Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ματσιουλις θα εχει παντα θεση στον παναθηναικο ελπιζω ο αλλος να το καταλαβει και να τον φερει πισω γρηγορα.Μεγαλη ψυχη και παθος

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Eδω δεν τον κρατησε με τα ψιχουλα που επαιρνε κ θα τον παρει τωρα απο την Ρεαλ που σιγουρα παιρνει παραπανω?

Λολζ

Δημοσ.
Θέλει να γυρίσει ο Σισέ! (pics)

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Τζιμπρίλ Σισέ, απαντώντας σε έναν φίλο του «τριφυλλιού» στο Twitter.

Διάβασε περισσότερα στο: Θέλει να γυρίσει ο Σισέ! (pics) | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Δημοσ.

Μακρια κι αγαπημενοι. Μπεργκ, Καρελης 1000 φορες τη δεδομενη χρονικη στιγμη απο πρωην παιχτες που ονειρευονται γηροκομηση σε χωρα με ευκρατο κλιμα, ωραιες γυναικες, δυνατα κλαμπακια κι ακομα πιο δυνατα νησακια.

Οταν ο ΠΑΟ τον ειχε αναγκη να μεινει, πηδηξε απτο καραβι για τα λεφτα, προτασσοντας μια δικαιολογια τουλαχιστον ανεπαρκη (θα μπορουσε απλα να φυγει οπως τοσοι αλλοι χωρις φουμαρα και Παναθηναικοφροσυνες "αλλα εχει χουλιγκανς και δεν μπορω να συνεχισω εδω").

Μεγαλη η προσφορα του, να 'ναι καλα ο ανθρωπος, αλλα το κεφαλαιο αυτο καλα ειναι να μην ξανανοιξει ειδικα με τετοιου τυπου προσωπικοτητες σε μια ομαδα που αρκουντως καλυμενη στη θεση των φορ . Σταριλικια και lifestyle στον ποδοσφαιρικο ΠΑΟ ανηκουν σε αλλες εποχες πλεον, τωρα η προσπαθεια που γινεται απο την ομαδα ειναι αξιοθαυμαστη και κυριως, αξιοπρεπης σε θεμα χαμηλων τονων απο παιχτες-προπονητες.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν φαίνεται για τέτοιος παίχτης που θα έρθει να κοροϊδέψει. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο έτσι κι αλλιώς, σενάριο είναι. Πιο πολύ συμφωνώ με τον firewalker.

Στα 34 και με 6 γκολ τη φετινή σεζόν, τι να κάνει?

Ελα ντε. Θα έπρεπε να όργωνε την Γαλλία για να έρθει Ελλάδα.

Ακούω παίχτες απο Ελλάδα που βάζουν 6 γκολ στο Γαλλικό σε μια σεζόν. O Μητρος δεν έκανε ευκαιρία οχι γκολ στην Αγγλία, και εδώ βγήκε πρώτος σκόρερ φέτος...σε ποιο ποδοσφαιρικό πλανήτη ζεις;

Δημοσ.

Δεν φαίνεται για τέτοιος παίχτης που θα έρθει να κοροϊδέψει. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο έτσι κι αλλιώς, σενάριο είναι. Πιο πολύ συμφωνώ με τον firewalker.

Ελα ντε. Θα έπρεπε να όργωνε την Γαλλία για να έρθει Ελλάδα.

Ακούω παίχτες απο Ελλάδα που βάζουν 6 γκολ στο Γαλλικό σε μια σεζόν. O Μητρος δεν έκανε ευκαιρία οχι γκολ στην Αγγλία, και εδώ βγήκε πρώτος σκόρερ φέτος...σε ποιο ποδοσφαιρικό πλανήτη ζεις;

Για Ελλάδα ακόμα και τώρα καλός θα είναι σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το θέμα είναι ότι στον Παο δεν μπορεί να προσφέρει!

Διαβάζω παράλληλα κάτι ουρακοτάγκους σε διάφορα sites που πανηγυρίζουν στο άκουσμα και μόνο.. Γιαυτούς πρέπει να έχει σταματήσει ο χρόνος στο 2010, δεν εξηγείται αλλιώς..

Δημοσ.

Γιονας για την αποχώρηση του:

«Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν ήταν δική μου απόφαση γιατί είχα συμβόλαιο και αυτό συνέβη για καθαρά οικονομικούς λόγους, υποθέτω γιατί η διοίκηση ήθελε να αναπροσαρμόσει το budget! Για την ακρίβεια, ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα στην καριέρα μου, που με έχει “απολύσει” δύο φορές! Αλλά δεν κρατάω καμία κακία, γιατί έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από την παραμονή μου στην Ελλάδα, πέρασα υπέροχα, έπαιξα μαζί και κόντρα σε μερικούς από τους κορυφαίους της Ευρώπης. Σέβομαι την απόφαση του συλλόγου, γιατί καμιά φορά ίσως είναι προτιμότερο να παίρνεις μία πρωτοβουλία με κόστος, από το να προσποιείσαι ότι δεν τρέχει τίποτε και στην πορεία, να ξέρεις ότι δεν θα είσαι σε θέση να πληρώσεις έναν παίκτη, όπως συνέβη πριν από λίγα χρόνια στη Ζαλγκίρις που χρεοκόπησε! Χαίρομαι αν η θυσία του δικού μου συμβολαίου, βοήθησε την διοίκηση να διατηρήσει την ομάδα σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο για να μπορεί να δίνει χαρά σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ! Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και ειδικότερα στην Ελλάδα που ζει δύσκολες στιγμές... Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία και να ‘στε σίγουροι ότι θα επέστρεφα με μεγάλη χαρά στην “πράσινη” οικογένεια...»

Α ρε ζάκη να καταλάβαινες τότε τι μλκία έκανες.

• Like 1
Δημοσ.

Ποιός Σισέ ρε παιδιά;!

Να θυμηθούμε λίγο τους λόγους για τους οποίους σταματάει :

Ιανουάριος '15

Με δηλώσεις του στο «RMC Sport» ο λατρεμένος των οπαδών του Παναθηναϊκού προμήνυσε το τέλος της καριέρας του: «Πλέον υποφέρω σωματικά και αυτό προκαλεί θέμα και στην ψυχολογία μου. Είναι ψυχοφθόρο να μην γνωρίζεις αν θα είσαι σε θέση αύριο να προπονηθείς και στο τέλος της εβδομάδας να συμμετέχεις σε μία αποστολή.

Δεν είναι αυτός ο τρόπος που θα ήθελα να σταματήσω την καριέρα μου, αλλά αν δεν αλλάξει κάτι, τότε θα πρέπει να το πάρω απόφαση. Κάνω ό,τι μπορώ, έχω θέληση και πιστεύω στα θαύματα, αρκεί να ακολουθήσει και το κορμί μου». 

Τώρα σοβαρά μιλάμε;

In other news, σήμερα ο Τράκης ξύπνησε και είπε να βάλει πρωτοσέλιδο "Στο Βερολίνο θα Ξαναρθω".

Φέτος στόχος ήταν η ανανέωση , όχι η πρόκριση σε F4, όχι το πρωτάθλημα, αλλά από του χρόνου.....κυνηγάμε λέει τη Ρεάλ να φτάσουμε τα 9 της..

Βλέπω..Κύκλους είναι η φάση.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...