Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την πήρες την απάντηση. Μείνε σε αυτή, η οποία σε βολεύει, και νοιώσε περήφανος για το κύπελλο στο μπάσκετ, το μοναδικό τίτλο για φέτος. Κάθε χρόνο και χειρότερα.

Υπερίφανος για το τι θα κάνει μια ομάδα δεν αισθάνομαι ποτέ. Ούτε και ντροπή. Αυτά είναι κυρίως χαρακτηριστικά υποστηριχτών άλλης ομάδας. BTW μπαίνεις και εσύ στην λίστα.

Βασίλη Σπανούλη, έτσι τρολάρει ο κόσμος.

«Θεωρώ προσωπικό μου χρέος και αδήριτη ανάγκη- σεβόμενος τόσο τον ελληνικό αθλητισμό εν γένει και τους φιλάθλους του όσο και την ιστορία της οικογένειάς μου κι εμού του ιδίου- να δηλώσω δημοσίως πως όσα συνέβησαν το Σάββατο (2/5/2015) στο ΟΑΚΑ δεν με εκφράζουν ως άνθρωπο.

Το ίδιο ακριβώς επεσήμανα και στον Βασίλη Σπανούλη κατά την επικοινωνία που είχαμε την επομένη του αγώνα. Το ελληνικό μπάσκετ αποτελεί διαφήμιση για τη χώρα μας παγκοσμίως και δεν θα πρέπει μεμονωμένες στιγμές να αποπροσανατολίζουν φιλάθλους, αθλητές και παράγοντες. Κι εγώ είμαι ο πρώτος που το αναγνωρίζω».

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Βεβαια,οταν εφαγε την καταγγελια και τον ψαχνουν για να τον χωσουν μεσα,βγαινει και ζηταει συγνωμη. Μεχρι την επομενη φορα.. Αλλα εδω σε θελω Σπανουλη.. Να μην κανεις πισω και να ζητησεις ποινικη διωξη εναντιον του..

Δημοσ.

Ναι τρεμει την καταγγελια ο γιανακοπουλος μαλλον δεν εχετε καταλαβει ατομα που ανηκουν σε αυτο το κοινωνικο στατους ποσο ευκολα αντιμετωπιζουν καταγγελιες κτλ.Η εικονα που βγαζει προς τα εξω τον νοιαζει γιατι μπορει να κανει κακο στις δουλειες του..Δεν τον σωζει η συγνωμη παρολαυτα θελει μπολς να παρεις να πεις συγνωμη σε αυτον που του πες να πεθανουν τα παιδια του και μπολς απο την αλλη πλευρα να την αποδεχτει.Καλα δεν ξερεις και τι εχει μεσα στο μυαλο του ο καθενας ο ανθρωπος εχει προβλημα μπορει να θολωνει και να μην ξερει τι λεει και τ κανει και μετα να τα μετανοιωνει δεν ξερω.

Δημοσ.

Αληθεια τωρα, ειναι συμπεριφορα προεδρου ιστορικης ομαδος αυτη ;

Που ειναι το επιπεδο και ο σεβασμος στο σωματειο που εκπροσωπει ως προεδρος ;

Για μενα κακως ειναι προεδρος ο Δημητρης Γιαννακοπουλος καθως δεν τιμα ουτε τα αδελφια Γιαννακοπουλου (πατερα και θειο του) ουτε την ομαδα και κατα συνεπεια ουτε την ιδεα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ο  ανθρωπος ειναι "αρρωστος" φιλαθλος με αρμοδιοτητες προεδρου και δρα με την λογικη του φιλαθλου (Με δεδομενο την συμπεριφορα του μεχρι τωρα συμφωνα με οσα ακουστει και συμφωνα με οσες βιντεοσκοπησεις εχουν γινει, πιστευω οτι αν μπορουσε να δρασει και ως χουλιγκαν πετωντας αναπτηρες μπουκαλια η οτιδηποτε αλλο, θα το εκανε)

Ειτε θα πρεπει να του δωσει καποιος ενα καλο μαθημα (αδελφια Γιαννακοπουλοι) ωστε να μαθει την θεση του και τις ευθυνες απεναντι στον συλλογο, ειτε θα πρεπει να αποχωρησει απο προεδρος και να αναλαβει ο Θανασης η καποιος αλλος βαδιζοντας στα αχναρια των αδελφων Γιαννακοπουλου

Η συμπεριφορα και κυριως οι χαρακτηρισμοι του απεναντι στον Σπανουλη (περα απο την προκληση του ιδιου) ηταν απαραδεκτη και ελπιζω ο Σπανουλης να κανει την καταγγελια τελικα, οχι για το κακο του Δημητρη η του Παναθηναικου σαν ομαδα, αλλα για να μπει ενα τελος σε επομενες φορες τετοιων απαραδεκτων συμπεριφορων καθως και λιγο μυαλο στον Δημητρη για τα οσα αφορουν την θεση του ως προεδρος

Καποτε ειχε φαει και ξυλο απο τον Ρατζα για καποιο ξεσπασμα του και σημερα μεγαλωσε και μυαλο ακομη δεν εχει βαλει

Απλα μια αποψη μου και τιποτα αλλο

• Like 1
Δημοσ.

Εμεις δεν ειπαμε οτι κανει για προεδρος ουτε εχουν καμια λογικη οι παρορμησεις του.Το να βγαινουν ομως ανθρωποι που υποστηριζουν ενα μιασμα σαν τον μαρινακη που αντιπροσωπευει ολη την διαφθορα και το κομπλεξ που διεπουν τον χωρο του ποδοσφαιρου και γενικα καποιων κυκλωματων και να λενε πρεζακια τον γιανακοπουλο ειναι κωμικοτραγικο.Εκει τρωω το σκαλωμα εγω.Εχω φιλο ολυμπιακο που τον σιχαινετε τον μαρινακη δεν αντεχει ουτε να τον βλεπει.Ο ανθρωπος ειναι νορμαλ δεν ειναι συμπλεγματικος και δεν εχει αναγκη την αλητεια του καθε μαρινακη για να νοιωσει καλυτερα για τον εαυτο του.

• Like 3
Δημοσ.

Ξανα κοιταχτε καλυτερα, καμια συγνώμη δεν ζήτησε . Οπως δεν ειχε ζητησει και ο υπανθρωπος παλιοτερα με τον Σισέ.

Ειναι πολυ εγωιστής για συγγνώμες. Ας του κανει μυνηση και ο σπαν γιατι ηδη μια την εφαγε.

• Like 1
Δημοσ.

Στον τηλεφωνητή το μήνυμα.

btw κατεύθυνση soulis markopoulos. Απο το καλοκαίρι θέλει ο ίδιος και με buy out στον Παοκ.

Δημοσ.
Πάει στα δικαστήρια τον Γιαννακόπουλο η Ευρωλίγκα!

Την πρόθεση της Ευρωλίγκας να κινηθεί νομικά εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για τη φραστική επίθεση στους διαιτητές του Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ, αποκάλυψε ο Τζόρντι Μπερτομέου!

... επομενο βήμα .. η υποχρεωτική απεξάρτηση..

Δημοσ.

Στα φρυδια μας ρε φιλε τι μας νοιαζει εμας τι ειναι αδερφος μας η πατερας μας.Δεν ειμαστε γαβροι να ζουμε μεσα απο την ομαδα και τους ιδιοκτητες τις ας τον πανε και φυλακη ας προσεχε

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δεν θα κοιμηθω το βραδυ.Παρε τον τακη να τα πειτε για εκει ειναι αυτα για αυτη την κατηγορια ανθρωπων(λεμε τωρα)

Δημοσ.

το πρεζακι που δε σε ενδιαφερει και καλα.. αλωνιζει στα γηπεδα, τραμπουκιζει διαιτητες της γιουρολιγκας, απειλει παιχτες και βριζει τις οικογενειες τους στην Ελλαδα και ποιος ξερει τι αλλο κανει.. αυτος επισης πληρωνε και πληρωνει το μπασκετικο σου τμημα..  καταταλλα δεν ειναι τπτ πια στον Παο.. γελαω

Δημοσ.

Ας τον διωξουνε χτες δεν με ενδιαφερει καθολου.Παρολαυτα ειμαι σιγουρος οτι μπροστα του θα κανες την κοτα που τον λες πρεζακια μερα νυχτα.Εγω δεν τον χωνευω μια μακαρι να φυγει.Για αυτον εφυγε και ο ζελικο.Σου ξαναλεω δεν ειμαι αρρωστακι σαν εσενα να φουσκωνω απο περηφανεια για το 42 45 10050 10353τ353030553 πρωταθλημα στα τετοια μου αμα χασει ξενερωνω για μια μερα αμα κερδισει χαιρομαι για μια μερα.Αυτα τα βιωνα στα τρυφερα 15 μου χρονια

Δημοσ.

φυσικα θα εκανα την κοτα αφου εχει τους φουσκωτους του γυρω γυρω..

εγω ειμαι αρρωστακι γιατι? που σηκωσα το 42ο ?

η εσεις ειστε αρρωστακια που μετρατε ποσα αδεια καθισματα εχει το γηπεδο και πολεματε τον "εχθρο" μεσω προπαγανδας απο ραδιο και εφημεριδες που τα εχει το αφεντικο σας , αντι να βαλετε φραγκα να φτιαξετε ομαδα.

οταν τρως τεσσαρες απο ξανθη κτλ τι αλλο να κανεις.. θα κραξεις και θα λασπολογησεις..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...