manzah80 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Ναι ενω αν ηταν μονος του θα του την επεφτες.Αρρωστακι εισαι γιατι καθεσε και μου αντιγραφεις οτι αρθρο βρεις για τον γιανακοπουλο μας εχεις ζαλισει πηγαινε γινε αθλητικογραφος ρε παιδακι μου να βγαλεις και κανα φραγκο αφου ολη μερα με αυτα ασχολεισαι.Εγω δεν μετραω τιποτα ουτε με νοιαζει τι κανετε δεν υπαρχει καν α εθνικη για μενα μια παρωδια υπαρχει ολοι τραγικοι ειναι.
Tigris7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 το πρεζακι που δε σε ενδιαφερει και καλα.. αλωνιζει στα γηπεδα, τραμπουκιζει διαιτητες της γιουρολιγκας, απειλει παιχτες και βριζει τις οικογενειες τους στην Ελλαδα και ποιος ξερει τι αλλο κανει.. αυτος επισης πληρωνε και πληρωνει το μπασκετικο σου τμημα.. καταταλλα δεν ειναι τπτ πια στον Παο.. γελαω Φιλε προτεινω κατι. Θα αρχιζουμε το κραξιμο στον Μαρινακη και εμεις,βρισιμο,δεν μας ενδιαφερει τιποτα,ας τον βαλουν φυλακη κτλ κτλ.. Και μετα ολα καλα.. Ας τους ειχε παρει ο Τρακης 2-3 παικτες περυσι που χρειαζοταν η ομαδα,και θα σου ελεγα εγω αν θα τον κραζατε τον Τρακη ή οχι 1
krom291 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) εγω ειμαι αρρωστακι γιατι? που σηκωσα το 42ο ? Οταν πανηγυριζεις πρωταθληματα που θα επρεπε να ντρεπεσαι που τα πηρες ναι εισαι αρρωστακι. η εσεις ειστε αρρωστακια που μετρατε ποσα αδεια καθισματα εχει το γηπεδο και πολεματε τον "εχθρο" μεσω προπαγανδας απο ραδιο και εφημεριδες που τα εχει το αφεντικο σας , αντι να βαλετε φραγκα να φτιαξετε ομαδα. Αρρωστακι επισης εισαι οταν βλεπεις sold out σε ενα γηπεδο που δεν πλησιαζει καν στο sold out, οταν βλεπεις 13000 κοσμο ενω στο γηπεδο ειναι 4000 με το ζορι και οταν την πραγματικοτητα της σαπιλας, των στημενων κλπ. την βλεπεις σαν προπαγανδα... Επεξ/σία 6 Μαΐου 2015 από krom291
liopyr Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Κάθεστε και απαντάτε στον τύπο που νομίζει πως τον ψεκάζουν αεροπλάνα ρε σεις; Αφήστε τον να τα βγάλει από μέσα του, μπορεί να του κάνει καλό!
Tigris7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Κάθεστε και απαντάτε στον τύπο που νομίζει πως τον ψεκάζουν αεροπλάνα ρε σεις; Αφήστε τον να τα βγάλει από μέσα του, μπορεί να του κάνει καλό! Εγω παντως,δεν θα ελεγα "νομιζω"
Zus Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Κάθεστε και απαντάτε στον τύπο που νομίζει πως τον ψεκάζουν αεροπλάνα ρε σεις; Αφήστε τον να τα βγάλει από μέσα του, μπορεί να του κάνει καλό! Που τα έχει γράψει αυτά? Show me the money! In other news http://www.skai.gr/news/sports/article/280959/arnithike-protasi-tou-panathinaikou-o-zeliko-obradovits/ Oh, well... Πάτε για Ζούρο τελικά διαβάζω.
SlimData Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ναι, έκανε πρόταση πρόταση σε ομπράντοβιτς, πόποβιτς και φιλ τζάκσον. Αλλά έχουν μπει στη μέση οι μπλε και οι κίτρινοι δράκοι και δεν τους αφήνουν να έρθουν
krom291 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Κάθεστε και απαντάτε στον τύπο που νομίζει πως τον ψεκάζουν αεροπλάνα ρε σεις;Lol!Μετα τις φαντασιωσεις για sold out σε αδεια γηπεδα, τις φαντασιωσεις για καθαρους τιτλους και τις φαντασιωσεις πως ολη η φιλαθλη ελλαδα αδικα κατηγορει για βρωμια και σαπιλα η κατασταση προχωραει και σε αλλα ζητηματα... Που τα έχει γράψει αυτά? Show me the money! Ουτε δεκαρα τσακιστη δεν προκειται να δεις μην χαιρεσαι...
liopyr Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Lol! Μετα τις φαντασιωσεις για sold out σε αδεια γηπεδα, τις φαντασιωσεις για καθαρους τιτλους και τις φαντασιωσεις πως ολη η φιλαθλη ελλαδα αδικα κατηγορει για βρωμια και σαπιλα η κατασταση προχωραει και σε αλλα ζητηματα... Ουτε δεκαρα τσακιστη δεν προκειται να δεις μην χαιρεσαι... Δεν αναφερόμουν σε εσένα, λολ. Αλλού πηγαίναν οι βόμβες. Btw ΑΕΚ είμαι. Δεν έχω πολλούς τίτλους, αλλά καθαροί και ξάστεροι είναι. 1
krom291 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Α ok sorry. Μπερδευτηκα γιατι ειδα τα τρολ απο κατω να απαντουν...
SlimData Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δεν αναφερόμουν σε εσένα, λολ. Αλλού πηγαίναν οι βόμβες. Κι εγώ απόρησα, αυτόν τον ψεκασμένο θυμόμουνα.. Btw ΑΕΚ είμαι. Δεν έχω πολλούς τίτλους, αλλά καθαροί και ξάστεροι είναι. Γκχ, γκχ, γκχχχχχχ Ναι ναι
Atallos1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Απορια Ξερουμε ακριβως γιατι ο Παο κοιταει φετος για παιχτες μονο κατω των 24 ετων σαν τον Φινλανδο που πηρε κ γιατι δεν ακουγεται πουθενα?
8elwADSL Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Ηδη πήραμε το Καλτσά (25) και αυτό το φινλανδό πιτσιρικά (22) σίγουρα θα πάρουμε και πιο έμπειρους. Κάποιοι ψάχνουν φαντάσματα την ώρα που δεν ασχολούνται με τα τέρατα που έχει κάνει ο πρόεδρος της ομάδας τους. (Δε το λέω για σένα αυτό)
Atallos1 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Σοβαρα ρωταω though , αν υπαρχει καποιο τετοιο issue που δεν εχω διαβασει πουθενα Γιατι αν υπηρχε , μου φαινεται χαζο να μην εχει ακουστει . Απο την αλλη , ζουμε στην Ελλαδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις