Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου έχω απαντήσει και παραπάνω για αυτό που λες τώρα.

Να το ξαναπω; Δεν το ξαναλέω. Είναι τόσο κρυστάλλινη η περίπτωση που δεν θα μπω ούτε για αστείο στη διαδικασία να συζητήσω κάποια αμφιβολία. Κάνοντας το απλά θα τη νομιμοποιήσω και δεν το κάνω αυτό.

Βέβαια δε σου απαγορεύω τη γνώμη ε, ελεύθερα

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ποια περίπτωση είναι κρυστάλλινη? Η χρηματοδότηση του ΟΦΗ από τους Βαρδινογιάννηδες?

Ή ακόμα καλύτερα το γεγονός ότι ο προπονητής του Κολοσσού επιβραβεύτηκε για το στήσιμο αγώνα με την πρόσληψή του από την ΚΑΕ ΠΑΟ?

Αυτός που ανέβηκε στο ΟΑΚΑ χωρίς τους αμερικάνους του ντε. Γελάνε και τα σπυριά της μπάλας μπάσκετ, ούτε τα προσχήματα πλέον.

Μπόχα  :eek:

Δημοσ.

Σου έχω απαντήσει και παραπάνω για αυτό που λες τώρα.

Να το ξαναπω; Δεν το ξαναλέω. Είναι τόσο κρυστάλλινη η περίπτωση που δεν θα μπω ούτε για αστείο στη διαδικασία να συζητήσω κάποια αμφιβολία. Κάνοντας το απλά θα τη νομιμοποιήσω και δεν το κάνω αυτό.

Βέβαια δε σου απαγορεύω τη γνώμη ε, ελεύθερα

Το ότι πλήρωσε προπονητή άλλης ομάδας δεν συντρέχει λόγος για υποβιβασμό.Δεύτερον στα χρόνια του Καπετάνιου είχαμε άλλα ωραία, με τις ελληνοποιήσεις λέγε με Χουάν-Ραμόν-Ρότσα-Μπουμπλής και δωρεάν δεξαμενή παικτών από το αδερφό σωματείο τον Ο.Φ.Η.Εκεί να δεις αθέμιτος ανταγωνισμός που έπεφτε.Επίσης με κεντρική πολιτική απόφαση απαγορευόταν στον Ολυμπιακό να πάρει πρωτάθλημα δέκα χρόνια μετά το σκάνδαλο Κοσκωτά παρότι τρεις χρονιές μετά η ομάδα κένταγε με παικταράδες  τύπου Ντέταρι Προτάσωφ Λιτόφτσενγκο Σαβίτσεφ και άλλους.Δεν είδα καμία ευαισθησία τότε, αν και μία χρονιά που πήγε να το πάρει έσβησαν τα φώτα στην Νέα Φιλαδέλφεια και απ' έξω η καντίνα είχε ρεύμα και έψηνε σουβλάκια.Αυτό πάει στο τι κάνει επιτέλους η πολιτεία  σήμεραμε τον Ολυμπιακό.ότι έκανε με τους άλλους ισχυρούς και τότε.Σφυράει αδιάφορα. Τεσπα καθένας έχει τις απόψεις του δεν θα αλλάξουμε μυαλά ούτε εγώ σε σε σένα ούτε εσύ σε μένα.Το θέμα είναι να γίνει από κάπου αρχή για διαφάνεια και ισονομία αλλά με στοιχειά ατράνταχτα όχι με κυνήγι μαγισσών.Όνειρο θερινής νυκτός βέβαια αλλά να 'χαμε  να λέγαμε...

Δημοσ.

Είναι η γνωστή τακτική, για το μούφα πέναλτι θα τους λέω για το ανάποδο πλάγιο.

Κατά βάθος, φταίω κι εγώ. Όταν ξέρεις με ποιον μιλάς, πρέπει να ξέρεις και τι θα ακούσεις

• Like 2
Δημοσ.

FYI με εμφαση στις ημερομηνιες:

Γιατί κάνεις τόσο κόπο αφού δεν είσαι Π.Α.Ο;Αλλά ξέχασα όσο δεν είσαι το Μύδι άλλο τόσο δεν είσαι και Π.Α.ΟΚαι γισα να το τελειώνουμε στο απάντησα και την άλλη φορά.Το ότι η μεγάλη μου αγάπη είναι η Α.Ε.Λ και σε περίπτωση που επανέλθει στην superleague θα είμαι μόνο Α.Ε.Λ αυτό δεν με εμποδίζει να υποστηρίζω τον Ολυμπιακό τώρα που η μεγάλη μου αγάπη είναι στην Β.Αλλά κράζεις εμένα για ατόπημα όταν δεν έχεις τα παντελόνια να παραδεχτείς ότι είσαι το permabanned μέλος που όλοι έχουμε καταλάβει.Όταν θα φορέσεις παντελόνια ξανά,ΤΌΤΕ θα έχουν αξία και τα quote σου.Ξυδάκι και περαστικά perma

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει να στην πω για κάτι άλλο ως αντίδραση. Δεν είμαι ούτε Παναθηναικός ούτε Ολυμπιακός. Με ενδιαφέρει η στοχοθετημένη συζήτηση. Θέσατε ένα θέμα που αφορά πληρωμή προπονητή άλλης ομάδας από τον προυπολογισμό μιας άλλης. Υπάρχει νόμιμο ιστορικό που οι μεγαλομέτοχοι μιας ομάδας χρηματοδοτούν παράλληλα και μια άλλη που κάνει εννίοτε και πρωταθλητισμό.

Αν η μια περίπτωση ειναι καθαρή, είναι και η δεύτερη.

Αν δεν είναι τότε αποδέχεται ο μέσος φίλαθλος του Παναθηναικού οτι οι μεγαλομέτοχοί του λειτούργησαν βρωμικα.

Μπορούμε όμως να αποφύγουμε αυτές τις συζητήσεις που οδηγούν σε κόντρα και να δούμε αν αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπερ του ποδοσφαίρου. Το παράδειγμα του ΟΦΗ δεν λειτουργησε αρνητικά ούτε για τον Παναθηναικό ούτε για τον ΟΦΗ όπως το βλέπω εγώ. Η περίπτωση Ελευθερόπουλου όμως αποδείχθηκε ότι δεν είχε θετικά αποτέλεσματα για κανέναν. Το ίδιο ισχύει και με αρκετούς δανεικούς του Ολυμπιακού σε συγκεκριμένες ομάδες που έχει συνεργασία.

Δημοσ.

Το ότι πλήρωσε προπονητή άλλης ομάδας δεν συντρέχει λόγος για υποβιβασμό.Δεύτερον στα χρόνια του Καπετάνιου είχαμε άλλα ωραία, με τις ελληνοποιήσεις λέγε με Χουάν-Ραμόν-Ρότσα-Μπουμπλής και δωρεάν δεξαμενή παικτών από το αδερφό σωματείο τον Ο.Φ.Η.Εκεί να δεις αθέμιτος ανταγωνισμός που έπεφτε.Επίσης με κεντρική πολιτική απόφαση απαγορευόταν στον Ολυμπιακό να πάρει πρωτάθλημα δέκα χρόνια μετά το σκάνδαλο Κοσκωτά παρότι τρεις χρονιές μετά η ομάδα κένταγε με παικταράδες  τύπου Ντέταρι Προτάσωφ Λιτόφτσενγκο Σαβίτσεφ και άλλους.Δεν είδα καμία ευαισθησία τότε, αν και μία χρονιά που πήγε να το πάρει έσβησαν τα φώτα στην Νέα Φιλαδέλφεια και απ' έξω η καντίνα είχε ρεύμα και έψηνε σουβλάκια.Αυτό πάει στο τι κάνει επιτέλους η πολιτεία  σήμεραμε τον Ολυμπιακό.ότι έκανε με τους άλλους ισχυρούς και τότε.Σφυράει αδιάφορα. Τεσπα καθένας έχει τις απόψεις του δεν θα αλλάξουμε μυαλά ούτε εγώ σε σε σένα ούτε εσύ σε μένα.Το θέμα είναι να γίνει από κάπου αρχή για διαφάνεια και ισονομία αλλά με στοιχειά ατράνταχτα όχι με κυνήγι μαγισσών.Όνειρο θερινής νυκτός βέβαια αλλά να 'χαμε  να λέγαμε...

1. Δεν απευθύνθηκα σε εσένα αλλά στον ποντεζ.

2, Τι πάει να πει δεν είδα ευαισθησία τότε; Ψάξε λίγο να βρεις τα μηνύματά μου από τότε να μου την πεις. Την παλεύεις ρε ψηλέ;

3. Για τη νέα φιλαδέλφεια μη μιλάς. Δε σε παίρνει. πήγες και άνοιξες τα πόδια με χαρά για να μην πάρει πρωτάθλημα ο παναθηναικός. Αυτή είναι η αξία και η ηθική σου.

4. Αυτά όλα που μου λες για τον οφη, παπάρια μάντολες! Μας έχετε και για τον απόλλωνα στο παρελθόν. Και σου απαντάω.

-Λεβαδειακός

-Ξάνθη

-Πανηλειακός

-Βέροια

-Κέρκυρα

-Γαύρος βόλου

-Εργοτέλης

-Ιωνικός

-Παναχαική

-Πανιώνιος

-Αιγάλεω

-Παναχαική

πφφφ και πόσες ακόμα δεν θυμάμαι. Σοβαρέψου

5. Καλό θα ήταν σε παρακαλώ να μην μου απευθύνεις τον λόγο. Όπως απέδειξε ο άλλος παραπάνω με τα μηνύματά σου, είσαι ένας ψεύτης και δεν θέλω να συζητάω μαζί σου. Έκανες και τον αντικειμενικό και αδιάφορο..

Δημοσ.

Είναι η γνωστή τακτική, για το μούφα πέναλτι θα τους λέω για το ανάποδο πλάγιο.

Κατά βάθος, φταίω κι εγώ. Όταν ξέρεις με ποιον μιλάς, πρέπει να ξέρεις και τι θα ακούσεις

Πάντως για την ουσία των παραπάνω που γράφω κουβέντα ε;Μόνο ο Ολυμπιακός φταίει.Ο Ολυμπιακός έφταιγε για τα φώτα ο Ολυμπιακός έφταιγε για τις ελληνοποιήσεις όπως και ο Ολυμπιακός έφταιγε για τις τσάμπα μεταγραφές από το αδερφό σωματείο, όπως έφταιγε ότι στερήθηκε δέκα χρόνια με το έτσι θέλω την διεκδίκηση του τίτλου επειδή το αφεντικό του συμμετείχε σε οικονομικό και όχι αθλητικό σκάνδαλο.Μνημόνια εις την νιοστή.....

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρει να στην πω για κάτι άλλο ως αντίδραση. Δεν είμαι ούτε Παναθηναικός ούτε Ολυμπιακός. Με ενδιαφέρει η στοχοθετημένη συζήτηση. Θέσατε ένα θέμα που αφορά πληρωμή προπονητή άλλης ομάδας από τον προυπολογισμό μιας άλλης. Υπάρχει νόμιμο ιστορικό που οι μεγαλομέτοχοι μιας ομάδας χρηματοδοτούν παράλληλα και μια άλλη που κάνει εννίοτε και πρωταθλητισμό.

Αν η μια περίπτωση ειναι καθαρή, είναι και η δεύτερη.

Αν δεν είναι τότε αποδέχεται ο μέσος φίλαθλος του Παναθηναικού οτι οι μεγαλομέτοχοί του λειτούργησαν βρωμικα.

Μπορούμε όμως να αποφύγουμε αυτές τις συζητήσεις που οδηγούν σε κόντρα και να δούμε αν αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπερ του ποδοσφαίρου. Το παράδειγμα του ΟΦΗ δεν λειτουργησε αρνητικά ούτε για τον Παναθηναικό ούτε για τον ΟΦΗ όπως το βλέπω εγώ. Η περίπτωση Ελευθερόπουλου όμως αποδείχθηκε ότι δεν είχε θετικά αποτέλεσματα για κανέναν. Το ίδιο ισχύει και με αρκετούς δανεικούς του Ολυμπιακού σε συγκεκριμένες ομάδες που έχει συνεργασία.

Το τι θα παραδεχτώ και τι όχι άστο σε εμένα. Αυτές οι λογικές είναι για το πρωί στον παπαδάκη με τον γιακουμάτο και τον λοβέρδο.

Αν θέλεις αυτό, θα παραδεχτείς κι αυτό. Γιατί το λέω εγώ.

Από εκεί και πέρα, πήγαινε κάτω πειραιά και πες στα παιδιά ότι δεν έτρεχε τίποτα, δεν χρειαζόταν να το κάνουν κρυφά για να μην μάθει κανένας τίποτα. Γιατί αυτοί μάλλον νόμιζαν ότι παρανομούσαν.. Ενημέρωσε τους

Πάντως για την ουσία των παραπάνω που γράφω κουβέντα ε;Μόνο ο Ολυμπιακός φταίει.Ο Ολυμπιακός έφταιγε για τα φώτα ο Ολυμπιακός έφταιγε για τις ελληνοποιήσεις όπως και ο Ολυμπιακός έφταιγε για τις τσάμπα μεταγραφές από το αδερφό σωματείο, όπως έφταιγε ότι στερήθηκε δέκα χρόνια με το έτσι θέλω την διεκδίκηση του τίτλου επειδή το αφεντικό του συμμετείχε σε οικονομικό και όχι αθλητικό σκάνδαλο.Μνημόνια εις την νιοστή.....

Και σε αυτό το μήνυμα δεν απαντάω σε εσένα, πραγματικά δεν την παλεύεις καθόλου

Όσο για αυτή τη καραμέλα που έχετε μάθει όλα τα εξυπνοπούλια με τα μνημόνια, κόφτε την κάποια στιγμή, έχει αρχίσει ο κόσμος να γελάει

Δημοσ.

Ρε άστα αυτά τώρα και πες μας για τον Λυκογιάννη. 

Ο Λυκογιάννης είναι χειρότερο σκάνδαλο από τον Ελευθερόπουλο

Δημοσ.

1. Δεν απευθύνθηκα σε εσένα αλλά στον ποντεζ.

2, Τι πάει να πει δεν είδα ευαισθησία τότε; Ψάξε λίγο να βρεις τα μηνύματά μου από τότε να μου την πεις. Την παλεύεις ρε ψηλέ;

3. Για τη νέα φιλαδέλφεια μη μιλάς. Δε σε παίρνει. πήγες και άνοιξες τα πόδια με χαρά για να μην πάρει πρωτάθλημα ο παναθηναικός. Αυτή είναι η αξία και η ηθική σου.

4. Αυτά όλα που μου λες για τον οφη, παπάρια μάντολες! Μας έχετε και για τον απόλλωνα στο παρελθόν. Και σου απαντάω.

-Λεβαδειακός

-Ξάνθη

-Πανηλειακός

-Βέροια

-Κέρκυρα

-Γαύρος βόλου

-Εργοτέλης

-Ιωνικός

-Παναχαική

-Πανιώνιος

-Αιγάλεω

-Παναχαική

πφφφ και πόσες ακόμα δεν θυμάμαι. Σοβαρέψου

5. Καλό θα ήταν σε παρακαλώ να μην μου απευθύνεις τον λόγο. Όπως απέδειξε ο άλλος παραπάνω με τα μηνύματά σου, είσαι ένας ψεύτης και δεν θέλω να συζητάω μαζί σου. Έκανες και τον αντικειμενικό και αδιάφορο..

Edit:Σωματέια παραρτήματα του Π.Α.Ο στα χρόνια του Καπετάνιου

Διαγόρας Ρόδου

Δόξα Δράμας 

Κόρινθος

Αθηναϊκός

Παναχαΐκή

Και πέρασαν και τριάντα χρόνια κοντά που να τα θυμάμαι όλα ας γράψουν και άλλοι.Edit:Αν θέλεις να μην σου απευθύνουν τον λόγο φτιάξε δικό σου site και κάτσε μόνος σου εκεί.Αλλιώς μπορείς απλά να επιλέξεις να μην απαντάς η ignore list ok; :rolleyes:

Δημοσ.

Παναχαική; Facepalm ε;

Αλήθεια εσύ τι ομάδα είσαι;

Γιατί έλεγες ψέματα ότι υποστηρίζεις μόνο και ελαφρώς τη λάρισα;

Έλα, έχω όρεξη τώρα, μετά από χρόνια, έλα να συζητήσουμε

Δημοσ.

Παναχαική; Facepalm ε;

Αλήθεια εσύ τι ομάδα είσαι;

Γιατί έλεγες ψέματα ότι υποστηρίζεις μόνο και ελαφρώς τη λάρισα;

Έλα, έχω όρεξη τώρα, μετά από χρόνια, έλα να συζητήσουμε

Ελαφρώς την Λάρισα ενώ είμαι από την Λάρισα; lol και καρα lol.Το τι ομάδα είμαι στο γράφω παραπάνω αλλά όλοι στην Θεσσαλία επειδή οι ομάδες οι τοπικές είναι στα Τάρταρα υποστηρίζουν και κάτι άλλο εκτός και αν νομίζεις ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού περιορίζονται στα στενά γύρω από του Ρέντη.Πάντως όταν είναι η Α.Ε.Λ στην πρώτη εθνική είμαι μόνο Α.Ε.Λ.Στην έλυσα την απορία; :-D

Δημοσ.

Βασικά, όχι. Με μπέρδεψες. Μου εξηγείς λίγο τα παρακάτω...;

Δεν καταλαβαίνω, ντρέπεσαι να πεις ότι είσαι γαύρος;

xstreamgamer, on 20 Nov 2014 - 3:40 PM, said:snapback.png

Καλά μας έχετε πρήξει Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί για την επταετία και όλο το χαμό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.Ακούστε και κάτι από κάποιους που δεν υποστηρίζουμε κανένας από τους δυο σας.

xstreamgamer, on 20 Nov 2014 - 3:40 PM, said:snapback.png

Θάνο χωρίς να έχω οπαδική προτίμηση εδώ και πολλά χρόνια (ίσως επειδή είμαι ρομαντικός συμπαθώ την Λάρισα) αν και δεν είμαι από εκεί

xstreamgamer, on 04 Dec 2014 - 12:19 AM, said:snapback.png

Από έναν οπαδό της Α.Ε.Λ.Χωρίς να έχω δει το ματς γιατί δεν με ένοιαζε κιόλας θα νόμιζα ότι ο γαύρος πήρε το ματς με πουστιά σύμφωνα με τα όσα διαβάζω εδώ μέσα.Κουλάρετε λίγο και απολαύστε την μοναξιά της κορυφής και το + 5.Δεν χρειάζεται τόση μιζέρια.Δηλαδή αν δεν ακυρωνόταν το γκολ και έληγε 1-3 τι θα άλλαζε;

xstreamgamer, on 15 May 2015 - 10:59 PM, said:snapback.png

Δεν έχουμε κανένα άγχος....Την υπέρβαση μας την έχουμε κάνει.Αντίθετα αυτοί παίζουν μέσα στην έδρα τους είναι το φαβορί αλλά όλοι ξέρουμε τι παθαίνουν τα φαβορί εναντίον μας.Anyway Κυριακή κοντή γιορτή!

xstreamgamer, on 22 May 2015 - 11:28 AM, said:snapback.png

Και εγώ δεν χωνεύω τον Π.Α.Ο αλλά σιγά μην κάθομαι να κράζω όλη την ημέρα τον Παναθηναϊκό

Δημοσ.

slimdata αλήθεια ειναι. Αν δεν ισχύει το τάδε ισχύει το δείνα. Σε αυτές τις περιπτώσεις έχουμε άσπρο και μαυρο. Γκρι δε μπορεί να υπάρξει. Αν είναι νομιμη η περιπτωση ΟΦΗ, τότε ειναι και η περίπτωση Ελευθερόπουλου και οποιαδήποτε άλλη θα έχει αυτή τη μορφή  άρα προχωράμε παρακάτω. Ο καθένας κρίνει και κάνει τις επιλογές του. Αν εσας σας αρεσει να ανοίγετε μέτωπα και να συζητάτε για το ποιος ειναι περισσότερο παράνομος ποιος ειναι πιο βρωμικος και γενικά να ανακυκλώνεστε στα ιδια και στα ίδια μαγκιά σας. Εγω προσπαθω να φέρω μια ισοροπία στη κατάσταση και να το προχωρήσουμε, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που επικρατεί.

Εκτός αν νομίζεις οτι με το να τσακωνεστε εδω μέσα θα βρείτε ποτέ άκρη.

Μου βγάζει κάτι σε μαζοχισμό αυτό :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...