Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια από τα ίδια είναι και αυτός κανείς δε υπερασπίζεται τις καφρίλες/γελοιότητες του,κρίμα για εμάς πάντως που έχουμε αυτόν τον άνθρωπο τιμονιέρη ο παύλος και ο θανάσης ήταν κύριοι.

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα πρέπει να ηρεμήσει λίγο γιατί έχει πάρει την κατηφόρα και δε θα του βγει σε καλό.

Κατά τ'άλλα άντε να αρχίσουν οι τελικοί των play-off και να πάμε στο ΣΕΦ ώστε να μάθουμε το ''savoir vivre''!

Δημοσ.

Το ηχητικό ντοκουμέντο της ντροπής!

Δείτε και ακούστε μέρος των όσων φώναζε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού. Υβριστικά σχόλια εναντίον του Βασίλη Σπανούλη, κάνοντας απαράδεκτα σχόλια με αναφορά στη μητέρα του, στη γυναίκα του και στα παιδιά του.

Μηνύει Γιαννακόπουλο η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Τη νομική οδό θα ακολουθήσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός υποβάλλοντας μήνυση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στον Βασίλη Σπανούλη!

H ποιοτική πτώση του ΠΑΟ, δεν κρύβεται πίσω από… αυτιά
Δημοσ.

Σοβαρά τώρα πρέπει να ηρεμήσει λίγο γιατί έχει πάρει την κατηφόρα και δε θα του βγει σε καλό.

Κατά τ'άλλα άντε να αρχίσουν οι τελικοί των play-off και να πάμε στο ΣΕΦ ώστε να μάθουμε το ''savoir vivre''!

Αυτός ακριβώς είναι ο ΔΓ μη περιμένεις να αλλάξει κάτι έτσι είναι σαν άνθρωπος.

• Like 1
Δημοσ.

Μια από τα ίδια είναι και αυτός κανείς δε υπερασπίζεται τις καφρίλες/γελοιότητες του,κρίμα για εμάς πάντως που έχουμε αυτόν τον άνθρωπο τιμονιέρη ο παύλος και ο θανάσης ήταν κύριοι.

Μακράν χειρώτερος είναι βασικά... Είναι από τους βασικότερους λόγους που σταμάτησα να παρακολουθώ την ομάδα. Δε ξέρω αν είναι αυτός που λέει αυτά τα πράγματα στο βίντεο, αλλά ικανό τον έχω.

Δημοσ.

Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας φυσικά και είναι αυτός που τα λέει είναι χαρακτηριστική η φωνή του δεν χρειάζεται να γίνουμε σαν και τους άλλους που γίνονται τόσα μπροστά στα μάτια τους στο ποδόσφαιρο και πουλάνε τρελίτσα.

Δημοσ.

Σίγουρα? Γιατί εμένα δε μου μοιάζει η φωνή έτσι όπως τον έχω ακούσει να μιλάει.

Μιλάμε για σκέτη παρακμή όποιος και να είναι πάντως,ντροπής πράγματα.

Δημοσ.

Αν δεν ηταν θα χε βγει ηδη να τα διαψευσει κ να πει για δικαςτηρια κλπ. Ειναι ο ιδιος που λιγες μερες πριν απειλουσε τους διαιτητες με τσσκα. Ο τυπος εχει ξεφυγει εδω κ πολυ καιρο.....

Ειναι χαρακτηριστικη η φωνη του κ προφανως εφοσον το θεμα πηγε στη γαδα, θα υπαρχουν μαρτυρες.

• Like 2
Δημοσ.

Διαβάζω ποστς σας για μικρότητες του Σπαν, σε αυτό το thread που έχει γραφτει κομπλεξ χωρις προηγούμενο από πολλά μέλη.

Όχι γενικά για τον μπασκετικό ΟΣΦΠ, αλλά συγκεκριμένα για κείνον. Από τη πρώτη στιγμή που φόρεσε τα ερυθρόλευκα.

Για μένα ωστόσο το θέμα είναι πως για μια ακόμα φορά περνά "στα ψιλά" ότι η διοίκηση του ΠΑΟ χρόνια τώρα είναι ότι χειρότερο πρωταγωνιστεί στον ελληνικό αθλητισμό, ανεξαρτήτως συλλόγων ή αθλήματος. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε ένα υπέροχο άθλημα.

Κάθαρση είπαμε κ.Κοντονή;

Εδώ είμαστε. Ξεκίνα.

• Like 1
Δημοσ.

Aπο τον Μαρινάκη να ξεκινήσει. Δεύτερος είναι ο Γιαννακόπουλος.

Κανένα πρόβλημα αδερφέ. Μαζί σου.

Απλά έχω λίγο μεγαλύτερη αδυναμία το μπάσκετ.

Δημοσ.

Εγώ να δεις.

Αλλά δεν είναι έντιμο να φωνάζεις για το σπίτι του γείτονα, και στο δικό σου να συμβαίνουν τα ίδια.

Δημοσ.

Να μην συγκρινετε ανομοια πραγματα...

Αλλο πραγμα τα κακουργηματα και τα εγκληματα (και προ Φαταουλα εποχη...) που εχουν διαπραξει καποιοι, αλλο πραγμα οι εξυβρισεις κλπ...

Κατακριτεα και τα 2 αν τα κοιταμε μεμονωμενα, αλλα αν τα βαλεις στο ζυγι το ενα απλα δεν υπαρχει μπροστα στο αλλο...

Οπως κατακριτεο ειναι να κλεβεις και ενα καρβελι ψωμι, κατακριτεο και να δολοφονεις καποιον. Το να φτασεις να εξισωνεις τις 2 πραξεις απαιτει τουλαχιστον αρρωστη φαντασια...

Δημοσ.

Ναι, θα κάτσουμε να ζυγίσουμε την αρρώστια του καθενός μέχρι να εντοπίσουμε πιο άρρωστες συμπεριφορές και να πούμε στο τέλος "ναι αλλά και ο άλλος είχε πει/ είχε κάνει..."

Αυτά είναι δικαιολογίες των οπαδών, ώστε να νιώσουν καλύτερα για τον εαυτό τους που κάθονται και υποστηρίζουν εγκληματίες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...