8elwADSL Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δεν υποστηρίζουν εγκληματίες την ομάδα τους υποστηρίζουν οι περισσότεροι (θέλω να πιστεύω).
Linus_Lost Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Ακόμα να τον κλείσουν μέσα τον γελοίο που τ αρέσουν τα κοκακια?
SlimData Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Διαβάζω ποστς σας για μικρότητες του Σπαν, σε αυτό το thread που έχει γραφτει κομπλεξ χωρις προηγούμενο από πολλά μέλη. Όχι γενικά για τον μπασκετικό ΟΣΦΠ, αλλά συγκεκριμένα για κείνον. Από τη πρώτη στιγμή που φόρεσε τα ερυθρόλευκα. Για μένα ωστόσο το θέμα είναι πως για μια ακόμα φορά περνά "στα ψιλά" ότι η διοίκηση του ΠΑΟ χρόνια τώρα είναι ότι χειρότερο πρωταγωνιστεί στον ελληνικό αθλητισμό, ανεξαρτήτως συλλόγων ή αθλήματος. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε ένα υπέροχο άθλημα. Κάθαρση είπαμε κ.Κοντονή; Εδώ είμαστε. Ξεκίνα. Τον σπανούλη εγώ τον είπα μικρό. Και είναι. Εννοείται πως δεν ήταν ο σπανούλης το πρόβλημα του χθεσινού αγώνα. Αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι είναι μικρός. Επίσης, στο παρελθόν δεν έχω ασχοληθεί με τον σπανούλη, δεν έχω βγάλει κόμπλεξ, έχω πει μόνο σε ανύποπτο χρόνο πριν 1-2 χρόνια ότι εκ του αποτελέσματος μαγκιά του ότι κατάφερε. Και καταλήγω, δικαιούμαι να τον κρίνω ή όχι; Επιτρέπεται; Από εκεί και πέρα, το δυο μέτρα και δυο σταθμά σε όλο του το μεγαλείο. Γιατί, το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού αθλητισμού είναι ένας πρεζάκιας που είναι τόσο μαλάκας που ότι κάνει το κάνει δημοσίως. Σωστά. Θέλω να συμφωνήσω. Και τέλος, για να καταλάβετε πόσο προβατοποιημένη ενημέρωση έχετε, διαβάζετε τόσες μέρες ότι ο κοντονής κάνει πόλεμο στον μαρινάκη και το έχετε πιστέψει και έχετε στραφεί εναντίον του μόνου υπουργού αθλητισμού που προσπαθεί να καταπολεμήσει τη βία. Τι ζόρι τραβάτε με τον κοντονή; Σας χαλάει απ'τη μια ο κοντονής αλλά σας χαλάει και το ντου, σας χαλάει και ο γιαννακόπουλος, σας χαλάνε και τα επεισόδια, πως θέλετε να εξυπηρετηθείτε; Βούτυρο στο ψωμί του κοντονή τα χθεσινά και όσα επεισόδια γίνονται ασταμάτητα το τελευταίο τρίμηνο. Και εκεί υπάρχει η πραγματική μασονεία φίλοι κατευθυνόμενοι. Εκεί που ένας υπουργός προσπαθεί να χτυπήσει τη βία και η πλειοψηφία των δημοσιογράφων όλων των ομάδων του κάνουν πόλεμο. Γιατί τη βία τη θέλουν όλοι, βολεύει. Σε ότι αφορά τον σπανούλη, μπορώ πολύ ευχαρίστως να συζητήσω για ποιον λόγο είναι μικρός. Αν και σίγουρα κατά βάθος το ξέρουμε όλοι, απλά εσάς τώρα σας βολεύει να πανηγυρίζετε. Και σε ότι αφορά τον πρεζάκια, ευτυχώς δεν περιμέναμε τα χθεσινά να τον κρίνουμε. Δυστυχώς η οικονομική κατάσταση στη χώρα δεν επιτρέπει σε μεγάλες προσωπικότητες να βρουν τα απαραίτητα χρήματα και να τον στείλουν στο διάολο. Μπορούμε να ελπίζουμε σε συνολική κατακραυγή που θα τον αναγκάσει να πάρει δρόμο γιατί μέσω ποινικής οδού, δεν περιμένω να δω πλούσιο να τιμωρείται στην Ελλάδα.
firewalker Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μην μπερδεύετε τα πράγματα . Ο Γιαννακόπουλος είναι βλαξ με πατέντα μεγάλη. Ηλίθιος. Ο Μαρινάκης είναι εγκληματικής. Αρχηγός σε εγκληματική οργάνωσης. Είναι σαν να λες πως η κίνηση που έκανε ο Σπανούλης (πως έτρεξε έτσι η λουλού στο ντου...) είναι ίδιο με να είχε παέι και να έδειχνε τα @@ του στον κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό όμως των οπαδών και φιλάθλων του Ο.Σ.Φ.Π. Όταν κάτι αφορά την ομάδα τους είναι σαλόνι, τραπεζαρία ένα. Δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσουν το καλό από το κακό. Παθιάζονται και τυφλώνονται. Εκμηδενίζεται η λογική τους σκέψη. Η κριτική τους ικανότητα. Και ο Σπανούλης όμως... Πολύ λελές. Βρε ΜΑΛΑΚΑ Σπανούλη... Ακούς μία μαϊμού στα αποδυτήρια να σκούζει, να σου βρίζει την γυναίκα και το παιδί.... Βγες έξω ρε συ, και καν' του την κίνηση με τα χέρια στα αυτιά και φώναξε "Δεν ακούω". Όταν πρέπει να τα κάνει για να τον στείλεις τον άλλον αδιάβαστο... Έχει κανείς email του, να του εξηγήσουμε τι σημαίνει τρολάρισμα; 2
manzah80 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Εγω να δεχτω οτι αυτα που κανει ο γιανακοπουλος δεν αρμοζουν σε ενα συλλογο που εχει βαρεθει να σηκωνει κουπες στο μπασκετ.Επειδη μερικοι ειναι μικροι μαλλον αυτα τα κανε απο παλια και ειχε φαει χαστουκια απο τον ραντζα(οταν επαιζε στον παο ο κροατης).Ο Ομπραντοβιτς εφυγε συγκεκριμενα γιαυτον και αποδειχτηκε οτι ηξερε τι εκανε.Αυτο δεν αναιρει οτι ο σπανουλης ειναι πολυ μικρος ανθρωπος και το εχει αποδειξει πολλες φορες.Μου θυμισε τον περειρα που εκανε μαγκιες και μετα εκανε 100αρι σαν τον γιουσειν μπολτ(τον πουστη μεχρι να καταλαβουν οι αλλοι του παγκου ειχε φτασει στα μισα του γηπεδου).Το να μου κανει μαθηματα ηθικης ο οπαδος μιας ομαδας που διδασκει ηθος και ο προεδρος της κατεβαινει μαστουρωμενος στα αποδυτηρια μπροστα σε καμερες και να λεει στον σισε εναν αξιοπρεπεστατο ποδοσφαιριστη οτι τον πηδηξε αφου πρωτα εχει φαει καμια δεκαρια κλωτσιες απο τους επιστημονες δεν ειναι και πολυ εντιμο.Για να μην παω στην ριζουπολη και γινω γραφικος οπου ενα ολοκληρο συστημα περιμενε μια ομαδα για να την αποδομησει .Ολος ο ελληνικος αθλητισμος ειναι σαπιος γιαυτο καλο ειναι να μην μιλαει κανεις.Εγω προσωπικα δεν ειμαι φανατικος οπως ημουν παλια παρολαυτα οταν ειδα την κινηση του σπανουλη μου γυρισε το ματι και δεν το κρυβω οτι αν ημουν εκει παιζει να κανα κινηση να μπω και εγω μεσα.Εισαι επαγγελματιας κερδιζεις με το σπαθι σου εχεις περασει στο φαιναλ φορ και πας και μου κανεις μπουρδελο τον αγωνα σε ενα γηπεδο που ηταν εκκλησια επειδη ειχανε ξενερωσει.Μετα σου βριζει ο αλλος την γυναικα και το παιδι τα ακους και δεν βγαινεις εξω να τον σαπισεις στα χαστουκια.Οι μεγαλοι παιχτες εχουν και μεγαλη προσωπικοτητα γιαυτο προσωπικα δεν θα τον αποδεχτω ποτε τον σπανουλη σαν μεγαλο παιχτη οχι γιατι εφυγε αλλα γιατι εδειξε μεγαλη κακια απεναντι σε ανθρωπους τους οποιους επαιρνε τηλ και εκλαιγε οταν ηταν στο χιουστον για να πληρωσουν το μπαι αουτ και να τον φερουν πισω και στον κοσμο που τον αγαπουσε.
