Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η προεδράρα ο Αλαφούζος διαφωνεί με τον Κοντονή και τάχτηκε μαζι με τον φαταουλ.

Αυτό είναι μάθημα-πάθημα για όσους πιστεύουν οτι ενδιαφέρθηκε ποτέ πραγματικά και αυτός για κάθαρση του ποδοσφαίρου.

Διαβάζω τη δήλωσή του. Δεν προτείνει τίποτε. Τουλάχιστον του γάβρου έστειλαν ολόκληρο κατεβατό και έχουν συνέπειες και προτάσεις. Ούτε τα προσχήματα δε κρατάει ο αρχηγός της υποτιθέμενης κάθαρσης. Ελπίζω όταν ξαναέρθω Ελλάδα να έχουμε ομάδες στην Ευρώπη και παράλληλα καλύτερους οπαδούς..

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός απ΄την άλλη έδωσε μια άνιση μάχη, έκανε την έκπληξη προχθές, πόσο θα άντεχε. Συγχαρητήρια που κατάφερε και πήρε νίκη απέναντι στο θηρίο. Ελπίζω να περάσει ο γάβρος και να πετύχει τους Ρώσους που τους έχει πάρει τον αέρα :P

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

πατσαβουρα ρε wash ασε που δεν ειναι και παρθένα

Η μία νικη ήταν υπέρβαση, υλικό μπορεί να υπάρχει ή να υπάρξει αλλά δυστυχώς λείπει η διοικηση οπότε η παρακμή θα συνεχιστεί. Το αν θα πάρει ενα ή δύο ακόμα πρωτάθληματα είναι δευτερεύων ουτε θα μας λείψουν αν τα χάσουμε ούτε τίποτα

Δημοσ.

Η προεδράρα ο Αλαφούζος διαφωνεί με τον Κοντονή και τάχτηκε μαζι με τον φαταουλ.

Ο Αλαφουζος απο την στιγμη που εμπιστευεται οπως λεει τον Κοντονη καλο ειναι να βγαλει εναν σκασμο μπας και διασωσει λιγο την αξιοπρεπεια του ιδιου και της ομαδας. Αμα πιστευει οτι δεν μπορει/θελει να ξεβρωμισει τον βοθρο ο Κοντονης να βγει να το πει. Ειδαλλως τουμπεκι. 

Δημοσ.

και να φύγει επιτέλους και το σιχαμα ο τρακης μήπως και καμία φορά ξαναπαμε σε F4.

....όχι ρε τί λες, με τον  τράκη όχι μόνο F4, αλλά και F1 θα πάτε ρε συ...  :-D

(...βασικά, πέρα από τον χαβαλέ, όχι F4 δεν βλέπει ο ΠΑΟ έτσι και φύγει ο τρακαδόρος, αλλά ούτε Α2...ΔΥΣΤΥΧΩΣ δηλαδή...

Διότι, ΜΑΚΑΡΙ να γινότανε να αναλάμβανε κάποιος με μαλλί, αλλά πουν' τον; )

Δημοσ.

Το πλάνο του Γιαννακόπουλου είναι η ομάδα να κατακτήσει ευρωλίγκα σε 5 χρόνια με βασικό κορμό τους νεαρούς Έλληνες παίχτες που υπάρχουν στην ομάδα.

Περιμένει δηλαδή να σταματήσουν την καριέρα τους οι Τεόντοσιτς,Σπανούλης,Ουίμς,Ναβάρο,Ρούντι κτλ ώστε να μην έχει ανταγωνισμό και να πάει να το πάρει μόνος του.Μπορεί βέβαια και να περιμένει να έρθουν εξωγήινοι και να απαγάγουν τη Φενέρ,τη Μπαρτσελόνα,την ΤΣΣΚΑ και πάλι να πάει και να το πάρει μόνος του.

Ειλικρινά εμένα αυτό το πλάνο δε μου γεμίζει το μάτι.Θα δούμε στην πορεία πως θα εξελιχθεί.

• Like 1
Δημοσ.

Σοβαρα μιλας τωρα? ο Αλαφουζος? ο Mr Katharsis? Μπα οχι,καποιο λαθος ειναι απο την τυπογραφικη παραγκα του Βαγγελα!

Δημοσ.

Θα σου λεγα αλλα βλεπουν και μικρα παιδια εδω μεσα.

πατσαβουρα ρε wash ασε που δεν ειναι και παρθένα

...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΑ ΤΟ ΕΛΕΟΝΩΡΑΚΙ;!

ΤΙ ΑΚΟΥΩ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ;!

ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ

Δημοσ.

Το πλάνο του Γιαννακόπουλου είναι η ομάδα να κατακτήσει ευρωλίγκα σε 5 χρόνια με βασικό κορμό τους νεαρούς Έλληνες παίχτες που υπάρχουν στην ομάδα.

Περιμένει δηλαδή να σταματήσουν την καριέρα τους οι Τεόντοσιτς,Σπανούλης,Ουίμς,Ναβάρο,Ρούντι κτλ ώστε να μην έχει ανταγωνισμό και να πάει να το πάρει μόνος του.Μπορεί βέβαια και να περιμένει να έρθουν εξωγήινοι και να απαγάγουν τη Φενέρ,τη Μπαρτσελόνα,την ΤΣΣΚΑ και πάλι να πάει και να το πάρει μόνος του.

Ειλικρινά εμένα αυτό το πλάνο δε μου γεμίζει το μάτι.Θα δούμε στην πορεία πως θα εξελιχθεί.

Tετοιο πλανο ειχα στο football manager οταν η ομαδα δεν ειχε μια αλλα η μλκια ειναι οτι οταν οι παιχτες μου

γινοντουσαν ωριμοι,στις αλλες ομαδες ειχαν βγει κατι 20ριδες φωτια και παλι εχανα.

• Like 1
Δημοσ.

...βασικά έχει και πλαν-μπη (αν το πλαν-έι δεν του βγει) : δεν θα αφήσει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ διαιτητή Ευρωλίγκας αγάμητο.

Αμ πώς.

Τεσπα, αυτά με τον ευρω-ΠΑιΟ για φέτος. Τόσο μπορούσε. Και πάλι καλά που πήρε και το προχθεσινό δηλαδή και δεν πήγε άκλαφτος.

Με τέτοια κατάσταση (χρηματοδότη να τραμπουκίζει, προπονητή να μαλακίζει, και παίκτες να σκουπίζει), πάλι καλά.

Ήρωας όμως ο κόσμος, που όταν το 'πιασε ότι δεν, αντί να την κάνει/να γιουχάρει, χειροκρότησε. Ρησπέκτ εδώ.

Σούμα : κέρδισε Παππά φέτο ο ΠΑΟ.

Δεν είναι το παν με μόνο τον Παππάν, αλλά είναι σημαντικό. Από εκεί και πέρα, θα δείξει πού θα παν'.

• Like 1
Δημοσ.

Από την στιγμή που η ΟΥΕΦΑ-ΦΙΦΑ εχει συγκεκριμένες αντιρρήσεις που ισχύουν παντού ο Κοντονής απλά δεν έχει λόγο να επιμείνει. Μπορεί άνετα να σπρώξει την ποινική δικαιοσύνη να κινηθεί γρήγορα. Αν μπουν οι 10-20 πρώτοι μέσα και υποβιβαστούν αντίστοιχα οι ομάδες μια χαρά φτιάχνει το ποδόσφαιρο χωρίς να χρειάζονται ταρζανιές. Οι ταρζανιές εξισώνουν απλά τα θύματα με τον θύτη

Δημοσ.

Καποτε ειχες διαμαντιδη στα καλα του,σπανουλη,νικολας,σαρας,μπατιστ,φωτση στα καλα του,πεκοβιτς,καλαθη και την κοντραρες την cska.Που να τους κοντραρεις τωρα με μπλουμς και μπαταστα και τετοια παικτακια.Η βαζεις χρημα ή ευρωλιγκα ξαχασε την,εκτοςκ ια αν εχεις προπονητη με αρχιδια[βλεπε ζοτς]και μπορει να σου παρει ευρωλιγκα με ελληνικο κορμο .H τα σταζεις ή μενεις με κανα πρωταθλημα.

Δηλαδή εμείς είχαμε βάλει χρήμα στις 2 ευρωλίγκες ή είχαμε τον Ομπράντοβιτς προπονητή? Σου θυμίζω οτι το πήραμε με Μπαρτζώκα τη δεύτερη χρονιά.

Το μόνο που πρέπει να βρείτε είναι έναν ηγέτη που να τραβάει επιθετικά την ομάδα (ο ΔΔ είναι ηγέτης, απλώς δε μπορεί να τραβάει το σκορ μόνος του, δεν ήταν ποτέ αυτός ο ρόλος του) και να φτιάξετε ελληνικό κορμό.

Δημοσ.

Παίκτες για να πας φ4 όσο ακόμα έχει βάρος η φανέλα μπορεί να βρείς. Προπονητή να εμπνεύσει και να συσπειρώσει επίσης.

Διοικηση που θα βρείς δεν ξέρω

Δημοσ.

Σου θυμίζω οτι το πήραμε με Μπαρτζώκα τη δεύτερη χρονιά.

...να σου θυμίσω κι εγώ τί πήρατε την τρίτη χρονιά, με Μπαρτζώκα;

Χρήστο, τα θαύματα είναι για να έχει γεύση η Ιστορία.

Δεν είναι συνταγή για χόρταση.

Δημοσ.

...να σου θυμίσω κι εγώ τί πήρατε την τρίτη χρονιά, με Μπαρτζώκα;

Χρήστο, τα θαύματα είναι για να έχει γεύση η Ιστορία.

Δεν είναι συνταγή για χόρταση.

Πωπω τι είπε πάλι,το κρατάω αυτό!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...