Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελα σοβαρευτείτε, άμα έκανε κάτι αντίστοιχο κάποιος δικός μας στο ΣΕΦ θα λέγατε "δε φταίει αυτός που οι άλλοι είναι Ορκ" ή έχω άδικο;

Το πρόβλημα δεν είναι ο Σπανούλης, αλλά οι πρόεδροι και η ΕΣΑΚΕ που ανέχονται τη παρουσία τέτοιων ατόμων στις εξέδρες.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Και αν είχαν κάτσει οι οπλαρχηγοί του 21 στα αυγά τους τώρα θα μιλάγαμε τούρκικα την πας πολύ μακριά τη βαλίτσα.

Το πρόβλημα του χουλιγκανισμού είναι υπαρκτό εδώ και αρκετά χρόνια στην χώρα μας και δεν υπάρχει πολιτική βούληση που χρειάζεται για να λυθεί,εσύ και εγώ δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό.

Ο κάθε αθλητής ξέρει αυτές τις ιδιαιτερότητες και καλό θα είναι να μη βάζει λάδι στη φωτιά.

Ελα σοβαρευτείτε, άμα έκανε κάτι αντίστοιχο κάποιος δικός μας στο ΣΕΦ θα λέγατε "δε φταίει αυτός που οι άλλοι είναι Ορκ" ή έχω άδικο;

Το πρόβλημα δεν είναι ο Σπανούλης, αλλά οι πρόεδροι και η ΕΣΑΚΕ που ανέχονται τη παρουσία τέτοιων ατόμων στις εξέδρες.

Το πρόβλημα είναι το κράτος που δε μπορεί/δε θέλει να αντιμετωπίσει το χουλιγκανισμό αν το είχε κάνει θα μπορούσε ο κάθε Σπανούλης να πανηγυρίζει όπως θέλει σε οποιαδήποτε έδρα.

Δημοσ.

Αποδεχομενος μια πραγματικοτητα ζεις στη γη και οχι στο διαστημα....

Λεγοντας αποδεχομενος δεν εννοω φυσικα να την δεχεσαι και να μην προσπαθεις να την αλλαξεις προς το καλυτερο. Εννοω να ξερεις τι σου γινεται...

Αν εγω παω και κοροιδευω ενα ψυχοπαθη που κραταει μαχαιρι και αυτος με μαχαιρωσει εχω και εγω το μεριδιο της ευθυνης για οτι θα παθω.

Σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογειται να με μαχαιρωσει αλλα πως το λενε... τα ηθελε και μενα ο κωλος μου...

• Like 1
Δημοσ.

Και αν είχαν κάτσει οι οπλαρχηγοί του 21 στα αυγά τους τώρα θα μιλάγαμε τούρκικα την πας πολύ μακριά τη βαλίτσα.

Το πρόβλημα του χουλιγκανισμού είναι υπαρκτό εδώ και αρκετά χρόνια στην χώρα μας και δεν υπάρχει πολιτική βούληση που χρειάζεται για να λυθεί,εσύ και εγώ δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό.

Ο κάθε αθλητής ξέρει αυτές τις ιδιαιτερότητες και καλό θα είναι να μη βάζει λάδι στη φωτιά.

Το πρόβλημα είναι το κράτος που δε μπορεί/δε θέλει να αντιμετωπίσει το χουλιγκανισμό αν το είχε κάνει θα μπορούσε ο κάθε Σπανούλης να πανηγυρίζει όπως θέλει σε οποιαδήποτε έδρα.

Δεν την πάω μακριά, είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.

Αναγνωρίζεις το θύμα και τον θύτη, και δίνεις μερίδιο ευθύνης και στους δύο.

Δεν αντιλαμβάνεσαι το αυτονόητο, και μετά σου φταίει το κράτος.

Δημοσ.

Το βλέπουμε αλλιώς το θέμα και δεν θα βγάλουμε άκρη στη συγκεκριμένη περίπτωση το βλέπω έτσι ακριβώς δίνω μερίδιο ευθύνης και στους δύο γιατί έχει κάποιες ιδιαιτερότητες αυτή η κατάσταση και θα περίμενα από το θύμα να τις καταλαβαίνει.

Σκέψου μια κοπέλα που πάει να περάσει από ένα κακόφημο σοκάκι που είναι γνωστό για πολλούς βιασμούς που έχουν γίνει στο παρελθόν αν αυτή ενώ γνωρίζει όλα αυτά αποφασίσει να περάσει και γίνει κάτι σίγουρα θα έχει και αυτή τις ευθύνες τις γιατί το γνώριζε από πριν.

Αυτό ακριβώς είναι η παραβατικότητα και δυστυχώς είναι στην ανθρώπινη φύση και είναι δύσκολο να αποτραπεί.

Δημοσ.

Το αυτονοητο ειναι πως δεν πας με φανελα της ΑΕΚ μεσα στο Καραισκακη γιατι ξερεις πως θα σε πλακωσουν.

Το αυτονοητο ειναι πως μια γυναικα με κοντη φουστα δεν θα παει να περπατησει σε ενα παρκο που γνωριζει πως καραδοκει ενα βιαστης γιατι ξερει πως θα την βιασουν.

Το αυτονοητο ειναι πως δεν κοροιδευεις στα μουτρα ενα ψυχοπαθη με μαχαιρι γιατι ξερεις πως θα σε μαχαιρωσει.

Το αυτονοητο ειναι να μην προκαλει ενας παιχτης οταν γνωριζει πως στις κερκιδες υπαρχουν και ορκ γιατι ξερει πως θα μπουκαρουν μεσα.

Οταν γνωριζεις την πραγματικοτητα και εσυ παρολα αυτα συμπεριφερεσαι λες και ζεις σε ουτοπια ή σε αλλο πλανητη εχεις και εσυ μεριδιο της ευθυνης για οτι συμβει.

Δημοσ.

Αποσύρομαι γιατί η λογική έχει πάει περίπατο. Σε κακόφημο σοκάκι. Τα θέλει ο κώλος της.

• Like 2
Δημοσ.

Ξερω πως αυριο εχω να ξυπνησω στις 7 και καθομαι και κωλοβαραω στο internet.

Δεν θα φταιει μονο το ξυπνητηρι αυριο και εγω θα φταιω!!! :-D

Αντε καληνυχτες...

Δημοσ.

Αποσύρομαι γιατί η λογική έχει πάει περίπατο. Σε κακόφημο σοκάκι. Τα θέλει ο κώλος της.

Πάμε να πιούμε ενα καφέ με φανέλες του Παναθηναικού στο Πειραιά απέναντι από σύνδεσμο του Ολυμπιακού να δούμε πως θα μας  φερθούν ... λες να μας κεράσουν μπισκοτάκι;

Δυστυχώς δε ζούμε σε έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο.

Δημοσ.

Η πρόκληση δεν ήταν τα αυτιά του Σπανουλη, αλλά ότι και φέτος ο Ολυμπιακος τους έκλεισε το σπίτι, όπως κάθε χρόνο. Λογικό να αντιδρούν με βία, απειλές και ψευτοτραμπουκισμους. Πόνος κάθε χρόνο, σε Ελλάδα κι Ευρώπη.

Τα σημειωσα με bold για να κανω συγκεκριμενα την ερωτηση.

Το καθε χρονο απο που ισχυει?

Δημοσ.

Τα σημειωσα με bold για να κανω συγκεκριμενα την ερωτηση.

Το καθε χρονο απο που ισχυει?

Είπαμε... Όσον αφορά τον Ο.Σ.Φ.Π. οι υποστηριχτές του δεν έχουν λογική.

• Like 1
Δημοσ.

Είπαμε... Όσον αφορά τον Ο.Σ.Φ.Π. οι υποστηριχτές του δεν έχουν λογική.

Την πήρες την απάντηση. Μείνε σε αυτή, η οποία σε βολεύει, και νοιώσε περήφανος για το κύπελλο στο μπάσκετ, το μοναδικό τίτλο για φέτος. Κάθε χρόνο και χειρότερα.
Δημοσ.

Ο άλλος ο υπερΈλληνας δεν ξέρει να γράφει το όνομα του και ήρθε να μας πει για πουτάνες κι αλήτες... Ρε μλκ, πόση υπομονή πια....

Και έχει πλάκα με τους γαύρους που λένε για κόμπλεξ με τον σπανούλη με τέτοιο τρόπο, σα να τους φαίνεται απίστευτο.

Για έναν σπανούλη που πήγε από τη μια μεγάλη ομάδα στην άλλη. Πρωτοφανές παγκοσμίως.

Και καλά, αφού αυτό τους φαίνεται περίεργο που ας πούμε υπάρχει και μια πολύ πολύ μικρή δικαιολογία αντιπάθειας, σκέψου τι απορία πρέπει να έχουνε όταν όλο το σεφ βρίζει εν χορώ τη μάνα του διαμαντίδη... Πολιτισμικό σοκ.

Τέλος πάντων, κακώς προχωράει τόσο η συζήτηση για τον σπανούλη και μου τη δίνει που μπήκαμε όλοι στο κολπάκι του μαλάκα για να ρίξει αλλού τις ευθύνες...

Έχουμε πρόβλημα σοβαρό. Σκέφτομαι τώρα, ας πούμε, τους γονείς του λούντζη, τους γονείς του παπαγιάννη. Πως να αισθάνονται αυτοί οι άνθρωποι που έφεραν τα παιδιά τους στην ομάδα αυτού του τύπου; Ο εξευτελισμός είναι ανυπολόγιστος.

Και επειδή το να πάει κάποιος στο γήπεδο και να τον γιουχάρει δεν είναι και το πιο ασφαλές, καλύτερα πλήρης αποχή και μετά την τιμωρία.

Δεν θα γίνει βέβαια γιατί πάνω-κάτω θα τελειώσει η όποια τιμωρία και θα παίζουμε πάλι με τον γαύρο σε 1-2 αγώνες.

Δεν ξέρω.

Εγώ προσωπικά σήμερα είμαι ακόμα περισσότερο ξενερωμένος από προχθές.

Δημοσ.

Εφόσον δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος να αναλάβει την "κληρονομιά" Γιαννακόπουλου η αποχώρηση της οικογένειας (και του Τρακη) είναι η μόνη λύση για να προστατευτεί ο συλλογος αλλά και η υστεροφημία του ονόματος. Προσβάλει όχι μόνο τον συλλογο αλλά την αισθητική, την νοημοσύνη οποιουδήποτε όχι απλώς δεν φορά οπαδικές παρωπίδες αλλά οποιουδήποτε έχει μάτια ή αυτιά. Ας πάρει μαζί του και τους αυλικούς του

Και ας μην ξαναπάρει τίτλο ποτέ η ομάδα μπάσκετ

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...