Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφερει και δεν με αφορα τι ειπε ο ιδιοκτητης του παο ειναι υπολογος για τον εαυτο του με ενδιαφερει οτι ξερει πολυ καλα τι θα γινει.Βρισκετε σε εναν χωρο που ειναι κοκινο πανι μεχρι και για τα καθισματα και παει ενω κερδιζει και δικαιως κερδιζει και μου κανει αυτη την μαλακια.Επαγγελματιας ειναι δεν παιζει σε αλανα και ξερει πολυ καλα τα δεδομενα της ελλαδας σε αυτα τα θεματα.Το να τιμωρηθει που λες ειναι γελοιο και δεν προκειτε να γινει.Σου απανταω μονο και μονο επειδη το μηνυμα σου ηταν αξιοπρεπες

υγ.Το οτι ηταν χορηγος στο τηγανι κτλ κτλ που ξερουν ολοι για τον δημητρη γιανακοπουλο εγω δεν τα χω ξεχασει και δεν προκειτε ποτε.Ας τον μαζεψει καποιος εχει ξεφυγει

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

χάχα πλάκα μας κάνεις έτσι..

Είναι η ώρα που τρολάρει για να γλυτώσει την καζούρα ;)

• Like 1
Δημοσ.

Και οι αδερφοι γουρλωματηδες βεβαια εχουν γινει γελοιοι με τα χχρονια ενω δεν ηταν.Τους χαλασε το οπαδιλικι και αυτους.

Δημοσ.

Και οι αδερφοι γουρλωματηδες βεβαια εχουν γινει γελοιοι με τα χχρονια ενω δεν ηταν.Τους χαλασε το οπαδιλικι και αυτους.

οι καλυτεροι ειναι.τους εχουν κλεψει τοσα και παρολα αυτα ουτε εχουν βρισει ποτε ουτε εχουν απειλησει καποιον.οτι κανουν το κανουν νομιμα γιατι και τυφλος βλεπει οτι εχουν αλλη παιδεια.μακαρι να ειχαν ολες οι ομαδες προεδρους σαν τους αυγουλοματηδες που πανε με το σταυρο στο χερι

Δημοσ.

Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που παίζει μπάσκετ. Είναι λογικό να μην μπορεί να κερδίσει μία ομάδα που παίζει με αγκωνιές και κλωτσιές.

Εχεις σκοπο να κανεις ρεκορ τρολαρισματος; :D

• Like 1
Δημοσ.

Εσυ θεωρεις οτι σου εχω παρει εστω και ενα πρωταθλημα με διαιτησια.Δεν σε ειρωνευομαι σοβαρα σε ρωταω δεν ειμαι 15 χρονων.

Δημοσ.

Στο νέο κυβερνητικό σχήμα θα μετέχει ο Τράκης!

Υπουργός ΟΚΑΝΑ? :shock:

• Like 2
Δημοσ.

H τεχνικη ποινη ισως να ειναι οτι πιο αστειο εχει σφυριχθει στην ιστορια του μπασκετ

http://www.eska.gr/kanonismoi.pdf

Aρθρο 49. Αλλα ειπαμε η γλωσσα μας ειναι μεγαλυτερη απο την αγνοια μας. Το ιδιο ισχυει για τους ασχετους με τα like

Σελιδα 51/72 για να μην σε δυσκολεψω

• Like 1
Δημοσ.

Κανενα αρθρο για τον "φιλαθλο" που ηταν 35 λεπτα μεσα στο παρκε εχει η για τις δυο φορες που πεταξαν την μπαλα στα μουτρα παικτη του Ολυμπιακου;

Δημοσ.

Κανενα αρθρο για τον "φιλαθλο" που ηταν 35 λεπτα μεσα στο παρκε εχει η για τις δυο φορες που πεταξαν την μπαλα στα μουτρα παικτη του Ολυμπιακου;

Τι εγινε, ουτε τα guts δεν εχεις να πεις μαλακια ειπα.

Δημοσ.

http://www.eska.gr/kanonismoi.pdf

Aρθρο 49. Αλλα ειπαμε η γλωσσα μας ειναι μεγαλυτερη απο την αγνοια μας. Το ιδιο ισχυει για τους ασχετους με τα like

Σελιδα 51/72 για να μην σε δυσκολεψω

Οταν σε προηγουμενες φασεις δεν εχεις δωσει 2 τεχνικες ποινες σε παιχτες του Παο , δεν δινεις τα αυτακια του Σπανουλη επειδη ξεσηκωθηκε το γηπεδο . Ειναι εξαρετικα απλο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...