Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν σε προηγουμενες φασεις δεν εχεις δωσει 2 τεχνικες ποινες σε παιχτες του Παο , δεν δινεις τα αυτακια του Σπανουλη επειδη ξεσηκωθηκε το γηπεδο . Ειναι εξαρετικα απλο

Δεν σχολιασα αυτο, την ανοησια της τσαμπα μαγκιας σχολιασα και της ημιμαθειας. Και απο ποτε το λαθος διορθωνεται με λαθος?

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Γιατι να πω οτι ειπα μαλακια; Θα το ελεγα αν τηρουσαν τους κανονισμους κατα γραμμα και οχι κατα χρωμα.

Δημοσ.

Δεν καταλαβες καν αυτο που εγραψα τοτε , κλαιν

Δεν εκανες τον τσαμπα μαγκα ρε φιλε? Τον κανονισμο τον ηξερες? Δεν τον ηξερες, απλα το να γραφεις σε ενα φορουμ εχει γινει μαγκια

Γιατι να πω οτι ειπα μαλακια; Θα το ελεγα αν τηρουσαν τους κανονισμους κατα γραμμα και οχι κατα χρωμα.

Δεν ξερω εγω εγραψα οτι υπαρχει ο κανονισμος στο φιλο, εσυ λες τον πονο σου, δεκτο

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφερει αν στεκει σαν κανονισμος , με ενδιαφερει οτι το σφυριζει επειδη ξεσηκωθηκε και μονο το γηπεδο

Αν το εκανε αυτο ο Σπανουλης στο Σεφ με αντιπαλο τον Αρη , θα το σφυριζε ? Προφανως κ οχι

Αρα σαν σφυριγμα ειναι αστειο , ποσο μαλλον οταν σου εχουν ξεφυγει αλλα κι αλλα

Αν θες το καταλαβαινεις , αν οχι , δεν με απασχολει και ιδιαιτερα

Δημοσ.

http://www.eska.gr/kanonismoi.pdf

Aρθρο 49. Αλλα ειπαμε η γλωσσα μας ειναι μεγαλυτερη απο την αγνοια μας. Το ιδιο ισχυει για τους ασχετους με τα like

Σελιδα 51/72 για να μην σε δυσκολεψω

Έλα ρε μλκα τώρα , άπειρες φορές ένας παίχτης αγγίζει έναν διαιτητή και δεν έχω δει ούτε μία φορά να πέφτει τεχνική ποινή 

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφερει αν στεκει σαν κανονισμος , με ενδιαφερει οτι το σφυριζει επειδη ξεσηκωθηκε και μονο το γηπεδο

Αν το εκανε αυτο ο Σπανουλης στο Σεφ με αντιπαλο τον Αρη , θα το σφυριζε ? Προφανως κ οχι

Δεν σε νοιαζει αν στέκει σαν κανονισμός στο τι σφυρίζει ενας διαιτητής που που υπακούει στον κανονισμό;

Εκτίθεσαι.

Αστείο σε εκανε και γέλασες; Αστείο ειναι να αποκλείεται και καποιος για χασις που εμποδίζει την αποδοση δεν την εκτυνασει αλλα ισχύει

Δημοσ.

Καλα ελληνικα γνωριζεις? Η τεχνικη ποινη ειναι επειδη προκαλει το γηπεδο. Και αν το εκανε στον Αρη και δεν το εδινε θα ηταν λαθος, αλλα τοσος πονος τοσα χρονια, πως να τον αντεξει?

Βεβαια ο αλλος τσαμπα μαγκας σπανουλης, του αρεσε να του βριζουν την γυναικα του εν χορω για 1.5 λεπτο. Μετα ειπε οτι εμενα ετσι μου βγηκε.

Έλα ρε μλκα τώρα , άπειρες φορές ένας παίχτης αγγίζει έναν διαιτητή και δεν έχω δει ούτε μία φορά να πέφτει τεχνική ποινή 

Προφανως δεν εννοει να τον αγγιξει πηγαινοντας να του μιλησει ε?

Αλλος ποναει σημερα και μαλλον ειναι βαρυς ο πονος που εχεις παραισθησεις.

Πηρες το πρωταθλημα και ποναω? Γιατι εγω θυμαμαι οτι εχω 1 τιτλο φετος και εσυ κανενα

Δημοσ.

Δεν σε νοιαζει αν στέκει σαν κανονισμός στο τι σφυρίζει ενας διαιτητής που που υπακούει στον κανονισμό;

Εκτίθεσαι.

Αν εκτιθεμαι εγω , με τα δικα σου ποστς γελανε κ τα πληκτρολογια

Καλα ελληνικα γνωριζεις? Η τεχνικη ποινη ειναι επειδη προκαλει το γηπεδο. Και αν το εκανε στον Αρη και δεν το εδινε θα ηταν λαθος, αλλα τοσος πονος τοσα χρονια, πως να τον αντεξει?

Βεβαια ο αλλος τσαμπα μαγκας σπανουλης, του αρεσε να του βριζουν την γυναικα του εν χορω για 1.5 λεπτο. Μετα ειπε οτι εμενα ετσι μου βγηκε.

Θελεις να μου πεις οτι οι διαιτητες στο μπασκετ ολα αυτα τα χρονια τηρουνε τους κανονισμους κ σφυρανε τα παντα . Για αυτο κ σφυριξαν κ την χειρονομια του Σπανουλη . Κατα τα αλλα εγω ποναω...

Aight , καλη συνεχεια

Δημοσ.

Προφανως δεν εννοει να τον αγγιξει πηγαινοντας να του μιλησει ε?

Πηρες το πρωταθλημα και ποναω? Γιατι εγω θυμαμαι οτι εχω 1 τιτλο φετος και εσυ κανενα

Για το σημερινο παιχνιδι μιλαμε δεν λεμε για το που θα παει ο γιος μου φανταρος που ειναι 5 χρονων.

Δημοσ.

Για το σημερινο παιχνιδι μιλαμε δεν λεμε για το που θα παει ο γιος μου φανταρος που ειναι 5 χρονων.

Οταν παει παρε με τηλεφωνο. Το σημερινο παιχνιδι το εχασα. Ο Σπανουλης ειπε οτι δεν προκαλεσα κανενα. Τωρα ποιος ζει στο δικο του κοσμο ας μας πει.

Αν εκτιθεμαι εγω , με τα δικα σου ποστς γελανε κ τα πληκτρολογια

Θελεις να μου πεις οτι οι διαιτητες στο μπασκετ ολα αυτα τα χρονια τηρουνε τους κανονισμους κ σφυρανε τα παντα . Για αυτο κ σφυριξαν κ την χειρονομια του Σπανουλη . Κατα τα αλλα εγω ποναω...

Aight , καλη συνεχεια

τον κανονισμο τον ηξερες η θα μας πουλησεις και αλλη τρελιτσα? Εγω εβαλα τον κανονισμο εσυ πουλα τρελα, για το αν γινεται με τον Αρη η οχι

Δημοσ.

http://www.eska.gr/kanonismoi.pdf

Aρθρο 49. Αλλα ειπαμε η γλωσσα μας ειναι μεγαλυτερη απο την αγνοια μας. Το ιδιο ισχυει για τους ασχετους με τα like

Σελιδα 51/72 για να μην σε δυσκολεψω

Τον κανονισμό που τιμωρημένος πρόεδρος παίρνει το μικρόφωνο και βρίζει παίχτη τον έχεις πουθενά πρόχειρο?

Διακρίνω επιλεκτική ευαισθησία στους κανονισμούς.

Δημοσ.

Τον κανονισμό που τιμωρημένος πρόεδρος παίρνει το μικρόφωνο και βρίζει παίχτη τον έχεις πουθενά πρόχειρο?

Διακρίνω επιλεκτική ευαισθησία στους κανονισμούς.

Ας του κανει μηνυση ο ολυμπιακος, αφου βριζει και live εχει το βιντεο. Α και δεν ειναι προεδρος.

Δημοσ.

Ας του κανει μηνυση ο ολυμπιακος, αφου βριζει και live εχει το βιντεο. Α και δεν ειναι προεδρος.

Αφου δεν ειναι προεδρος γιατι ειναι στο παρκε και γιατι κανει δηλωσεις;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...