Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να φτιάξεις ομάδα που να πηγαίνει φ4 σχεδόν καθε χρονιά και να παίρνει τίτλο καθε 2-3 χρόνια σταθερά για σχεδόν 15 είναι αδύνατο χωρίς φραγκα. Το να φτιάξεις μια καλή ομάδα όμως που να πηγαίνει καθε 2-3 χρόνια φ4 όπως η περσινή Μακάμπι πχ δεν είναι τόσο δύσκολο όσο η ομάδα έχει βαριά φανέλα

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

...να σου θυμίσω κι εγώ τί πήρατε την τρίτη χρονιά, με Μπαρτζώκα;

Χρήστο, τα θαύματα είναι για να έχει γεύση η Ιστορία.

Δεν είναι συνταγή για χόρταση.

Άσχημη ήταν η περσινή χρονιά με μπαρτζώκα;Μια χαρά το πολέμησε με μειονέκτημα έδρας με τη ρεαλ!

Οι βλάκες οι οπαδοί τον φάγανε.

Δημοσ.

Nαι θύμησε μου σε παρακαλώ τι έγινε στην Ευρώπη την τρίτη χρονιά με Μπαρτζώκα.

Μήπως δεν φτάσαμε στο 2-2 τη σειρά με την απίστευτη, εκείνη την εποχή, Ρεάλ? Με έναν προπονητή που ΄πήγε μάλιστα να αλλάξει το dna της ομάδας και με χτυπητές αδυναμίες στο ρόστερ (πετγουει, Σιμμονς Μπέγκιτς οι 3 απο τους 5 ψηλούς) και με τον Λο τραυματία για τη μισή σεζόν & Σπαν με πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Tέλος πάντων η φετινή χρονιά έπρεπε να υπάρξει για τον ΠΑο, ίσως και του χρόνου να μη προκριθείτε στο Φαιναλ4, αλλά πιστεύω πως με 2-3 καλές επιλογές ξένων + τους μικρούς που θα έχουν μεγαλώσει, θα χτίσετε κάτι καλό.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που το μπάτζετ είναι μικρό πρέπει και το τελευταίο ευρώ να μετράει....

Με αυτή τη λογική ο Ιβάνοβιτς πρέπει να φύγει καθώς σίγουρα θα παίρνει καλό μισθό λόγω ονόματος ενώ έχει μείνει μια δεκαετία πίσω σε ότι αφορά το μπάσκετ που παίζει..επίσης είναι ο χειρότερος closer παιχνιδιών που υπάρχει, και πετάει λευκή πετσέτα από το 25' αν είναι κανά 8αρι πόντους πίσω...

Δώσε ευκαρία στον Πρίφτη που είναι νέος και Έλληνας και ουσιαστικά αυτός σου πήρε πέρσι το πρωτάθλημα και ζόρισε σε 2-3 παιχνίδια την ΤΣΣΚΑ... (εκτός αν πιστεύουμε ότι ο Φράνκι έγινε προπονητής εν μια νυχτί)

Μαυροκεφαλίδης πρέπει να φύγει εχθές... Είναι μακράν ο πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης με βάση την προσφορά και τις δυνατότητές του (δεν είναι κακός, απλά είναι παίχτης πολυτέλεια για μια ομάδα να τον έχει απλά επειδή έχει ένα πολύ καλό σουτάκι από τα 5 μέτρα χωρίς να κάνει τίποτα άλλο και να είναι και χωνί στην άμυνα). Ταιριάζει σε ομάδες σαν την ΤΣΣΚΑ που έχουν απεριόριστο μπάτζετ... στο παναθηναικό δεν ταιριάζει... δε γίνεται ο Μαυροκεφαλίδης να παίρνει όσο παίρνουν μαζί Παππας, Γιάνκοβιτς , Μπλούμς και όλοι οι πιτσιρικάδες μαζί.... 

Χρειαζόμαστε παίχτες που θα ματώνουν στο γήπεδο, θα παίζουν σκυλιασμένη άμυνα και θα αξίζουν μέχρι και το τελευταίο σεντ που θα παίρνουν... ( ακόμα καλύτερα να βρίσκουμε παίχτες που θα παίρνουν και λιγότερα απ ότι αξίζουν)

Υπό αυτή την έννοια είναι έγκλημα το ότι έφυγε ο Μασιούλης, ο Λάσμε και ο Μπράμος.... και να υπάρχει στην ομάδα ο Μαυροκεφαλίδης, Νέλσον, Σλότερ, Μπατίστα.

Ο Βλάντο δυστυχώς είναι ο νέος Τέπιτς... Ελπιδοφόρος, ελπιδοφόρος αλλά για λίγα πράγματα και μικρές ομάδες. Έφτασες 25 χρονών αγόρι μου... διώξαμε Μασιούλης και Μπράμο για να έχεις τη θέση μόνος σου... βάλε λίγο τσαγανό στο παιχνίδι σου... βάλε τα αφύλαχτα σουτ... Υποτίθεται τριποντάκιας ήσουν όταν σε πήραμε...

Ο Νέλσον επίσης  δε ξέρω τι έχει πάθει... Φαντάζομαι, (από την λατρεία των οπαδών του Ερυθρού Αστέρα στο πρόσωπό του) ότι ήταν καλός παίχτης... οκ πέρασε τραυματισμό... αλλά αυτό δεν νομίζω ότι δικαιολογεί να μην μπορεί να πιάσει την μπάλα...

Γενικά ο Παναθηναικός πέραν των Διαμαντίδη , Φώτση (που δεν είναι και για πολλά πολλά αλλά είναι σημαίες και χρήσιμοι λόγω εμπειρίας).... τον Γκιστ και τον Παππά και τους πιτσιρικάδες  ... (και μια τελευταία ευκαιρία στον Βλάντο)  θέλει φουλ αλλαγή στο ρόστερ...

Κατ εμέ ας μπουν οι πιτσιρικάδες να παίξουν... Χαραλαμπό, Λούντζης, Κόνιαρης, Παππαγιάννης.... να χτυπήσουμε και τον Βεζένκοφ άμα δε πάει NBA.... κανά 2 ξένους ποιοτικούς και ότι βγει...

Τουλάχιστον θα ξέρουμε τι γίνεται και ότι στηρίζουμε το πρότζεκτ της ελληνοποίησης....ας χάσουμε και μερικά χρόνια τους εγχώριους τίτλους...σκασμένοι είμαστε εξάλλου από αυτούς....

Προτιμώ να χάνω με τον Λούντζη και τον Χαραλαμπόπουλο παρά με τον Νέλσον και τον Μπλούμς....

• Like 1
Δημοσ.

Το να φτιάξεις ομάδα που να πηγαίνει φ4 σχεδόν καθε χρονιά και να παίρνει τίτλο καθε 2-3 χρόνια σταθερά για σχεδόν 15 είναι αδύνατο χωρίς φραγκα. Το να φτιάξεις μια καλή ομάδα όμως που να πηγαίνει καθε 2-3 χρόνια φ4 όπως η περσινή Μακάμπι πχ δεν είναι τόσο δύσκολο όσο η ομάδα έχει βαριά φανέλα

Σχεδόν συμφωνώ. Πες τα όμως του Χρήστου, που κριτήριο (ή μάλλον στόχο δια του παραδείγματος) βάζει τις κούπες.

Ε οι κούπες με χαμηλό μπάτζετ δεν γίνεται να έρχονται σταθερά. Μόνο πυροτεχνήματα γίνονται.

Άσχημη ήταν η περσινή χρονιά με μπαρτζώκα;Μια χαρά το πολέμησε με μειονέκτημα έδρας με τη ρεαλ!

Οι βλάκες οι οπαδοί τον φάγανε.

Κοίτα, δεν θα υπερασπιστώ αυτούς που του την πέσανε. Κανείς δεν αξίζει πέσιμο. Όμως τα καραγκιοζιλίκια του (συμπεριφοράς) είχαν παραπερισσέψει, σε συνδυασμό με μία πλήρως αποτυχημένη χρονιά, και έξω και μέσα. Αν εσύ κρατάς την "πάλη" με την Ρεάλ, πάσο, αλλά για εμένα ήταν αποτυχία (όσο κι αν το χάρηκα που τα δώσανε όλα και το παλαίψανε). Το έγραφα και πέρσι τέτοιον καιρό, ότι το πιθανότερο ταβάνι και για ΠΑΟ και για ΟΣΦΠ ήταν ένα 3-2 και εκτός Φ4 (αφήνοντας ένα ενδεχόμενο για υπέρβαση στον ΟΣΦΠ, αλλά μέχρι εκεί. Μετά 4ος στο Φ4 και τέλος). Αν δεν είχε κάνει τις μαλακίες του ο Μπαρτζώ κι αν δεν είχαν βοηθήσει και τότε οι τραυματισμοί, η περσινή ομάδα θα άξιζε να βρισκόταν (απλώς) Φ4.

Nαι θύμησε μου σε παρακαλώ τι έγινε στην Ευρώπη την τρίτη χρονιά με Μπαρτζώκα.

Μήπως δεν φτάσαμε στο 2-2 τη σειρά με την απίστευτη, εκείνη την εποχή, Ρεάλ? Με έναν προπονητή που ΄πήγε μάλιστα να αλλάξει το dna της ομάδας και με χτυπητές αδυναμίες στο ρόστερ (πετγουει, Σιμμονς Μπέγκιτς οι 3 απο τους 5 ψηλούς) και με τον Λο τραυματία για τη μισή σεζόν & Σπαν με πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Tέλος πάντων η φετινή χρονιά έπρεπε να υπάρξει για τον ΠΑο, ίσως και του χρόνου να μη προκριθείτε στο Φαιναλ4, αλλά πιστεύω πως με 2-3 καλές επιλογές ξένων + τους μικρούς που θα έχουν μεγαλώσει, θα χτίσετε κάτι καλό.

...Χρήστο ήδη τα είπα πιο πάνω (κι όπως βλέπεις, αναγνώρισα και τραυματισμούς - δεκτό και το θέμα της στελέχωσης που είπες, για το οποίο μάλιστα εγώ πέρσι δεν έριχνα ευθύνες στον Μπαρτζώ).

Αν θες να χρυσώσεις το χάπι διατυπώνοντάς τα πιο αμβλυμένα, εγώ να στο θέσω ωμά : πέρσι, ο προπέρσινος μπακτουμπακικός πρωταθλητής Ευρώπης, δεν πέρασε καν στο Φ4, και να μην πω τί πήρε ΚΑΙ στην Α1 ε.

Συμπέρασμα : ΔΕΝ μπορείς να λες "κοίτα τί έχουν κάνει κάποιοι τα τελευταία χρόνια με μικρό μπάτζετ και ακολούθα το"...

*...για να είμαι όμως εντάξει, ΟΥΤΕ το μεγάλο μπάτζετ ΜΟΝΟ του φέρνει τίτλους ε.

Δημοσ.

Ο Γιάνκοβιτς με έχει εκνευρίσει και μένα πολύ soft γμτ και αν πούμε για σουτ στην καλύτερη μέτριος!

Χάνει πολλά ελεύθερα σουτ.

Νελσον και Μπλουμς ανέκδοτα δρόμο!

Στον Λουκά πρόταση για αναπροσαρμογή συμβολαίου με τα μισά και αν δε θέλει δρόμο και αυτός.

Ο κουράδας ο Μπατίστα δε μπορώ να καταλάβω τι έχει πάθει ή μάλλον μπορώ,στην αρχή της σεζόν που δεν ήταν κρίσιμα τα παιχνίδια έβαζε 15 πόντους για πλάκα τώρα στα δύσκολα δε μπορεί,να μου πεις δε φταίει αυτός παίχτης για μεσαίες ομάδες ήταν ανέκαθεν.

Δημοσ.

Ο Μπατίστα αυτός είναι... ένας τέρμα μέτριος παίχτης που έχει κάνει κάποια καλά παιχνίδια επιθετικά (χάρη στον Μήτσο κυρίως)

Κάνει πολλά λάθη και βήματα, μπορεί να σκοράρει μόνο από αριστερά... στην άμυνα είναι τρύπα και έτσι ακόμα και σε αγώνες που βάζει πάνω από 12 πόντους η συνολική συνεισφορά είναι αρνητική... Έμπλεξε και με τη Μελέτη και ξενυχτάει σε μαγαζιά της Αθήνας και έδεσε το γλυκό...

Αλλά γενικά πιστεύω για την ηλικία του, τα λεφτά που παίρνει και γενικότερα το όνομα που έχει τόσα χρόνια δε μπορείς να περιμένεις και κάτι άλλο... Ούτε κρύο, ούτε ζέστη δλδ... 

Εγώ με τον Λαουάλ δε ξέρω τι έχει παιχτεί... Ο παραγκωνισμός του, είναι σε επίπεδα του να έχει παιχτεί ξύλο με τον Ιβάνοβιτς σε καμιά προπόνηση... Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ο παραγκωνισμός είναι απλά αγωνιστικός και δεν του κάνει ο Λαουάλ του Ιβάνοβιτς τη στιγμή που στο 5 έχεις 2 αμυντικές τρύπες τον mr ΒήματαΚαιΛάθη Μπατίστα και τον mr ΠιοΜαλακόςΑπόΒιτάμ Μαυροκεφαλίδη.....

Δλδ με τόσο φτωχό ρόστερ και πάγκο είναι απίστευτη σπατάλη να έχεις τον Λαουάλ εκτός αποστολής και να παίρνεις τον 17χρονο Παππαγιάννη που δεν τον έχεις βάλει ούτε στο πρωτάθλημα καλά καλά....

Ο Χάινς του 1,98 μας έκανε τρελή ζημιά σήμερα... Μόνο ο Γκάνι θα μπορούσε λίγο να τον μαρκάρει...

Ορκίζομαι δεν το έκανα εγώ..... Μέχρι και η Wikipedia σε πήρε χαμπάρι Blackheadidi....

post-268249-0-87525800-1429742720_thumb.png

• Like 3
Δημοσ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν βρέθηκε το πρωί στην Ευελπίδων, καθώς φέρεται να επικαλέστηκε λόγους αρνητικής δημοσιότητας καθώς η παρουσία των δημοσιογράφων θα αποτελούσε πλήγμα στη δημόσια εικόνα του.

Γελαει ο κοσμος

Δημοσ.

Απαλλάχθηκε για άλλη υπόθεση αυτή των στημένων του 2011 που η δικαιοσύνη αποφάνθηκε ότι ο Καλόπουλος είναι αθώος και δεν προκλήθηκε κάποια αλλοίωση αποτελέσματος στο αλήστου μνήμης ντέρμπι.

Αυτή τη στιγμή το παχουλό αγόρι κατηγορείται για:

1) Ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
2) Ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης.
3) Ηθική αυτουργία για έκρηξη που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή.
4) Ηθική αυτουργία για δωροδοκία-δωροληψία με σκοπό αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις και ο σκοπός επετεύχθη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...