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Στα χαστουκια πρεπει να πλακωσετε εσεις οι φιλαθλοι του ΠΑΟ τον Τρακη γιατι μονο το μπασκετ σας εχει μεινει και με αυτον σας βλεπω για μεγαλη κατρακυλα. 1
johnbond Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Βρε ΜΑΛΑΚΑ Σπανούλη... Ακούς μία μαϊμού στα αποδυτήρια να σκούζει, να σου βρίζει την γυναίκα και το παιδί.... Βγες έξω ρε συ, και καν' του την κίνηση με τα χέρια στα αυτιά και φώναξε "Δεν ακούω". Όταν πρέπει να τα κάνει για να τον στείλεις τον άλλον αδιάβαστο... Ναι να βγει έξω ο Σπανούλης και να βγάλει κάνα πιστόλι ο τράκης να τον καθαρίσει επι τόπου; Είναι να τα βάζεις με τρελούς; Απορώ πάντως πως οι αδερφοί Γιανακόπουλοι τον αφήνουν να ξεφτυλίζει έτσι την οικογένεια τους και τον παναθηναικό.
manzah80 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Εχει προσωπικο στρατο δεν γινετε αυτο.Εμενα αμα μου λεγε καποιος τα παιδια σου να πανε στο ταφο και μαφιοζος να ητανε θα χυμαγα πανω του δεν παιζει.Για κατρακυλα δεν το βλεπω ειχε δυο συνεχομενα νταμπλ.Τωρα και να χασει το φετινο που μαλλον αυτο θα γινει γιατι εχεις καλυτερη ομαδα δεν τρεχει και τιποτα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Εχει προσωπικο στρατο δεν γινετε αυτο.Εμενα αμα μου λεγε καποιος τα παιδια σου να πανε στο ταφο και μαφιοζος να ητανε θα χυμαγα πανω του δεν παιζει. Για αυτο κανει τον μαγκα και μιλαει αλλιως απο την πολη φαπα θα ειχε παθει αφασια και δεν λεω απο εμας τους φιλαθλους του Ολυμπιακου αλλα απο σας τους φιλαθλους του ΠΑΟ
manzah80 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Εσυ γιατι νομιζεις οτι αλλαξανε αποψη απο εκει που δεν τον ηθελε κανεις.Οι οργανωμενοι που κινουν τα νηματα σε ολες τις ομαδες ειναι μισθοφοροι.(και αυτα γενικα δεν ειναι να τα λες παραεξω γιατι θα σου ρθει απο εκει που δεν το περιμενεις και θα βρεθεις στον ευαγγελισμο πριν καταλαβεις τι εγινε)
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Για κατρακυλα δεν το βλεπω ειχε δυο συνεχομενα νταμπλ.Τωρα και να χασει το φετινο που μαλλον αυτο θα γινει γιατι εχεις καλυτερη ομαδα δεν τρεχει και τιποτα. Πηρε δυο με αυτο που ειχε φτιαξει ο Παυλος και ο Θανασης το δικο του εργο τωρα το βλεπουμε. Δεν εχει σημασια αν το φετεινο το παρω εγω η το παρεις εσυ, σημασια εχει οτι εχεις πεσει πολυ σαν ομαδα.
johnbond Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Ο Σπανούλης πάντως δήλωσε οτι δεν κατάλαβε τίποτα..Ίσως αυτό εξηγεί το γιατί δε βγήκε έξω. http://www.sportdog.gr/sports/mpasket/article/285915/stin-antepithesi-o-spanoylis-binteo-oi-diloseis-toy
manzah80 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Ενταξει δεν μπορεις να πεις οτι το πηρε με την παλια ομαδα οταν ειχαν μεινει μονο δυο παιχτες απο το παλιο ροστερ το προβλημα φετος ηταν ο προπονητης για εμενα οχι οι παιχτες+η φυγη λασμε ματσιουλις που ειχαν παθος και ποιοτητα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Τα πηρε με την φορα που ειχε η ομαδα. Να το ριξουμε και λιγο στην πλακα. Ρε παιδια αυτος ο προπονητη σας μου θυμιζει τον νεκροθαφτη στην ταινια του Κωνσταντινου (The κοπανοι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις