johnbond Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Τι είναι αυτή η έκπληξη που λέει οτι θα ανακοινωθεί; http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&pubid=130042865 Μια καλή έκπληξη θα είναι να φύγει ο Ιβάνοβιτς αλλά δεν το βλέπω.
washcloud Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 ...γιατί ρε συ, απίστευτο σου φαίνεται; Τεσπα και στο σάιτ της ΝΟΒΑ το έχει, οπότε...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 O αλλος δινει αντιαθλητικο και το παιρνει πισω?Μονο η cska τετοιοα πραγματα.
washcloud Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 ...χμ; Τί, να ξε-υπογράψει από τον ΠΑΟ και να πάει ΟΣΦΠ; (...αν εννοείς λινκ για τον αγώνα, εγώ βλέπω τη γαλλική μετάδοση και ακούω Καρύδα...Είναι λίγο αποσυγχρονισμένο το ντουέτο, αλλά εγώ βολεύομαι κι έτσι...Ίσως στρώσει στο 2ο)
Chris_85 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Tσεκάρετε και αυτό http://firstrowgr.eu/watch/340020/2/watch-panathinaikos-vs-cska-moscow.html
washcloud Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 ...ξέρει κανείς πώς την λένε (ναι, καλά, σιγά...Τί ρωτάω ο παπάρας...) και κυρίως τί απέγινε εκείνη η ξανθιά μιλφάρα (το άρα με κεφαλαία) που ήταν στάνταρ πέρσι (και λογικά και παλιότερα) στην γραμματεία στους αγώνες του ΠΑΟ στην Ευρωλίγκα; Δεν θυμάμαι αν την είδα καθόλου φέτος. Γύρω στα 50 την έκοβα (άντε στην καλυτερότατη κοντά 45), κι έφερνε αρκετά το όλο στυλ (μαλλί αλλά και κοψιά) σε Κατρίν Ντενέβ... (...καμμία σχέση με ό,τι υπάρχει αυτή τη στιγμή στην γραμματεία. Εκείνη ήταν η μέρα, κι αυτή που βλέπω τώρα η νύχτα. Η προχωρημένη νύχτα.......)
Armored Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Πω Μαυροκεφαλιδης και Γιανκοβιτς η επιτομη του σοφτ παικτη. Οτι ελπιδες ειχαμε σημερα εξανεμιστηκαν εξαιτιας τους. Και οι διαιτητες μαλλον δεν ψηνουν 5ο παιχνιδι..
icenex Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 ενταξει δεν μπορουμε τι να κανουμε βαλε κ οι οι διαιτητες σφυριζουν λιγο παραπανω τσσκα εδεσε το γλυκο.μου κανει εντυπωση εδωσε 2 καλαθια κ φαουλ και δεν ειδα πουθενα τα φαουλ με το ματι μου.Καλα ητανε δυσκολα γυρναει τωρα.
washcloud Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 ...και σε ρωτώ τώρα σε συ Τέηκ : το παιχνίδι έχει τελειώσει από το 27' (περίπου) και είμαστε στο 33' (η διαφορά πάνω-κάτω στους 20). Ο Κος Ιβάνοβιτς, ΤΙ ακριβώς κάνει αυτή τη στιγμή, με τους "πιτσιρικάδες"; Τους έχει στον πάγκο να βιώσουν τί ακριβώς; Την ήττα από απόσταση; Γιατί δεν βάζει ΚΑΝΕΝΑΝ, λίγο τον έναν λίγο τον άλλον δηλαδή, να πάρουν και μυρωδιά από παιχνίδι αντρικό; Τί περιμένει δλδ; Να νικήσει ας πούμε...;
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Οι μονοι που πρεπει να μεινουν σε αυτη την ομαδα ειναι ο Παππας ο Παππας και ο Παππας.Φωτσης και 3Δ καλυτερα να σταματησουν γιατι τζαμπα βασανιζονται με τα υπολοιπα τουβλα που εχουν διπλα τους. Επισης οσο εχουμε τρακη προεδρο δε προκειται να δουμε ποτε f4.
Zerg13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Βαλαν το χεράκι τους και τα κοράκια σε διάφορες φάσεις, ξεκινώντας με αυτη του de Colo που ηταν 4 πόντοι. Πεσαμε με θηρίο, χωρις έδρα και με διαιτησια εναντιον. Και χωρις sloter και Λαβάλ με την εμμονή του Ιβάνοβιτς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις