Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Ποια δωροδοκια;

Ελα ντε. Να μου ασκηθει ποινικη διωξη για σηκωφαντικη δυσφημηση του ΑΑΠΟ (Αγιου Αθλητικου Παναθηναικου Ομιλου)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ρε γιαννακόπουλε, ναι! Κάνε μας υπερήφανους μεγάλε αθλητικέ ηγέτη! Ναι!

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/748333/katiggeile-toys-aggelopoyloys-ston-esake-o-panathinaikos

Αυτοί οι αλήτες δημιουργούν κλίμα και προάγουν τη βια με τις δηλώσεις τους!

Βάλτους όλους στις θέσεις τους μεγάλε ηγέτη! Και μην τους κάνεις μόνο καταγγελία, πήγαινε να τους πεις όσα είπες στον σπανούλη και στον τούρκο διαιτητή! Δείξε τους πως είναι ο αξιοπρεπής παράγοντας!

Μεγάλε! Ναι!

• Like 1
Δημοσ.

Φταιω εγω που ρωτησα... Αλλα με εφαγε η περιεργεια τι θα πεταξεις παλι...

Για να σου λυθεί η απορία λοιπόν μιλάει για την υπόθεση των λουλουδιών όπου πιάστηκες επ'αυτοφώρω να λαδώνεις.Αν εγώ πρέπει να πέσω κατηγορία επειδή έτσι γράφεται και ακούγεται χωρίς ακόμα κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να στέκει σε δικαστήριο εσύ που πιάστηκες επ' αυτοφώρω δεν έπρεπε να παίζεις ούτε στην ΕΠΣ Αθηνών.Είδες λοιπόν; Λύνουμε και απορίες..Και μην μου πεις 40 χρόνια πριν και λοιπά γιατί και η κασέτα του Κόκαλη 20 χρόνια πριν είναι..Για τον Μαρινάκη όταν θα προκύψουν στοιχεία που να είναι ακλόνητα στο δικαστήριο τα ξαναλέμε..Και για να σε προλάβω εγώ πιστεύω περισσότερο από ότι εσύ ότι ο Μαρινάκης έχει κάνει αυτά που του καταλογίζουν και πιθανότατα ακόμα περισσότερα.Σημασία όμως δεν έχει τι πιστεύω εγώ και εσύ.Σημασία έχει τι μπορεί να αποδειχτεί στις δικαστικές αίθουσες....

Δημοσ.

Για να σου λυθεί η απορία λοιπόν μιλάει για την υπόθεση των λουλουδιών όπου πιάστηκες επ'αυτοφώρω να λαδώνεις.Αν εγώ πρέπει να πέσω κατηγορία επειδή έτσι γράφεται και ακούγεται χωρίς ακόμα κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να στέκει σε δικαστήριο εσύ που πιάστηκες επ' αυτοφώρω δεν έπρεπε να παίζεις ούτε στην ΕΠΣ Αθηνών.Είδες λοιπόν; Λύνουμε και απορίες..Και μην μου πεις 40 χρόνια πριν και λοιπά γιατί και η κασέτα του Κόκαλη 20 χρόνια πριν είναι..Για τον Μαρινάκη όταν θα προκύψουν στοιχεία που να είναι ακλόνητα στο δικαστήριο τα ξαναλέμε..Και για να σε προλάβω εγώ πιστεύω περισσότερο από ότι εσύ ότι ο Μαρινάκης έχει κάνει αυτά που του καταλογίζουν και πιθανότατα ακόμα περισσότερα.Σημασία όμως δεν έχει τι πιστεύω εγώ και εσύ.Σημασία έχει τι μπορεί να αποδειχτεί στις δικαστικές αίθουσες....

Βασικά σημασία έχει η αλήθεια. Και την αλήθεια την ξέρουμε όλοι.

Εσύ τι εννοείς; Ότι αν δεν αποδειχτεί κάτι στο δικαστήριο δεν θα μιλάμε, θα πανηγυρίζουμε την περήφανη ομάδα κτλ και αν και όταν αποδειχτεί κάτι στο δικαστήριο θα τον λιθοβολήσουμε και θα λέμε δώσε πίσω τα κάλπικα, μας πρόδωσες αλήτη, πως μας το έκανες αυτό, δεν το πιστεύω παναγιά μου;

Έλα ρε αδερφέ...

Εν τω μεταξύ, όλοι καταλαβαίνουμε ότι το μέγεθος των σκανδάλων είναι ασύγκριτα μεγαλύτερο από τα ελάχιστα που βγαίνουν στη φόρα.

Έστω όμως και από αυτά τα λίγα.

Δεν μπορώ να καταλάβω.

Ζητήσατε σε άλλη ομάδα, θεωρητικά ανεξάρτητη και ανταγωνίστρια να προσλάβει τον προπονητή που θέλατε εσείς και του πληρώνατε και το μισό συμβόλαιο!

Πως είναι δυνατόν μετά να προβάλετε έστω και ένα επιχείρημα για την υπεράσπιση αυτής της ομάδας; Δεν το χωράει καμία λογική!

Και δεν χρειάζεται καν να πάω σε άλλα στοιχεία. Είναι τρομερό σκάνδαλο από μόνο του και υπεραρκετό να δούνε φως και οι τυφλοί!

Δημοσ.

Οχι ότι έχει σημασία αλλά δεν έχει ο Ολυμπιακός αντίστοιχες περιπτωσεις δωροδοκίας για τις οποίες δεν τιμωρήθηκε?

Δημοσ.
Ζητήσατε σε άλλη ομάδα, θεωρητικά ανεξάρτητη και ανταγωνίστρια να προσλάβει τον προπονητή που θέλατε εσείς και του πληρώνατε και το μισό συμβόλαιο!

Δε βλέπω κάποιο σκάνδαλο σε αυτό. Κανονικά θα έπρεπε να γίνει δημόσια χωρις μυστικοπάθεια. Εδώ επι χρόνια ιδιοκτήτης του ΟΦΗ ήταν άνθρωπος μέσα απ την οικογένεια που ειχε τον Παναθηναικό. Και ο ΟΦΗ υπήρξε ανταγωνιστικός εκείνη τη περίοδο όχι οπως ο Πανιώνιος που μάχεται κάθε χρόνο για τη σωτηρία του.

Σκάνδαλα υπάρχουν αρκετά. Και αυτό με τη Βέροια έχει αρκετό καπνό άρα κάπου υπάρχει και η φωτιά. Αλλά αυτό με τον Ελευθερόπουλο δεν το θεωρω.

Δημοσ.

Στο παραμυθι αυτο εχω απαντησει αναλυτικα παλιοτερα με στοιχεια και ντοκουμεντα.

Εν ολιγοις για να μην τα ξαναγραφω..

Κανενας δεν πιαστηκε επ'αυτοφωρω.

Οι καταθεσεις των μαρτυρων ηταν φουλ στις αντιφασεις.

Στις κασετες που προσκομισαν δεν ακουγεται και δεν αναφερεται καν τιποτα για παραγοντες του παναθηναικου.

Κανενα απολυτως αποδεικτικο στοιχειο δεν βρεθηκε.

Δεν βρεθηκαν λεφτα ή επιταγες.

Αναφερθηκαν στο δικαστηριο τραμπουκισμοι, ξυλο, απειλες και χρηματικα επαθλα προκειμενου να κατηγορησουν ψευδως τον Παναθηναικο.

Δεν υπηρχαν καν λουλουδια!

Αντιθετα ακομα και στο μακρινο παρελθον (μιας και το γυρνατε στην προιστορια παλι...) σε παιχνιδια του Ολυμπιακου υπηρχαν και λεφτα και στοιχεια και αμεση κατηγορια ομαδων για δωροδοκια του Ολυμπιακου. Στα οποια φυσικα δεν εγινε ΚΑΝΕΝΑ δικαστηριο! Ειναι δυνατον η ομαδα του δημοσιου να κατηγορηθει? Σας βαζω και τις περιπτωσεις αν θελετε...

Αλλα ειπαμε ετσι ειναι.

Οταν ολη σου η ιστορια εισαι μεσα στη βρωμια και στη λασπη  ψαχνεις προιστοριες, κατασκευαζεις, παραπληροφορεις, διαστρεβλωνεις ψαχνεις ενα ψεγαδι για να μπορεσεις να αντιπαραθεσεις κατι απεναντι σε εγκληματα.

Αντε πειτε τωρα και για το κατσαδιασμα του Βαρδινογιαννη στον αστυνομικο και τα πιστολια (που εβγαλε σε οπαδους του παναθηναικου by the way) να γελασουμε και αλλο....

Δημοσ.

FYI με εμφαση στις ημερομηνιες:

Καλά μας έχετε πρήξει Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί για την επταετία και όλο το χαμό στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.Ακούστε και κάτι από κάποιους που δεν υποστηρίζουμε κανένας από τους δυο σας.

Θάνο χωρίς να έχω οπαδική προτίμηση εδώ και πολλά χρόνια (ίσως επειδή είμαι ρομαντικός συμπαθώ την Λάρισα) αν και δεν είμαι από εκεί

Από έναν οπαδό της Α.Ε.Λ.Χωρίς να έχω δει το ματς γιατί δεν με ένοιαζε κιόλας θα νόμιζα ότι ο γαύρος πήρε το ματς με πουστιά σύμφωνα με τα όσα διαβάζω εδώ μέσα.Κουλάρετε λίγο και απολαύστε την μοναξιά της κορυφής και το + 5.Δεν χρειάζεται τόση μιζέρια.Δηλαδή αν δεν ακυρωνόταν το γκολ και έληγε 1-3 τι θα άλλαζε;

Δεν έχουμε κανένα άγχος....Την υπέρβαση μας την έχουμε κάνει.Αντίθετα αυτοί παίζουν μέσα στην έδρα τους είναι το φαβορί αλλά όλοι ξέρουμε τι παθαίνουν τα φαβορί εναντίον μας.Anyway Κυριακή κοντή γιορτή!

Και εγώ δεν χωνεύω τον Π.Α.Ο αλλά σιγά μην κάθομαι να κράζω όλη την ημέρα τον Παναθηναϊκό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λολ αυτά ^ είναι αλήθεια δεν τα είχα υπ'όψιν...

Δε βλέπω κάποιο σκάνδαλο σε αυτό. Κανονικά θα έπρεπε να γίνει δημόσια χωρις μυστικοπάθεια. Εδώ επι χρόνια ιδιοκτήτης του ΟΦΗ ήταν άνθρωπος μέσα απ την οικογένεια που ειχε τον Παναθηναικό. Και ο ΟΦΗ υπήρξε ανταγωνιστικός εκείνη τη περίοδο όχι οπως ο Πανιώνιος που μάχεται κάθε χρόνο για τη σωτηρία του.

Σκάνδαλα υπάρχουν αρκετά. Και αυτό με τη Βέροια έχει αρκετό καπνό άρα κάπου υπάρχει και η φωτιά. Αλλά αυτό με τον Ελευθερόπουλο δεν το θεωρω.

Εντάξει αδερφέ μου. Είναι καλή η λογική σου.

Αν γίνεται κάτι στραβό πριν(edit) τώρα, δικαιολογείται κατά κάποιο τρόπο γιατί γινόταν κάτι στραβό και πριν. Οκ.

Αυτό με τον ελευθερόπουλο δεν το θεωρείς σκάνδαλο ε; Ναι, σωστά.

Γιατί επιδέχεται πολλών ερμηνειών η υπόθεση... Γκχ

Επεξ/σία από SlimData
Δημοσ.

Έγραψα μια πολυ βασική πρόταση στο ποστ μου. Κανονικά θα έπρεπε να γινεται ελευθερα. Έχω υιοθετήσει αυτή την άποψη. Ότι θα πρέπει επιτέλους να υπάρξουν και στην Ελλάδα τα feeder clubs. Διαφωνώ βέβαια με τη κατηγορία. Άλλο να έχεις feeder τον Πανιώνιο της Β κατηγορίας και άλλο της Σουπερλιγκ

Δημοσ.

Αδερφέ εσύ για να μου πεις ότι δεν τρέχει τίποτα, εισάγεις μια τεράστια συνθήκη η οποία αφενός είναι ανύπαρκτη στη χώρα μας, αφετέρου και να υπήρχε, δεν έχει εφαρμογή στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Οπότε τι συζητάμε;

Για το τυπικό το θέματος, κι εγώ συμφωνώ με την ύπαρξη feeders, φυσικά με κανονισμούς όπως στην ισπανία π.χ.

Απλά, είναι άλλη κουβέντα τελείως.

Δημοσ.

Βασικά σημασία έχει η αλήθεια. Και την αλήθεια την ξέρουμε όλοι.

Εσύ τι εννοείς; Ότι αν δεν αποδειχτεί κάτι στο δικαστήριο δεν θα μιλάμε, θα πανηγυρίζουμε την περήφανη ομάδα κτλ και αν και όταν αποδειχτεί κάτι στο δικαστήριο θα τον λιθοβολήσουμε και θα λέμε δώσε πίσω τα κάλπικα, μας πρόδωσες αλήτη, πως μας το έκανες αυτό, δεν το πιστεύω παναγιά μου;

Έλα ρε αδερφέ...

Εν τω μεταξύ, όλοι καταλαβαίνουμε ότι το μέγεθος των σκανδάλων είναι ασύγκριτα μεγαλύτερο από τα ελάχιστα που βγαίνουν στη φόρα.

Έστω όμως και από αυτά τα λίγα.

Δεν μπορώ να καταλάβω.

Πως είναι δυνατόν μετά να προβάλετε έστω και ένα επιχείρημα για την υπεράσπιση αυτής της ομάδας; Δεν το χωράει καμία λογική!

Και δεν χρειάζεται καν να πάω σε άλλα στοιχεία. Είναι τρομερό σκάνδαλο από μόνο του και υπεραρκετό να δούνε φως και οι τυφλοί!

Είπα εγώ πουθενά να μην μιλάει κανείς και να λέει την άποψη του; :shock: Ίσα ίσα εγώ πρώτος είπα ότι παίζει από αυτά που καταλογίζεται εσείς στον Μαρινάκη να έχει διαπράξει τα τριπλάσια.Από αυτό όμως μέχρι του να φτάνουμε να λέμε να υποβαβαστεί ο Ολυμπιακός χωρίς ατράνταχτα στοιχεία  που να στέκουν σε δικαστήριο είναι απόσταση ίση με του γαλαξία μας με τον  γαλαξία  της Ανδρομέδας 2.000.000 έτη φωτός περίπου.Γιατί ευτυχώς για όλους μας η δικαιοσύνη δεν βασίζεται σε σου πα μου πες αλλά σε ντοκουμέντα.Όταν αυτά προσκομιστούν στις αρμόδιες αρχές λέγε με δικαστήρια + το ότι μπλέχτηκαν και παίκτες του Ολυμπιακού στην υπόθεση τότε μαζί σου να πάει στο Α' τοπικό Πειραιά.Ως τότε οψόμεθα. B)

Δημοσ.

Aν το καλοσκεφτείς η συνθήκη δεν ειναι ανύπαρκτη. Την εφερε πρώτος και "νομιμα" (αφου δεν καταγγέλθηκε απο κανέναν επισημα) ο Παναθηναικος. Άρα υπάρχει παρελθόν. Δε βρίσκω λοιπόν κανένα λόγο να φωνάζει Παναθηναικός οπαδός για κάτι τέτοιο. Όχι επειδή το χει κάνει η ομάδα του αλλά επειδή το έχει κάνει με 10πλάσιο χαρακτήρα και νόμιμα.

Δεν ειναι απλά ανοιχτό το θέμα. Έχει εφαρμοστεί με επιτυχία. Μπορεί να γίνει θεσμός υπο προυποθέσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...