manzah80 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Γιατι δεν εχει λεφτα ισως και ψαχνει να βρει κελεπουρια.(αμα τα βρει γραψε μου)
gamanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Γιατι οι τοπ που ψάχνει, δύσκολα θα καταλήξουν αρχές Μαΐου, με πιθανό grexit στις εφημερίδες και χωρις να ξέρει καν που θα παίζει στην Ευρώπη. Τέτοιες διαπραγματεύσεις παίρνουν χρόνο και θέλουν να εξετάζουν όλες τις επιλογές τους. Τώρα, σιντε και μαντζιος, πετριτς που ξέρουν τι και πως, μια χαρά παίζουν οι υποθέσεις τους αυτήν την περίοδο.
harisv Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 http://euroleague.sport24.gr/article/3455003/sfairopoylos-eimaste-h-pio-epityxhmenh-omada-ths-eptaetias.htm Αν και σεβομαι το μπασκετικο ολυμπιακο ,αυτες τις δηλωσεις δεν καταλαβαινω γιατι γινονται. Την πιο πετυχημενη ομαδα πως την οριζουν , αφου σαν παναθηναικος εχω περισσοτερα τροπαια αυτην την επταετια.....Οπως πριν δυο χρονια μας ειχαν πρηξει οτι ειναι η μοναδικη ομαδα με 2 συνεχομενα ευρωπαικα τροπαια...
Tigris7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 http://euroleague.sport24.gr/article/3455003/sfairopoylos-eimaste-h-pio-epityxhmenh-omada-ths-eptaetias.htm Αν και σεβομαι το μπασκετικο ολυμπιακο ,αυτες τις δηλωσεις δεν καταλαβαινω γιατι γινονται. Την πιο πετυχημενη ομαδα πως την οριζουν , αφου σαν παναθηναικος εχω περισσοτερα τροπαια αυτην την επταετια.....Οπως πριν δυο χρονια μας ειχαν πρηξει οτι ειναι η μοναδικη ομαδα με 2 συνεχομενα ευρωπαικα τροπαια... Την οριζουν με βαση τις καταστασεις που επικρατουν σημερα. Εσεις οι Παναθηναικοι,ξεχνατε κατι..Οτι ο χρονος περναει και οτι δεν μενει στασιμος! Τα ιδια λετε και για την Ευρωπη στο ποδοσφαιρο, τα ιδια και τωρα στο μπασκετ! Εχετε μεινει στο παρελθον. Τα χρονια αλλαζουν
harisv Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Την οριζουν με βαση τις καταστασεις που επικρατουν σημερα. Εσεις οι Παναθηναικοι,ξεχνατε κατι..Οτι ο χρονος περναει και οτι δεν μενει στασιμος! Τα ιδια λετε και για την Ευρωπη στο ποδοσφαιρο, τα ιδια και τωρα στο μπασκετ! Εχετε μεινει στο παρελθον. Τα χρονια αλλαζουν ναι συμφωνω οτι εχει καλυτερο υλικο τωρα και οτι ισως κυριαρχησεις τα επομενα 50 χρονια, αλλα αυτη την επταετια εχω 2 ευρωπαικα και 5 πρωταθληματα και να προσθεσω πριν 8 χρονια ειχα ενα ακομα ευρωπαικο....
firewalker Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 http://euroleague.sport24.gr/article/3455003/sfairopoylos-eimaste-h-pio-epityxhmenh-omada-ths-eptaetias.htm Αν και σεβομαι το μπασκετικο ολυμπιακο ,αυτες τις δηλωσεις δεν καταλαβαινω γιατι γινονται. Την πιο πετυχημενη ομαδα πως την οριζουν , αφου σαν παναθηναικος εχω περισσοτερα τροπαια αυτην την επταετια.....Οπως πριν δυο χρονια μας ειχαν πρηξει οτι ειναι η μοναδικη ομαδα με 2 συνεχομενα ευρωπαικα τροπαια... Είναι υποστηριχτές του Ο.Σ.Φ.Π. Αυτό φτάνει.
Tigris7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 ναι συμφωνω οτι εχει καλυτερο υλικο τωρα και οτι ισως κυριαρχησεις τα επομενα 50 χρονια, αλλα αυτη την επταετια εχω 2 ευρωπαικα και 5 πρωταθληματα και να προσθεσω πριν 8 χρονια ειχα ενα ακομα ευρωπαικο.... Επισης να προσθεσω οτι πηρα και εγω 2 Ευρωπαικα και μαλιστα b2b,ωντας αουτσαιντερ και τις 2 χρονιες,και εχω και παρουσιες σε συνεχομενα f4 αν δεν κανω λαθος,και με πολυ μικροτερο μπατζετ απο τις αλλες ομαδες.. Είναι υποστηριχτές του Ο.Σ.Φ.Π. Αυτό φτάνει. Και ελεγα,ποτε θα πεταχτει καποιος να βγαλει πικρα! Δεν αργησες!
harisv Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δεν βγαζουμε καμια πικρα και σου αναγνωριζω την μαγκια σου με τα 2 ευρωπαικα. Αλλα αν παρω 2 πρωταθληματα στο ποδοσφαιρο εγω δεν θα κανω δηλωσεις οτι ειμαι η καλυτερη ομαδα την τελευταια πενταετια.... Υγ. Γιατι δεν μιλαμε για την καλυτερη ομαδα την τελευταια οκταετια? Δεν σας βγαινει το μετρημα ετσι μαλλον...
Tigris7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δεν βγαζουμε καμια πικρα και σου αναγνωριζω την μαγκια σου με τα 2 ευρωπαικα. Αλλα αν παρω 2 πρωταθληματα στο ποδοσφαιρο εγω δεν θα κανω δηλωσεις οτι ειμαι η καλυτερη ομαδα την τελευταια πενταετια.... Υγ. Γιατι δεν μιλαμε για την καλυτερη ομαδα την τελευταια οκταετια? Δεν σας βγαινει το μετρημα ετσι μαλλον... Την κολοκυθια θα παιξουμε ρε φιλε? Τα τελευταια χρονια,ο Ολυμπιακος ειναι η πιο πετυχημενη ομαδα.Οπως πριν απο καποια χρονια και για αρκετα χρονια ηταν ο Παναθηναικος,δεν το αμφισβητει κανεις αυτο.Οπως και σε 2-3-5 χρονια μπορει να ειναι παλι ο Παναθηναικος οπως μπορει να ειναι και ο ΠΑΟΚ λογου χαρη! Οσο για το ποδοσφαιρο,παρε εσυ 1-2 ευρωπαικα ή πηγαινε σε ημιτελικο ή τελικο Ευρωπαικης διοργανωσης,και θα βγω εγω πρωτος να πω οτι εισαι η πιο πετυχημενη ομαδα ακομα και κανενα πρωταθλημα να μην εχεις παρει
8elwADSL Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Οσο για το ποδοσφαιρο,παρε εσυ 1-2 ευρωπαικα ή πηγαινε σε ημιτελικο ή τελικο Ευρωπαικης διοργανωσης,και θα βγω εγω πρωτος να πω οτι εισαι η πιο πετυχημενη ομαδα ακομα και κανενα πρωταθλημα να μην εχεις παρει Εχουμε πάει 1
Tigris7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Εχουμε πάει Ε ειπε κανεις οτι δεν ησουν τοτε επιτυχημενη ομαδα? Μαγκια σου που πηγες και μπραβο σου.Οπως ειπα και παραπανω ομως,αυτο ηταν παρελθον,οπως και στο μπασκετ ειναι παρελθον. Ησουν,περασε.Μπορει να ξαναρθει,τωρα ειμαι εγω,οπως και στο μελλον μπορει να παψω να ειμαι εγω και να ειναι ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ Αυτο λεω,δεν ειπα κατι διαφορετικο
harisv Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Την κολοκυθια θα παιξουμε ρε φιλε? Τα τελευταια χρονια,ο Ολυμπιακος ειναι η πιο πετυχημενη ομαδα.Οπως πριν απο καποια χρονια και για αρκετα χρονια ηταν ο Παναθηναικος,δεν το αμφισβητει κανεις αυτο.Οπως και σε 2-3-5 χρονια μπορει να ειναι παλι ο Παναθηναικος οπως μπορει να ειναι και ο ΠΑΟΚ λογου χαρη! Οσο για το ποδοσφαιρο,παρε εσυ 1-2 ευρωπαικα ή πηγαινε σε ημιτελικο ή τελικο Ευρωπαικης διοργανωσης,και θα βγω εγω πρωτος να πω οτι εισαι η πιο πετυχημενη ομαδα ακομα και κανενα πρωταθλημα να μην εχεις παρει φιλε για να τελειωνουμε δεχομαι οτι εχεις σπουδαιοτερη ομαδα την τελευταια τετραετια, αλλα οχι την τελευταια επταετια . Δεν γινεται οταν εχεις λιγοτερα τροπαια να βγαινει και να λεει ο προπονητης σου οτι ειναι μεγαλυτερη ομαδα.
Chris_85 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Στα λιγότερα τροπαια μετράς και τα εγχώρια; Που βγάζει η ΕΟΚ ανακοίνωση για το ποιος παρεστη στην ενημέρωση της ευρωλιγκας και αποκριπτουν την παρουσία του εφευρετη; Μιλάς για τροπαια του πιο βρωμικου ευρωπαϊκού μπασκετικου πρωταθλήματος; Εσείς είστε η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα και χάρισμα σας. Στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια είναι ο οσφπ πως να το κάνουμε τώρα;
harisv Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Δημοσ. 7 Μαΐου 2015 Στα λιγότερα τροπαια μετράς και τα εγχώρια; Που βγάζει η ΕΟΚ ανακοίνωση για το ποιος παρεστη στην ενημέρωση της ευρωλιγκας και αποκριπτουν την παρουσία του εφευρετη; Μιλάς για τροπαια του πιο βρωμικου ευρωπαϊκού μπασκετικου πρωταθλήματος; Εσείς είστε η πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ελλάδα και χάρισμα σας. Στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια είναι ο οσφπ πως να το κάνουμε τώρα; Συμφωνω οτι ειναι βρομικο,αλλα μπορεις να μου πεις ποια τροπαια δεν αξιζα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις