Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελαφρώς την Λάρισα ενώ είμαι από την Λάρισα; lol και καρα lol.Το τι ομάδα είμαι στο γράφω παραπάνω αλλά όλοι στην Θεσσαλία επειδή οι ομάδες οι τοπικές είναι στα Τάρταρα υποστηρίζουν και κάτι άλλο εκτός και αν νομίζεις ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού περιορίζονται στα στενά γύρω από του Ρέντη.Πάντως όταν είναι η Α.Ε.Λ στην πρώτη εθνική είμαι μόνο Α.Ε.Λ.Στην έλυσα την απορία; :-D

Θάνο χωρίς να έχω οπαδική προτίμηση εδώ και πολλά χρόνια (ίσως επειδή είμαι ρομαντικός συμπαθώ την Λάρισα) αν και δεν είμαι από εκεί

Είσαι ψεύτης και θα σε εκθέτω χωρίς τελειωμό. Άντε φτιάξε νέο account και έλα να τα ξαναπείς όταν θα έχεις μάθει τα ψέματα σου καλύτερα, μου'μαθες και το λολ

Ρε θα τρελαθώ ρεεεεεε

• Like 2
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Βασικά, όχι. Με μπέρδεψες. Μου εξηγείς λίγο τα παρακάτω...;

Δεν καταλαβαίνω, ντρέπεσαι να πεις ότι είσαι γαύρος;

xstreamgamer, on 20 Nov 2014 - 3:40 PM, said:snapback.png

xstreamgamer, on 20 Nov 2014 - 3:40 PM, said:snapback.png

xstreamgamer, on 04 Dec 2014 - 12:19 AM, said:snapback.png

xstreamgamer, on 15 May 2015 - 10:59 PM, said:snapback.png

xstreamgamer, on 22 May 2015 - 11:28 AM, said:snapback.png

Και εγώ δεν χωνεύω τον Π.Α.Ο αλλά σιγά μην κάθομαι να κράζω όλη την ημέρα τον Παναθηναϊκό

Στην ζωή μου δεν ντρέπομαι για τίποτα.Απλά επειδή έπεφτε πολύ τρολάρισμα από γαύρους και βάζελους για ανύπαρκτο θέμα τους τρολάρισα για λίγο η απαγορεύεται και αυτό;Εδώ αυτός που έκανε αρχική παράθεση τα post μου μας τρολάρει για το ποιος είναι εγώ να μην τρολάρω λίγο;

Είσαι ψεύτης και θα σε εκθέτω χωρίς τελειωμό. Άντε φτιάξε νέο account και έλα να τα ξαναπείς όταν θα έχεις μάθει τα ψέματα σου καλύτερα, μου'μαθες και το λολ

Ρε θα τρελαθώ ρεεεεεε

Τώρα μου έκανες την μούρη κρέας και θα φτιάξω καινούριο account.Not.Η εξήγηση λίγο παραπάνω..

Δημοσ.

slimdata αλήθεια ειναι. Αν δεν ισχύει το τάδε ισχύει το δείνα. Σε αυτές τις περιπτώσεις έχουμε άσπρο και μαυρο. Γκρι δε μπορεί να υπάρξει. Αν είναι νομιμη η περιπτωση ΟΦΗ, τότε ειναι και η περίπτωση Ελευθερόπουλου και οποιαδήποτε άλλη θα έχει αυτή τη μορφή  άρα προχωράμε παρακάτω. Ο καθένας κρίνει και κάνει τις επιλογές του. Αν εσας σας αρεσει να ανοίγετε μέτωπα και να συζητάτε για το ποιος ειναι περισσότερο παράνομος ποιος ειναι πιο βρωμικος και γενικά να ανακυκλώνεστε στα ιδια και στα ίδια μαγκιά σας. Εγω προσπαθω να φέρω μια ισοροπία στη κατάσταση και να το προχωρήσουμε, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που επικρατεί.

Εκτός αν νομίζεις οτι με το να τσακωνεστε εδω μέσα θα βρείτε ποτέ άκρη.

Μου βγάζει κάτι σε μαζοχισμό αυτό :-)

Όχι αδερφέ δεν είναι. Και ποτέ δεν θα είναι. Ήταν ή άσπρο ή μαύρο τον μεσαίωνα. Εγώ περπατάω σε δυο πόδια όχι σε τέσσερα.

Αν θέλεις μπορώ να σε βοηθήσω. 100% λάθος η σχέση των βαρδινογιάννηδων με τον όφη.

Και κακή για εμένα. Έδιναν δικαιώματα χωρίς λόγο.

Αν εξετάζουμε λοιπόν μόνο την επιφάνεια της υπόθεσης, είναι το ίδιο ναι.

Αν εξετάσουμε την ουσία της υπόθεσης, μέρα με τη νύχτα.

Ο όφη δεν άνοιξε τα πόδια στον παναθηναικό. Όσο νικάγαμε εμείς, νίκαγαν κι οι γαύροι.

Και γενικά τα χρόνια της παντοκρατορίας του βαρδινογιάννη, δεν γίνονταν πράγματα που ζούμε εδώ και δυο δεκαετίες.

Εδώ μιλάμε για απόλυτη μονοπώληση των πάντων σε όλα τα επίπεδα, απόλυτη διαφθορά.

Τέλος πέραν του χιλιοιειπωμένου με το ποιοι πήραν πρωταθλήματα τότε και τώρα, το οποίο αν και χαλάει τους γαύρους είναι μια πραγματικότητα, θα σου πω το εξής απλό.

Στα παπάρια του του βαρδινογιάννη ο παναθηναικός. Ο βαρδινογιάννης το μόνο που ήθελε είναι να τον βλέπουν όλοι ως τιτάνα.

Αυτόν οχι τον παναθηναικό. Πήγαινε στα μπουζούκια και τραγούδαγε περαία μου με το σαρωνικό σου. Αυτό ήταν οπ βαρδινογιάννης.

Όποιος δεν καταλαβαίνει, δεν μπορώ να του κάνω 1+1=2, κάποια στιγμή μόνος του θα το βρει

Στην ζωή μου δεν ντρέπομαι για τίποτα.Απλά επειδή έπεφτε πολύ τρολάρισμα από γαύρους και βάζελους για ανύπαρκτο θέμα τους τρολάρισα για λίγο η απαγορεύεται και αυτό;Εδώ αυτός που έκανε αρχική παράθεση τα post μου μας τρολάρει για το ποιος είναι εγώ να μην τρολάρω λίγο;

Τώρα μου έκανες την μούρη κρέας και θα φτιάξω καινούριο account.Not.Η εξήγηση λίγο παραπάνω..

Τελικά δεν είσαι γαύρος;

Ή είσαι γαύρος;

Και δεν κατάλαβα, δεν είσαι από την λάρισα;

Ή είσαι από την λάρισα;

Ρωτάω ρε αδερφέ να ξέρω, άλλα μας λες τη μια άλλα μας λες την άλλη

Συνέχισε πάντως, πλάκα έχει

Δημοσ.

Φήμες λένε ότι και ο Μαρινάκης τραγουδάει Παναθηναϊκέ Παναθηναϊκέ πρωταθλητή στα σπορ εσύ παντοτινέ όταν πλένει στο μπάνιο τον τεράστιο κ@λο του....

Δημοσ.

Όχι αδερφέ δεν είναι. Και ποτέ δεν θα είναι. Ήταν ή άσπρο ή μαύρο τον μεσαίωνα. Εγώ περπατάω σε δυο πόδια όχι σε τέσσερα.

Αν θέλεις μπορώ να σε βοηθήσω. 100% λάθος η σχέση των βαρδινογιάννηδων με τον όφη.

Και κακή για εμένα. Έδιναν δικαιώματα χωρίς λόγο.

Αν εξετάζουμε λοιπόν μόνο την επιφάνεια της υπόθεσης, είναι το ίδιο ναι.

Αν εξετάσουμε την ουσία της υπόθεσης, μέρα με τη νύχτα.

Ο όφη δεν άνοιξε τα πόδια στον παναθηναικό. Όσο νικάγαμε εμείς, νίκαγαν κι οι γαύροι.

Και γενικά τα χρόνια της παντοκρατορίας του βαρδινογιάννη, δεν γίνονταν πράγματα που ζούμε εδώ και δυο δεκαετίες.

Εδώ μιλάμε για απόλυτη μονοπώληση των πάντων σε όλα τα επίπεδα, απόλυτη διαφθορά.

Τέλος πέραν του χιλιοιειπωμένου με το ποιοι πήραν πρωταθλήματα τότε και τώρα, το οποίο αν και χαλάει τους γαύρους είναι μια πραγματικότητα, θα σου πω το εξής απλό.

Στα παπάρια του του βαρδινογιάννη ο παναθηναικός. Ο βαρδινογιάννης το μόνο που ήθελε είναι να τον βλέπουν όλοι ως τιτάνα.

Αυτόν οχι τον παναθηναικό. Πήγαινε στα μπουζούκια και τραγούδαγε περαία μου με το σαρωνικό σου. Αυτό ήταν οπ βαρδινογιάννης.

Όποιος δεν καταλαβαίνει, δεν μπορώ να του κάνω 1+1=2, κάποια στιγμή μόνος του θα το βρει

Τελικά δεν είσαι γαύρος;

Ή είσαι γαύρος;

Και δεν κατάλαβα, δεν είσαι από την λάρισα;

Ή είσαι από την λάρισα;

Ρωτάω ρε αδερφέ να ξέρω, άλλα μας λες τη μια άλλα μας λες την άλλη

Συνέχισε πάντως, πλάκα έχει

Χαίρομαι που διασκεδάζεις.Το ίδιο κάνω και εγώ βλέποντας την αδυναμία που έχεις στις επεξηγηματικές απαντήσεις.Τώρα βέβαια να σου πω την αλήθεια δεν σου χρωστάω και καμιά εξήγηση για το τι έχω γράψει κατά καιρούς αλλά αφού έχω άπλετο χρόνο ας πάει και το παλιάμπελο.(Ρητό που χρησιμοποιούμε συχνά στην Λαρσα) :-D 

Δημοσ.

Mέχρι τη β παράγραφο του ποστ σου διαβασα χαλαρά χωρις να με νοιάζει αν διαφωνώ. Απ τη τρίτη και ειδικά στις 3 πρωτες σειρές έχεις μεγάλα λάθη, τα οποία δεν ειναι δική μου δουλειά να στα θέσω. Θα το κάνουν οι Ολυμπιακοί από μόνοι τους. Δε μπορεις να γράφεις όμως οτι δε σου άνοιξε πόδια ο ΟΦΗ επειδή σου στέρησε ένα πρωτάθλημα κάποτε που και η κουτση Μαρία ξέρει ποιος κέρδισε οικονομικά τότε) ούτε πως δεν υπήρξε απόλυτη διαφθορά, ουτε καν πως νικουσαν οι γαβροι όσο η ομάδα σου. Οι γάβροι ζούσα τα περιφημα πέτρινα χρόνια τοτε και μας τα πρίζουν μια ζωή για εκεινη τη δεκαετία.  Δεν μπορεις καν να κάνεις συγκριση της εποχής που δεν υπήρχε το χρημα του Champions League αλλά μόνο του παράνομου στοιχηματισμού.

Για τον χαρακτήρα του Βαρδινογιάννη είναι προσωπικές σου απόψεις και δε θα κάνω κάποια ένσταση. Εγώ δε τον γνωρισα τον άνθρωπο για να ξέρω αν ηθελε να τον βλέπουν οι άλλοι σαν τιτάτα. Αυτό που ξέρω είναι οτι για 6-7 χρόνια έκανε ότι ήθελε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο μέχρι που ήρθε άλλος και πήρε τη θέση του την εποχή που άρχισε να πέφτει ζεστο χρήμα απ΄την Ευρώπη.

Φιλικά όλα.

Δημοσ.

Πριν μου είπες για τον πανιώνιο ότι αν ήταν β θα ήταν οκ...

Τώρα απ'ότι καταλαβαίνω, ενστερνίζεσαι την άποψη ότι ο βαρδινογιάννης άφηνε κάνα πρωτάθλημα γιατί δεν ηταν τα λεφτά του τσουλου.

Σωστά;

Δηλαδή αν ήταν, δεν θα άφηνε;

Ε ρε αδερφέ, με αν και αν και αν δεν γίνεται δουλειά. Σου ξαναλέω, βάλτα κάτω και μέτρα. Και μετά πες μου.

Σε ότι αφορά τα πέτρινα που μου λες, εγώ βλέπω 4 ο παναθηναικός, 4 η αεκ, 1 η λάρισα. Και νομίζω 1-2 χρόνια πριν το είχε πάρει κι ο παοκ.

Καλά, ο παπάρας ο βαρδινογιάννης έστηνε και για τους άλλους; Fuck logic ε...

Δημοσ.

Η Α.Ε.Λ. δεν είχε στήσει το παιχνίδι στο Καραϊσκάκης την τελευταία αγωνστική και το πήρε ο Ο.Σ.Φ.Π.;

Ο Ο.Σ.Φ.Π. θα πέσει.-

Δημοσ.

Ρε τι προσπαθείς να εξηγήσεις εδώ βλέπουν τα 6 πρωταθλήματα που πήραμε με καπετάνιο πέτσινα και για τα 18 δικά τους στα 20 χρόνια δεν βλέπουν τίποτα.

Δεν βλέπουν διαιτησίες με δόλο παρά μόνο ανθρώπινα λάθη.

Δημοσ.

Μόλις δείτε τα αίσχη που κάνετε στο μπάσκετ, τότε όλα τα άλλα θα σας φανούν πλημμελήματα φίλοι βάζελοι που ονειρεύεστε και υποβιβασμούς.

Δημοσ.

Πριν μου είπες για τον πανιώνιο ότι αν ήταν β θα ήταν οκ...

Τώρα απ'ότι καταλαβαίνω, ενστερνίζεσαι την άποψη ότι ο βαρδινογιάννης άφηνε κάνα πρωτάθλημα γιατί δεν ηταν τα λεφτά του τσουλου.

Σωστά;

Δηλαδή αν ήταν, δεν θα άφηνε;

Ε ρε αδερφέ, με αν και αν και αν δεν γίνεται δουλειά. Σου ξαναλέω, βάλτα κάτω και μέτρα. Και μετά πες μου.

Σε ότι αφορά τα πέτρινα που μου λες, εγώ βλέπω 4 ο παναθηναικός, 4 η αεκ, 1 η λάρισα. Και νομίζω 1-2 χρόνια πριν το είχε πάρει κι ο παοκ.

Καλά, ο παπάρας ο βαρδινογιάννης έστηνε και για τους άλλους; Fuck logic ε...

Tι σχέση έχει το ένα "αν" με το άλλο. Στο ένα μιλάμε για μια προσωπική άποψη (τη δική μου) και το οτι δε θα θεωρουσα λάθος μια τέτοια κινηση και στο άλλο για το τι θα εκανε ο Βαρδινογιάννης αν υπήρχαν τα λεφτά της Ευρώπης.

Δεν υπήρχαν αυτά τα χρήματα, δεν υπήρχε αυτή η σκέψη. Ο Βαρδινογιάννης λειτουργούσε σε εντελως διαφορετικό πλαίσιο από τον Κοκκαλη και τον Μαρινάκη. Με άλλα δεδομένα. Πριν το Tsampions League υπήρχε μονο μια βρύση που να δίνει χρήμα στην Ελλάδα. Τώρα υπάρχουν πολύ περισσότερες με βασική την Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.

Είναι διάσημες οι περιπτώσεις που δε του βγήκε αυτό που ήθελε και πήγε ο ίδιος βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Πόσες φορές πήγε σε αποδυτήρια διαιτητών και έβριζε θεούς και δαίμονες. Δεν αναφέρομαι καθόλου στα περίστροφα και άλλου είδους απειλές. Ακόμα συζητάμε εν έτη 2015 για το αν ο συγκεκριμένος είχε τον έλεγχο του Ελληνικού ποδοσφαίρου εκείνη την εποχή; Υπάρχουν ακόμα αμφιβολίες; Τι άλλο έπρεπε να κάνει δηλαδή;

Μου βάζεις ως επιχείρημα το ότι πήραν και άλλοι πρωτάθλημα εκείνη τη περίοδο. Κάνεις το λάθος να συγκρίνεις τη παρούσα κατάσταση με μια εντελώς διαφορετική του παρελθόντος που σημασία δεν είχαν οι τίτλοι διότι δεν απέφεραν τιποτα αλλά τα αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν μπορώ να το γράψω με καλύτερο τρόπο.

Σαν οπαδό η τότε κατάσταση μου αρέσει περισσότερο. Πήρα πρωτάθλημα. Σαν πολίτη μου φέρνει αηδία όπως και τώρα. Κάποιοι έβγαλαν τα άντερά τους με μαυρα.

Δημοσ.

Πρώτον, ποιος είπε ότι δεν ήταν ο βαρδινογιάννης που είχε τότε τη δύναμη; Πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα;

Φυσικά και την είχε.

Δεύτερον, η σύγκριση ξεκίνησε από εσένα. Όχι από εμένα. Και έχεις ακολουθήσει μια δημιουργική λογική για να υποστηρίξεις αυτό που λές η οποία είναι και κομματάκι αυτοσυγκρουόμενη.

Μη μιλάτε για τότε γιατί κάνατε τα ίδια και έτσι νομιμοποιούνται τα σημερινά

Δεν κάναμε τα ίδια, ορίστε τα αποτελέσματα, καμία σχέση

Αν όμως είχε λεφτά το τσουλού θα τα κάνατε

Δεν τα κάναμε όμως, και για τα λεφτα του τσουλού είναι δική σου υπόθεση, οι τίτλοι λένε άλλα

Μην συγκρίνεις, άλλη εποχή

Δεν γίνονται και τα δυο αδερφέ.

Και όσο για τα δυο αν, τι συζητάμε. Είναι ΑΝ

Μου μιλάς για πράγματα που έχουν ήδη γίνει και μου τα παρουσιάζεις με έναν διαφορετικό τρόπο για να πεις τι; Γίνανε, έχουμε την πραγματικότητα, δεν χωράνε αν

Άκουσε με, ο γιώργος ο βαρδινογιάννης ήταν ντροπή για το τότε παρόν του παναθηναικού και σήμερα είναι ντροπή για την ιστορία του παναθηναικού. Επιπλέον η συμπεριφορά του ήταν ντροπιαστική για την κοινωνία μας γιατί απέδειξε από τότε αυτό που ζούμε, αν είσαι πλούσιος δεν σε ακουμπάει κανείς. Νομίζεις πραγματικά ότι εγώ έχω κάτι κοινό με αυτόν τον άνθρωπο;

Και αυτά πριν από οποιονδήποτε θα τα πω εγώ. Και οι περισσότεροι παναθηναικοί μαζί πιστεύω.

Αν νομίζεις όμως ότι θα εξισώσω τα χρόνια του βαρδινογιάννη που σαν κάφρος νταής φοβέριζε όποιον έβλεπε μπροστά του με τα χρόνια της ύδρας με τα χίλια κεφάλια που ζούμε, κάπου γελιέσαι.

Δημοσ.

Να λάβεις υπόψην σου ότι εσύ είσαι ένας τυφλωμένος οπαδός Slim.  Υπάρχουν και οι αντικειμενικές απόψεις "ουδέτερων" φιλάθλων

Της Λαρισας και του Παοκ για παράδειγμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...