Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δηλώσει και παραπάνω ότι δεν έχω δει τον αγώνα και δυστυχώς τα μόνα πλάνα που βρίσκω είναι στη νοβα μόνο τα καλάθια και χωρίς σπικαζ. Οπότε δεν παίρνω θέση.

Αλλά εσύ μπορείς εσύ να θέλεις ότι θέλεις. Κι εσύ, όπως είπα παραπάνω θα χαρακτηριστείς από αυτό.

Εσύ π.χ. είσαι ένας από αυτούς που επανειλημένα μιλάς για τη ροχάλα του διαμαντίδη.

Βέβαια, βρίσκεις δύσκολο να πεις ότι ο διαμαντίδης δέχεται χτύπημα και απαντάει με τη ροχάλα γιατί ξέρεις ότι αυτό έστω και λίγο τον δικαιολογεί. Και γι'αυτή σου την εμπάθεια έχεις χαρακτηριστεί

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Καθόλου συνετό, δεν μου φαίνεται καν συνετό που παιζει μπασκετ στην Ελλάδα και αυτός και πολλοί άλλοι.

Επίσης θα μου φανει τρομακτικά μη συνετό κάθε γονιός στο επόμενο ματς στο οακα να μην τραγουδαει εν χορό σύνθημα του στυλ "Γιαννακόπουλε, μαλάκα, καραγκιόζη". Εκεί φαίνεται η αποδοχή ή οχι του "προεδρου" και όχι σε μια κριτική στο φόρουμ. Να σας δω. 

Δημοσ.

Μπα απο ποιόν έχω χαρακτηριστεί? Απο βαμμένους πράσινους που με ξέρουν ίντερνετικά και μόνο? Ουδόλως με ενδιαφέρει.

Έβλεπα το ματς σε φίλο μου και το πρώτο που είπα ήταν πως δε χρειαζόταν να κάνει αυτή την κίνηση ο Σπανούλης. Δε χρειαζόταν γιατί στο γήπεδο (στα γήπεδα, καλύτερα) κυκλοφορούν αούγκανοι, πρεζάκια και No lifers.

Αλλά το να τον λέμε μικρό και να κλείνουμε τα μάτια σε οτιδήποτε αφορά το "καλο παιδί" του ελληνικού μπάσκετ είναι τουλάχιστον υποκρισία.

Υ.Γ. Ο πραγματικά μικρός άνθρωπος δεν είναι αυτός που για προσωπικούς λόγους θέλει να αλλάξει ομάδα. Πραγματικά μικρός, είναι αυτός που μένει στην ίδια, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, μόνο και μόνο για να μην ξεβολευτεί, και ας θυσιάζει σ αυτό το βωμό και την αξιοπρέπεια και την ηθική και την ανθρωπιά. Ευελπιστώ πως ακόμα και οι φίλαθλοι του Παο θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν σιγά σιγά το νόημα των φωτογραφιών που ανέβασα σε αυτό το νήμα.

• Like 1
Δημοσ.

Καθόλου συνετό, δεν μου φαίνεται καν συνετό που παιζει μπασκετ στην Ελλάδα και αυτός και πολλοί άλλοι.

Επίσης θα μου φανει τρομακτικά μη συνετό κάθε γονιός στο επόμενο ματς στο οακα να μην τραγουδαει εν χορό σύνθημα του στυλ "Γιαννακόπουλε, μαλάκα, καραγκιόζη". Εκεί φαίνεται η αποδοχή ή οχι του "προεδρου" και όχι σε μια κριτική στο φόρουμ. Να σας δω. 

Ενώ, για να καταλάβω, σου φαίνεται συνετό να πάει κάποιος στο γήπεδο και να του ασκήσει κριτική;

Του ανθρώπου που υποστηρίζει οικονομικά άλλα 50-200-300 πρεζάκια τα οποία περιμένουν οδηγίες;

Και ποιος θα υπερασπιστεί αυτόν που θα ασκήσει την κριτική; Ας είμαστε λίγο προσγειωμένοι...

