε ρωταω αν πιστευεις οτι υπηρχε σχεση παο οφη παλι? 

Ασε τι λενε οι αλλοι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γνωμη ζητας, αλλα γνωμη δεν σε βλεπω να λες: http://www.insomnia.gr/topic/458077-παναθηναϊκός/?p=54027328

Εσυ τι πιστευεις για αυτες τις ομαδες και τις σχεσεις τους με τον ΟΣΦΠ;

Εντυπωσιακό το γεγονός πάντως ότι ο ΟΦΗ ειναι αποδεδειγμένα παράρτημα αλλά για τα παραρτήματα του Ολυμπιακού και για την παράγκα δεν εχει αποδειχθεί τίποτα.

Η συνεργασία με Πανιώνιο δεν είναι αποδεδειγμενη; Ελευθεροπουλος, πολλα αλισβερισια με παιχτες.

Για τους υπόλοιπους υπάρχουν πολλά στοιχεία που ορίζουν μια καλή σχέση αλλά δε μιλάμε για αποδεδειγμενη χρηματοδοτιση η κοινή ιδιοκτησια.

Η ουσία είναι αν θα ήθελες σαν οπαδός μίας ομάδας να είσαι γνωστής μιας νομιμης συνεργασίας με ομάδα Β κατηγορίας για παράδειγμα.

Ξανθη, Λεβαδoκομποτιακος,  Αστερας Μποροθρυλου, Nιονιος, Κερκυρα, Ιωαννινα, Τελης και ...ΟΦΗ. Και οτι αλλο μου διαφευγει.

Και συζητατε ακομα με τους γνωστους copy/paste gavrous.gr για παραρτηματα.

Αστέρας σιγουρα οχι. Και Γιάννενα μαλλον οχι. Για τα υπολοιπα συμφωνω.

Φετος ο,Αστέρας πάλεψε με νύχια και με δόντια για το Χ με διαιτησια 100-0 εναντιον του. Τα ιδια και τα Γιάννενα στο τηγάνι.

Γνωμη ζητας, αλλα γνωμη δεν σε βλεπω να λες: http://www.insomnia.gr/topic/458077-παναθηναϊκός/?p=54027328

Εσυ τι πιστευεις για αυτες τις ομαδες και τις σχεσεις τους με τον ΟΣΦΠ;

Φιλε δεν μου απαντας ομως.

Οσο αφορα τον ολυμπιακο , σιγουρα εχει επιρροη σε πολλες ομαδες.

Ούτε ο ΟΦΗ είναι του γαβρου. Πηγαν περσι να συνεργαστούν και τα σπασαν. Οι κακες γλωσσες λένε πως ο μαρινακης τους ήθελε παράρτημα!!!

Αστέρας σιγουρα οχι. Και Γιάννενα μαλλον οχι. Για τα υπολοιπα συμφωνω.

Φετος ο,Αστέρας πάλεψε με νύχια και με δόντια για το Χ με διαιτησια 100-0 εναντιον του. Τα ιδια και τα Γιάννενα στο τηγάνι.

http://www.gazzetta.gr/football/article/746715/horis-mahla-me-600-hil-sti-g-ethniki-o-ofi

Το οτι οι δορυφοροι εχουν συγκεκριμενη διαρκεια ζωης και μολις αυτη τελειωσει καταληγουν συντριμια για να παρουν τη θεση τους οι επομενοι με καλυτερες προδιαγραφες κλπ ειναι γνωστο απο την εκτοξευση του πρωτου δορυφορου.

Δε λεω για φετος, μιλαω για τα τελευταια χρονια.

Φιλε δεν μου απαντας ομως.

Οσο αφορα τον ολυμπιακο , σιγουρα εχει επιρροη σε πολλες ομαδες.

Τι δεν απανταω ρε μπζηλε; Εκτος του οτι εχω ηδη απαντησει σε προηγουμενο ποστ για το θεμα ΟΦΗ, (νομιζω στην πισω σελιδα ειναι) σιγα το ζορικο ερωτημα στο οποιο δεν μπορω να απαντησω. Αλλος ηρθε κι ειπε για αποδειξεις που υπαρχουν και σκαω απο την περιεργεια να μαθω ποιες ειναι.

btw εσενα δε βλεπω να απαντας. Δεν μιλησα για "επιροη σε πολλες ομαδες" ετσι γενικα. Επιροη εχει κι ο Τσουκαλας στους γνωστους gavrous.gr εδω μεσα αλλα δεν μου λεει κατι η "επιροη".

Μιλησα για "παραρτηματα" και για συγκεκριμενες ομαδες. Εχεις γνωμη ή οχι;

Ναι ο ΟΦΗ πέφτει εθνική και ο Εργοτέλης πέφτει λεωφόρο. Άντε να κάνεις συζήτηση με τον κάθε άμπαλο που χαλκεύει την ιστορία εδώ μέσα.

Παιδιά όχι και παράρτημα τα Γιαννενα. Τα σφάξανε μέχρι αηδίας και φέτος.
Επειδή έχω μια σχέση με την ομάδα και γνωρίζω 5 πράγματα, παράρτημα δεν είναι σε καμία περίπτωση, ούτε του ενός ούτε του άλλου.

Κι ο ΟΦΗ φετος πεφτει εθνικη αυτο δεν αναιρει το τι γινοταν τα προηγουμενα χρονια ή τον Μαχλα που μαρτυρησε διχως ξυλο τις προαλλες.

Το οτι οι δορυφοροι εχουν συγκεκριμενη διαρκεια ζωης και μολις αυτη τελειωσει καταληγουν συντριμια για να παρουν τη θεση τους οι επομενοι με καλυτερες προδιαγραφες κλπ ειναι γνωστο απο την εκτοξευση του πρωτου δορυφορου.

Τι δεν απανταω ρε μπζηλε; Εκτος του οτι εχω ηδη απαντησει σε προηγουμενο ποστ για το θεμα ΟΦΗ, (νομιζω στην πισω σελιδα ειναι) σιγα το ζορικο ερωτημα στο οποιο δεν μπορω να απαντησω. Αλλος ηρθε κι ειπε για αποδειξεις που υπαρχουν και σκαω απο την περιεργεια να μαθω ποιες ειναι.

btw εσενα δε βλεπω να απαντας. Δεν μιλησα για "επιροη σε πολλες ομαδες" ετσι γενικα. Επιροη εχει κι ο Τσουκαλας σε ορισμενους εδω μεσα, δεν μου λεει κατι η "επιροη".

Μιλησα για "παραρτηματα" και για συγκεκριμενες ομαδες. Εχεις γνωμη ή οχι;

Τι εννοεις παραρτηματα ακριβως?  Η καθε ομαδα κοιταζει το συμφερον της, σημερα ειμαστε συμμαχοι αυριο τα σπαμε.Καποτε ο αλαφουζ και ο μαρινακης ειχαν μαζι το σκαι και  ο πατερας και ο μαρινακης ηταν κολλητοι.

DosCanones ο harisv σου έδωσε απάντηση γράφοντας πως ο γάβρος εχει επιρροή σε πολλές ομάδες. Εσύ θα μας πεις τη γνώμη σου για τη παλαιά σχέση ΟΦΗ Παναθηναικου που ρωτήθηκες; Δεν είδα απάντηση και σε ρωτάω και εγώ τωρα ονομαστικα. Υπηρξε συνιδιοκτησια και άμεση συνεργασία των 2 σωματείων η οχι;

Αν ναι είσαι υπέρ αυτης της προοπτικης υπο ευρωπαικες προϋποθέσεις;

Τι εννοεις παραρτηματα ακριβως?  Η καθε ομαδα κοιταζει το συμφερον της, σημερα ειμαστε συμμαχοι αυριο τα σπαμε.Καποτε ο αλαφουζ και ο μαρινακης ειχαν μαζι το σκαι και  ο πατερας και ο μαρινακης ηταν κολλητοι.

Εσυ τι εννοεις για το ΠΑΟ-ΟΦΗ;

Ειναι η 3η / 4η φορα που σε ρωταω και παιρνω απαντησεις τυπου "τι εννοεις", και για Αλαφουζους, συμφεροντα και συμμαχους. Νομιζω οτι εχω καλυφθει.

Το θαρρος της γνωμης σου δεν ειναι ντροπη. Λες ενα ναι και προχωραει η συζητηση.

DosCanones ο harisv σου έδωσε απάντηση γράφοντας πως ο γάβρος εχει επιρροή σε πολλές ομάδες. Εσύ θα μας πεις τη γνώμη σου για τη παλαιά σχέση ΟΦΗ Παναθηναικου που ρωτήθηκες; Δεν είδα απάντηση και σε ρωτάω και εγώ τωρα ονομαστικα. Υπηρξε συνιδιοκτησια και άμεση συνεργασία των 2 σωματείων η οχι;

Αν ναι είσαι υπέρ αυτης της προοπτικης υπο ευρωπαικες προϋποθέσεις;

Ο harisv δε χρειαζεται δικηγορους.

Αυτο που ρωτας το εχω απαντησει λιγα ποστ πισω, επαρκεστατα. Χαριν οικονομιας λοιπον δεν επαναλαμβανομαι και ζητω το ιδιο κι απο εσας: Απαντηστε για τις ομαδες που ανεφερα και τις σχεσεις τους με τον ΟΣΦΠ, τι γνωμη εχετε. Αν δεν μπορειτε να παρετε θεση, πειτε το, το δεχομαι κι αυτο ως απαντηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...