Και όσο και να σου φαίνεται μικρή η κριτική σε ένα φόρουμ, σκέψου πόσο πιο εύκολο θα ήταν να πούλαγα τρελίτσα και να έλεγα τα ίδια με τον γιαννακόπουλο...

Μπα απο ποιόν έχω χαρακτηριστεί? Απο βαμμένους πράσινους που με ξέρουν ίντερνετικά και μόνο? Ουδόλως με ενδιαφέρει.

Έβλεπα το ματς σε φίλο μου και το πρώτο που είπα ήταν πως δε χρειαζόταν να κάνει αυτή την κίνηση ο Σπανούλης. Δε χρειαζόταν γιατί στο γήπεδο (στα γήπεδα, καλύτερα) κυκλοφορούν αούγκανοι, πρεζάκια και No lifers.

Αλλά το να τον λέμε μικρό και να κλείνουμε τα μάτια σε οτιδήποτε αφορά το "καλο παιδί" του ελληνικού μπάσκετ είναι τουλάχιστον υποκρισία.

Υ.Γ. Ο πραγματικά μικρός άνθρωπος δεν είναι αυτός που για προσωπικούς λόγους θέλει να αλλάξει ομάδα. Πραγματικά μικρός, είναι αυτός που μένει στην ίδια, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, μόνο και μόνο για να μην ξεβολευτεί, και ας θυσιάζει σ αυτό το βωμό και την αξιοπρέπεια και την ηθική και την ανθρωπιά. Ευελπιστώ πως ακόμα και οι φίλαθλοι του Παο θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν σιγά σιγά το νόημα των φωτογραφιών που ανέβασα σε αυτό το νήμα.

Ο διαμαντίδης, όσες φορές -και είναι αρκετές- έχει διαπληκτιστεί, το έχει κάνει με αντίπαλο. Εσύ αν θυμάμαι έλεγες ότι έπαιζες μπασκετ. Σου φαίνεται παράλογο να διαπληκτιστείς με αντίπαλο;

Ο σπανούλης αντιθέτως, λιγότερες αλλά και πάλι αρκετές φορές έχει κάνει χειρονομίες εναντίον του όχλου. Και συνήθως όχι άσεμνες.

Αλλά και πάλι εναντίον του όχλου. Αυτό πόσο λογικό είναι; Μιλάμε για όχλο. Και ο όχλος δυστυχώς έτσι αντιδρά.

Τέλος, η μικρότητα του σπανούλη είναι υπαρκτή και αδιαμφισβήτητη απέναντι σε εμένα. Και πάλι θα επαναλαμβάνομαι.

Εγώ πλήρωνα εισιτήριο για να δω και τον σπανούλη. Εγώ φώναζα για να υποστηρίξω και τον σπανούλη. Εγώ φώναζα και το όνομα του σπανούλη. Όταν ο σπανούλης πήγε στον γαύρο, ήξερε ότι ερχόταν σε ρήξη μαζί μου. Και ύστερα μου έβγαλε και γλώσσα.

Και ο σπανούλης είναι ένας, δεν είναι όχλος. Από τον σπανούλη μπορώ να ζητήσω το λόγο. Γιατί κάθε φορά που κάνει νάζια στην εξέδρα πρέπει να σκέφτεται ότι κάποιοι εκεί δεν τον έβρισαν ποτέ.

Κάθομαι και γράφω τα αυτονόητα, για πόσο θα κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε;

Ο σπανούλης είναι επαγγελματίας, εγώ είμαι οπαδός.

Ο σπανούλης οφείλει να είναι πιο σοβαρός από εμένα, όχι το αντίθετο. Κι ας συμβαίνει, σε ότι με αφορά προσωπικά, το αντίθετο.

Δημοσ.

Δύο βολές και η μπάλα απ έξω.

Γελάω με τα παιχνίδια των μάνατζερ του Γιαννάκη

3 βολες γιατι δεν πατουσε τη γραμμη!

Δημοσ.

Δύο βολές και η μπάλα απ έξω.

Γελάω με τα παιχνίδια των μάνατζερ του Γιαννάκη

Αμα δω Μπαναοτη μετα απο Ιβανοβιτς , ο μπασκετικος Παο τελειωνει για αρκετο καιρο

Οσο τουλαχιστον ειναι ο τρακης μπροστα

Δημοσ.

Ιβανοβιτς τελος

GIANNAKIS_FEERR_DF.jpg

Αμα δω Μπαναοτη μετα απο Ιβανοβιτς , ο μπασκετικος Παο τελειωνει για αρκετο καιρο

Οσο τουλαχιστον ειναι ο τρακης μπροστα

Διαφωνω, ο Γιαννακης ειναι ιδανικός για προτζεκτ νεαρών, αν εφαρμοστεί. ΕΝδιαφερον βεβαια τα εκτός γηπεδου και η αποδοχή από τον κόσμο λολ. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι θα ειναι ανταγωνιστικος ειναι αυτο που εννοω

Το να φτιαξει μια καινουρια ομαδα και να παιζει με μποχωριδη/βεζενκοφ κ αναλογα ταλεντα μπορει να το κανει , αλλα αυτο προυποθετει στηριξη και υπομονη . Traits που αμφιβαλλω οτι θα τα εχει στην διαθεση του

Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητα παιχνίδια από τη μεριά γιαννάκη.

Μπορεί να είναι από τον γιαννακόπουλο σε φάση, κι'αυτός πήγε στον γαύρο αλλά τον σεβόμαστε σε αντίθεση...

Πάντως ανεξάρτητα από αυτό, κάποια στιγμή πρέπει η ομάδα να συμφιλιωθεί μαζί του. Και να ξαναμπει το σωστό λάβαρο του '96 στο οακα.

Δημοσ.

Ο Γιαννάκης δεν είναι αγαπητός στον κόσμο και σαν προπονητής απέτυχε. Σαν προσωρινή λύση μόνο, στυλ Αλέφαντος.

Break ο Παναθηναικός δεν μπορεί έτσι κι αλλιώς και με την απουσία του Γκιστ ακόμα ποιο δύσκολα.

Με τον Γκιστ θα μπορούσαμε να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ και να πάρουμε το πρωτάθλημα με πλεονέκτημα έδρας. Τωρα με μειονέκτημα και χωρις Γκιστ ελπίζουμε μόνο να έχει τραυματισμούς ο γάβρος στο final 4. Αλλιως έχουμε ένα 5-10% και πολλά λέω για πρωτάθλημα.

Οπότε ας μην γραφικοποιηθούμε με Μπαναώτη

Δημοσ.

- Ο Γιαννακόπουλος είναι επικίνδυνος και εκτός ελέγχου , αυτά που λέει και αυτά που κάνει ούτε πρεσβεύουν ούτε υιοθετούνται από κανέναν σκεπτόμενο άνθρωπο. ΜΑΚΑΡΙ να εφαρμοστεί η ποινή που καλώς του έχει επιβληθεί και να κάνουμε να τον δούμε χρόνια.

- Η κίνηση του Σπανούλη ήταν αχρείαστη και βλακώδεις αλλά είναι κάτι που συμβαίνει συχνά πυκνά και φυσικά δεν είναι λόγος για ντου.

- Ο Ιβάνοβιτς φαίνεται σαν απλά να περίμενε το αναπόφευκτο , δηλαδή την απόλυση του. Μέτριος προπονητής με αρκετά κολλήματα , το μπάσκετ που κάποτε έπαιζε δεν μπορεί να το παίζει με την ίδια επιτυχία μετά από 10 χρόνια. Περιμένουμε να μάθουμε τον αντικαταστάτη .. χωρίς μεγάλες προσδοκίες.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...